GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Γκερέκου...

  ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ , ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, (2:30 MM), ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...

 ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, (2:30 MM), ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΑΘΗΝΑΣ. ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ.
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
Β.Β.

4 σχόλια

  1. ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    ΕΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοινή λογική!!!!!!!!!!!

    Η πρώην υφυπουργός, ως σύζυγος, γνώριζε αρχήθεν για την ύπαρξη του χρέους των 5,5 εκατομ. ΕΥΡΩ, και επ' αυτού δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση.

    Το να επιδιώξει λοιπόν η κ. Γκερέκου να γίνει βολευτής, παρά τα χρέη του συμπαθούς, κατά τα άλλα, συζύγου της, άϊντε να το καταλάβω, στα πλαίσια του «ευγενούς» σκοπού όλων των πολιτευομένων να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα κατά εύκολο, σίγουρο και αριστοτεχνικό τρόπο, και επίσης να τα οικονομήσουν και να εξασφαλίσουν εύκολες και παχυλές συντάξεις για το μέλλον, το δικό τους και της οικογενείας τους.
    Γι΄αυτό και εξακολουθεί να μην παραιτείται από βολευτής.

    Όμως, να επιδιώξει να γίνει και υφυπουργός, υφισταμένου, εν τω μεταξύ, ανεξόφλητου, του χρέους του συζύγου της, ε! αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτε. Και δεν μπορεί να το καταλάβει και κανείς έλληνας «του μόχθου».

    Εκτός κι΄αν επεδίωκε με το κύρος της θέσης της, να βρει τρόπο να "επιλύσει" το θέμα "ανέξοδα" για την οικογένεια.

    Από την άλλη μεριά, το ΠΑΣΟΚ δεν ήξερε για το εκκρεμούν αστρονομικό χρέος και την άρνηση του οφειλέτη να το εξοφλήσει, τη στιγμή που:
    Α). Το «πόθεν έσχες» του γνωστού τραγουδιστή κατατίθεται στη Βουλή (λόγω της ιδιότητάς του, ως συζύγου μέλους του Κοινοβουλίου και της κυβέρνησης), και
    Β). Σύμφωνα με την προ διετίας υποβληθείσα στην αρμόδια υπηρεσία της Βουλής δήλωση «πόσα έσχες» της συζύγου του οφειλέτη, νυν υφυπουργού Τουρισμού κυρίας Αντζελας Γκερέκου, η περιουσία του συζύγου της είναι γνωστή στη Βουλή??
    Δεν μπορεί να μη δεν ήξερε!!

    Αφού λοιπόν ήξερε, ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ??
    Εύλογο το ερώτημα και περιμένει απάντηση.

    Ανεξαρτήτως λοιπόν των ανωτέρω, καθώς φαίνεται, ευελπιστούσαν εκατέρωθεν ότι δεν θα τους "πάρουν πρέφα" οι δημοσιογράφοι.

    Κούνια που τους κούναγε....!!!!!!
    «Ο άνθρωπος του μόχθου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ???????????????????
    ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
    ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ !!!!!!!!!

    Παραιτήθηκε η Γκερέκου!


    Την παραίτησή της υπέβαλλε η Άντζελα Γκερέκου μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγος της, ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Η παραίτηση της Υφυπουργού Τουρισμού αναμένεται να γίνει δεκτή...

    Το θέμα που αποκάλυψε σήμερα η «Ελευθεροτυπία» πως ο σύζυγος της υφυπουργού Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου, ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκ. ευρώ προκάλεσε αναστάτωση, κάτι που έφερε και την παραίτηση της Υφυπουργού. Η κα Άντζελα Γκερέκου προέβη σε αυτή την κίνηση, η οποία αναμένεται να γίνει δεκτή από τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση θα προβεί σε επανατοποθέτηση Υφυπουργού Αθλητισμού, κάτι που δεν ίσχυσε μετά τις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου.

    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑ
    ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΟΥΝΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΚΡΕΤΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση