GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη μετά τη διαγραφή...

"Στη ζωή του κάθε ανθρώπου έρχονται στιγμές που πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον βολικό δρόμο της σιωπής, του συμβιβασμού και των σκοπιμ...

"Στη ζωή του κάθε ανθρώπου έρχονται στιγμές που πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον βολικό δρόμο της σιωπής, του συμβιβασμού και των σκοπιμοτήτων ή να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο της ευθύνης.
Η πατρίδα μας, βρίσκεται σήμερα στα πρόθυρα της οικονομικής χρεοκοπίας και συνταράσσεται από πρωτόγνωρη κοινωνική αναταραχή . Τριάντα χρόνια διαφθοράς, σπατάλης, ανευθυνότητας και κρατισμού, μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε. Τα σοβαρά λάθη, η αδράνεια και οι παραλείψεις της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και η εγκληματική καθυστέρηση και οι επιπολαιότητες της παρούσας κυβέρνησης, επιδείνωσαν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.
Τη στιγμή αυτή ο ελληνικός λαός καλείται να ...

κάνει θυσίες που είναι εν πολλοίς άδικες και που ίσως δεν θα ήταν σʼ αυτόν τον ακραίο βαθμό αναγκαίες, αν όλοι είχαμε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Αλλά, στο σημείο που βρισκόμαστε, δεν υπάρχουν πλέον επιλογές. Σε αντάλλαγμα αυτών των θυσιών, μας προσφέρεται χρηματοδότηση 110 δις ευρώ προκειμένου η Ελλάδα να αποφύγει τη χρεωκοπία. Και μας προσφέρεται τη στιγμή που κανείς πλέον άλλος δεν μας δανείζει.
Έτσι έχουν τα πράγματα και κανείς από τον πολιτικό κόσμο δεν δικαιούται να μην καταλαβαίνει και κυρίως να κάνει πως δεν καταλαβαίνει.
Με δεδομένη την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, χωρίς την καθαρή στάση της μείζονος αντιπολίτευσης, είναι πολύ πιθανότερο τα μέτρα να μην εφαρμοστούν αποτελεσματικά. Ο λαός θα επωμιστεί τελικά και τις θυσίες και το τεράστιο κόστος της χρεωκοπίας. Γι΄ αυτό πρότεινα στον πρόεδρο του κόμματος, κατά την πρόσφατη συνάντηση μας, μια επιλογή που θα διαφοροποιούσε τη ΝΔ από τη στάση του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων του κρατισμού και του λαϊκισμού χωρίς ταυτόχρονα να ταυτίζουν τη ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και τις επιλογές του.
Θέση μου ήταν η αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίσει επί της αρχής υπέρ του νομοσχεδίου, διότι η αποδοχή του είναι προϋπόθεση για να πάρουμε το «πακέτο σωτηρίας» και να καταψηφίσει κάποια άδικα, και αναποτελεσματικά άρθρα. Άρθρα όπως είναι αυτά της μείωσης του εισοδήματος των φτωχών συνταξιούχων και της αύξησης του ΦΠΑ, τα οποία μπορούν να υποκατασταθούν από άλλα ισοδυνάμου δημοσιονομικού αποτελέσματος.
Με προσωπική του απόφαση, ο πρόεδρος του κόμματος, την οποία δεν έφερε προς συζήτηση στα συλλογικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας, ζητά την καταψήφιση του νομοσχεδίου «μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της Ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ και το ΔΝΤ».
Πήρε την απόφαση αυτή χωρίς να έχει να προτείνει μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για το πώς θα βρούμε χρήματα και θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία.
Την πήρε επενδύοντας ίσως στο ρεύμα που δημιουργεί η δικαιολογημένη λαϊκή αγανάκτηση για τις θυσίες που καλούνται να κάνουν οι πολίτες. Οι υπεύθυνες ηγεσίες όμως, πρέπει να βρίσκουν το θάρρος να πηγαίνουν κάποιες φορές κόντρα στο ρεύμα. Τι θα γινόταν για παράδειγμα έαν οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών της ζώνης του Ευρώ ή τα κοινοβούλια τους πήγαιναν με το ρεύμα που υποστήριζε ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να βοηθηθεί;
Στη Νέα Δημοκρατία δεν δείχνουμε να έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Η λογική του λαϊκισμού και των μικροπολιτικών υπολογισμών που κατέστρεψε την κυβέρνηση μας και μας έφερε σήμερα εδώ καθοδηγεί και τώρα τις επιλογές μας. Λυπάμαι αλλά αυτόν τον κατήφορο δεν μπορώ να τον ακολουθήσω.
Η αγανάκτηση των πολιτών για τις θυσίες που τους επιβάλλονται είναι δικαιολογημένη. Όμως σήμερα, την ώρα που η Ελλάδα χάνεται, δεν μπορώ να αποφασίσω με βάση τον φόβο του πολιτικού κόστους, ή την προσδοκία της άντλησης ψήφων, που κάποιοι νομίζουν ότι θα αποκομίσουν αν η Ελλάδα χάσει και την τελευταία της ευκαιρία και οδηγηθεί στην καταστροφή.
Την ώρα που το δίλημμα είναι χρεοκοπία ή θυσίες, δεν μπορώ να πω στους Έλληνες ότι πατριωτισμός σημαίνει κορώνες, ανευθυνότητα και άρνηση της πραγματικότητας.
Την ώρα που τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα εδώ, δεν μπορώ να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω.
Σ΄ αυτή την κρίσιμη στιγμή θα πράξω το χρέος μου. Ψήφισα επί της αρχής υπέρ του νομοσχεδίου « μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της Ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ και το ΔΝΤ» και θα καταψηφίσω άρθρα όπως είναι αυτά της μείωσης του εισοδήματος των συνταξιούχων και της αύξησης του ΦΠΑ.
Μοναδικός γνώμονας των πράξεών μου είναι το συμφέρον της πατρίδας και η συνείδησή μου. Και αναλαμβάνω πλήρως το βάρος της ευθύνης των επιλογών μου.
Λυπούμαι για την απόφαση του κου Σαμαρά, η οποία δείχνει ότι η ηγεσία του κόμματος βάζει, δυστυχώς, το στενό μικροκομματικό της συμφέρον υπεράνω της υποχρέωσης όλων μας να υπηρετούμε τον λαό και την χώρα.
Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τα εκατομμύρια ψηφοφόρους, που τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια τη Νέα Δημοκρατία, για την αγωνιστικότητα, το φιλότιμο και την αίσθηση του πατριωτικού καθήκοντος που τους διακρίνει. Η πλειοψηφία τους, αλλά και η πλειοψηφία των υπολοίπων πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, μας αντιμετωπίζουν όλους με καχυποψία, αγανάκτηση, ακόμα και οργή για τις ευθύνες μας για όλα όσα έγιναν για να φτάσουμε εδώ. Γιʼ αυτό και ελάχιστη υποχρέωσή μας σήμερα είναι να πράττουμε κατά συνείδηση ό,τι θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσει για να φτάσουμε με όσο γίνεται μικρότερες απώλειες στην Ελλάδα της επόμενης μέρας."

57 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ Δ.....Ο ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η Ν.Δ. ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥ ΧΛΕΧΛΕ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΡΕ ΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή Ιστορία θά γράψη ποιός έχει δίκαιο αλλά σήμερα ό Λαός δικαίως αισθάνεται οργή,εάν κι αυτός έχει τό μερίδιο τής ευθύνης,διά τό σημερινό χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eξω ρε παλιοχαμουρα.
    Και εσυ και οι 300 της βρωμοβουλης.
    Να χαθητε κλεφταραδες.

    Οσο για εσενα ρε παλιομητσοτακενα, παλιογαμιολα της δεκαρας,
    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΠΕΣ ΤΙ ?
    Και σε επιασε τωρα ταχα η αγαπη για την ΕΛΛΑΔΑ μας . Απλα να κανεις τους φτωχους φτωχοτερους παλιοπουτανα θες.

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    Ο Ελληνικος λαος θα σας ξετιναξει παλιοκλεφταραδες, αλητες, .

    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΤΕΛΙΕΩΣΑΤΕ ξεφτυλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ .
    ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ?.
    ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ,ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ .
    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑΟΣ ΜΝΗΜΗ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΠ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ......
    ΜΠΡΑΒΟ 0ΙΚΟΝΟΜΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΟΡΑΦΑ


    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ.....
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε να πάρουμε κι εμείς σειρά να πάμε να διαγραφούμε από το κόμμα.Χωρίς τη Ντόρα δεν έχουμε θέση και δεν θέλουμε.Ντόρα μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ.
    Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΕ ΟΓΚΟ.
    ΝΤΟΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ;ΟΧΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΙΕΜΕΝΣ,ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ή ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗΝ ΝΔ,
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ
    -ΕΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ
    -ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ
    ΜΙΑΣ ΚΟΡΗΣ ΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ .....
    ΝΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑ-ΚΟΥΛΑ,

    Η Ντόρα είναι ένα ανήθικο πολίτικο κάθαρμα που για τον προσωπικό της πλουτισμό, καταχράστηκε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας. .
    Από οπού πέρασε το πολίτικο αρχιλαμογιο , υπηρέτησε ξένα συμφέροντα,και επέβαλε μια κλειστή ομάδα υποτακτικών –οικονομισάριων, αδηφάγων τρωκτικών του δημόσιου που εκμεταλλεύτηκαν την αλόγιστη αρχομανία της και οδήγησαν την χωρά στην υποτέλεια και στον διεθνή ξεφτίλισμα.
    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα υποχείρια , εσείς και όλο το σκατοσυνάφι της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε και κατέστρεψε την χωρά.

    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΣ ΑΧΡΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέρμα στην κρατική διαδήμιση ΠΑΕ,ΚΑΕ,καναλιών και εφημερίδων.Τέρμα η χορηγία Μη Κυβερνυτικών οργανώσεων,κομμάτων και εκκλησίας.Να φορολογηθεί η εκκλησία ή να αξιοποιήσει την περιουσία της μόνη της και οι παπάδες να πληρωνονται απο αυτήν και όχι απο το δημόσιο!!!Να καταργηθεί η φοροαπαλαγή των δωρεών.Αν θέλεις φιλανθρωπία σε ουνεσκο, ιδρυμα ελπίδα, ελεπαπ κ.λ.π να γίνεται χωρίς αντάλαγμα!!Κλείστε το ικα να μην ταλαιπωρούνται οι γέροι.Αν δεν γουστάρουν οι γιατροί να πάνε σπίτι τους!!Διώξτε αλβανούς,πακιστανούς και ρωσοπόντιους που έφερε το 1991 ο Σαμαράς σαν υπυργός εξωτερικών να ξεβρωμίσει ο τόπος.Δώστε την άδεια στους πιλότους να ρίξουν ενα τουρκικό αεροπλάνο να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε με τους τούρκους, πολύ το συζητήσαμε τόσα χρόνια!!Μπήκες στο αιγαίο φίλε έπεσες!!απλά πράγματα!!Ενημέρωσε και την εοκ απο πριν να ξέρει κι αυτη να αναλάβει τις ευθύνες της!Πιαστε επιτέλους τούς δήθεν γνωστούς αγνώστους και τους χρυσαυγίτες να ησυχάσουμε, ξέρετε ποιοί είναι όπως ξέρατε και τον επαναστατικό αγώνα!!έχουμε γίνει περίγελος στη ευρώπη μ αυτους!!Η κόρη του προδότη και αποστάτη μητσοτάκη θα κάνει κόμμα και νομίζει ότι θα εκφράσει το νεο!!Νομίζει οτι ο κόσμος ξεχνάει τη συνενοχή της με τα αίσχη του καραμανλή!!Γιατί τον κάλυπτες ντόρα μπακογιάννη κούβελου μητσοτάκη τόσα χρόνια?Γιατί έβαζες την καρέκλα πάνω απ΄το συμφέρον της χώρας και δεν έφευγες αφού διαφωνούσες?Κλείστε φυλακή τους δικαστικούς που αθωώνουν παιδεραστές,πολιτικούς,κλέφτες,επίορκους δημοσιους υπαλλήλους!!Οι ψωμιάδηδες, ο μπέος, ο μαντούβαλος, ο κεχαγιόγλου και ο κεφαλογιάννης γιατί είναι Έξω???!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι σχέση έχει ο κυριάκος μητσοτάκης με τον τέρη χρυσό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H ΝΤΟΡΑ H ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, Η ΠΡΩΘIΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΟΤΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΑ ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΤΛ.) ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΦΑΤΑΟΥΛΑ.
    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ (Σ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ , ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    OΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ , ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ , ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΧΡΕΙΑΣ , ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΕΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ ο κόσμος χάνεται και τα κομματόσκυλα χτενίζονατι..!!!

    Δεν έχετε καταλάβει τίποτα ακόμα κουτοί. Εσείς μας έχετε φέρει μέχρι εδώ , ο οπαδισμός και ο σκοταδισμός σας.
    Άχρηστοι..!

    ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!

    Έχετε αλωνίσει ολο το διαδίκτυο για να υποστηρίξετε την ομαδούλα σας,θλιβεροί παρατρεχάμενοι.

    Είστε θλιβεροί οπαδοί κομμάτων , το μόνο που σας ενδιαφέρει ειναι το κόμμα σας, η ομαδούλα σας.

    Είστε θλιβεροί χειροκροτητές και δουλοπρεπείς ανθρωπάκια.

    Μόνο αντιπαλότητα και μίσος εκφράζετε.

    Δεν είστε πολίτες, είστε θλιβεροί και αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ντόρα αναφέρει: "...Τριάντα χρόνια διαφθοράς, σπατάλης, ανευθυνότητας και κρατισμού, μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε..."

    Δεδομένου όμως οτι διαφθορά ηταν και η μιζοληψία απο τη SIEMΕNS, πολύ φοβάμαι οτι αν διβάσει τη δήλωσή της ο Χριστοφοράκος, θίγεται και θα της βάλει πιπέρι στο στόμα (αν φυσικά τον γνωρίζει τον κύριο).!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    σφηνα στην καρδια των βρυκολακων…forever!
    εμπρος για μια ελλαδα περηφανη με ελπιδα..
    και αξιοπρεπεια….


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΔΩ:
    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει αναγκαστικά «ναι» για τη σωτηρία της χώρας.

    ΩΡΑΙΑ !!!!
    Ο Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ
    ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ του Γιώργου ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΩΝ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε πασοκοσκυλο που γράφεις.......

    τη μερκελ την ακουσες που είπε οτι η ελλάδα χαριστικά μπήκε στην ονε;;;;;

    ρε κρετινε...........60 δις ήταν τα τοκοχρεωλύσια

    το να προσπαθείς να αγιοποιήσεις τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΑΣ δεν μπορεί να σου περάσει......


    ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ;ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΤΟΡΑ.,ΜΗTΣΟΤΑΚΗΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ …..

    << OΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ, ΛΙΓΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ 0ΜΩΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΧΟΝΤΡΑ…>>

    ΘΕΟ-ΔΩΡΑ !!! Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΓΕΝΝΗΤΗ , ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ….

    Την αποταγμένη Ντόρα οι υποτακτικοί δημοσυντηρητοι κομματάρχες,τηνπροσκυνάνε ακόμη.
    Δεν έχουν καταλάβει ότι πέρασε η ημερομηνία λήξης της ντορό-κρατιας.
    Ταυτόχρονα διαδίδουν φήμες για νέο κεντροδεξιό σχήμα των οικονομισάριων,των λαδιάρηδων των ουτιδανών .
    Στην πραγματικότητα η ανικανη κυράτσα , όχι μόνο κόμμα δεν μπορεί να ιδρύσει άλλα ούτε απόκομμα .
    Στην ουσία δεν αξίζει τωρα δεκάρα,ούτε για ανακύκλωση ,της απομένει μονό η εθελούσια απόσυρση από το πολιτικό σκηνικό της χωράς…

    Ραμολιμέντα της πολίτικης ,δευτεροκλασάτοι και αχρείοι αποτελούν πλέον τον εσμό της πορφυρογέννητης Ντόρα-κουλας ,ομοούσιο τέκνο και ακριβές φωτοαντίγραφο του εφιάλτη δράκουλα..

    Ασχολούμενοι οι οπαδοί της Ν.Δ. μεν την εκπεσούσα της εξουσίας γυνί ,της δίνουν αξία μεγαλύτερη από αυτήν που διαθέτει στην παρούσα συγκυρία …

    ΑΕΡΑ –ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ
    ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    σφηνα στην καρδια των βρυκολακων…forever!
    εμπρος για μια ελλαδα περηφανη με ελπιδα..
    και αξιοπρεπεια….


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΔΩ:
    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει αναγκαστικά «ναι» για τη σωτηρία της χώρας.

    ΩΡΑΙΑ !!!!

    Ο Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ
    ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ του Γιώργου ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΩΝ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α......ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ................
    ΓΑΜΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ,ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ , ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.

    [ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ,ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ, ΤΟ ΞΥΣΤΟ , ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.. ΚΤΛ…]

    ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ , ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΤΑ ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑ-ΚΑΙ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ , ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 172 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΙΞΕΤΕ ΠΑΣΟΚ Ή ΝΔ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΤΟΡΟ–ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ
    (Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ)

    ΝΤΟΡΑ ¨. Προς κάθε οπαδό – ψηφοφόρο της Ν.Δ.

    Δε φταις εσύ η φαντασία μου τα φταίει
    που μ’ έπλασε όπως ήθελε αυτή
    η αρχομανία μου που χρόνια με γελούσε
    πως θα μου ρίξεις την ψήφο σου την θετική

    Μα ποιο είναι κείνο το όνειρο
    που βγαίνει πάντα αλήθεια
    και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές
    και μια πληγή στα στήθια

    Δε φταις εσύ η εξουσιομανία μου τα φταίει
    Γι αυτό μην κλαις που φεύγω τώρα βιαστικά
    σε μένα τώρα πια ταιριάζει για να κλάψω
    για της αρχηγίας τα χαμένα υπερθετικά

    Μα ποιο είναι κείνο το όνειρο
    που βγαίνει πάντα αλήθεια
    και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές
    και μια πληγή στα στήθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΤΟΡΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ..

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΕ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ ΣΟΥ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ...

    ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ ΑΧΡΕΙΑ!!

    << Ντόρα άλλα μου λεν τα μάτια σου …>>

    Μαρτύριο κατάντησες για μένα
    και τα ’χω, Ντορούλα μου, χαμένα,
    και το σφυγμό σου νά ’βρω δεν μπορώ,
    γι’ αυτό με τυραννάς τόσον καιρό.

    Άλλα μου λεν τα μάτια σου
    και άλλα η καρδιά σου.
    Άλλα μου λεν τα λόγια σου
    και άλλα τα γραπτά σου.

    Παιχνίδια και καπρίτσια όλο κάνεις,
    μα μονο την αρχηγία ψαχνεις
    Παράξενα στα μάτια με κοιτάς,
    μα τωρα την διαγραφη σου ζητάς.

    Άλλα μου λέν τα μάτια σου
    και άλλα η καρδιά σου.
    Άλλα μου λεν τα λόγια σου
    και άλλα τα γραπτά σου.

    Μαζί μου παίζεις θέατρο γαϊδάρα,
    μα τέτοια παρωδία δεν ξανάδα.
    Δεν ξέρω πια μαζί σου τι να πω,
    μα ξέρω πόσο πολύ σε μισώ.

    Άλλα μου λέν τα μάτια σου
    και άλλα η καρδιά σου.
    Άλλα μου λεν τα λόγια σου
    και άλλα τα γραπτά σου.

    Η ΠΡΩΘIΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ NTOΡΑ ,
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΩΝIΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΑΕΙ ΣΥΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι μαγκες δεν ψηφιζουν παρων αλλα ξεκαθαρο οχι αντε μαλακες και δρομο απο την βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ !!!

    Κάποτε έχτιζα μια δολοπλοκία την ημέρα,
    Τώρα η στράτα μου δεν πάει παραπέρα,
    Φεύγω..... τώρα φεύγω...

    Κάποτε έχτιζα την ντοροκρατια μέρα την ημέρα,
    Τώρα η στράτα μου δεν πάει παραπέρα,
    Φεύγω ….. τώρα φεύγω...

    Φεύγω και παίρνω μαζι μου την οικογενεια μου,
    Και έναν εσμο την συντροφιά μου, Φεύγω... φεύγω... φεύγω.........

    Φεύγω , φεύγω και παίρνω την κοματικη ταυτότητά μου, και την ξενοδουλη συμπεριφορα μου, Φεύγω ..φεύγω.. φεύγω....

    Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια,
    Χαμενα ντορακια και αγρίμια ,
    κολλημένα με την εξουσία.
    Φεύγω...Φεύγω....ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ…..

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ !!! ΚΥΡΑΤΣΑ ΜΟΥ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τι συνδέει τερη χρυσο, ντορα μπακογιανη-μητσοτακη και κυριάκο μητσοτάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑ) ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ,ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.

    Τώρα ο αρχηγός πρέπει να αποσύρει από το προσκήνιο όλο τον άθλιο θίασο της εξάχρονης εγκληματικής ακυβερνησίας και να καθαρίσει το κόμμα της Ν.Δ. από τους αποτυχημένους, ανίκανους ή διεφθαρμένους που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και στον διεθνή διασυρμό.

    ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚEΪΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΤΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…
    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ηλίθιε
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ηλίθιε κρετίνε που ψήφισεε πασοκ
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΑΚΟΜΑ..
    ΚΑΘΟΤΙ ΖΩΟΝ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ 171
    ΚΑΙ Η ......ΜΑΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 100.000 ΤΟ ΜΗΝΑ
    ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (ΕΡΤ)..ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.
    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ( ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΜΟΥΦΑ ΝΟ4 ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ) ΒΟΥΛΗ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΕΧΘΕΣ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ.

    ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ.
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ.,

    ΑΙΣΘΑΝΣΟΥ ¨ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ΅ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ 4 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΣΟΥ
    Ή ΤΑ 2 ΤΟ ΤΑΦΟΥ ΣΟΥ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ
    ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ... ΜΑΛΑΚΑ !
    ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ....ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πουτανα στα τσακιδια.
    Ειδαμε την siemens κτλ
    Αει απο εδω ρε κλεφτρα του Ελληνικου λαου.
    Μαστα παλιοπουτανα και στο διαολο εσυ και ολη η πουστοφαρα σου.

    Και εσεις οι υπολοιποι 299 στο διαολο να πατε.

    Ο Ελληνικος λαος μιλησε,
    Μαστε τα ΟΛΟΙΣ ΣΑΣ κλεφτρονια.
    Θα σας ξετιναξουμε αλητες.
    Ρουφιανοι και ξεφτυλες πολιτικοι.
    Το ποταμι φουσκωνει και οταν ξεχειλισει την ΓΑΜΗΣΕΤΑ λαμογια.

    Ολοι σας στα τσακιδια.
    Η πουτανα η ντορα εδειξε τον δρομο. Ακολουθηστε και οι υπολοιποι παλιολαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ:
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. H Ντόρα αποβλήθηκε από την Ν.Δ. τώρα όμως η αχρεία θα επιδιώξει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολίτικη σκήνη η στο παραπολιτικό παρασκήνιο…
    Όσοι γνωρίζουν καλά την αρχομανία ,την απληστία και την διαπλοκολογια της Ντάρας, προεξοφλούν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα εξαγγείλει το νέο κόμμα των οικονομισάριων η των υπόλογων υποτακτικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ΝΤΟΡΑ KAI OI ΓΝΩΣΤΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ ? ? ? ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…

    Η ΝΤΟΡΑ με τα δωρεάν κουζινικά και τα δήθεν ξεχασμένα τιμολόγια για τα είδη του πολιτικού της γραφείου (Δραγουμάνος?) ,
    Ο ΚΟΥΛΗΣ με το όμορο οικόπεδο στην Εκάλη και τα τηλεφωνικά κέντρα στα προεκλογικά του γραφεία,
    Ο ΓΑΜΠΡΟΣ (Ισι-Δώρaς ) με τα αιρκοντίσιον στον ιππικό όμιλο ,
    Η τέως ΝΥΦΗ (ΜΑΡΕΒΑ ) με τα παραθαλάσσια γειτονικά οικόπεδα με τον φυγόδικο Καραβέλα, στην Τήνο ,
    Οι λοιποί γνωστοί υποτακτικοί της οσίας οικογένειας του Μητσοτάκη, πρέπει να εξεταστούν και μερικοί να ανακριθούν σχολαστικά για την σχέση των και τα πάρε δώσε με την ΜΙΖΕΝΣ…

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΖΙΕΜΕΝΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ???
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ ???
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΝΤΟΡΑ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΣΑ...
    «Από μικρή, μου άρεσε πάντα να κάνω φασαρία».
    Είχε δηλώσει Η Μπακογιάννη στον «Ταχυδρόμο» την ημέρα που έλαβε από τον επίγονο μικρονοο Κωστάκη το χρίσμα για τον Δήμο Αθηναίων.

    Ένα χρίσμα που της άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την εξυπηρέτηση των ατομικών της επιδιώξεων , την αυτοϊκανοποίηση της αρχομανίας της ,της ανάληψης του υπουργείου Εξωτερικών και της διεκδίκησης της ηγεσίας του κόμματος της Ν.Δ.

    Όσοι γνωρίζουν καλά την αρχομανία ,την απληστία και την αδηφαγία της πρώην υπουργού, προεξοφλούν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα προσπαθησει να δημιουργησει η ανικανη κομμα η απόκομμα με τα γνωστα γιου-σιουφακια της πρώην Ντοροκρατιας

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ,
    ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. H NTOΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ???
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ !!!
    ΕΔΩ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ,ΕΚΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ???.

    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,(πατρος, κόρης, υιού, γαμπρού και νύφης,) , ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, (Δραγουμανου,Ζαφειριαδη,Αντωνοπουλου,Σκυλακακη,κτλ,κτλ,κτλ,) ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ,ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ,ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ EIKOΣΑΕΤΙΑ ...
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΣΗ-ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΖΙΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΦΥΓΟΔΙΚΩΝ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΙΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ- ΚΑΡΑΒΕΛΑΟ
    (Δηλωμενων μακροχρόνιων φίλων,σπονσόρων ,γειτόνων,κτλ,κτλ,κτλ της Ντορας και του Κουλη)

    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΑΛΑΖΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ,
    H ΝΤΟΡΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ.
    (το γαρ πολύ της θλιψεως γεννα παραφροσυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πας μη Έλλην βάρβαρος

    Εκανε την αρχη η πουτανα
    Οι υπολοιποι βαρβαροι-μαλακες πολιτικοι, ακολουθηστε
    Φυγετε οσο ειναι καιρος πουστρακια της πολιτικης.
    Ολοι σας,
    ΝΔ πασοκ κκε λαος συριζα

    Μαλακες ειστε ολοι

    Θα σας γαμησουμε πατοκορφα.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ πουστροκλεφτρονια
    Φυγετε οσο ειναι καιρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΤΟΡΟ-ΩΔΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ

    Τώρα που θα φύγεις
    πάρε μαζί σου για φυλαχτό
    μυρτιά και πικροδάφνη
    για του ΣΑΜΑΡΑ τα πάθη

    Και στρώσε τη ζωή σου
    μ' αγρύπνια και μαράζι
    για του καιρού τ' αγιάζι
    και για την αμοιβή σου
    δικαστής σου θα γινώ

    Τώρα που θα φύγεις
    πάρε μαζί σου και τον Κουλη τον ζαβό,
    τον κακλαμανουλη τον κουνιστό ,
    τον Αρουλη τον φουντάριστο ,
    κάθε αρχιλαμόγιο ντορικο,Και άντε στο κάλο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η κ. Ντόρα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για τον τρόπο της "διακυβέρνησης" της χώρας υπό τον μικρονοο κ. Καραμανλή, ούσα εκ των στενότατων συνομιλητών του,συμβουλάτορας του και βασικός υπουργός του . Ήταν ένα από τα τρία στελέχη (ομοούσια τριάδα ανίκανων ΚαραμανΛης, ΝΤΟΡΑ και Σουφλιας).που αποφασιζαν,διορίζαν και εκτελούσαν
    Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΖΙΜΕΝΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΤΛ .

    ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΝ, ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Στη συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 έξω από την καμμένη Marfin ξέρετε πόσοι μαζευτήκαμε??? Το πολύ 50 άτομα!!Θυμάμαι ότι αντίστοιχα για τον αλέξη γρηγοροπουλο είχε πλημμυρίσει το σύνταγμα από κεριά και ανθρώπους...Δεν..

    Kαταλαβαίνω..δηλ. πίο αδικοχαμένος και αθώος ήταν εκείνος από το κυοφορούμενο...που γνώρισε τη σάπια κοινωνία μας πρωτού καν ζήσει σε αυτή...?
    Πόσο κατευθυνόμενοι ξεφτίλες είμαστε τελικά..."

    Στον Γρηγορόπουλο μαζεύτηκε τόσο κόσμος γιατί εκεί ήταν αστυνομικός(ειδικός φρουρός) ο αυτουργός. Είναι γνωστό σε όλους τι κόλλημα έχουν όλοι με τους συνανθρώπους μας αυτούς που κανουν απλά την δουλειά τους(χωρίς να λέω ότι την κάνουν όλοι όπως πρέπει. Παντού υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα)Στο χθεσινό τραγικό περιστατικό ήταν αναρχικοί- δειλοί αλήτες, αυτοί που έκαναν μια εξίσου αποτρόπαια πράξη. Αυτοί δεν έχουν πρόσωπο... δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο κλάδο..." Ειναι και...λιγο αριστεροι φασιστες που δεν πρεπει να τους κρινει η ελληνικη κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. βλέπω τον κόσμο στην δουλειά,στους δρόμους να είναι σκυθρωπό,όσους ξέρω και ρωτώ λένε "δεν είμαι καλά,είμαι κάπως".
    τι να παραδεχτούν,πως φοβούνται πως η ανεργία και τα χρέη θα τους χτυπήσουν την πόρτα;πως πάνε περίπατο τα όνειρά τους;
    θρηνώ,θρηνώ για τα παιδιά που έφυγαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα,θρηνώ για την πατρίδα μου που ξεπουλήθηκε από εθνικούς προδότες, θρηνώ γιατί έχω χάσει τις ελπίδες μου ξέροντας πως ο λαός μου θα πεινάσει,θα δυστυχήσει και δεν πρόκειται να φτιάξει η κατάσταση.ακόμα και αν κάποια αναπτυξιακά μέτρα εφαρμόσει θα είναι μονομερή,για τους εκλεκτούς και για το θεαθήναι.
    γιατί καταδικάσανε τον λαό μου σε τέτοια δυστυχία και μιζέρια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. βλέπω τον κόσμο στην δουλειά,στους δρόμους να είναι σκυθρωπό,όσους ξέρω και ρωτώ λένε "δεν είμαι καλά,είμαι κάπως".
    τι να παραδεχτούν,πως φοβούνται πως η ανεργία και τα χρέη θα τους χτυπήσουν την πόρτα;πως πάνε περίπατο τα όνειρά τους;
    θρηνώ,θρηνώ για τα παιδιά που έφυγαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα,θρηνώ για την πατρίδα μου που ξεπουλήθηκε από εθνικούς προδότες, θρηνώ γιατί έχω χάσει τις ελπίδες μου ξέροντας πως ο λαός μου θα πεινάσει,θα δυστυχήσει και δεν πρόκειται να φτιάξει η κατάσταση.ακόμα και αν κάποια αναπτυξιακά μέτρα εφαρμόσει θα είναι μονομερή,για τους εκλεκτούς και για το θεαθήναι.
    γιατί καταδικάσανε τον λαό μου σε τέτοια δυστυχία και μιζέρια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. βλέπω τον κόσμο στην δουλειά,στους δρόμους να είναι σκυθρωπό,όσους ξέρω και ρωτώ λένε "δεν είμαι καλά,είμαι κάπως".
    τι να παραδεχτούν,πως φοβούνται πως η ανεργία και τα χρέη θα τους χτυπήσουν την πόρτα;πως πάνε περίπατο τα όνειρά τους;
    θρηνώ,θρηνώ για τα παιδιά που έφυγαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα,θρηνώ για την πατρίδα μου που ξεπουλήθηκε από εθνικούς προδότες, θρηνώ γιατί έχω χάσει τις ελπίδες μου ξέροντας πως ο λαός μου θα πεινάσει,θα δυστυχήσει και δεν πρόκειται να φτιάξει η κατάσταση.ακόμα και αν κάποια αναπτυξιακά μέτρα εφαρμόσει θα είναι μονομερή,για τους εκλεκτούς και για το θεαθήναι.
    γιατί καταδικάσανε τον λαό μου σε τέτοια δυστυχία και μιζέρια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ -ΚΟΥΒΕΛΑ . . . ?
    ΑΠΟΒΛΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΝΤΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ, ΑΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ TO ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ ΤΟ 1993) ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ , ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΣ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ - ΝΤΟΡΙΚΩΝ
    [ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΣΙΟΥΦΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΥΛΙΔΗ, ΜΑΓΓΙΝΑ, ΚΑΣΙΜΗ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΕΧΡΑΚΗ, ΣΓΑΡΔΕΛΗ, ΓΡΙΒΕΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.)

    Ο ΛΑΟΣ ΤΟ 1993 ΣΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ [ ΑΓΕΤ,ΟΤΕ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΞΥΣΤΟ ΚΤΛ KTΛ] ΡΙΞΑΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΕΝΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΒΟΛΗ.


    ΝΤΟΡΑ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΝΟΟ ΚΩΣΤΑΚΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΘΕΙΣΑ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΟΥ 1993 [ ΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ] ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΝΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΕΝΟΚΡΑΝΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΧ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ , ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ , ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ , ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΟΝΤΟ, ΝΑΚΟ, ΚΑΛΑΤΖΗ ,ΚΙΛΤΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ (ΜΑΝΙΑΤΗΣ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, GOLDEN BOYS ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ .
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΆΛΟΓΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΣΚΕΛΩΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ( «ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΦΟΥ» )
    ΝΤΟΡΑ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ,
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    ( SIEMENS, AEGEAN , ΚΤΗΜΑΤΑ ΒΟΛΟΥ ΚΤΛ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙΣ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕ ΣΤHΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ AΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

    ΝΤΟΡΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΟΠΑΔΟΙ) ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΒΡΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ...
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ποια έιναι η σχέση της ντόρας με τον κυριάκο και τον τέρη χρυσο?τακα τακα τακα τα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ - ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ - ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ - ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ...ΘΑ ΤΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝ με την οριστικη αποσυρση ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ - ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ...

    ΟΥΣΤ - ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ - ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ SIEMENS φευγοντας..

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΑΛΗΟΤΟΜΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΖΗΜΕΝΣ;
    ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είναι μεγάλη ντροπή η Ντόρα να ψηφίζει υπέρ των τόσο σκληρών και απάνθρωπων οικονομικών μέτρων ενάντια στο λαό.
    Δεν καταλαβαίνω τί προσπάθησε να κάνει. Προτιμάει να δώσει άλλοθι στο Γιωργάκη μόνο και μόνο για να βλάψει τον Αντώνη Σαμαρά; Δεν νοιάζεται εάν έτσι κάνει κακό στο ίδιο της το κόμμα; Δεν ξέρει ότι είναι αντιθεσμικό να μην λειτουργεί η αντιπολίτευση σε μία δημοκρατική χώρα;
    Είναι ξεφτίλα να θυσιάζεις τους κόπους και την προσπάθεια τόσων ανθρώπων μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες.
    Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι μωρή που πίστευε ότι θα μπορούσε ποτέ ο Σαμαράς να ακολουθήσει το Γιωργάκη στη σπίλωση του Κώστα Καραμανλή.
    Τελικά η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου.
    Ευτυχώς που ο Θεός φώτισε τους νεοδημοκράτες και δεν την έκαναν αρχηγό.
    Ευτυχώς που την τύφλωσε η μωροφιλοδοξία και αυτοκαταστράφηκε.
    Δεν θα μας λείψει.
    Εξάλλου το κέρδος μας είναι διπλό.
    Πρώτον, ξεφορτωθήκαμε ένα μόνιμο μπελά.
    Δεύτερο, εκεί που θα πάει μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, οπότε πάλι κέρδος θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 06 Μαϊ 2010 9:01:00 μ.μ.


    ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΥΣΙΛΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΛΑΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο καλός πασόκος, ο κακός πασόκος και ο άσχημος πασόκος

    Έτσι που πάμε, “πασόκος” θα καθιερωθεί να σημαίνει αυτός που άλλα εννοεί και άλλα λέει. Ο πρόθυμος να δανειστεί για να ταϊσει το πόπολο και να βάλει και αυτός κάτι στον λογαριασμό του. Αυτός που καταλαβαίνει ότι στις μουσικές καρέκλες κάποιος μένει όρθιος, και φροντίζει να μην είναι αυτός αλλά ο άλλος, αλλά το χειρίζεται επικοινωνιακά και βγαίνει και αδικημένος.

    ΑΡΧΙΔΙΑ .ΔουΝουΤέζικα.
    Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Βάζουν μερικούς να διαφωνούν επιδερμικά για να εκτονωθούν οι αντιδράσεις και συνεχίζουν απερίσπαστοι το έργο τους.
    ΠΑΣΟΚ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

    (η ντορούλα κάνει πως δεν ξέρει!)

    Ποιός εξέδωσε το περιβόητο ομόλογο που πρέπει να πληρωθεί στις 19/5/2010 και που μας έστειλε επειγόντως στο Δ.Ν.Τ.;

    Αλήθεια, ποιός;

    ΗΜΕΡΟΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ 19/5/2000
    GR0124011454
    ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ 19/5/2010
    ΤΟΚΟΜΕΡΙΔΙΟ 6,00%
    ΑΞΙΑ (ΔΙΣΕΚ. ¤) 8,466

    Καλά, ο Γιώργος και ο Παπακωνσταντίνου έχουν βάλει σαν deadline για την επιβίωση ή την πτώχευση της χώρας την αποπληρωμή του ομολόγου λήξης 19/5.

    Μόνο που δεν τους ρωτάει κανείς, ποιός και πότε πήρε αυτά τα λεφτά, όπως αποκαλύπτει σήμερα η olympia.

    Να η αλήθεια λοιπόν, την αντέχετε;

    Στίς 19/5/2000 εκδόθηκε 10ετές ομόλογο ύψους 8,466 δισεκ. ευρω.

    Ποιός κόμμα "πήρε τα λεφτά" τότε κύριε Παπανδρέου;

    "Πού πήγαν τα λεφτά"; - όπως έλεγες προεκλογικά, κύριε Παπαδρέου;

    Πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέμματα κύριε Παπανδρέου;

    Ως πότε θα διαβάλλετε τον Κ.Κ. ότι αυτός χρέωσε την Ελλάδα, κύριε Παπανδρέου;

    Ως πότε θα κρύβουν την αλήθεια οι επιχειρηματίες που έχουν το Mega, τoν Αντένα, τον Σκάϊ και το Alter;

    Ντροπή.

    Θα γίνει, όπως ακριβώς τόλεγες την περασμένη εβδομάδα, κύριε Παπανδρέου.

    Ο λαός θα σας πάρει με τις πέτρες (και τα γιαούρτια και τα αυγά, προσθέτω εγώ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. gamiotan me olh thn Onned

    voulgarakh meimarakh

    ksepetaxe pollous h skrofa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
    ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
    ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ-ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ !!

    ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ
    ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ
    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ _________
    ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΜΟΔΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση