GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον "Καλλικράτη" στο Μεσολόγγι...

Aπό την  Συντονιστική Επιτροπή των φορέων του Μεσολογγίου ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ...

Aπό την Συντονιστική Επιτροπή των φορέων του Μεσολογγίου

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Κύριε Πρόεδρε
Μετά από τις επαφές και τις συζητήσεις που πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα με την πολιτική ηγεσία του νομού μας καθώς και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κο Γεώργιο Ντόλιο, κρίνουμε αναγκαίο και αιτούμεθα όπως αποφασιστεί:
Η έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τη συμμετοχή των φορέων και ...
των πολιτών της περιοχής, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, την Δευτέρα 17 Μαΐου 2010, στις 7,00 μμ και με αποκλειστικό θέμα ενημέρωσης, συζήτησης και λήψης απόφασης:
«Τη διοικητική μεταρρύθμιση με τον τίτλο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», το παρόν και το μέλλον του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου».
Κύριε Πρόεδρε
Αν η πρόταση μας γίνει αποδεκτή από την πλευρά σας, παρακαλούμε όπως η πρόσκληση σύγκλισης του εκτάκτου αυτού Δημοτικού Συμβουλίου, αποσταλεί:
1. Στους Βουλευτές του νομού, με την παράκληση είτε να παρευρεθούν σε αυτό είτε να μας στείλουν τις προτάσεις τους για τη χωροταξική διευθέτηση της περιοχής Μεσολογγίου.
2. Στο Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας.
3. Στους Νομαρχιακούς Συμβούλους της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου.
4. Στους πρώην Δημάρχους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
5. Στους Προέδρους και τα μέλη όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των παραγωγικών και των πολιτιστικών φορέων της περιοχής Μεσολογγίου.
Μεσολόγγι 13/5/2010
Με εκτίμηση

1 σχόλιο

  1. Τρέξτε όλοι γιατί ο Σακαρέλος δεν κρατιέται. Μετά πό τρείς αποτυχημένες προσπάθειες να βγεί Δήμαρχος στο "πνευματικό του τέκνο", το Δήμο Χάλκειας, το έχει πάρει απόφαση, παρέα με το Γιάννο, να γίνει Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου και μάλιστα αρμόδιος για τα τα ΣΦΑΓΕΙΑ...
    Επίσης ένας καλός υποψήφιος Αντιδήμαρχος για το Μεσολόγγι, είναι ο νυν Δήμαρχος Χάλκειας Ν. Σταμπουλόπουλος. Αν βέβαια και τα δυο μπουμπούκια γλυτώσουν από τη σανίδα των συμπολιτών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση