GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπούλιας: Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της κρίσης...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ζήτησε από τον πρωθυπουργό, κατά την συνάντησή τους στην Προεδρικό Μέγαρο, την τιμωρία των υπ...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ζήτησε από τον πρωθυπουργό, κατά την συνάντησή τους στην Προεδρικό Μέγαρο, την τιμωρία των υπευθύνων της κρίσης. "Πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη και να παταχθεί η φοροδιαφυγή" τόνισε ο Κ. Παπούλιας κατά τη συνομιλία του με τον Γ. Παπανδρέου και ζήτησε "να τιμωρηθούν όλοι όσοι πλούτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού". "Το αίσθημα της ατιμωρησίας είναι διαλυτικό της δημοκρατικής κοινωνίας", απάντησε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε πως "πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι μια κοινωνία ευνομίας".

24 σχόλια

  1. Με την εισαγγελική έρευνα για τα 7,5 δισεκατομμύρια δραχμές που τσέπωσε η Μ. Λαύρας από το σκάνδαλο στη Σκύρο τι γίνετε?

    Και για το εν εξελίξη και κατ, επέκταση επανεφαρμογή του ίδιου σενάρου, ΑΥΤΗ ΤΟΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ στο βόρειο τμήμα του νησιού, με τη συνεργεία αιρετών του ΝΠΔΔ του δήμου ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.

    http://www.panoramio.com/photo/34885793

    http://www.panoramio.com/photo/34049480

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδικα τα μέτρα για τους μισθωτους στην Ελλάδα


    ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

    Οι έλληνες μισθωτοί "δεν θα πρέπει να πληρώσουν ένα άδικο τίμημα για τη διάσωση της Ελλάδας", υπογραμμίζει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων (CES) σήμερα, την επομένη της ανακοίνωσης του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΔΝΤ ύψους 110 δισεκατομμυρίων ευρώ με αντίτιμο μια "θεραπεία" λιτότητας.

    Τα μέτρα που ...

    αποφασίστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση "θα πλήξουν βαρειά τους έλληνες εργαζόμενους και πολίτες", σημειώνει η CES, η οποία συσπειρώνει 82 συνδικαλιστικές οργανώσεις σε 36 ευρωπαϊκές χώρες.

    "Οι περικοπές μισθών και συντάξεων αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μέρος των βαριών περικοπών των δημοσίων δαπανών και θα επιδεινώσουν την οικονομική κατάσταση της χώρας, η οποία έχει ήδη καταστεί πολύ εύθραυστη", υπογραμμίζει ο γενικός γραμματέας της CES Τζον Μονκς, σύμφωνα με τον οποίο "δεν θα πρέπει οι εργαζόμενοι να πληρώσουν ένα άδικο τίμημα για τη διάσωση της Ελλάδας".

    Αντιπροσωπεία της CES και έλληνες, βέλγοι και ισπανοί συνδικαλιστές θα συναντήσουν αύριο στις Βρυξέλλες τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ για να του γνωστοποιήσουν τις "ανησυχίες τους σε σχέση με την ελληνική κατάσταση και (με την κατάσταση) ευρύτερα στην Ευρώπη". Η συνάντηση αυτή θα γίνει την παραμονή της γενικής απεργίας στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΑΝΕΙΟ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΗ;;; ΕΚΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΑ!

    ΛΕΓΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
    (ΟΧΙ "ΣΟΥ"......"ΜΑΣ")

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ!
    ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Η ΜΠΕΝΑΚΗ
    ΟΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΧΑΡΗΚΙΑ
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ.
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑ"
    ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ! ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ!!
    (ΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΜΑΣ
    ΧΡΕΩΣΕΣ)

    ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρώτος πολίτης της χώρας σεβόμενος την ιστορία του τόπου που εκπροσωπεί καθώς και την διαφύλαξη του Συντάγματος που ορκίστηκε να τηρεί και να προστατεύει, θα έπρεπε - μετά και την άρνηση των πολιτικών αρχηγών να προσέλθουν υπό την Προεδρία του σε συμβούλιο - να προχωρήσει σε διάλυση της Βουλής και προκύρηξη εκλογών καθότι το εύρος των αποφάσεων της Κυβέρνησης ξεπερνάει κατα πολύ την θητεία της και επιδρά αρνητικότατα στο σύνολο της κοινωνίας για δεκαετίες. Αλλοιώς ώς Έλληνας πολίτης και ψηφοφόρος με λύπη θα θεωρώ τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώς τον πλέον αποτυχημένο στην διαφύλαξη του θεσμού και της ενότητος του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλτε πρώτον τον Παπούλια μέσα που δάνεισε κάτι ψιλά τον Αντρέα για να κτίσει τη ροζ βίλα στην Εκάλη. "Κωλόσπιτο" σύμφωνα με τον Γιαννόπουλο... Τότε που στήριζε τον απατεώνα τι σκεφτόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας βαλει καποιος πατριωτης δηλητηριο στο φαι του πουστογιωργου να σωθουμε επιτελους απο το ζωο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η γλαστρα της δημοκρατιας ας καταργηθει. Να γλυτωσουμε και τα εξοδα του.

    Τετοιες ωρες εδειξε οτι ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ, σαν ατομο και θεσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ό Εθνικός μας δανειστής,έχει τό θράσος νά άναφέρεται στά περί τιμωρίας τών κλεπτών/λαμόγιων,οταν ό ίδιος τό 1989,διά νά δικαιολογήση '' τό Κοσκώτειο '' χρήμα,πού εισέρρεε στίς τσέπες τού σιδερένιου αρχιλαμόγιου,εδήλωνε χωρίς ντροπή,ότι τόν είχε δανείσει μέ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤ.ΔΡΧ,διά νά κτίσει ό σιδερένιος τήν κωλοβίλλα του στήν Εκάλη,πολλαπλής αξίας φυσικά τών 10 εκατ.δρχ.τότε.
    Ενας από τούς πρώτους λοιπόν πού θά πρέπει νά λογοδοτήση,είναι ό εθνικός μας δανειστής καί αφ΄ ενός νά μάς δικαιολογήσει εάν τά 10 εκατ.δρχ.πού δάνεισε,από ποία νόμιμη πηγή προκύπτουν καί κατά δεύτερον εάν αυτή καθ΄εαυτή ή πράξη δανεισμού ήτο καθ΄ όλα νομότυπη (εφορία,συμβολαιογραφική πράξη κ.λ.π.).
    Ή Υποκρισία ξεχείλισε επιτέλους κι από τόν Πρώτο Πολίτη αυτής τής ταλαίπωρης χώρας.
    Εξηγήστε μας λοιπόν κύριε Πρώτε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπη σου Προεδρε, παραιτησου και εσυ ,οχι να καλυπτεις τις αντισυνταγματικες πραξεις του Γιωργακη.Ετσι που συμπεριφερεσαι ντροπη σου και παλι,μας κανεις και σκεφτομαστε οτι ελπιζεις οτι ο κληρονομος του Αντρεα θα σου δωσει πισω το δανειο που ειχες δωσει για να καλυψεις το ποθενεσχες του απατεωνα πατερα του. Προεδρε παραιτησου μην τους αφησεις τους δικους σσου να θαψουν και εμας και την δικη σου υστεροφημια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι, τώρα μάθατε για την ευνομία.
    Ασε ρε πρόεδρε, στον αγώνα ενωμένοι και στην μάσα χωριστά, λέει ένα σοφό ρητό.
    Οταν τρώγατε τον άμπακο, εμείς δεν κληθήκαμε στο πάρτυ. Τώρα που ο μαγαζάτορας έφερε το λογαριασμό, θα πληρώσουν οι μαλάκες.
    Αντε κουρέψου και εσύ και όλο σου το σόι. Θα τα πούμε την τετάρτη. Αν δώ κανένα εύζωνα να στέκεται στην βουλή, θα του σηκώσω το μίνι και θα του κάνω τον κλανιάρη σαν της μαιμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ζήτησε από τον πρωθυπουργό, κατά την συνάντησή τους στην Προεδρικό Μέγαρο, την τιμωρία των υπευθύνων της κρίσης.

    ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

    ΜΗΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ;
    ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΑΥΤΟ;
    ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ;

    ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ;


    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ;

    ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.

    "πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι μια κοινωνία ευνομίας ΕΙΠΕ Ο ΓΑΠ
    ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΑΠ.
    ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ:
    1 ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΑΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΑIΓΑΙΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ.Λ.Π ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    2. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    3. NA ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ
    4. . ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΔΑΝΕΙΚΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ – ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    5 ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    6 ΝΑ,,,,
    7 ΝΑ….
    8 ΝΑ…

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;

    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ , ΒΡΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ.
    ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έξυπνος ο πρόεδρός μας παιδιά.
    Πού το κατάλαβε ο μπαγάσας οτι πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη και να παταχθεί η φοροδιαφυγή!!!
    Δεν μας είπε μόνο πόσο μακρυά θα πρέπει πάμε τη βαλίτσα (όλοι θέλουν απο το 2004 και δόθε, για να αισθάνονται ασφαλείς...), αν θα πρέπει δηλ. να φθάσουμε και στη 10-ετία του '80, που την ξέρει καλά.!!

    Βρε μπάς και πρέπει οι πολιτικοί να αποσυρθούν και απο το ύπατο αξίωμα!!
    Να φύγουν όλοι, να ησυχάσει ο ντουνιάς, μπάς και δούμε άσπρη μέρα????????
    Και μέχρι τότε να μην κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Είδατε τί έπαθε ο υποψήφιος για την προεδρία, ο Απ. Κακλαμάνης?????????
    Στην τουαλέτα καφετέριας της στοάς Κοραή κρύφτηκε για να γλυτώσει το λιντσάρισμα. Και ήταν και πρόεδρος της Βουλής των καφρελλήνων. Φανταστείται και να μην ήταν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειχε και θεατες η φαρσοκωμωδια αυτη? Ποσα εισητηρια πουλησε?
    Τελικα ή νομιζουν ή οντως απευθυνονται σε μακακες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσείς περιμένατε να σας σώσει ο άνθρωπος που κατήργησε το εμπόλεμο με την Αλβανία, χωρίς να πάρει κανένα μέτρο, και γέμισε η χώρα Αλβανικά φίδια ?
    Τόσο μαλάκες είστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΠΑΟΥΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ.......
    Η σεξουαλική επαφή με μολυσμένο άτομο που έχει ενεργό βλάβη, στο στόμα ή στα γεννητικά όργανα, είναι αιτία μετάδοσης του ιού του έρπητα. Κάποτε, η στοματική επαφή με τα γεννητικά όργανα, προκαλεί τη μετάδοση του ιού τύπου 1 στα γεννητικά όργανα ή του ιού τύπου 2 στο στόμα και στο πρόσωπο. »

    Ο ΓΑΠ έπαθε τη ζημιά από την ικανοποίηση που προσέφερε, ως άλλη Τζούλια, στους επιβήτορες του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΖΗΤΑ? ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ. ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ.Η ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΝΕΝΑ.
    Δ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!
    ( ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚEΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ).

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66 19Μαρτίου2003 ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής του νόμου 1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, .....................
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ , ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ,
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ. ΡΕΠΠΑΣ , ΓΕΩΡΠΑΣ Γ. ΔΡΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ , ΑΙΓΑΙΟΥ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ , Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ , ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ,
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ X. ΒΕΡΕΛΗΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ , ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ .
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ...................................
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ
    " ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ " ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ = ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ

    ΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ετοιμαστείτε για εκλογές τον Σεπτέμβρη.όλοι οι ανεξάρτητοι,ευφυείς μπλόκερς ενωθείτε να ρίξουμε την χούντα του ΠΑΣΟΚ.συνεχής αγώνας να εφυπνίσουμε τον κόσμο με πληροφορίες.
    συγνώμη πασοκάκια που σασ χαλάμε τα σχέδια για 20ετής θητεία αλλά βλέπετε ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει τον γιωργάκη σας ούτε λεπτό.
    φιλάκια
    υγ έλληνες βιαστείτε γιατί ξεπουλάει στους τούρκους αιγαίο και θράκη.ότι περισσώσουμε από μισθούς και εδάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρόεδρε πρόσεχε τι λες γιατί βρωμάει και ο δικός σου κώλος.
    Βέβαια ο κλανιάρης ποτέ δεν μυρίζει την δική του πορδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΛΑ ΡΕ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ?


    ΡΕ ΚΑΡΟΛΕ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΕ 'Η ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρόεδρε της Δημοκρατίας απέδειξε οτι είσαι πραγματικός Ελληνας και θα μείνεις στην ιστορία! Παραιτήσου εδώ και τώρα! Η Ελλάδα θα σε ευγνωμονεί για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑΘΗΝΑ 4-5-10. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). «Να παταχθούν όλοι αυτοί που πλούτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού», ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανταποκρινόμενος έτσι στο γενικότερο λαϊκό αίτημα να υπάρξει δικαιοσύνη μέσω της τιμωρίας όλων αυτών που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Αλλωστε αυτές τις ημέρες σαν σύνθημα κυοφορείται -θα 'λεγε κανείς- στην ατμόσφαιρα η απαίτηση για τιμωρία όσων καρπώθηκαν τα πλούτη του λαού,


    ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ?????

    ROZ Bίλα (Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει που βρήκε τα λεφτά????)

    .......Στις αρχές του 1995 η βίλα πολυαπασχόλησε τα μέσα και τον ίδιο χρόνο το θέμα φούντωσε όταν δημοσιεύτηκε το «πόθεν έσχες» του 1994 περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά τη βίλα. Σ' εκείνο το «πόθεν έσχες» αναφερόταν η αγορά του οικοπέδου της Εκάλης, έκτασης 3,7 στρεμμάτων, με κτίσμα 532 τ.μ. με το ποσό των 170 εκατ. δραχμών. Το «πόθεν έσχες» του 1995 αναφερόταν σε μονοκατοικία της οδού Αγράμπελης 6, στην Εκάλη, εμβαδού 532 τ.μ. Είχε, όμως, επεκταθεί κατά 380 τ.μ. Χώροι στάθμευσης, πισίνα, υπόγειοι βοηθητικοί χώροι, αποθήκες και το εκκλησάκι στον κήπο.

    Στο ίδιο «πόθεν έσχες» αναφερόταν ότι ο Α. Παπανδρέου για την αγορά του σπιτιού είχε δανειστεί χρήματα από έξι άτομα του στενού του φιλικού του περιβάλλοντος. Από τον Γιάννη Αλεξίου 10 εκατ., ο οποίος είχε κάνει και τη διαπραγμάτευση με τους κληρονόμους Λουμίδη και είχε υπογράψει προσύμφωνο στο όνομά του. Τον μαιευτήρα Θέμη Λαμπρινόπουλο 20 εκατ., τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλαγκ 65 εκατ., τον Κάρολο Παπούλια 10 εκατ., τον Γιώργο Κατσιφάρα 20 εκατ. και τον Αντώνη Λιβάνη 30 εκατ. .........

    Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ
    ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ.
    ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΛΙΒΑΝΙΣΑΜΕ,
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση