GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα ακόμη "μήνυμα" στον Σαμαρά...

"Εθνική δέσμευση" ζητούν Στρος Καν και Ολι Ρεν! Από τον Γιάννη Δαίδαλο «Εθνική δέσμευση η οποία θα υπερβαίνει τις διαχωριστι...

"Εθνική δέσμευση" ζητούν Στρος Καν και Ολι Ρεν!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

«Εθνική δέσμευση η οποία θα υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των πολιτικών κομμάτων» ζήτησαν με κοινή δήλωσή τους ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Dominic Stross-Kan και ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Olli Rehn για το οικονομικό πρόγραμμα που θα πρέπει να εφαρμόσει η Ελλάδα.
Μήπως αυτό δεν είναι ένα ακόμη "μήνυμα" -και μάλιστα δημόσιο- προς τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά για τη στάση που πρέπει να κρατήσει κατά την ψηφοφορία στη Βουλή;

12 σχόλια

  1. TO ΜEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
    *** βαρδινογιάννης-μπομπολας-λαμπράκης.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ** μπομπολας-αναστασιάδης και cia.

    EΠΙΣΗΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΖΩΩΝ.
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΔυΝαΤο.
    ...........
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    Δεν υπαρχει πολιτικος σχηματισμος που να εχει εξαπατησει τοσο συστηματικα, τοσο οργανωμενα, τον ελληνικο λαο οσο το ΠΑΣΟΚ.

    Παραδοσιακα στελεχωνεται απο λαοπλανους, δημοκοπους, ψευτες και απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.Στην αρχη ηταν ψιλικατζηδες και χαρηκαν με κατι λιγα, μετα μυριστηκαν οτι εχει μεγαλη μασα και πεσανε με τα μουτρα.

    Επι 25 χρονια τα στελεχη του, απο τους μικρους των Τ.Ο, ως τους υπουργους, λυμαινονται την περιουσια του ελληνικου λαου, τον κοπο του και ασελγουν στα ονειρα του, στα ονειτα μας. Οταν ειδαν οτι γινονται αντιληπτοι εβαλαν και ορισμενους οριακης ηθικης και πατριωτισμου, στο κολπο, αφου φροντισαν να “επενδυσουν” ιδεολογικα στο δικαιο ή εν πασει περιπτωσει, στο μη ιδιαιτερως βλαπτικο, της παρανομιας τους.

    Οι ελαχιστες εξαιρεσεις προσωπικοτητων που προσεταιριστηκαν τα οραματα του ΠΑΣΟΚ, που δεν ανηκουν στην ανωτερω κατηγοριες (υπαρχουν μερικοι), ειναι/ηταν απλα αφελεις, αν και πλεον και αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω.

    Το συστημα ΠΑΣΟΚ διελυσε την ελληνικη κοινωνια τοσο ηθικα, οσο και οικονομικα. Οι κλεφτες άλλαξαν ονομα σε μαγκες και οι καιροσκοποι σε “γατες”.

    Μετρημενες ειναι οι μερες τους. Τωρα δεν υπαρχει πιτα για να βαλουν και αλλους Εφιαλτες, συνενοχους στο κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑ.........
    ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕΣ ΕΓΙΝΕΣ Ο ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ .
    ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ (ΔΕΚΑΕΞΗ !!!) ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΩΔΕΚΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ , ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ 2004 ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ , ΘΕΑΤΡΑ κλπ κλπ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ ,ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ , ''ΙΕΡΡΩΝ'' ΜΟΝΩΝ κλπ κλπ κλπ
    ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ 10% (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ
    ΝΟΕΜΒΡΗ 2004 ΠΛΗΡΩΝΑΝ 35% !!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΩΤΩ , ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΩΝ ;;;
    Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΞΕΙ .ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΙΣΕΣ ΜΕ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ .
    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.
    ΧΘΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ :
    ''ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ''
    ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ 2500 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .
    ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ (ΣΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ)ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ,
    ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΕΚΟ , ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ κλπ κλπ
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ 15000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ
    ΜΕ ΠΗΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ''ΤΑΠΕΙΝΑ'' 2500 ΕΥΡΩ ;;

    ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ''ΔΟΥΛΕΜΑ'' ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ,
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τήν ανακοίνωση τών οικονομικών μέτρων από τούς σοφούς τής κυβέρνησης Παπανδρέου III,έχουν εξαμολυθή τά παντός είδους πρασινοπαπαγαλάκια καί κυρίως οί δημοσιογράφοι ινστρούκτορες τού πράσινου συστήματος ,ιδιωτικών καί κρατικών τηλεοπτικών σταθμών ''Καψής,Καμπουράκης,Τσίμας,Χούχλη,Xασαπόπουλος καί Σια'' καί προσπαθούν μέ νηπιακά επιχειρήματα,νά αγιοποιήσουν καί τόν Παπανδρέου III,αλλά καί τούς σοφούς του καί προσπαθούν νά πείσουν τήν μάζα/Λαόν, ότι θά πρέπει νά αναδείξουμε καί τήν 2αν Μαίου,ώς Εθνική Εορτή,αφού κυριολεκτικώς μάς διέσωσαν από τήν επερχόμενην κοινωνικο-οικονομικήν κατασροφήν,πού οί ίδιοι οί προαγωγοί τους, μάς οδήγησαν.
    Μία δέ από τίς αποστροφές/επιχειρήματά τους,είναι ότι ό Ελληνικός Λαός,συνολικά στηρίζει τά μέτρα τους καί τά αποδέχεται καί μέ μεγάλη χαρά!!!!!
    Φυσικά όλοι αυτοί οί παντός είδους πράσινοι ινστρούκτορες,γνωρίζουν,ότι όντες εαυτοί εντός τού συστήματος,πάντα θά επιβιώνουν,άν κι έρποντας,από οποιαδήποτε κοινωνικο-οικονομική κρίσιν,βασανίζει τόν απλόν Ελληναν Πολίτη καί προσπαθούν νά υποδουλώσουν τήν όποιαν οργήν/αντίδρασίν του,μέ τίς συνεχείς γκαιμπελίστικες μεθόδους,πού από τό 1981 εσπούδαζαν στίς κάθε λογής πράσινες κομματικές μηχανές,παραγωγής πρασινοφρουρών-ινστρουκτόρων-οσφυοκαπτών.
    Πληρώνοντας επί 35 χρόνια,τόν ασφαλιστικόν μου φορέα (Ν.Α.Τ.), 2.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον ''σημερινές τιμές'' κι υφιστάμενος σήμερα μία σημαντική μείωση τής συντάξεως μου,ή οποία ανέρχεται πάνω από 20% ετησίως,εκτός φυσικά από τίς μειώσεις,πού επέρχονται από τίς αυξήσεις ΦΠΑ,βενζίνη κ.λ.π,πώς είναι δυνατόν,νά υποδουλώσετε τήν οργήν μου κ.κ. πρασινορουφιάνοι ινστρούκτορες-οσφυοκάπτες,πού εσείς καί μόνον εσείς,είσθε οί γεννεσιουργός αιτία τού σημερινού μας δράματος,μέ προαγωγούς σας βεβαίως-βεβαίως τούς πολιτικούς σας νταβατζήδες,πού σήμερα έρχονται δήθεν νά μάς διασώσουν καί βγαίνετε εσείς στίς τηλεοράσεις καί δηλώνετε ανερυθριάστως,ότι ό Λαός στηρίζει τά μέτρα?????
    Μαζί ρέ λαμόγια τά φάγαμε???
    Ή οργή τού απλού λαού όμως,ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητος,εκτός φυσικά υμών τών λαμόγιων οσφυοκάπτων δημοσιογράφων ινστρουκτόρων-γκαιμπελίσκων,έχει πλέον ''γεμίσει τόν μύλον τού κόλτ,τού απλού Έλληνα'' καί θά τό στρέψει πλέον πατώντας τήν σκανδάλην,όχι μέ πλαστικές σφαίρες,όπως τό πιστόλι στό τραπέζι τού ΓΑΠ,αλλά μέ πραγματικές τώρα,στά κεφάλια σας ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΗΝΕΓΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ/ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΓΟΥΔΙ!!!!!!!

    FostGrg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΜΑ..ΤΑ ΞΕΡΝΑΝΕ
    ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ !

    Ο μικρός γιος Καψης,
    χθες στο δελτίο των οκτώ έβγαζε πύρινους λόγους για την προσπάθεια του ΓΑΠ να διατηρήσει τα δώρα στους ιδιώτες μέχρι και με τον Στρος Καν μίλησε ο ΓΑΠ, έλεγε με πάθος, αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει όταν στρουμπουλή ρεπόρτερ του δελτίου Sofia όταν ρωτήθηκε τι τους είπαν στην συνέντευξη οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ είπε ,αφελώς η καημένη _________,
    ότι τους απάντησαν οτι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα γιατί δεν τους αφορούσε ο ιδιωτικός τομέας…..

    Μεγάλος γλείφτης αυτός ο μικροκαψης ρε παιδί μου…..
    ..τον ειδα και αηδειασα και τον εκλεισα.
    καλα δεν ντρεπεται λιγο.
    σε ποιους νομιζει οτι μιλαει.
    οταν θα καει το μεγκα θα μιλανε για προσπαθεια φυμωσης της ανεξαρτητης δημοσιογραφιας.
    ΤΟΣΟ ....ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ. τα κέρατα του Πασόκ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο το σιχαμα τον Καψη στο MEGA, που ανοιγει το στομα του και αντι για λογια,
    χυνεται πασοκικη διαρροια,

    ποτε θα τον σουταρει το και καλα "σοβαρο" καναλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. > ΕΝΑΣ
    > ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:
    > «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
    > ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ
    > ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,
    > ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞI
    > ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»
    >
    > ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:
    > «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ
    > ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
    > ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ,
    > ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ
    > ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
    > ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
    > ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:
    > « ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,
    > ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ
    > ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ
    > ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ
    > ΑΤΟΜΟ,
    > ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ
    > ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ
    > ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ « !!!
    > ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    > ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
    > « ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ,
    > ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ
    > ΕΛΛΑΔΑ
    > ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ
    > ΕΓΚΕΦΑΛΟ,
    > ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    > ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ
    > ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    > ΚΑΙ ΤΩΡΑ ..ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
    > ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΜΠΥ.ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ /Ο ΓΑΠ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ .Ο ΣΚΑΤΟΜΑΥΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΔΑΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΘΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΜΑΛΑΚΟΠΑΠΟΥΤΣΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΤΕ ΜΕ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΗΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την διαβεβαίωσή του, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων οικονομικών μέτρων, ότι η Εκκλησία θα σταθεί δίπλα στον «κλυδωνιζόμενο λαό» εξέφρασε με ανακοίνωσή του σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου έχει ως εξής:
    «Με αφορμή τα δύσκολα μέτρα και την κρίσιμη κατάσταση που διέρχεται η πατρίδα μας, αισθάνομαι την ανάγκη να διατρανώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι η Εκκλησία μας, όπως πάντοτε το έπραττε άλλωστε, θα σταθεί δίπλα στον κλυδωνιζόμενο λαό μας συμπάσχοντας μαζί του και συνδράμοντάς τον ακόμη και από το υστέρημά της.
    Είναι αδήριτη όμως ανάγκη να σταθούμε ενωμένοι, να αντλήσουμε δύναμη από την πίστη μας στον Θεό που πάντοτε βοηθούσε και βοηθά αυτόν εδώ τον τόπο.
    Η ελπίδα μας για πρόοδο και ανάπτυξη πρέπει να παραμείνει άσβεστη και μαθαίνοντας από τα λάθη μας, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, να προχωρήσουμε ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι. Ο Θεός ας είναι βοηθός μας''

    ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ :
    Του κώλου τα εννιάμερα και το μουνί της Χάυδως

    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΑΣΣΟΦΟΡΩΝ .η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ... ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ''

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΡΕΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΡΕ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΤΩΣΕΙΣ...ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΒΡΑΙΟΣ!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση