GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανό στην Ακρόπολη κατά των μέτρων...

Κατάληψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιούν από το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ, που διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα και έχουν υψ...

Κατάληψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιούν από το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ, που διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα και έχουν υψώσει πανό στα ελληνικά και τα αγγλικά με το σύνθημα «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε».

56 σχόλια

  1. Ρε αγράμματοι κομμουνιστές, δεν υπάρχει λέξη Peoples.
    Η λέξη people είναι η ίδια και στον ενικό και στον πληθυντικό.
    Που τα μάθατε αγγλικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθές το βράδυ, στους "φακέλλους" του Παπαχελά στο Σκάϊ, είχε τον Προβόπουλο, που είπε ξεκάθαρα ότι είχε ενημερώσει τόσο τον Κ.Κ. όσο και το Γιωργάκη ότι, λόγω υστέρησης των δημόσιων εσόδων από την παγκόσμια κρίση, το Σεπτέμβριο το έλλειμμα είχε φτάσει το 8% και είχε προειδοποιήσει θα πήγαινε στο 12% μέχρι τέλος του χρόνου.
    Την επομένη εβδομάδα ο Κ.Κ. ανακοίνωσε εκλογές και πάγωμα μισθών στο δημόσιο.
    Ο δε Γιωργάκης (και σημερινός μας πρωθυπουργός τρομάρα μας) έλεγε "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα" (και δεκάδες άλλα παραμύθια και πιασάρικα σλόγκαν).
    Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα υπεύθυνο πολιτικό και σε ένα απατεώνα.
    Όσο και να τον βρίζετε τώρα, είναι αργά, την πατήσατε.
    Αυτός τη δουλειά του την έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "PEOPLE" ΚΑΙ ΟΧΙ "PEOPLES" ΡΕ ΖΩΑ!!!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω την επικοικωνιακή πολιτική της Ν.Δ.
    Αφού ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος λέει επίσημα ότι το Σεπτέμβριο του 2009 το έλλειμμα ήταν 8%, γιατί αποδέχεται η Ν.Δ. τα λεγόμενα του Παπακωνσταντίνου ότι το έλλειμμα που παρέδωσε η Ν.Δ. ήταν 13,6%;
    Μήπως κυβέρνησε η Ν.Δ. μέχρι το τέλος του 2009;
    Θα κουβαλάει τώρα ΚΑΙ τα βάρη του πασόκ η Νέα Δημοκρατία;
    ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ;
    Πώς αφήνουν και περνάνε ΤΕΤΟΙΑ εξώφθλαμα ψεύδη από τα Μ.Μ.Ε.;
    Εάν ο Σαμαράς δεν ασχοληθεί σοβαρά με την επικοινωνία χάθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι Ομογενείς οφείλουμε ν' αγωνιστούμε γιά να πέσει η σύγχρονη ''χούντα'' στην Ελλάδα
    Η πατρίδα μας υποφέρει σήμερα από μία σύγχρονη ''χούντα'', με δημοκρατικό-κοινοβουλευτικό μανδύα, χωρίς τανκς και στρατοδικεία, χωρίς συλλήψεις κι εξορίες. Τότε ο εχθρός ήταν γνωστός, φανερός. Σήμερα είναι κρυφός, ύπουλος. Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία δεν εφαρμόζεται η Δημο-κρατία. Στην αρχαία Ελλάδα, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τιμωρούνταν με δήμευση της περιουσίας τους. Σήμερα απολαμβάνουν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία. Ευτελισμένοι παπατζήδες νεόπλουτοι πολιτικοί, ''πρόθυμοι'' κι εξαγοράσιμοι, σε αγαστή συνεργασία με τους κάθε λογής νταβατζήδες και βολεμένους ''συνεταίρους'' τους, κατάστρεψαν συστηματικά την πατρίδα μας, την τελευταία 20ετία. Όλοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους: Πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, δικαστές, καναλάρχες, μεγαλο''δημοσιογράφοι'', εξακολουθούν να παίζουν το χυδαίο και βρόμικο παιχνίδι τους και να καταστρέφουν την πατρίδα μας. Κανείς τους δεν πρόκειται να τιμωρηθεί, κανείς δεν θα πληρώσει. Η πολιτικο-κομματική ''χούντα'' αυτοπροστατεύεται, αυτοπαραγράφεται και απολαμβάνει τα κλοπιμαία, τις μίζες, τα προϊόντα ύποπτων συναλλαγών, χωρίς να φοβάται την (ελεγχόμενη) Δικαιοσύνη. Τα διεφθαρμένα κόμματα προεισπράττουν κρατικές χορηγίες γιά τα επόμενα 4-5 χρόνια ή αποδέχονται ''δώρα'' της κάθε Siemens κ.ά., χωρίς ποτέ να λογοδοτούν. Δημιουργούν θεατρινίστικες ''εξεταστικές επιστροπές'' στην Βουλή γιά να...ελέγξουν τους εαυτούς τους, αλλά κανείς τους δεν πήγε -ούτε θα πάει- στην φυλακή, όσα και να κλέψουν, όση καταστροφή και να προκαλέσουν. Τ' αποτελέσματα της ληστρικής διαχρονικής επιδρομής της σύγχρονης και ύπουλης πολιτικο-κομματικής ''χούντας'' των άξεστων, διεφθαρμένων κι ευθυνόφοβων, που οδήγησε την πατρίδα μας στην καταστροφή, καλείται πάλι να πληρώσει ο υπερήφανος και πάντα υποτιμημένος βάναυσα, από τους ''εκπροσώπους'' του, ελληνικός λαός. Kι εμείς οι 'Ελληνες στο εξωτερικό, αλληλέγγυοι στ' αδέλφια μας στην πατρίδα, οφείλουμε να βοηθήσουμε ώστε να πέσει αυτό το σάπιο πολιτικο-κομματικό-οικονομικό κατεστημένο, που κατάστρεψε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας... Το πρόβλημα στην πατρίδα μας δεν ήταν οικονομικό. 'Ηταν και είναι πολιτικό, γιατί, όπως έλεγε και ο Ντε Γκολ ''οι πολιτικοί ενδιαφέρονται γιά την επανεκλογή τους, οι ηγέτες γιά τις επόμενες γενιές''... Και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, αφού δεν υπάρχουν ηγέτες, σκότωσαν ακόμα και την ελπίδα της νέας γενιάς του υπερήφανου έθνους μας...
    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγράμματοι δούλοι της παπαρήγα, τρία λάθη καταφέρατε σε μια απλή φράση.

    Εκτός αν θέλετε να δείξετε πόσο φτωχοί είμαστε που κόψαμε ακόμα και τα φροντιστήρια αγγλικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Greece Gets a 110 b. euro Rescue on EU, IMF Austerity Package
    - Greece secures bailout from Europe and IMF

    WH readout of President Obama's call Sunday (May 2, 2010) to Greek Prime Minister Papandreou: "President Obama spoke with Prime Minister Papandreou this afternoon. He welcomed the ambitious reform program announced by the Greek authorities, as well as the significant support that was agreed to by the IMF and Eurozone members. The two leaders discussed the importance of implementation going forward."
    Deflation Could Stall Efforts to Revive Greece in Debt Crisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

    ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΛΠΙΔΩΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
    «Ας είμαστε ειλικρινείς, αναθέρμανση της οικονομίας τα επόμενα δύο χρόνια, δεν θα υπάρξει», ανέφερε η υπουργός Οικονομίας (και Ανάπτυξης), κ. Λούκα Κατσέλη, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ομιλία της στο Συνέδριο για τα 15 χρόνια του ΣΕΠΕ.
    Οι μοναδική (ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ) προεκλογική δέσμευση που τήρησε ο Γιωργάκης ήταν η ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών.
    Αναρωτιέμαι γιατί πρόδωσε τους Έλληνες και ευνόησε τους μουσουλμάνους από την αλβανία, το πακιστάν, το σουδάν και το αφγανιστάν.
    Καμιά ιδέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι τουρίστες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το θέαμα. Τα σφυροδρέπανα έχουν πιο μεγάλη αρχαιολογική αξία από τον Παρθενώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγράμματοι δούλοι της παπαρήγα, τρία λάθη καταφέρατε σε μια απλή φράση.

    Εκτός αν θέλετε να δείξετε πόσο φτωχοί είμαστε που κόψαμε ακόμα και τα φροντιστήρια αγγλικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τ Σ Ο Λ Α Κ Ο Γ Λ Ο Υ

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. RE MOUNIA TOY KKE FTANI PIA KSEFTILISATE TIN ELLADA AXRISTOI TOIS KOINONIAS . EISTAI YPEYTHINEI GIA THN KATANTIA THS HORAS ME TIS KOLO APERGIES KE ME TA KEKTIMENA DIKEOMATA ME TO ETSI THELO . PATIM
    MA STON ZBERKO THELETE KE ENA MPOYKALI STON KOLO THELETE MOYNIA EE MOYNIA ENAS METANASTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τό παρακάνατε.Γιά 3η φορά.
    Ρέ παρωπιδάτοι,η ιστορία δέν
    άρχισε από τό 1917 καί δώθε.
    Εκτός από Στάλιν,υπήρξε καί ένας
    Περικλής.
    Εκτός από τό "δίκιο τού λαού 7%"
    υπάρχει καί τό δικιο-συμφέρον τής
    Ελλάδας,100% πού τού γαμάτε τή μάνα τώρα.
    Πόσους τουρίστες κάνατε
    ανθέληνες καί σέ πόσους θά πούνε
    μή πατήσετε στήν Ελλάδα?
    Αλλά εσείς απολιθώματα,μείνατε στή
    Παγκόσμια Κομούνα.
    Όλοι οί άλλοι στά Γκουλάγκ-Γυάρο
    Αυτιστικοί.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο, καλά έκαναν, τέτοιες καταδρομικές ενέργειες πρέπει να γενικευτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τσακίστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ!

    Ρίξτε τη ΧΟΥΝΤΑ τη ΠΑΣΟΚ και των διαπλεκόμενων που σας ρουφάνε τα πάντα εδω και δεκαετίες.

    Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να φάνε γιαούρτια και ντομάτες.

    Έξω από τα γραφεία τους, τα σπίτια τους, τα “Εκάλι κλαμπ” και τις “Αθηναικές λέσχες”.

    Σπάστε τους το τσαμπουκά και διώξτε τους κλωτσηδόν από τη χώρα!

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν αυτόνομες ομάδες πολιτών που συζητούν, συσκέπτονται και εν τέλει αποφσίζουν πέρα απο κόμματα και κίβδηλες ιδεολογίες.

    Γιατί το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό αλλά αφορά την επιβίωση της Ελλάδας ως ανεξάρτητού κράτους. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘40 αγωνιζόμαστε εναντίον ξένης επιβουλή μέσα στην επικράτεια και για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘70 για την αποτύναξη του εσωτερικού ζυγού της οικογένειας Παπανδρέου αυτήτη φορά και των κολαούζων της.

    Γκρεμίστε τη τελευταία ΧΟΥΝΤΑ στην Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όντως, δεν έχει πληθυντικό το "people". Από εκεί και πέρα αν αυτό ήταν η κύρια ενόχληση μερικών, τότε μπορούν να παρατεθούν πολλά ρητά, όπως "διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο", "εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται".
    Και επειδή ξέρω ότι θα παίξει πολύ το "ιερόν" της ακρόπολης, θυμίζω δήλωση στελέχους της κυβέρνησης όπου έλεγε ότι "δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξει συζήτηση για την πώληση του Παρθενώνα"(ίσως κάποια άλλη στιγμή...).
    Αυτοί λοιπόν που αντιστέκονται σε αυτή την πολιτική πρέπει να τιμώνται, κι ας είναι κι ανορθόγραφοι (άλλωστε δεν είναι η γλώσσα των πατεράδων μας η Αγγλική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...και ομως, το "peoples" εχει καθιερωθει σαν αποδεκτος ορος, τουλαχιστον εδω στην Αυστραλια, απο αρκετους Πανεπιστημιακους κυκλους.

    Οι γλωσσες, δυστυχως η ευτυχως, αλλαζουν και καινουργιοι ιδιωματισμοι παρουσιαζονται συνεχως.

    Η Αγγλικη δεν αποτελει εξαιρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΙΓΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΓΣΕΕ Η ΑΔΕΔΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μολις δωσουν το καλό παράδειγμα του ξεσηκώματος της ανατολής του Κόκινου Ήλιου τους κατά της διαπλοκής των καταχρατών της περιουσίας της Εκκλησίας του Δήμου Σκύρο, τότε θα ξυπνήσουν και οι Ευρωπαίοι Λαοί ως προς το ρόλο και συμβολή των διαπλεκόμενων της Σκύρου για τα οικονομικά μέτρα που διαμαρτύρονται.

    http://www.panoramio.com/photo/34885793

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΣΥΝ έκανε την αρχή με πανό στην Ακρόπολη. Τώρα ήρθε η σειρά του ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ του.
    Το ΠΑΜΕ κλείνει εισόδους υπουργείων. Το ίδιο έκανε και ο ΣΥΝ με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του.
    Δηλαδή παιδιά, έτσι θα πάμε τη χώρα μπροστά; Εφαρμογή των νόμων κατά το δοκούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σας ενημερώνω ότι η λέξη peoples υπάρχει και σημάινει λαοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. PAPARIZIES AMETANOITON MALAKON EPIXRIMASI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λευτεριά στην Ακρόπολη4 Μαΐ 2010, 1:33:00 μ.μ.

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΟΚΑΝΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΕΚΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 1953 .

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ .

    ΟΥΣΤ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 04 Μαϊ 2010 11:16:00 π.μ. και
    04 Μαϊ 2010 11:21:00 π.μ.

    Μαλάκες δεξιοί, πριν ρωτήσετε τους ΚΚΕδες που μάθανε αυτοί τα Αγγλικά, δεν ξαναπάτε σε κανένα φροντιστήριο να τα μάθετε εσεις ηλίθιοι, που βρίζετε κιόλας???

    People αναφέρουμε όταν μιλάμε για ένα λαό με ίδια κουλτούρα, σκέψη, γλώσσα κλπ.

    Οταν αναφερόμαστε σε διαφορετικούς λαούς με διαφορετικά όπως πιο πάνω χαρακτηριστικά τους αποκαλούμε peoples.

    Καταλάβατε αγράμματοι και ζώα φασιστόμουτρα δεξιοί????!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντώνη Σαμαρά, κάνε το καθήκον σου.
    ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ (ΕΣΤΩ ΑΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ) ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Τα κάνανε σκατά και τώρα ας φάνε σκατά.
    Καμμία συναίνεση με τους απατεώνες.
    Καλύτερα είναι να πτωχεύσουμε και να ξεκινήσουμε πάλι με τη δραχμούλα μας από την αρχή, παρά να πληρώσουμε τις μίζες και τα σπασμένα του Παπανδρεϊσμού, του Σημίτη και των επιχειρηματιών / καναλαρχών που τους στήριζαν τόσα χρόνια.
    Ότι πήρανε – πήρανε, τώρα ούστ.
    Όσο για τους δυό συνεταίρους στο έγκλημα του Γιωργάκη, τη Ντορούλα και τον Καρατζαφύρερ, άστους.
    Σύντομα θα τους δώσει ο λαός το ζαρζαβατικό που αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΥΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/07/2_10.html Δείτε κι εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.......
    ΕΔΩ ΣΤΟ http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1132737&lngDtrID=244


    Κλειστός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και για 24 ώρες θα παραμείνει ο ελληνικός εναέριος χώρος, λόγω της συμμετοχής στην απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

    Επίσης, λόγω της απεργίας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας, την Τρίτη, υπάρχουν δεκάδες ματαιώσεις πτήσεις και στο πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντε μασκαραδες δεξιοι μας εχετε πρηξει τα ουμπαλα αχρηστοι και θρασεις. Εαν εχτε ρε αρχ...δια να μην ψηφησετε τα μετρα, να ζητησετε στην βουλη την παραιτηση της κυβερνησης και εκλογες και εαν θελετε να πατε παραπερα πριν την ψηφηση να υποβαλετε αιτημα μομφης.
    Αντε πια κοτες τυπου μανωλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΒΟΔΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010
    "Ο Παπανδρέου είναι καταδικασμένος να βγάλει τη χώρα από το βούρκο"


    "Είναι ο πρώτος πολιτικός που λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί για δεύτερη φορά. Κοιτάξτε το Σαμαρά που προσπαθεί να δικαιολογίες φθηνές για να κάνει αντιπολίτευση χωρίς επιχειρήματα. Τα κόμματα της αριστεράς...



    καταστροφολογούν χωρίς να δίνουν δεκάρα αν η χώρα δεν έχει φράγκο. Το ΚΚΕ πέταξε τη μάσκα και δηλώνει ότι δεν υπολογίζει το σύνταγμα της χώρας. Ο Τσίπρας λέει ασυναρτησίες και προσπαθεί μέσα στο χαμό της πτώχευσης να μαζέψει καμιά ψήφο. Αυτοί οι πολιτικοί είναι η εναλλακτική πρόταση στον Παπανδρέου. Στηρίξτε το Γιώργη είναι ο μόνος πολιτικός που στα χέρια του θα αλλάξει η χώρα της ρεμούλας και της αρπαχτής και θα γίνει μια σύγχρονη χώρα με κατοίκους υπερήφανους γι' αυτήν."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



    Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:32 μ.μ.

    03 Μαϊ 2010 7:48:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. (singular noun) the peoples of Africa: race, (ethnic) group, tribe, clan.

    αυτα για τον μαλακα που κανει τον μορφωμενο στα πρωτα σχολια..

    αντε παλιομαλακα να μαθεις αγγλικα..ηλιθιε

    σημαινει ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..αν δεν το καταλαβες ακομη στο πρασινο-γαλαζιο σκατοκεφαλο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εδώ μπαίνουν χιλιάδες ψυχές στον πάγο, εδώ βεβηλώνεται ότι πολυτιμότερο υπάρχει, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα φασιστοειδή δεν βλέπουν ότι έχουμε ρεζιλευτεί διεθνώς, νοιαστήκανε για την ορθογραφία! Τους Ελληνες τους κάνουν περήφανους διεθνώς εκείνοι που δείχνουν ότι αντιστέκονται στην υποδούλωσή τους κοθώνια. Αλλά εκείνοι που έλεγαν "Βάστα Ρόμελ" και οι κουκουλοφόροι γερμανοτσολιάδες που να ξέρουν από εθνική υπερηφάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α ειναι βεβηλωση ενα πολιτικο πανώ στον ιερο πολιτικο βραχο και δεν ειναι βεβηλωση η φωτογραφιση γυμνων ΠΟΡΝΩΝ για τα λεφτα και την καπιταλιστικη διαφημηση...
    Μονα ζυγα δικα σας χαζα καπιταλακια.
    ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ AΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΠEΔΟ PROFICIENCY, ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τσουτσεκια της Παπαρηγα κατεβαστε
    και την Ελληνικη Σημαια απο την Ακροπολη και στηστε και ενα αγαλμα του Σταλιν.
    Για όλα ειστε ικανοι πλεον.
    Ουστ βρυκολακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. People's park υπαρχει .
    Peoples λαοι δεν εχω δει/ακουσει.

    People ο κοσμος ειναι το σωστο.
    Χωρις πληθυντικο.

    Και μπραβο στο ΚΚΕ.
    ΟΧΙ γιατι κλεισαν την Ακροπολη,που δεν συμφωνω ,αλλα επειδη πολεμανε αυτη την αλητοσυμμορια της πασοκοσκυλιας.

    Αλλα πολυ ατονα βρε αδελφια.

    Ρε αδελφια μου αλητες πουλια ,βρεστε τον αξιοτιμο κ.Παλαιοκωστα ,δραπετη των φυλακων Κορυδαλλου να σας πει πως να ναυλωσετε ενα ελικοπτερο (που δεν το πιανουν τα ..ρανταρ) φορτωστε το ρε αγαπες μου με δυο τρεις βομβες ναπαλμ και ριξτε το στην Ιπποκρατους ,βρε αδελφια,ριξετε το σε καμμια "μαζωξη" πασοκοσκυλαιων ρε αδλεφια και να μην αφησετε ποδαρι πασοκοσκυλαιικο ρε αδελφια..

    Θα σας ευγνωμονει 10 εκατ κοσμος ρε αδελφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ το 1947 αιμοτοκύλισε την ΕΛΛΑΔΑ, σήμερα η ΠΑΠΑΡΗΓΑ προσπαθεί να την αποτελιώσει.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΤΕΣ...ΚΟΤΑΡΕΣ...ΚΟΤΑΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ρε τσογλάνια πασόκοι,που το μεγαλύτερο ποσοστό του ξεφτιλισμένου κόμματός σας αποτελείται από πρωην κουμουνιστές που για να λιγδώσει το αντεράκι τους πουλήθηκαν στον ψευτοσοσασιαλισμό σας,αντε κοιτάχτε τα απαράδεκτα ελληνικά του έλληνα πρωθυπουργού και αφήστε το κκε να κάνει την δουλεία του.στην τελική είναι το μόνο κόμμα που προέβλεψε με τόση μεγάλη ακρίβεια την κατάντια των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΚΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑς ΠΕΡΑΣΕΙ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΠΙΤ ΠΑΡΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΣΑς ΜΑΡΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΩΘΩΝΙΑ;;;ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 11:16
    11:21

    Noun: peoples pee-p(u)lz
    1.The human beings of a particular nation, community or ethnic group
    π.χ. :
    "the indigenous peoples of Australia".

    Αρα, αγράμματοι και ζώα είστε και φαίνεστε.

    Με εκτίμηση,
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τσακίστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ!

    Ρίξτε τη ΧΟΥΝΤΑ τη ΠΑΣΟΚ και των διαπλεκόμενων που σας ρουφάνε τα πάντα εδω και δεκαετίες.

    Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να φάνε γιαούρτια και ντομάτες.

    Έξω από τα γραφεία τους, τα σπίτια τους, τα “Εκάλι κλαμπ” και τις “Αθηναικές λέσχες”.

    Σπάστε τους το τσαμπουκά και διώξτε τους κλωτσηδόν από τη χώρα!

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν αυτόνομες ομάδες πολιτών που συζητούν, συσκέπτονται και εν τέλει αποφσίζουν πέρα απο κόμματα και κίβδηλες ιδεολογίες.

    Γιατί το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό αλλά αφορά την επιβίωση της Ελλάδας ως ανεξάρτητού κράτους. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘40 αγωνιζόμαστε εναντίον ξένης επιβουλή μέσα στην επικράτεια και για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘70 για την αποτύναξη του εσωτερικού ζυγού της οικογένειας Παπανδρέου αυτήτη φορά και των κολαούζων της.

    Γκρεμίστε τη τελευταία ΧΟΥΝΤΑ στην Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟ, ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ), ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΣΑ ΤΟ ΖΑΡΩΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΑΣ ΜΑΓΚΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ήρθε η ώρα για να αποφασίσεις
    με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις..
    Ο ΑΛΗΤΗΣ έπαψε να μοιράζει ελπίδες και όνειρα, και θερίζει
    ζωές.-


    Ο σοσιαλισμός του “πιο σοσιαλιστή”.
    Του μοντέρνου Τσαουσέσκου της Ελλάδας. Που σύγχρονου Γερμανοτσολιά ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ........-/± ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποιο ιερο της ακροπολης ρε παλιοπουστηδες δεξιοι; Χριστιανοι δεν ειστε; Εσεις τα γκρεμιζατε ολα αυτα, α γαμηθειτε ρε βρωμιαρηδες που θα το παίξετε και τιμητες του μνημειου κωλογυφτες.

    Ετσι ρε μαλακες θα ξεσηκωθει ο κοσμος και θα ανοίξει η πηγαδα παλι και θα μπειτε ολοι μεσα. Δεξιοι, ψευτοαριστεροι, υπουργοι, υφυπουργοι, τσιρακια, κωλογλυφτες και τα διαφορα κωλοπαιδα ακροδεξιοι με ακροαριστερη τσεπη που δε θα βαλουν μυαλο θα παρουν μαθημα ιστοριας απ την νεα ΟΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΖΩΑ,ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ 7%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΖΑΧΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΚΑΝΕΛΗ, ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ "ΓΕΡΜΑΝΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ *ΟΛΩΝ* ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ???
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ???

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΕΙΣ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ".

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΙΝΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ.

    ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ.

    ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ *ΟΛΟΙ* ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πολύ καλά έκανε το Κ.Κ.Ε.,πως αλλιώς θα ακουγότν η άλλη φωνή!
    Είναι πρωτοφανές αυτό που ακούω και βλέπω, μας λένε κατάμουτρα, ότι μας κάνουν σκλάβους και εμείς σκύβουμε το κεφάλι.
    Υπάρχει λοιπόνένα κόμμα που αντιδρά και δεν δέχεται τα τετελεσμένα και προαποφασισμένα και αντί όλοι μαζί να πάρουμε θάρρος,να αντιδράσουμε,
    μεμψιμοιρούμε!
    Αλλά τι λέω, εμείς ασχολούμαστε με τρίχες θέλει ς ναι ή όχι η λέξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε.! ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση