GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο οικονομικός σύμβουλος του Γιώργου "αποκαλύπτει" τον Γιώργο...

Tι είπε χθες σε διάλεξή του στη Στοκχόλμη και ποια συμπεράσματα βγαίνουν Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Πίσω από τις κινήσεις των τελευταί...

Tι είπε χθες σε διάλεξή του στη Στοκχόλμη και ποια συμπεράσματα βγαίνουν

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Πίσω από τις κινήσεις των τελευταίων μηνών του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται ο κ. Leif Pagrotsky, πρώην υπουργός εμπορίου της Σουηδίας. Είναι ο επικεφαλής των συμβούλων του για την χάραξη της στρατηγικής της κυβέρνησης. Είναι ο άνθρωπος που διαμορφώνει τη στάση και συμπεριφορά του πρωθυπουργού ως προς την κρίση που πλέον ξεφεύγει από τα όρια της χώρας μας. Ο κ. Leif Pagrotsky έδωσε χθες μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, μέσω της οποίας αποκαλύπτεται ο τρόπος που ο Γ. Παπανδρέου δομεί την προσωπική του «αλήθεια» για να αντιμετωπίσει την κρίση, μέρος της οποίας είναι και ο ίδιος.
Τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Ρagrotsky είναι:
- Οι έλληνες ευθύνονται οι ίδιοι για την κρίση στην χώρα τους. Αλλά η κρίση έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της έλλειψης βοήθειας από την ΕΕ.
- Η Ελλάδα είναι από τις πιο διεφθαρμένες χώρες της Ευρώπης. Καμία δημόσια υπηρεσία δεν παρέχεται χωρίς..
 «φακελάκι». Η χώρα βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση εξαιτίας μιας λαϊκιστικής κουλτούρας.
- Η συμμετοχή της Ελλάδας στην ευρωζώνη επιδεινώνει την κρίση. Στην κατάσταση που η χώρα βρίσκεται σήμερα περιορίζει τις εναλλακτικές επίλυσης της κρίσης.
- Η νομισματική ένωση δεν λειτουργεί. Καμία χώρα της ευρωζώνης δεν τηρεί το Σύμφωνο Σταθερότητας, οπότε καμία δεν έχει το κύρος για να επιπλήξει την Ελλάδα.
- Η ΕΕ έχει δείξει ανικανότητα στην λήψη αποφάσεων, κάτι που δημιουργεί απογοήτευση σε όλους εμάς που πιστέψαμε σ’ αυτήν.
Αυτά είναι τα σημεία της χθεσινής ομιλίας του επικεφαλής των οικονομικών συμβούλων του πρωθυπουργού, που αντανακλούν ασφαλώς τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση «θεωρεί» και αντιμετωπίζει την ελληνική, πολυδιάστατη πλέον, κρίση.
Μη μείνετε, όμως, στο «γράμμα» των διατυπώσεων αυτών. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε τον πολιτικό λόγο εντός του οποίου εντάσσεται η διαλεκτική αυτή, ώστε να προσεγγίσετε την φύση της εξουσίας που ασκεί η κυβέρνηση και ενδεχομένως τον τρόπο που η ίδια αναπαριστά την ελληνική ταυτότητα και δομεί το (ελληνικό) Εθνικό Συμφέρον εντός της ΕΕ και ευρύτερα στον σημερινό κόσμο που έχει στρέψει την προσοχή του στην χώρα μας.
Για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία μία δημοκρατική κυβέρνηση και οι σύμβουλοί της απευθύνονται στο διεθνές ακροατήριο και στην διεθνή κοινότητα, ταυτίζοντας αρνητικές δομές και λειτουργίες της διοίκησης και της οικονομίας με τα χαρακτηριστικά του έθνους και του λαού.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ ξεκίνησε να διασύρει την χώρα παγκοσμίως, αναφερόμενος σε παθογένειες της προηγούμενης κυβέρνησης, κατέληξε ο ίδιος κάπως συγκρατημένα και οι σύμβουλοί του ασυγκράτητα, να θεωρεί πηγή της ελληνικής κακοδαιμονίας τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.
Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται στον κόσμο να δομεί την ταυτότητά της για να νομιμοποιεί τη στάση της σε αντιδιαστολή, όχι με κάποιες άλλες πολιτικές, αλλά αποκλειστικά σε αντίθεση με το αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών που διαμορφώνουν την κοινωνική πρακτική στην Ελλάδα, την οποία τελικά ο Γ. Παπανδρέου ταυτίζει με κάποια δήθεν χαρακτηριστικά των ελλήνων.
Η διαλεκτική αυτή μεταστρέφει τον χαρακτήρα της κρίσης και συσκοτίζει απολύτως τα αίτια που βρίσκονται πίσω από αυτήν. Σύμφωνα με αυτήν δεν είναι το ελληνικό πολιτικό σύστημα, οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή το αίτιο που προκάλεσε την κρίση, αλλά τα χαρακτηριστικά και οι δομές της ελληνικής κοινωνίας. Η διαπιστούμενη παθογένεια, λοιπόν, δεν αφορά στο καθεστώς, στην διαπλοκή, στην έλλειψη εθνικής αστικής συνείδησης κλπ, αλλά στο ότι οι έλληνες πολίτες είναι διεφθαρμένοι, κακομαθημένοι, αμετροεπείς, τεμπέληδες και αχάριστοι προς τους υπόλοιπους ευρωπαίους και γενικότερα τον κόσμο.
Αυτή την στιγμή αυτή είναι η εικόνα που όλοι όσοι συνδέονται με την κυβέρνηση φροντίζουν να διαχέουν στον κόσμο. Με αυτήν την mental picture κρίνονται οι αντιδράσεις των ελλήνων πολιτών αυτή την στιγμή σε σχέση με τα μέτρα που τους επιβάλλονται για να … συμμορφωθούν σε κάτι το οποίο δεν έχουν καταλάβει ούτε οι ίδιοι που το επιβάλουν, τι είναι.
Είναι τόσο μεγάλη η αντίφαση που φτάσαμε οι σύμβουλοι της κυβέρνησης να θεωρούν και να δηλώνουν ότι η συμμετοχή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ επιδεινώνει την κρίση, την ώρα που ο πρωθυπουργός διακηρύσσει ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του κατατείνουν στην ενίσχυση του ευρώ.
Δηλαδή, οι έλληνες καλούνται να υποβαθμιστούν κοινωνικά και ασφαλώς στις περισσότερες των περιπτώσεων ατομικά, για να σωθεί το κοινό νόμισμα, το οποίο όπως οι ίδιοι διαπιστώνουν συντελεί στην επιδείνωση της κοινωνικο-οικονομικής κρίσης της χώρας μας.
Όχι, δεν πρόκειται για παραλογισμό, είναι και αυτό μέρος της στρατηγικής για την διάλυση της ευρωζώνης και τη δημιουργία ενός υπερεθνικού κέντρου οικονομικής διακυβέρνησης στην Ευρώπη. Ο κ. Παπανδρέου «παίζει» σε αυτό το στρατηγικό παιχνίδι πλέον συνειδητά, θυσιάζοντας την σταθερότητα στη χώρα και καταστρέφοντας την εικόνα της πατρίδας μας, για την οικοδόμηση της οποίας οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε πληρώσει με αίμα, ιδρώτα και άφθονο χρήμα, τουλάχιστον από την μεταπολίτευση και εντεύθεν. Από πού άραγε αντλεί αυτό το δικαίωμα ο κ. Παπανδρέου; Γιατί οι Έλληνες να καταστούμε οι σύγχρονες Ιφιγένειας της πολιτικο-οικονομικής βίαιης μεταρρύθμισης στο κόσμο;
Τι χρωστάμε στο πολιτικό σύστημα και μας διασύρει ελεεινολογώντας πάνω στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας; Ποιοι είναι αυτοί, επιτέλους, που μετατρέπουν την κολοβή ελληνική δημοκρατία σε ένα είδος αριστοκρατίας, μάλιστα με…πλασματικούς, πλαστούς ή φανταστικούς «τίτλους» σπουδών και κοινωνικής ταυτότητας;
Όχι. Όσοι αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι που παίζεται αυτή την στιγμή εις βάρος των συμφερόντων του 80% της ελληνικής κοινωνίας, δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπήσουμε και να κάτσουμε στα αυγά μας για να μην δικαιούνται επιπροσθέτως οι λαϊκιστές και τα όργανα του καθεστώτος να αναρωτιούνται πού πήγαν κι εξαφανίστηκαν οι στοχαστές, οι επιστήμονες, οι πραγματικοί δημοσιογράφοι και γενικά οι άνθρωποι της τέχνης και του λόγου.

18 σχόλια

  1. Ντόρα Μπακογιάννη.
    Παιδί πρωθυπουργού, γόνος παλιού πολιτικού τζακιού, κολλητή με μεγαλο-επιχειρηματίες, διασυνδέσεις με την υπερδύναμη, ταλέντο στο ψέμμα, μανούλα στη δημιουργία ομάδων και βέβαια, αγαπημένη των καναλαρχών.
    Με άλλα λόγια, Γιωργάκης χωρίς πουλί.
    Μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΡΩΝ
    ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΥΛΟΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ;;;;;
    ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΓΩΝΟ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι' αυτός από πίσω από τις αποφάσεις; Και η μαμά-Μαργαρίτα; Και ο πρέσβης; Με ποιά σειρά είναι από πίσω;
    Δυστυχώς κ. Γιαννακόπουλε το δικαίωμα να μας διασύρουν τα λαμόγια τους το δώσαμε εμείς. Και με τη συμπεριφορά μας (να βολευτώ σήμερα στο Δημόσιο ή από το Δημόσιο και για τον διπλανό, αλλά και το δικό μου αύριο, γαία πυρί μιχθήτω), αλλά και γιατί τους ψηφίζουμε (και όχι μόνον οι βολεμένοι).
    Κατά τα λοιπά έχετε δίκιο, το θέμα είναι πότε θα ξυπνήσουμε και τι θα γίνει τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ....ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ
    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    ΜΑΛΑΚΑ ΕΚ΄ΓΕΝΝΕΤΗΣ !!!!!!!!!!!


    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΟΘΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι έλληνες πολιτικοι ευθύνονται οι ίδιοι για την κρίση στην χώρα τους. Οι πολιτικοι στην Ελλάδα είναι από τους πιο διεφθαρμένους στης χώρες της Ευρώπης συν οτι Καμία δημόσια υπηρεσία δεν παρέχεται χωρίς..
    «φακελάκι»Η χώρα βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση εξαιτίας μιας κλεπτοκρατικης πολιτικης ψυφοθηρικης προσλαμβανοντας 2.000.000 δημοσιους υπαληλους =70% του ΑΕΠ μισθοδοσια .Τον δυο μεγαλητερον κομματων οι ιδιοι κλεπτοκρατες θα διαχιρηστουν το καινουργιο δανειο.ΚΟΥΦΑΛΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως τον ψηφισανε οι πασοκοι αυτον τον κρετινο τελικα.Ο ιδιος δεν ξερει οτι στην καταντια αυτη μας εφερε ο ξενοδουλος πατερας του,ο γρμανοτσολιας Σημιτης ,και τωρα το καθυστερημενο αμερικανοπουλο ,υποπτο για δωσιλογισμο το οποιο μας διασυρει διεθνως λες και φταιμε εμεις.Ξεχναει οτι μετηχε στο σκανδαλο Κοσκωτα, στην κατασπαταλιση των χρηματων μας σε υποπτες και προδοτικες ΜΚΟ, στην διαλυση της παιδειας, στην προδοσια με την συμφωνια της Μαδριτης.Ανα να χαθεις πουλημενο τομαει και οι αλλοπροσαλοι φιλοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νά απαντήσουν οί ''εκπρόσωποι τύπου τού ΠΑΣΟΚ'',Βελόπουλος καί Μπουμπούκος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ : " Είναι τόσο μεγάλη η αντίφαση που φτάσαμε οι σύμβουλοι της κυβέρνησης να θεωρούν και να δηλώνουν ότι η συμμετοχή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ επιδεινώνει την κρίση , την ώρα που ο πρωθυπουργός διακηρύσσει ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του κατατείνουν στην ενίσχυση του ευρώ."

    ΑΝΑΦΕΡΩ :

    1. Είναι γνωστό σε όλους ότι λόγω του κοινού νομίσματος του ευρώ δεν μπορεί να κάνει υποτίμηση του νομίσματος για να υποβοηθήσει τις τρέχουσες ανάγκες της οικονομίας , γι αυτό η συμμετοχή στην ζώνη του ευρώ επιδεινώνει την κρίση.

    2. Γίνεται ολοφάνερη η προσπάθεια σου παραποίησης των θεμάτων στα οποία αναφέρεσαι για δικές σου ενδεχόμενες σκοπιμότητες.

    3. Με αυτόν τον τρόπο υποτιμάς την νοημοσύνη αυτών που σε διαβάζουν

    4. Τα προβλήματα της οικονομίας είναι σε όλους γνωστά , καλοδεχούμενες οι προτάσεις από σένα αλλά και όποιον άλλο αναφέρεται σε αυτά για να σχηματίζουμε καθημερινά μια καλύτερη εικόνα για την επίλυσή τους και όχι την εκμετάλευσή τους για προσωπικές ή άλλες επιδιώξεις που οδηγούν σε συσκότιση της εικόνας που έχουμε και έτσι σε εύκολη παραπλάνηση των πολιτών.

    5. Αν κατά την γνώμη σου η έξοδος απο τήν ζώνη του ευρώ είναι καλύτερη επιλογή αντί της ενίσχυσης του ευρώ , ανάλυσέ μας τα πλεονεκτήματα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oti telei o kathenas grafei ke yposthrizei. Ligh sovarothta den vlaptei. An nomizeis oti mporeis na greis oti malakia sou katevei dikaioma sou alla ke emeis mporei na se krinoume.
    Akousa tin omilia tou souidoy o idios. Apo poythena den prokyptei ayta poy esy yposthrizeis-

    Ap Souidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Imai ki ego apo tin Souidia kai leo ston kirio pou isxyrizetai oti itan stin omilia toy Pagrotsky oti leei psemata.

    O k. Giannakopoulos exei apolyto dikaio. Gia osous kseroun souidika oriste merikes grammes opos mas irthe episima i omilia tou stin efimerida pou doulevo, "Dagens Nyheter":

    Grekland är en av Europas mest korrumperade länder. Ingen människa förväntar sig hederliga tjänster... Landet har denna situation på grund av en kultur av populism.

    Grekerna har själva orsakat krisen. Men den har förvärrats på grund av att man inte har fått hjälp av den europeiska unionen.

    Afta kai alla polla eipe xthes o Pagrotsky kai opoios kserei souidika mporei na katalavei gia tin skopimotita ayton pou grafoun gia tin sovarotita tou arthrografou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
    Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΕΔΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΜΟΝΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ .
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ; ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΑΜΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΡΑΦΤΕ ΜΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΡΕ........ΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Den eipa pote oti ayta eipothkan. Ayto pou eipa einai ta malakismena symperasmata tou omoideati sou!

    Apo Souidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!
    __________________________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Ι) Θα ακολουθήασει δεξίωση για τις φασιστικές δυνάμεις της κατοχής και τους ντόπιους δωσίλογος
    σου. Προσφορά του ΜΠΟΜΠΟΛΑ & ΣΙΑ.

    ΙΙ) χορηγός επικοινωνίας,
    ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΜΤΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα περισσότερα σχόλια είναι γεμάτα βρισιές, αμορφωσιά και "θαρραλέους ανωνύμους"!Καμμία πρόταση, καμμία θέση. Και μετά μας φταίνε αυτοί που κυβερνούν και όχι εμείς που τους... ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση