GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυγά και ντομάτες σε βουλευτές για τον "Καλλικράτη" στο Ηράκλειο...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Αυγά και ντομάτες σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ και βουλευτών του νομού , καταλήψεις κτιρίων, είσοδος στο αεροδρό...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/
Αυγά και ντομάτες σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ και βουλευτών του νομού, καταλήψεις κτιρίων, είσοδος στο αεροδρόμιο, παραιτήσεις συνθέτουν την εικόνα των αντιδράσεων στον νομό Ηρακλείου για τον «Καλλικράτη».
Κάτοικοι του Καστελίου που αντιδρούν στη συνένωση του δήμου με το Αρκαλοχώρι και το Θραψανό κατευθύνθηκαν με αυτοκινητοπομπή προς τα γραφεία της περιφέρειας Κρήτης, ενώ 100 από αυτούς αποσπάστηκαν από...
 την κινητοποίηση και κατευθύνθηκαν προς το κέντρο του Ηρακλείου, με σκοπό να παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες, όπως είχε αποφασιστεί σε λαϊκή συνέλευση της περιοχής. Βρήκαν όμως κλειστά τα γραφεία της Νομαρχιακής και άρχισαν να πετούν αυγά και ντομάτες φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ. Αυγά πέταξαν επίσης σε γραφεία των βουλευτών καθώς και στο Νομαρχιακό Κατάστημα.
Σε κατάληψη στα γραφεία της περιφέρειας Κρήτης προχώρησαν σήμερα οι κάτοικοι του Ζαρού, οι οποίοι διεκδικούν την αυτονομία του δήμου τους ως ορεινού.
Παράλληλα κάτοικοι της Αλικαρνασσού που ζητούν να μην συνενωθεί ο δήμος τους με το Ηράκλειο, έκοψαν τμήμα της περίφραξης του αεροδρομίου Ηρακλείου και μπήκαν μέσα σ΄ αυτό στη Νοτιοδυτική του πλευρά σε περίπου 500 μέτρα από την πίστα. Μάλιστα, ο δήμαρχος Αλικαρνασσού Βαγγέλης Σισαμάκης δήλωσε ότι ο κόσμος επέδειξε σύνεση και ψυχραιμία, αποφεύγοντας να φτάσει μέχρι την πίστα και να παρεμποδίσει τη λειτουργία του αεροδρομίου, περιμένοντας να δείξει την ίδια σύνεση και η πολιτεία, ικανοποιώντας το αίτημα της Αλικαρνασσού!
Την ίδια ώρα η λαϊκή συνέλευση του Τυμπακίου αποφάσισε να ζητήσει από το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να παραιτηθούν, από τους βουλευτές να καταψηφίσουν, αποχή από τις εκλογές, παραίτηση των Τοπικών Οργανώσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μετάθεση της πινακίδας των ορίων του Ρεθύμνου, στο ύψος της Καλυβιανής, ούτως ώστε συμβολικά το Τυμπάκι να αλλάξει νομό.
Παράλληλα η λαϊκή συνέλευση του Κόφινα δεν αποδέχεται τη νέα πρόταση του υπουργού που τον εντάσσει στο Δήμο Γόρτυνας και εμμένει τον ενιαίο δήμο της Μεσαράς ή έστω στην προηγούμενη πρόταση για το Δήμο Κόφινα- Αστερουσίων με έδρα το Ασήμι, που είχε αποδεχτεί η τοπική κοινωνία.
Αντιδράσεις υπάρχουν και στο Δήμο Ρούβα, που εμμένει στο Δήμο της Ρίζας, ενώ αντιπροσωπεία μετέβη στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.
Την ίδια ώρα οι Αρχάνες διαμαρτύρονται για την έδρα του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, που είναι τα Πεζά, την οποία και διεκδικούν.
Για τις προηγούμενες αντιδράσεις κατά του "Καλλικράτη" στο νομό Ηρακλείου κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6695

7 σχόλια

  1. De mas paratate re kwloblaxoi...
    Edw o kosmos kaigetai kai eseis katheste kai asxoliste me onomata kai pipes... Ante briste... Na doume... Ta idia skata mia zwh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα ρε φιλε με τους τρελους... Πραγματικα ο κοσμος καιγεται και εκεινοι το χαβα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚOYIZ:
    1. Εάν η Ν.Δ. έχασε 1 εκατ. ψηφοφόρους το 2009, πόσα εκατομμύρια θα χάσει το πασόκ στις επόμενες εκλογές;
    2. Ποιός σημερινός πράσινος βουλευτής θα τολμήσει να πάει για μπάνιο στην παραλία χωρίς security φέτος το καλοκαίρι;
    3. Πόσο θα επηρεάσει το Δείκτη Τιμών Καταναλωτή η αύξηση των τιμών των γιαουρτιών και των αυγών το επόμενο τρίμηνο;
    4. Οι απολύσεις θα γίνουν ελεύθερες πριν ή μετά το κόψιμο του 13ου και του 14ου μισθού ΚΑΙ στον ιδιωτικό τομέα;
    5. Ποιό θα είναι το πρόσημο της επίσημης ανεργίας τα Χριστούγεννα, το 1 ή το 2;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε παιδια πονανε τον τοπο τους...
    Αλλα απο την αλλη ειναι υπερβολη αυτο που γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο απερίγραπτος Προωθυπουργός έχει γίνει σαν κάτι συνθετικά δημιουργήματα 3D design, ηλεκτρονικός εκφωνητής που λέει ειδήσεις…

    Ποιός; ποιός; ποιός μωρό μου ποιός; Ποιός ΗΛΙΘΙΟΣ θα έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα όταν εμείς που ζούμε εδώ δεν θέλουμε να επενδύσουμε;
    Ποιός θα έρθει να επενδύσει σε μία χώρα που η μία οικογενειοκρατεία διαδέχεται την άλλη, και που τα τρία αδερφάκια κάνουν προωσπικές μπιζνες;

    ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    Και δόξα τω Θεώ, με την ύφεση ΔΕΝ έχετε εύκολα λεφτά να μοιράζετε, και υπάρχει και κάποια πιθανότητα να σας ξεσηκωθεί η πλέμπα (αυτοί για τους οποίους μιλάτε στον Γ’ πληθυντικό) και να φύγετε νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οί Κρήτες απέκλεισαν καί τό αερο-
    δρόμιο (πολεμικό) τού Καστελίου.
    Κράτος έν κράτει.
    Χάνουνε προνόμια καί χρήματα......
    Ελάχιστοι διαπλεκόμενοι.
    Οί αεροπόροι έχουν πρόσβαση στό
    εθιμικό δίκαιο τών Κρητών?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξευτέλισαν την Διαβούλευση!!!!!

    Αναγνώστης

    Κατάφεραν τελικά να εξευτελίσουν τον όρο διαβούλευση. Ένας όρος που αποδείχθηκε προσχηματικός και μια μεγάλη κοροιδία σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας. Ποιό βλάκες νιώθουμε εμείς που πιστέψαμε ότι κάποια δημοκρατική διαδικασία που θα έδινε λόγο στον πολίτη θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτή η κυβέρνηση.
    Πιστέψαμε τα λόγια τα μεγάλα,νομίσαμε ότι ο Παπανδρέου είναι αληθινός σε αυτά που έλεγε.
    Κάναμε λάθος για αυτό η απογοήτευση μας είναι μεγάλη τώρα που οι μάσκες έπεσαν.
    Έδωσαν για διαβούλευση το σχέδιο για τον "Καλλικράτη"και οι τοπικές κοινωνίες πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν τον λόγο. Υπέγραψαν οι πολίτες κείμενα όπου εξέφραζαν την θέληση τους πήραν αποφάσεις τα δημοτικά συμβούλια έκαναν διαδηλώσεις συναντήθηκαν με τον υπουργό όπου μετέφεραν τα δίκαια του αιτήματος τους. Το αποτέλεσμα?να τους δουλεύουν οι έχοντες την εξουσία που πήραν από αυτούς(τους πολίτες). Η απόφαση είχε ληφθεί, αποφάσισαν για μας χωρίς εμάς για το καλό μας!!!!!!!
    Φταίμε όμως και εμείς δεν εκλέξαμε έξυπνους ανθρώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση,εκλέξαμε ανθρώπους χωρίς IQ!!!!!.(έτσι είπε ο Ντόλιος για Φέρες-Τυχερό)
    Σε όλα έχουν δίκαιο αυτοί υπουργοί και υφυπουργοί γιατί αυτοί ξέρουν και νοιάζονται για μας αλλά εμείς αδυνατούμε να το καταλάβουμε!!!!!!!
    Κύριοι αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ ονομάστε το όπως θέλετε αλλά ΠΑΣΟΚ δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το λέτε.
    Δεν είστε απλά ρηχό ΠΑΣΟΚ είστε ΜΗΠΑΣΟΚ
    gatzoli@blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση