GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ας ξυπνήσουμε αυτούς...

 ...που προσπαθούν να μας κοιμήσουν - Ας αποδείξουμε εμείς οι νέοι ότι δεν είμαστε νεολαία του κομφορμισμού" Από το http://apolitist...

 ...που προσπαθούν να μας κοιμήσουν - Ας αποδείξουμε εμείς οι νέοι ότι δεν είμαστε νεολαία του κομφορμισμού"

Από το http://apolitistosteki.blogspot.com/
Λίγοι μπορούν και ακόμα λιγότεροι θα το κάνουν.. Πρέπει από τώρα να αρχίσουμε πριν η κατάστασή ξεφύγει κι άλλο..
Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με το δικό μας μέλλον τότε ελπίζω να ξυπνήσουν και αρκετοί ακόμα..
Το θέμα είναι όμως πως θα αντιδράσουμε.. πολύ φοβάμαι σε ένα δεύτερο Πολυτεχνείο...Η οργή και η αγανάκτησή είναι μεγάλη
και ο κόσμος συγχυσμένος.. και ναι..το ξέρω το νιώθω μέρα με τη μέρα ως πλησιάσει η στιγμή.. τα ψέματα τελειώσαν...
Όλα είναι εναντίων μας..μια σύγχρονη χούντα από τα Μ.Μ.Ε,μια λογοκρισία χειρότερη από...

 εκείνη πριν 30 χρόνια, ένας ψυχρός
πόλεμος πιο ύπουλος από αυτόν μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής μεταξύ συμφερόντων που οι περισσότεροι δεν είναι σε θέση καν να
αναλογιστούν..ΜΟΝΟ εμείς έχουμε τη δύναμη να καταφέρουμε ότι δε κατάφεραν οι παλαιότεροι..μη τη χάσουμε αυτή την ευκαιρία...
Aς μην αφήσουμε ΑΥΤΟΥΣ να μας διωξουν απο την χωρα που αγαπάμε,ας μην αφησουμε ΑΥΤΟΥΣ να μας περάσουν τις ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ τους
Ας μην αφησουμε ΑΥΤΟΥΣ να αποτελειώσουν την Ελλάδα..να βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα μας..ο καιρός πλησιάζει..Σηκωθείτε απο
τον καναπέ που σας έχουν τοποθετήσει,που ΜΑΣ έχουν τοποθετήσει όλους..Ας παρουμε το μελλον στα χέρια ΜΑΣ!!
Ενας μαθητής 17χρονών,που προσπαθεί να ατενίζει το μέλλον με όση αισιοδοξία του έχει απομείνει..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

6 σχόλια

  1. ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…..
    Τι σου είναι τρεις νεκροί άνθρωποι, τρεις καμένοι ζωντανοί άνθρωποι εκ των οποίων μια γυναίκα έγκυος τεσσάρων μηνών μπροστά στην μακραίωνη ιστορία θυσιών της εργατικής τάξης; Σταγόνα στον ωκεανό!
    Και έτσι πρέπει να το δεχτεί η κοινωνία κατά τους οργανωτές του σημερινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, οι αγώνες έχουν και θυσίες.
    Πολιτικοί, Συνδικαλιστές, Κόμματα και λοιποί, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ από εσάς, που φανατίσατε για τα προσωπικά σας συμφέροντα και τίποτα άλλο τον κόσμο για τα μέτρα που ναι, θίγουν χιλιάδες ανθρώπους αλλά που δεν γινόταν αλλιώς στην κατάσταση που βρίσκετε η οικονομία μας, και που δεν μπορούμε πλέον να ξοδεύουμε παραπάνω από όσα παράγουμε, και τους όρους του δανεισμού δεν τους βάζει ο κακοπληρωτής δανειζόμενος αλλά ο έχων δανειστής, εσείς είσαστε οι δολοφόνοι.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    Α Λ Λ Α Κ Α Ι Τ Ο Υ Σ Δ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Σ ! Κ Α Ι Τ Ο Υ Σ Δ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Σ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ,
    ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΜΕ ΝΕΟΥΣ "ΗΡΩΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!!

    ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,
    ... ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο παπανδρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των τεσσάρων αυτών αθώων ανθρώπων.
    1.Με το λαϊκισμό σου δεν άφησες τον Καραμανλή επί 5 χρόνια να πάρει οποιοδήποτε σοβαρό μέτρο για την οικονομία.
    2.Προεκλογικά φούντωσες τις προσδοκίες του λαού και έταζες λαγούς με πετραχήλια, παρόλο που ήξερες ότι δεν μας παίρνει.
    3.Κορόιδεψες το λαό που σε εμπιστεύθηκε και τώρα έρχεσαι, με τις πιό αστείες δικαιολογίες, να μας πείς ότι φταίνε οι κερδοσκόποι, οι γερμανοί, η νέα δημοκρατία και ένα σωρό παραμύθια της χαλιμάς.
    4.Επί 7 μήνες χασομεράνε τα υπουργεία σου και βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στα σκατά του χρέους. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ελληνοποιήσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
    5.Μας έχεις ρεζιλέψει σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει γίνει κράτος-παρίας και παράδειγμα προς αποφυγή.
    Μέσα σε λίγους μήνες έχεις κάνει την Ελλάδα ένα καζάνι που βράζει. Έχεις στρέψει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, έχεις στρέψεις του ελεύθερους επαγγελματίες εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και έχεις στρέψει τους δημόσιους υπάλληλους εναντίον όλων.
    Έβαλες φωτιά στην Ελληνική κοινωνία.
    Για όλα τα παραπάνω, Γιώργο Παπαντρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός των χθεσινών επεισοδίων και βέβαια της δολοφονίας αυτών των 4 ανθρώπων.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
    Θα πληρώσεις, να μην έχεις καμμία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εναντίων της βίας το κόμμα του λαού δια στόματος της προέδρου του και ο παρατρεχάμενος έσκιζε τα ιμάτια του υπεραμυνόμενος της θέσεως αυτής.
    Ποιοι; Αυτοί που δια της βίας δεν άφηναν τους Ισπανούς τουρίστες να βγουν στον Πειραιά, αυτοί που δεν άφηναν τους τουρίστες να βγούνε στην ακρόπολη, αυτοί που ο Λοβέρδος, Υπουργός απασχόλησης, τους εκλιπαρούσε μέσα στην Βουλή να μαζέψουν τις δυνάμεις καταστολής, τους εγκάθετους τους, που μέσα στο Υπουργείο του δεν τον άφηναν να εργαστεί με τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο παληκάρι μου. Πάντα να αγωνίζεσαι στη ζωή σου. Κοίτα μην κιοτέψεις σαν κι εμένα. Σου αξίζει καλύτερο μέλλον από αυτό που σου επιβάλλουν ΑΥΤΟΙ-ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση