GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φταίω και για το φόνο;‏...

Από το http://www.topontiki.gr/ Πέθαναν από ασφυξία μέσα σ’ ένα κατάστημα τράπεζας που πούλαγε, μεταξύ άλλων, στους πελάτες του τη νεοκλα...

Από το http://www.topontiki.gr/

Πέθαναν από ασφυξία μέσα σ’ ένα κατάστημα τράπεζας που πούλαγε, μεταξύ άλλων, στους πελάτες του τη νεοκλασική του κομψότητα. Μόνο που η αισθητική αντίληψη και το υψηλό ενοίκιο ξεχνούν μερικές φορές να συμπεριλάβουν στα δεδομένα τους την πρόβλεψη του κινδύνου. Πέθαναν από ασφυξία ενώ ήδη ασφυκτιούσαν μέσα σε κοστούμια με βάτες, δεμένοι με γραβάτες και ορκισμένοι στην ευαίσθητη σύμβαση εργασίας τους να μοιράζουν χαμόγελα σε ξινούς, καχύποπτους, μονόχνωτους, προκατειλημμένους και λοιπούς πελάτες… Πώλησαν ευσυνείδητα τα τραπεζικά προϊόντα για να ’χουν να δώσουν το καλή αναφορά όταν το μεσημέρι θα περνούσε η λίστα με τη σοδειά του καθενός… «κάρτες τρεις, ασφάλειες τέσσερις, ταμιευτήρια δύο…» . Γύριζαν στο σπίτι με άγχος γιατί οι «στόχοι» του καταστήματος συνέχεια ανέβαιναν κι ο διευθυντής κι ο διευθυντής του διευθυντή κι όλοι οι διευθυντές των διευθυντών έκοβαν τελευταίως κώλους … Δύσκολη εποχή η εποχή της οικονομικής κρίσης…
Ήταν όλοι τους πάνω από 30. Ως παιδιά πρόλαβαν να ...

αποθηκεύσουν στο ασυνείδητό τους τη βραχνάδα της φωνής του Ανδρέα Παπανδρέου όταν μιλούσε για «περήφανα νιάτα» και «τιμημένα γερατειά»… Γέλασαν με τα ανέκδοτα για τη γκαντεμοφροσύνη του Μητσοτάκη και πάγωσαν με τις ανάλγητες απόψεις του. Χαιρέτισαν την έλευση του Κώστα Σημίτη που θα ήταν το κάτι διαφορετικό. Το κάτι καλοκουρδισμένο σε όλους τους τομείς εκτός από την άρθρωση του λόγου. Ανακουφίστηκαν αργότερα όταν ο Κώστας Καραμανλής ανέκοψε τη φόρα με την οποία καταπίνονταν αμάσητα τα πλαίσια στήριξης… Ύστερα είδαν κι αυτόν τον άντρα να πέέέέέέέφτει, να πέέέέέέέέφτει… , να πέέέέέέέέφτει….
Ευρώπη, ευημερία, χρηματιστήριο, χρηματοοικονομικά, δουλειά σε τράπεζα… Πόσοι και πόσοι δεν έδωσαν συγχαρητήρια στον πατέρα τους «που βρήκε το παιδί τόσο καλή δουλειά»… Σπανίως βλέπει ο κόσμος πίσω από τη βιτρίνα. Αυτή η βιτρίνα δεν επέτρεψε να κατέβουν τα ρολά την Τετάρτη το μεσημέρι. Η ιδιωτική τράπεζα δεν είναι δημόσιο για να κλείσει έτσι εύκολα το μαγαζί. Η ιδιωτική τράπεζα είναι το αντίθετο του δημοσίου. Είναι ο ίσιος δρόμος, ο σωστός, ο πουριτανικός. Τον ευαγγελίζεται κι ο νυν πρωθυπουργός…
Έτσι, πέθαναν από ασφυξία μέσα στην τράπεζα…
Όμως μια στιγμή… Ώπα! Ώπα! Τι γίνεται; Τι πάτε πάλι να μου φορτώσετε; Κύριε πρόεδρε δεν τους σκότωσα εγώ. Εγώ αυτούς τους ανθρώπους τους καταλάβαινα. Ήταν σαν και μένα. Πάντα διέκρινα τη θλίψη πίσω από το στήσιμό τους στα γραφεία… Τι θέλετε να πείτε; Ότι δεν ευθύνομαι μόνο για το δημοσιονομικό έλλειμμα αλλά και για το φόνο των τριών αθώων; Εγώ; Εγώ; Γιατί; Επειδή βγήκα επιτέλους μετά από τόσα χρόνια θυμωμένη στο δρόμο; Επειδή δε με πείθουν αυτά που μου λένε; Επειδή έπαψα να παρακολουθώ τι κάνει η Τζούλια; Επειδή δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το ότι κόψανε τη σύνταξη της μάνας μου που κουφάθηκε να σηκώνει μια ζωή τηλέφωνα και της γιαγιάς μου που κατατρύπησε τα χέρια της να καρικώνει και να στριφώνει; Αυτό με κάνει φονιά; Το ότι ξύπνησα με έκανε φονιά;
Πρέπει πάντα να βγαίνει το χαμερπές τέρας της παρέλκυσης μαζί μου στο δρόμο;
Ε όχι! Αυτό δεν το δέχομαι. Ψάξτε αλλού το δολοφόνο. Όχι στο προφανές…

18 σχόλια

 1. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

  Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

  Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

  Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

  Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

  Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

  Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

  Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

  Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

  Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

  Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

  Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

  Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

  Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

  Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

  Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

  Παρατηρητής

  Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
  Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
  Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
  Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά τους τάλεγε ο Βγενόπουλος ότι είναι θρασύδειλοι και απατεώνες οι Παγκαλοσηφουνάκηδες.
  Τα μπλόγκς των πρασινοφρουρών προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν ότι φταίει ο Βγενόπουλος για το θάνατο των τριών υπαλλήλων του και όχι τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα του Παπαντρέου που κατέβασαν 200.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.
  Μωραίνει ο κύριος . . .
  Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος;
  Ούτε μιά συγνώμη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ετσι,να μαθουν τι περναει οποιος εργαζεται στον ιδιωτικο τομεα,περυσι με τοσα δακρυγονα δεν κλεινανε τα καταστηματα με αποτελεσμα να κοντευουμε να πεθανουμε απο ασφυξια μεσα στα ανηλιαγα πολυκαταστηματα.

  Τωρα στην ανεργια,θα πεθανουμε απο την πεινα,το ζητημα ειναι ενα...
  Να πεθανουμε για να ζησουν αυτοι και τα κερδη τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΥΡΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ, ΟΞΙΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΣΚΕΜΕΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μαγαζάτορες και λοιποί ενδιαφερόμενοι, Αρπάξτε από μία καραμπίνα και από ταράτσες και παράθυρα ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Δύο τρεις να στείλετε στο νεκροτομείο και θα δείτε πως θα πάψουν όλα. Στον πόλεμο σκοτώνεις τον αντίπαλο για να μην σε σκοτώσει. Δεν προτρέπω σε αναρχία αλλά άλλοι άρχισαν. Είναι καιρός να προστατέψετε και την ζωή σας και την περιουσία σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μαγαζάτορες και λοιποί ενδιαφερόμενοι, Αρπάξτε από μία καραμπίνα και από ταράτσες και παράθυρα ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Δύο τρεις να στείλετε στο νεκροτομείο και θα δείτε πως θα πάψουν όλα. Στον πόλεμο σκοτώνεις τον αντίπαλο για να μην σε σκοτώσει. Δεν προτρέπω σε αναρχία αλλά άλλοι άρχισαν. Είναι καιρός να προστατέψετε και την ζωή σας και την περιουσία σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο 1.40.00 ΦΤΑΕΙ....ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΑΦΤΙΑ....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ.....Ε ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΤΕ.....ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΘΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ...ΚΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

  06 Μαϊ 2010 1:35:00 μ.μ.


  ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ,
  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ???
  Η ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ...
  ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ??
  ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...

  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ), ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΝΟΜΟΥΣ, ΨΕΜΑΤΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ, ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ, ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ...

  ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΌΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ, ΕΧΘΡΟΙ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ...
  ΠΑΝΤΑ ...

  ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΠΑΛΙ...

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

  ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,

  ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Για το ΚΚΕ το φόνο τον έκαναν προβοκάτορες για να σπιλώσουν το λαϊκό κίνημα. Για το ΚΚΕ δεν υπάρχουν "αντιεξουσιαστές" ούτε και "τρομοκράτες" τύπου 17Ν. Για το ΚΚΕ όλα είναι προβοκάτσια της αστικής τάξης για να "διαβάλει" τους αγνούς κομμουνιστές επαναστάτες...Ρε ουστ στα τσακίδια κοπρόσκυλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ξέχασες να μας πείς αγαπητό ΠΟΝΤΙΚΙ πόσους δολοφονούν κάθε μέρα οι τραπεζίτες.

  Πόσους ανθρώπους σπρώχνουν στον γκρεμό.

  Πόσοι αυτοκτονούν από τον αλήτικο εκβιασμό των τοκογλύφων τραπεζιτών.

  Πόσους..

  Πόσους..

  Χιλιάδες ο κατάλογος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Η μεγαλυτερη και πιο οργισμενη συγκεντρωση ανθρωπων απο την εποχη της πρωτης χουντας ξεκινησε.

  Και ακομα τα αθλια μετρα ουτε εφαρμοστηκαν..

  Παρολα αυτα το αμερικανικο βρωμοσκυλο που λυσσαξε να κυβερνησει, ακομα παλευει με νυχια και δοντια να κρατηθει στην καρεκλα του.
  Αλλωστε υποσχθηκε ανταλλαγματα σε αυτους που τον βγαλανε. Αλλιως θα τον καθαρισουν σαν βρωμοσκυλο.

  Η δευτερη χουντα, η χουντα του ΠΑΣΟΚ, αρχιζει και τρεμει.
  Νομιζε οτι για αλλη μια φορα θα γαμουσε τον λαο, και το κωλοκαναλο της το MEGA θα την εσωζε.

  Εχουν πανικοβληθει τα καθαρματα, ετοιμαζουν ελικοπτερα διαφυγης..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Πρασινοφρουροί είσαστε τελειωμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

  ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

  ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

  ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

  ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

  ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

  ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. είχα ένα αδελφό και μια αδελφή αριστερούς που πολέμησαν στην κατοχή τους Γερμανούς, Η αδελφή μου έχασε την ζωή της, και ο αδελφός μου γύρισε όλες τις εξορίες της Ελλάδος, και όχι σαν ορισμένες Γιαλαντζι γλωσσοκοπανες που βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και δεν αφήνουν τον άλλο να μιλήσει, και κάτι άλλους που πετούν Μολότοφ εκ του ασφαλούς και καινε τις περιούσιες και τα αυτοκίνητα φτωχών ανθρώπων.
  ΦΕΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πόντικα,άσε τά Ώπα,Ώπα για τά
  μπουζούκια πού δέν έχουν έξοδο
  κινδύνου καί γράψε γιά τήν μολότωφ
  ΚΑΙ τό μπιτόνι βενζίνης.
  Διότι άν εσύ οδηγείς καί εγώ σού
  ρίξω μιά μολότωφ καί τρακάρωντας
  σκοτωθείς επειδή δέν άνοιξε ο σάκκος
  ασφαλείας,δέν φταίει τόσο ο κατα-
  σκευαστής τού αυτοκινήτου,όσο εγώ
  ο φονιάς πού σού έριξα τή μολότωφ.
  Νά αποπροσανατολίζεις στό νηπιαγωγείο καί στίς σκατοπολιτικές μαζώξεις.
  Αναστάσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ποτέ πια απεργοσπάστες! Μόνο Απεργοί και Σπάστες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Πασοκ

  Την Μερκελ την τελειωσε ο δρ Κουτσουκος μιλωντας εχθες στη γερμανικη τηελεοραση στο Συνταγαμ

  Η Ελλαδα πληρωσε την Αμερικανικη και Ευρωπαικη κριση.

  Η Ευρωπη δενεχει κοινο ταμειο, ή θησαυροφυλακιο ή "μηχανισνμό" για τη στηριξη του Ευρω, αντιθετα

  Η Αμερικη εχει για το δολαριο!

  Η Μερκελ εμφορουμενη απο κρυπτο-ναζιστικα και κρυπτο-σταλινικα στοιχεια της προσωπικοτητας της αντι να επιλυσει το προβλημα

  επιτεθηκε εθνικιστικα εναντιο της Ελαδας, αλλα εχασε για παντα!!

  Μαύρο στην "μαύρη Μέρκελ" φωναξε ο δρ Κουτσουκος και ολοι οι εργαζομενοι χειροκροτησαν μποραστα στον αγνωστο σρατιωτη

  και οι τσολιαδες χαμογελεσαν με εθνικη περηφανεια που επιτελους βρεθηκε ενας να απαντησει στην ανθελληνικη μαυρη προπαγανδα των ξενων ΜΜΕ

  Οσοι κλεψανε στη φυλακη συνεχισε ο δρ Κουτσουκος, με την κατηγορια της "εσχατης προδοσιας", που δεν παραγραφεται!!

  Ας απολυθουν και μερικοι εισαγγελεις και δικαστες αφου βαζουν ολα τα σκανδαλα στο αρχειο!!

  Τακης Πασοκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση