GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρτηδαμόλ...

Γράφει η Amelie Law Shortlink-> http://wp.me/pUWPB-29 Myblog -> http://amelielaw.wordpress.com/ H παρτηδίνη (Partidini) είναι...

Γράφει η Amelie Law
Shortlink-> http://wp.me/pUWPB-29
Myblog -> http://amelielaw.wordpress.com/

H παρτηδίνη (Partidini) είναι ουσία που εγκρίθηκε ως συμπληρωματική θεραπεία στην όλη αγωγή κατά της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης (κοινωνική ευαισθησία, ενδιαφέρον για τα κοινά, αυξημένη συνειδητότητα), σε ασθενείς με δείκτη μάζας εγκεφαλικού λίπους μεγαλύτερο από 30kg/m2. Στη συνήθη δοσολογία αναφέρεται ότι προκαλεί απώλεια ευαισθησίας της τάξης του 10%. Στην Eλλάδα κυκλοφορεί ως πατέντα από εργαστήριο σε εργαστήριο επί τουλάχιστον 35 έτη.
Tα φαρμακολογικά χαρακτηριστικά (τρόπος δράσης, παρενέργειες, αντενδείξεις, αποτελεσματικότητα) της παρτηδίνης έχουν...
 εξεταστεί σε αρκετές μελέτες, αναμένεται όμως να διευκρινισθούν περαιτέρω αφού γίνουν ενδελεχείς εξετάσεις επί του πληθυσμού της Ελλάδας. Ακόμη και μετά την έγκριση του φαρμάκου παγκοσμίως, αναφέρεται ότι δεν συνιστάται η χρήση του για περισσότερο από μία πενταετία, διότι τα αποτελέσματα στον Ελλαδικό χώρο είναι πλέον εμφανή, ενώ συνιστάται η διακοπή του όταν το αποτέλεσμα κρίνεται ιδιαζόντως επικίνδυνο (π.χ. απώλεια ευαισθησίας >5kg σε 3 μήνες).
Ως μηχανισμός δράσης της παρτηδίνης αναφέρεται η αναστολή της επαναπρόσληψης (reuptake) της νοιαζομαιγιατονδιπλανίνης και δεσεγραφωσταρχιδιανίνης κατά πρώτο λόγο και τηςθαγινωο καλυτεροςτουχωριουκαιθασαςγαμησωολουςδίνης σε ελάσσονα βαθμό από τα εγκεφαλικά κύτταρα, που οδηγεί σε αύξηση του αισθήματος σταρχιδισμού και μείωση του φαινομένου της ελάττωσης ρυθμού του βασικού ενδιαφέροντας για οτιδήποτε άλλο πέραν του εαυτούλη μας, που παρατηρείται κατά την απώλεια συλλογικότητας.
Οι συχνότερες παρενέργειες της παρτηδίνης είναι το εκβιάζειν το συνάνθρωπό σου χωρίς έλεος, η απόλυτη αδιαφορία, και δυσκοιλιότητα. Συχνές επίσης θεωρούνται η βραδυκαρδία και το στέγνωμα των οφθαλμών.
Στις αντενδείξεις του φαρμάκου περιλαμβάνονται μεταξύ των άλλων, η εγκατεστημένη αρτηριοσκλήρωση, η ψυχική ανεπάρκεια, η αποφρακτική συναισθημάτων αρτηριοπάθεια, ψυχικές αρρυθμίες και παθήσεις των εγκεφαλικών αγγείων λόγω αυξημένης ποσότητας εγκεφαλικού λίπους.
Bιβλιογραφία
1. Grapston sta arxidia sou mporeis, Ellinikos Laos 1960-2010
2. Gia ena matso euro, Ellines Politikoi 1974-2010
3. Gia to Cayenne re gamoto, Ellinaras o mesos, 1997-2010
4. Thelo spiti me tzaki ston 7o orofo kai as xrwstaw gia tin ypoloipi zoi mou, Vlaxonikokyris, 1997-2010
5. Prwto trapezi pista kai ta louloudia sta paneria, Oneira Ellinwn, 1990-2010

5 σχόλια

  1. ΑΑΑΑΑ...ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !
    Τον απερίγραπτο Προωθυπουργό
    που έχει γίνει σαν κάτι συνθετικά δημιουργήματα 3D design, ηλεκτρονικός εκφωνητής που λέει ειδήσεις…

    Ποιός; ποιός; ποιός μωρό μου ποιός;
    Ποιός ΗΛΙΘΙΟΣ θα έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα όταν εμείς που ζούμε εδώ δεν θέλουμε να επενδύσουμε;
    Ποιός θα έρθει να επενδύσει σε μία χώρα που η μία οικογενειοκρατεία διαδέχεται την άλλη, και που τα τρία αδερφάκια κάνουν προωσπικές μπιζνες;

    ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    Και δόξα τω Θεώ, με την ύφεση ΔΕΝ έχετε εύκολα λεφτά να μοιράζετε, και υπάρχει και κάποια πιθανότητα να σας ξεσηκωθεί η πλέμπα (αυτοί για τους οποίους μιλάτε στον Γ’ πληθυντικό) και να φύγετε νύχτα.

    ΠΑΡΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ.....πορδηματόλ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρτηδίνη?
    Εγώ γνωρίζω μόνο τήν
    "στήν Πάρτη(μου)δίνει".Γιά τά νοσοκομεία καί μίζες εξοπλισμού
    άλλη φορά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άχμέντ, σου γκράφο σίμερα να σε πώ ίνε μπολύ γκαλά εντό στο ελάντα.
    Εγκό με αρεσει εντό, ινε γκεμάτο χαζί ανθροποι.
    Ίρτα στο Ελλάντα χορις φράγκο,
    χέζο και κατουράω έξω από τις πόρτις τους,
    λερώνω τζάμια στα φανάργια,
    κλέβω ποτροφόλια στα λεοφορία,
    μπουτάω τσάντα γινέκες,
    πυροβολάω νταξιτζί, προποτζί γκε βενζινατζή για λίγκα λεφτά
    και αφτί ίνε τόσο μαλάγκες που μου ντίνουν τζάμπα νοσοκομίο,
    τζάμπα φάρμαγκο,
    τζάμπα επίντομα ανεργκία
    και τα μου ντόσουν και τζάμπα συνταξη!!!
    Α ξέχασα κε να σε πώ,
    τόρα ένα μαλαγκογκιόργκο εντό με έγκανε και έλινας για να τον μπζιφίζο και αυτός να με γκάνει τα χαντίρια.
    Άντε Αχμέντ, πάρε και τάλα τα αντέρφια και τις γκινέκις και τα πεντιά και ελάντε.
    Νάνε γκαλά ι μαλάγκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλάκα εσύ από πάνω, τι δουλειά έχει ο σκατορατσισμός σου με τη μαλακία του Έλληνα?

    Ρατσιστής να γίνεις κατά των λαμογίων και όλων αυτών που ψηφίζεις τόσον καιρό για να σε κλέβουνε και να σε πηδάνε κι από πάνω.

    Βλαξ βλακεύων βλακείας μαλακιζόμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΡΤΗΔΑΜΟΛ.
    Δεν χρεάζεσαι παρτηδαμόλ αν έχεις παντρευτεί έναν επιχειρηματία που σε πήρε από ένα κωλοπεριοδικό που πούλαγες σελίδες διαφήμισης σε τοποθέτησε σε θέση κλειδί και όταν του την πέσανε οι διαπλεκόμενοι (που μπήκαν στην αγορά που δραστηριοποιούνταν)και τον πίεζαν επί ενάμισυ χρόνο να πουλήσει το πλειψηφικό πακέτο της επιχείρησης του με αντάλλαγμα χρήματα πού θα έμπαιναν μέσα στην επιχείρηση σαν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και κατόπιν να την βάλουν στο χρηματιστήριο και με σταδιακές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στις οποίες δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει και φυσική συνέπεια αυτού θα εξανεμιζόταν σταδιακά το ποσοστό του.Παράλληλα θα έπρεπε να παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος και να υπογράφει τα πάντα για λογαριασμό τους(καταλαβαίνετε...εποχή χρημαριστηρίου γαρ).Ως ήταν φυσικό αρνήθηκε.Τι ήταν όμως αυτό να αρνηθεί,γκρέμισε το μεγαλοαστικό όνειρο της καβαλημένης επαρχιοτοπούλας που είχε έλθει στην Αθήνα να το κυνηγήσει μετά μανίας και με κάθε μέσο και τρόπο.
    Συμμάχησε λοιπόν μαζί τους εν αγνοία του και άρχισε δράση που δεν περιγράφεται.Το αποτέλεσμα αυτός καταστράφηκε και αυτή βρέθηκε με ίδια επιχείρηση και ίδιο ακριβώς αντικείμενο στην ίδια διευθυνση και στα ίδια γρφεία και με βασικούς συνεργάτες αυτούς που τον εκβιάζαν επι ενάμισυ χρόνο.
    -Αυτό λέγεται αλληλεγγύη(πρός τον σύντροφο της ζωής σου0.
    -Κοινωνική ευαισθησία και ενδιαφέρον για τα κοινά(συνεργασία με τους διαπλεκόμενους)
    -Συνειδητότητα(τα παραπάνω τα έπραξε απόλυτα συνειδητά)
    Αυτό το ζευγάρι είχε και παιδιά τα οποία του τα παράτησε για 3 μήνες αφ'ότου καταστράφηκε και εξαφανίστηκε .Αφου την βρήκε μέσω ντεντέκτιβ του ζήτησε φυσικά διαζύγιο.Την πάτησε όμως γιατί ο νόμος στην Ελλάδα δίνει τα παιδιά στην μητέρα.Στην συνέχεια εκείνος μετά την καταστροφή της επιχειρησης του έπεσε στα δικαστήρια και την ανέχεια και δεν μπόρεσε να υποστηρίξει όπως θα ήθελε τα παιδιά του.Αυτή η εξέλιξη την εξυπηρέτησε τα μέγιστα.Τον απομόνωσε τελείως από τα παιδιά του εδώ και 10 χρόνια για να μπορεί να πραγματοποιήσει ανενόχλητη το μεγαλοαστικό της όνειρο.Τα παιδιά ήταν πολύ μικρά και δεν γνωρίζουν την αλήθεια και είναι πολύ δύσκολο να την καταλάβουν ακόμα και τώρα αν δεν δούν αποδείξεις από κοντά.
    Ο άνθρωπος αυτός παρακαλάει εδώ και 10 χρόνια να δει έστω και φωτογραφία των παιδιών του και τον κοροιδεύει συνέχεια.Φανταστείτε οτιφωτογραφίες των παιδιών του είδε από το Internet πέρυσι το Σεπτέμβριο όταν η κόρη του η μεγαλύτερη έγινε μελος στο facebook και όταν επιχείρησε να μιλήσει στην κόρη του μέσω facebook το πήρε είδηση και την μπλόκαρε.
    -Όπως αναφέρει το άρθρο για το Παρτηδαμόλ δεν συνίσταται η χρήση του για περισσότερο από 5ετία και συνίσταται η διακοπή του,έδώ φτάσαμε 10ετία και συνεχίζουμε.κ.λ.π.......
    Κάποιοι δεν χρειάζονταί(να πάρουν η να γράφουν)για Παρτηδαμόλ γιατί το έχουν σε υπερεπάρκεια!
    Παρακαλούνται οι μη γνωρίζοντες τα γεγονότα από πρώτο χέρι να μην ανακατεύονται γιατί το μόνον που καταφέρνουν είναι να γίνονται γελοίοι.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση