GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πετρελαιοκηλίδα στο Μεξικό μεγαλώνει επικίνδυνα...

Φωτογραφίες της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικού απο την Nasa. Η ακτοφυλακή εκτιμά πως η διαρροή πετρελαίου θα αυξηθεί πέντε φορές...

Φωτογραφίες της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικού απο την Nasa.
Η ακτοφυλακή εκτιμά πως η διαρροή πετρελαίου θα αυξηθεί πέντε φορές περισσότερο, με αποτέλεσμα εκατομμύρια λίτρα να χύνονται στη θάλασσα κάθε ημέρα, αντί 800.000 που υπολογίζονται σήμερα, γράφει η εφημερίδα The Mobile Press-Register.

5 σχόλια

  1. petrelaio den thelane?

    skotonoun toso kosmo gia to petrelaio.

    fate sto ti mapa tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο το σιχαμα τον Καψη στο MEGA, που ανοιγει το στομα του και αντι για λογια,
    χυνεται πασοκικη διαρροια,

    ποτε θα τον σουταρει το και καλα "σοβαρο" καναλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονη σε λιγο και στις οθονες σας, οταν βγουν τα πετρελαια του Αιγαιου με το "επιχειρηματικο σχημα" που ετοιμαζουν. Θα χρησιμοποιειται ως μετρο πιεσης για ξεβρακωμα της χωρας στις μεγαλες πετρελαικες πολυεθνικες, με την απειλη "τυχαιου γεγονοτος" διαρροης πετρελαιου και ταφο στον τουρισμο Ελλαδας και Τουρκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας βαλει καποιος πατριωτης δηλητηριο στο φαι του πουστογιωργου να σωθουμε επιτελους απο το ζωο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ 10 ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΡΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΛΕΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση