GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση να "απoστατήσουν", να καταψηφίσουν...

Απο τον Θωμα Ακρωτηριανάκη Προσωπικα, απευθύνω έκκληση στους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να "αποστατήσουν" και να καταψηφίσουν στη Βουλη...

Απο τον Θωμα Ακρωτηριανάκη

Προσωπικα, απευθύνω έκκληση στους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να "αποστατήσουν" και να καταψηφίσουν στη Βουλη (άλλωστε καταψηφίζουν ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ίσως την τελευταία στιγμη και ο ΛΑ.Ο.Σ.) τη συμφωνία για χρηματοδότηση απο το μηχανισμο "στήριξης" της ΕΕ και απο το ΔΝΤ, κι ας πέσει η κυβέρνηση.

52 σχόλια

  1. Και να φέρεις μαζί σου και 10 δισ. για την δόση των τόκων του Μαίου, αρχιμαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Καμπούλ

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπήρξε ένας τυχερός άνθρωπος.

    Όταν η βόμβα έσκασε στα χέρια του Ξηρού, δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο να αρπάξεις τον μίτο της Αριάδνης και να φθάσεις στην 17 Νοέμβρη.

    Έστω και έτσι, ο κ. Χρυσοχοίδης πιστώθηκε την επιτυχία.

    Ποτάμια οι δημοσιογραφικοί έπαινοι για την αποτελεσματικότητά του, ασυγκράτητοι οι ύμνοι για την εργατικότητά του, λιποθυμίες τηλερεπόρτερς μπροστά στην αστραφτερή λεβεντιά του.

    Άπειρες οι συνεντεύξεις, αμέτρητα τα θετικά παραπολιτικά σχόλια, συγκίνηση, δέος και θαυμασμός για το νέο πολιτικό «φαινόμενο».

    Δεν θέλει και πολύ περισσότερα κανείς, για να καβαλήσει το καλάμι και να βλέπει, «Θεός» αυτός, από την κορυφή του Ολύμπου, όλους τους άλλους γύρω του, ταπεινά και ανάξια ανθρωπάκια, να αδυνατούν να αγγίξουν το ανάστημά του και να φθάσουν την μεγαλοσύνη του.

    Κακός σύμβουλος η αναπάντεχη δόξα για τον λαμπρό υπουργό.

    Άρχισε να μιλά πολύ και επί παντός επιστητού.

    Δηλώσεις τσουχτερές, επικρίσεις δηλητηριώδεις, καταγγελίες βαριές και ασήκωτες κατά της επάρατης δεξιάς, που, σε αντίθεση με τον ίδιο, ήταν παντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες, τους αντιεξουσιαστές, τους κάθε λογής παράνομους και ημιπαράνομους.

    Σε καθημερινή, σχεδόν, βάση, το αυστηρό ύφος του κ. Χρυσοχοΐδη, το επιτιμητικό του βλέμμα, τα σκληρά του λόγια, η περιφρονητική απαξίωση και η στομφώδης οργή του ικανού και επιτυχημένου, εναντίον όλων όσοι διαδέχθηκαν τον εξολοθρευτή της 17 Νοέμβρη και απέτυχαν παταγωδώς να σταθούν στο δικό του δυσθεώρητο και ακριβοθώρητο ύψος.

    «Καμπούλ η Αθήνα», βροντοφώναξε ο πολέμαρχος και σείστηκαν από ενθουσιασμό οι προοδευτικοί κονδυλοφόροι και τα αριστερόστροφα ραδιοτηλεοπτικά μετερίζια, για το αξεπέραστο ευφυολόγημα του ανδρός.

    Σαν έτοιμος από καιρό, σαν να μην άλλαξε μια μέρα, ο γεννημένος νικητής επανήλθε στο πόστο του.

    Όχι απλά και μόνο για να επιβάλει την «Δημόσια Τάξη», αλλά για να αποδείξει, περίτρανα και ανεπανάληπτα, αυτός ο μοναδικός, αυτός ο ασύγκριτος, αυτός ο τροπαιούχος, πως εννοεί και πως κάνει πράξη την «Προστασία του Πολίτη».

    Ξανά μπουρμπουλιθροειδείς ύμνοι, ξανά φραμπαλοειδείς κολακείες και κάθε είδους ξενέρωτο «μπιζάρισμα» από τους σοσιαλπροοδευτικούς χειροκροτητές, για το μεγαλείο και την αξιοσύνη του πρώτου σε δημοτικότητα υπουργού του ΠαΣοΚ.

    Στο κέντρο της Καμπούλ, μέρα μεσημέρι, πυρπολήθηκαν, από κάποιους παράφρονες δολοφόνους, τρεις νέοι, αθώοι άνθρωποι.

    Όχι ! Προς Θεού! Μην ανησυχείτε!…

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν παραιτήθηκε.

    Ευτυχώς, παραμένει στο πόστο του και θα εξακολουθήσει να προστατεύει τους πολίτες….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.facebook.com/group.php?gid=10150116644005088&ref=ts

    καταργηση βουλευτικης συνταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλούμε ενημερώστε μας με τις επιπτώσεις της πρότασής σας προκειμένου να έχουμε τη δική μας άποψη και όχι τη δική σας αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ , η έκκλησή σας και η αγωνία σας ειναι σεβαστή ,αλλά δεν αποδεικνύεται πουθενά πως αντιλαμβάνεσθε επακριβώς αυτό που προτείνετε.

    Μάλλον δεν έχετε ιδέα για τις επιπτώσεις ή απλώς δεν σας πολυενδιαφέρει.

    Αυτή η χώρα έχει ιστορία και θα πρέπει να έχει και μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακρωτηριανάκη μας είπες πως θα μας πάρεις φλίπες. Και τώρα μας λες δε ξέρεις τι 'ναι αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι υπάλληλοι και τοποτηρητές της παγκόσμιας χούντας των Εβ...ων τραπεζιτών θα ψηφίσουν την κατοχή της Ελλάδας γιατί τέτοια διαταγή έχουν λάβει. Ακόμη κι αν βρεθούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν, θα τους αναπληρώσουν και με το παραπάνω οι Εφιάλτες από τα άλλα "αντιστασιακά" κόματα.
    Έλληνες ψηλά το κεφάλι. Δεν τους βγαίνει. Μπρος λαός και αντιδράσεις (είδαμε τι έγινε σήμερα) και πίσω Δ.Ν.Τ. Είναι εγκλωβισμένοι. Και φοβούνται πολύ περισσότερο από ό,τι δείχνουν. Αν ξεκινήσει σπίθα από την Ελλάδα θα ανάψει όλη η Ευρώπη και θα αποτινάξει τον ζυγό τους. Δεν θα τους σώσει ούτε η άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ όπως δεν έσωσε η πλύση εγκεφάλου τόσες διακτατορίες. Μεγάλη η λύπη για τα τρία ΑΘΩΑ θύματα και θερμά συλληπητήρια στις οικογένειές τους, αλλά δείξανε οι λυπησιάρες πόρνες της δημοπσιογραφίας τον ίδιο οίκτο και το ίδιο ενδιαφέρον για τόσες αυτοκτονίες συμπολιτών μας από απελπισία από οικονομικά προβλήματα - προϊόντα εν ολίγοις των "αγορών" και του Χρηματιστηρίου; Και η υποκρισία έχει όρια.
    Αλλά και οι λαοί του κόσμου ρε αδέλφια έχουμε τις ευθύνες μας: Να καταπιούμε αμάσητο το εξής παραμύθι: Ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν μερικοί ιδιώτες (τράπεζες) που έχουν τόσο χρήμα ώστε να δανείζουν ασύστολα σχεδόν όλα τα κράτη της γης που τους χρωστάνε άπειρα ποσά; Που τα βρήκαν αυτοί οι λωποδύτες; Έβαζαν τον μισθό τους στην άκρη; Ούτε για μικρά παιδιά δεν στέκει το παραμύθι τους κι όμως μας το πουλάνε κάθε ημέρα και εμείς σαν αποβλακωμένοι το εξετάζουμε σοβαρά!
    Στην πραγματικότητα δεν νομίζω να υπάρχει ιδιώτης που να μπορεί να αγοράσει παραγματικά ούτε π.χ. την Δ.Ε.Η. Φανταστείτε πόσα χρόνια και πόσοι άνθρωποι (μιλάμε για γενεές) δούλεψαν για να φτάσει στο σημερινό της επίπεδο και κοστολογείστε την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αύριο η ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ετοιμάζει
    αυτό που ξέρουν οι Μητσοτάκηδες
    δηλαδή μια νέα αποστασία!!!

    ΑΙΣΧΟΣ....... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ!.
    Μήπως θέλετε μια ακόμη οικοσυσκευή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κράτος είναι τελειωμένο.
    Η πτώχευση θα έρθει στο αμέσως επόμενο διάστημα. Απλά τα μέτρα πάρθηκαν για την μετά πτώχευση εποχή.
    Οταν κουμάντο δεν θα κάνουν τα Γιωργάκια και τα Κωστάκια, αλλά κάποιοι τεχνοκράτες υπάλληλοι κάποιας τράπεζας.
    Ελληνες αποτινάξτε το ζυγό, ξυπνήστε.
    Το "1984" έρχεται, η εξουσία για την ηδονή της εξουσίας.
    Ετσι και αλλιώς θα πεθάνουμε, Ας πεθάνουμε όρθιοι φορώντας παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λιγη υπευθυνοτητα επιτελους και η βλακεια εχει ορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις να προτείνεις εναλλακτική πρόταση; Γιατί, αν δεν πάρουμε το δάνειο, η χώρα πτωχεύει , γίνεται στάση πληρωμών και χάνονται οι καταθέσεις. Τι θα κάνουν τότε οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ κύριε Αποκριτή.
    Ο κύριος Ακρωτηριανάκης καλά τα λέει.
    Εσείς θα έπρεπε να βλέπετε ότι το παρελθόν μας πέρασε για τα καλά. Ο Περικλής, ο αλκιβιάδης, ο Θεμιστοκλής, και ο Λεωνίδας έχουν τινάξει τα πέταλα.
    Επίσης το μέλλον μας το γάμησαν οι πολιτικοί εδώ και δεκαετίες. Η μόνη λύση είναι εκ θεμελίων ανασύσταση. Τουλάχιστον οι απλοί άνθρωποι θα έχουν μία γαμημένη ευκαιρία να φτιάξουν τις τύχες τους.
    Να κρεμαστούν τα λαμόγια οι πολιτικοί, και να μείνουν στις αγχόνες μέχρι να σαπίσουν οι ψυχές τους στην κόλαση.
    Αυτός ο τόπος δεν γαμήθηκε από μένα ή από εσένα.
    Οι βιαστές έχουν όνομα και όλοι το ξέρουμε. Απλά ο Γιώργος δεν έχει αρχίδια να κάνει αυτό που πρέπει.
    Η μήπως έχει βάλει και αυτός το δαχτυλάκι του στο μέλι?
    Δεν χρειαζόμαστε εμείς το ΔΝΤ. Αυτό μας χρειάζεται. Μας χρειάζεται για να τρέφεται και να θεριεύει.
    Μην πέφτετε στην παγίδα τους κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν έχεις εσύ 110 δισ. Ευρώ, κατέθεσε τα στην Τραπεζα της Ελλάδος και το συζητάμε. Ποιός θα αναλάβει? Σε τί είναι καλύτερος? Ας αφήσεις λοιπόν φίλε μου τις αμπελοφιλοσοφίες και την λογική του καφενείου... Αυτές οι ώρες, απαιτούν συντεταγμένη, δίκαιη και ανοικτή κοινωνία. Τέρμα στην ηλιθιότητα και την ισοπέδωση. Είναι ώρα να αλλάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πασοκ είναι κόμμα με ιστορική συνέχεια.

    Ο δήθεν "Γέρος της Δημοκρατίας", πρωθυπουργός ελέω βασιλιά, ξανάνοιξε τα ξερονήσια, εκτελούσε κομμουνιστές και συντέλεσε τα μέγιστα στον εθνικό διχασμό.

    Ο γιός του Ανδρέας, κατέστρεψε την Αριστερά με το μεγαλειώδες "το πασοκ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις", ξεούλησε τα πετρέλαια του Αιγαίου και κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό της χώρας βγάζοντας στα φόρα και νομιμοποιώντας ό,τι χειρότερο είχε ο Έλληνας μέσα του.


    Ο διαχειριστής Σημίτης συνέχισε το ξεπούλημα του Αιγαίου και των πετρελαίων του με τη δημιουργία γκρίζων ζωνών στα Ίμια και καταβαραθρώνοντας οικονομικά τη μεσαία τάξη μέσω του ΧΑ και τη δημιουργία μονοπωλίων σε όλους τους τομείς της οικονομίας.


    Ο εγγονός γιωργάκης ξεπούλησε τη χώρα και το λαό στο ΔΝΤ, έχοντας ξεπουλήσει την Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν και την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Ταλάτ, ξανά το Αιγαίο και τα πετρέλαιά του (για να το εμπεδώσουμε γιατί μπορεί να είχαμε νομίσει ότι οι παραπάνω ήταν "εθνικά υπερήφανοι"), το Μακεδονικό.


    Και για να μη ξεχνιόμαστε: στη σειρά των φόνων του πασοκ, που άρχισε ο παππούς γιώργος, τους συνέχισε ο Σημίτης με τους 3 ήρωες αεροπόρους στα Ίμια, ο Παπουτσής με τους 89 του Σάμινα και τους συνεχίζει περήφανα και εθνικά ο γιωργάκης με τους σημερινούς 3 νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ME AMMOXAΛΙΚΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται....ποιοι κυβερνησαν απο το 74 και δωθε, ποσο χρεος αφηναν φευγωντας οι οποιες κυβερνησεις, ποιοι υπεγραψαν τις μεγαλες αγορες-απατες, που εβαλαν το τελευταιο "οκ" στις προμηθειες-κλοπες, ποιοι τζογαραν τα λεφτα μας, ποιοι επαιξαν κορωνα γραμματα το μελλον των δικων μας παιδιων.... αυτοι λοιπον εφαγαν τα λεφτα, απο αυτους θα τα διεκδικησουμε, αυτοι τα εχουν βγαλει εξω ασφαλως, σε ofshores και τα εχουν εξασφαλισει, αλλα σιγουρα δεν τα εχουν πεταξει στη θαλασσα!!! τα εχουν κανει ακινητα, πινακες ζωγραφικης, λουλουδια στα μπουζουκια...και ετσι οπως θα παρει η τραπεζα το δικο μου σπιτι, ετσι θα παρει πισω το κρατος οτι βρει απο δαυτους!! οτι βρει!!!! ακομα και τα τασακια, τα κομοδινα, τα τραπεζομαντηλα, τα χαλια!!!! χωρις βεβαια νε ξεχναμε οτι θα πρεπει να σαπισουν στη φυλακη!!! τοσο απλα ξεχρεωνεις ως κρατος....οσο απλο φενετε τοσο απλο ειναι στη πραγματικοτητα....οσο απλα θα μου παρουν το σπιτι εμενα τοσο απλα θα τους περουμε πισω τα δικα μας λεφτα!!! που αλλοι εκαναν τις επιδοτησεις που εδινε η ευρωπη για τον ελληνα φορολογουμενο και αυτοι τα εκαναν ....μεγαρα μουσικης, ξεπουλησαν τα παντα....δρομους λιμανια, αεροδρομια, μακεδονια, ιμια και οτι δεν ξεπουλησαν το διελυσαν!!! μπηκαν στη πολιτικη ρακενδυτοι και εγιναν σε λιγα χρονια και αλλοι σε λιγους μηνες, ζαμπλουτοι....
    τη πρωτη ευθυνη τη φερουμε εμεις οι ψηφοφοροι (τρομαρα μας) τη δευτερη οι δικαστικοι, που εχουν "καθισει" πανω στους υπερογκους μισθους τους και τις προκλητικες τους συνταξεις και δεν εβαλαν ποτε κανενα παλιοτομαρο στη φυλακη, γιατι ο δικαστης δικαζει με αποδειξεις, ο εισαγγελεας ομως επεμβαινει εστω και με απλες ενδειξεις.....δεν ειχαν αραγε ποτε τους καμια ενδειξη οι δικαστικοι "λειτουργοι"???? την τριτη ευθυνη την φερουν οι ενοπλες δυναμεις και δη η ελληνικη αστυνομια, διοτι αντι να κανει το αυτονοητο, δηλαδη να πει αυτο που λενε στις κατ ιδιας τους συζητησεις "δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε στο ρολο που μας εχει αναθεσει η πολιτεια και η κοινωνια, να διαφυλαξουμε τον ελληνα πολιτη, οπως επιτασει το συνταγμα των ....ελληνων!! που εχει επαναψηφισει η βουλη των....ελληνων!!!!" αυτοι καθονται και βγαζουν ανακοινωσεις μονο οταν τους κοβουν κανα.....επιδομα!!!!!
    και στο τελος, τελευταιοι φταινε οι πολιτικοι.....
    ο θεος ας λυπηθει την ελλαδα και τους ελληνες πλεον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΑΧ ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ....
    Υ.Σ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΕΥΡΩΠΟΥΛΟ ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα κανουν αυτο που θα κανουν του χρονου τετοια μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χιιαδες προτασεις φιλε μου, χιλιαδες.... ειναι πολυ ευκολο να μιλησεις στο internet σε διαφορα chats με αγνωστους εστω ανθρωπους, σε αργεντινη, λετονια, ουγγαρια, ρωσια, να σου πουν τι ακριβως σημαινει ΔΝΤ, ακομη και αγνωστοι ανθρωποι μεταξυ τους θα σου διηγηθουν ακριβως το ιδιο πραγμα!!!
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
    καλη σου νυχτα καλε μου φιλε που θελω να πιστευω οτι αγαπαμε το ιδιο τη πατριδα μας ...ετσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ...ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΠΟΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΘ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΗΣ. ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οριστικο: ΚΑΙ τα μουνοπανα του λάος θα ψηφισουν τα νεα μετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και ολα αυτα πριν καν ψηφιστουν τα νεα μετρα!!!! σκεψου τι εχει να γινει του χρνουν που θα ερθει Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!!! λιγο μετα του χρονου το καλοκαιρι μαζι με τα πρωτα εκκαθαριστκα της εφοριας!!!! αυτα που εγινα σημερα και που γινουν μεχρι τοτε θα φανταζουν παιχνιδακι μπροστα σε αυτα που θα γινουν τοτε....οποιος δεν το βλεπει αυτο η ειναι βλαξ η εχει καποιοο μεγαλο συμφερον να κανει αυτη την βλακοδεστατη κινηση.....ακους γιωργακη??? μονο ενας βλαξ δεν μπορει να καταλαβει οτι στη δραση υπαρχει αντδραση, οτι καθε αντιδραση εχει το τιμημα της......τι ειπες γιωργακη???
    ακομη και η πανισχυρη bilderberg θα φαινεται σα μυγα μ αυτα που θα γινουν εδω και που θα επεκταθουν σε ολη την ευρωπη και ισως σε ολον το πλανητη....
    Υ.Σ.αυτο το μηνυμα κρατηστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οσο ειμαι εγω αστροναυτης αλλο τοσο ειναι στη φυλακη και η 17νοεμβρη....χιφιεδακια της πλακας, ειναι αυτα που εχουν πιασει αφηνωντας εξω τα μεγαλα ψαρια....πολιτικους νυν και πρωην...πολυ πρωην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δηλαδη οσοι εβριζαν το πρωι "να καει να καει το μπουρδελο η βουλη" ειναι αριστεροι, δεξιοι, προβοκατορες?? τι ακριβως ειναι??? 200.000 χιλιαδες λαου σημερα και καμια δεκαρια εκατομυρια απο τα σπιτια τους που το χαρηκαν και ασφαλως συμφωνησαν με αυτο το συνθημα, τι ακριβως ειναι??? υπαρχει εστω ενας ελληνας που να μην χαρει αν καει η βουλη και ποσο μαλιστα να ψοφησαν καμια 299αρια παλιοσκυλα απο δαυτα???? εστω ενας ελληνας υπαρχει που να μην χαρει?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλές οι μαλακίες που γράφετε αλλά δεν βλέπω και καμιά πρόταση για το που θα βρεθούν τα 10 δισ. που πρέπει να πληρωθούν ΑΜΕΣΑ σε 10 μέρες.

    Άμα δεν πληρώσουμε τη δόση ΤΩΡΑ παιδάκια τέρμα τα δίφραγκα και λεφτά έστω και με όρους ΔΝΤ δεν θα ξαναυπάρξουν.

    Μέχρι να πάρετε πίσω τα κλεμμένα από τα λαμόγια (αν βρεθεί και τίποτε γιατί ήδη την έχουν κάνει για αλλού) να δω τι θα τρώτε εκτός από τ' αρχίδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.

    Ηλίθιε, το πακέτο μας το δίνουν για να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε παλαιότερα δάνεια. Αν δεν πληρώσουμε μέσα στο μάη θα καταρεύσει το σύστημα. Ξύπνα βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αν καταρρεύσει κατά αυτόν τον τρόπο το σύστημα ηλίθιοι, τι θα φτιάξετε στα συντρίμια?
    Ακόμα και οι επαναστάτες του κωλου είαι μέρος του συστήματος αλλά απλά είναι πολύ ηλίθιοι για να το καταλάβουν.
    "θύμωσε ο Αγάς και έκοψε το πουλί του.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακριβώς! Μόνο οι πιστωτές μας - τράπεζες θα έχουν πρόβλημα.

    Θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα έσοδα του κράτους για την πάρτη μας μόνο.

    ΑΠΛΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!

    Δεν πιστεύω να διαφωνείς με αυτό?

    Τα λαμόγια οι τράπεζες και οι πολιτικοί που περιμένουν να φάνε ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ και επιχορηγήσεις θα θιγούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μάλλον δεν έχετε ιδέα για τις επιπτώσεις ή απλώς δεν σας πολυενδιαφέρει.

    Αυτή η χώρα έχει ιστορία και θα πρέπει να έχει και μέλλον.

    05 Μαϊ 2010 11:34:00 μ.μ.

    ΔΕ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ????
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ??!!!

    ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ???
    ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 300 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 450 ???

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ???

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ???
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ...

    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 05 Μαϊ 2010 11:47:00 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΡΕ ΦΙΛΕ ???
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ??? ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ???
    Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΣ !!!

    ΓΡΑΨΕ ... ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ...
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΊΑ ΣΑΣ !!!

    ΓΡΑΨΕ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, Μ.Κ.Ο., ΟΛΟΙ !!!
    ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟ.
    ΜΥΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΔΕΛΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΑΔΙ.
    ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!!

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 05 Μαϊ 2010 11:47:00 μ.μ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ, ΑΠΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΜΗ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Λ Α ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ, ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΑ ΣΩΜΑ".

    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Μ.Κ.Ο., ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…..
    Τι σου είναι τρεις νεκροί άνθρωποι, τρεις καμένοι ζωντανοί άνθρωποι εκ των οποίων μια γυναίκα έγκυος τεσσάρων μηνών μπροστά στην μακραίωνη ιστορία θυσιών της εργατικής τάξης; Σταγόνα στον ωκεανό!
    Και έτσι πρέπει να το δεχτεί η κοινωνία κατά τους οργανωτές του σημερινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, οι αγώνες έχουν και θυσίες.
    Πολιτικοί, Συνδικαλιστές, Κόμματα και λοιποί, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ από εσάς, που φανατίσατε για τα προσωπικά σας συμφέροντα και τίποτα άλλο τον κόσμο για τα μέτρα που ναι, θίγουν χιλιάδες ανθρώπους αλλά που δεν γινόταν αλλιώς στην κατάσταση που βρίσκετε η οικονομία μας, και που δεν μπορούμε πλέον να ξοδεύουμε παραπάνω από όσα παράγουμε, και τους όρους του δανεισμού δεν τους βάζει ο κακοπληρωτής δανειζόμενος αλλά ο έχων δανειστής, εσείς είσαστε οι δολοφόνοι.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    Α Λ Λ Α Κ Α Ι Τ Ο Υ Σ Δ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Σ ! Κ Α Ι Τ Ο Υ Σ Δ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Σ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΑΝ Η ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπραβο ετσι συμφωνω απολυτως.
    Να πεσει η κυβερνηση .
    Και να δω ολους αυτους που χτυπιουνται για τα χρηματα που χανουν
    απο τα μετρα απο που θα παρουν
    αυτα που δεν τους κοβονται.
    Απο την Αλεκα η απο τον Τσιπρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ηλίθιε, το πακέτο μας το δίνουν για να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε παλαιότερα δάνεια. Αν δεν πληρώσουμε μέσα στο μάη θα καταρεύσει το σύστημα. Ξύπνα βλάκα!

    06 Μαϊ 2010 3:36:00 π.μ.


    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ...
    ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ ...
    ΠΟΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ???
    ΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ...
    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ???
    ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦΤΕΙΣ ???

    ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΩΝ ...
    ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ???

    ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΑ ....

    Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Ή ΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΟΥΡΛΑ (ΚΑΜΜΕΝΑ) ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ !!! (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ)

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ???
    ΑΠΛΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΜΕΛΑΝΙ ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΒΛΑΚΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ??
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙΤΕ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αφηστε ρε το παραμυθι, αφηστε τις μαλακιες και ρωτηστε να μαθετε πριν γραψετε την αρχιδια σας....αν καταρευσει η ελλαδα οικονομικα και δεν εχει να πληρωσει μισθους θα καταρευσει μαζι και η ευρωπαικη ενωση!!!!! τελος
    μαλακες που μασατε αυτα που σας ταιζουν οι καναλαρχες και τα τσιρακια τους.....ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.....ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ
    ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ
    ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΑΓΚΑΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ
    (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙ-
    ΚΟΥΠΗ ΠΟΥ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙ ΤΟ
    1970) ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ
    ΛΑΟΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΕ ΛΟΓΙΑ,
    ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιώργο παπανδρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των τεσσάρων αυτών αθώων ανθρώπων.
    1.Με το λαϊκισμό σου δεν άφησες τον Καραμανλή επί 5 χρόνια να πάρει οποιοδήποτε σοβαρό μέτρο για την οικονομία.
    2.Προεκλογικά φούντωσες τις προσδοκίες του λαού και έταζες λαγούς με πετραχήλια, παρόλο που ήξερες ότι δεν μας παίρνει.
    3.Κορόιδεψες το λαό που σε εμπιστεύθηκε και τώρα έρχεσαι, με τις πιό αστείες δικαιολογίες, να μας πείς ότι φταίνε οι κερδοσκόποι, οι γερμανοί, η νέα δημοκρατία και ένα σωρό παραμύθια της χαλιμάς.
    4.Επί 7 μήνες χασομεράνε τα υπουργεία σου και βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στα σκατά του χρέους. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ελληνοποιήσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
    5.Μας έχεις ρεζιλέψει σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει γίνει κράτος-παρίας και παράδειγμα προς αποφυγή.
    Μέσα σε λίγους μήνες έχεις κάνει την Ελλάδα ένα καζάνι που βράζει. Έχεις στρέψει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, έχεις στρέψεις του ελεύθερους επαγγελματίες εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και έχεις στρέψει τους δημόσιους υπάλληλους εναντίον όλων.
    Έβαλες φωτιά στην Ελληνική κοινωνία.
    Για όλα τα παραπάνω, Γιώργο Παπαντρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός των χθεσινών επεισοδίων και βέβαια της δολοφονίας αυτών των 4 ανθρώπων.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
    Θα πληρώσεις, να μην έχεις καμμία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εναντίων της βίας το κόμμα του λαού δια στόματος της προέδρου του και ο παρατρεχάμενος έσκιζε τα ιμάτια του υπεραμυνόμενος της θέσεως αυτής.
    Ποιοι; Αυτοί που δια της βίας δεν άφηναν τους Ισπανούς τουρίστες να βγουν στον Πειραιά, αυτοί που δεν άφηναν τους τουρίστες να βγούνε στην ακρόπολη, αυτοί που ο Λοβέρδος, Υπουργός απασχόλησης, τους εκλιπαρούσε μέσα στην Βουλή να μαζέψουν τις δυνάμεις καταστολής, τους εγκάθετους τους, που μέσα στο Υπουργείο του δεν τον άφηναν να εργαστεί με τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΣΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ( ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ) ΣΗΜΕΡΑ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χθές μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Καμπούλ πυρπολήθηκαν τρεις νέοι, αθώοι άνθρωποι.
    Όχι ! Προς Θεού!
    Μην ανησυχείτε!…
    Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ο Χρυσοχοΐδης δεν παραιτήθηκε. Τελικά, αναρωτιέμαι ποιόν ακριβώς προστατεύει αυτός ο υπουργός προστασίας του πολίτη, εκτός από τους άλλους υπουργούς από το λυντσάρισμα του λαού.
    Το Δεκέμβρη του 2008 ο Γιωργάκης κατηγορούσε τον Παυλόπουλο που δεν παραιτήθηκε.
    Σήμερα, με τρείς νέους νεκρούς στο νεκροτομείο ο Γιωργάκης καμαρώνει το χρυσοχοίδη, ξεχνάει αυτά που έλεγε και κάνει την πάπια.
    Πί πί το παπί.
    Πα, πα, πα.
    Απαπα.
    (Ντροπή σας, υποκριτές.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,
    ΜΠΟΡΕΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ,
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ).

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2010
    ΚΑΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ
    ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ 1954,
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ 56α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ--ΣΥΜΠΤΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θωμά,θυμίζεις σκορπιό τριγυρισμένο
    από φλόγες πού αυτοκεντρίζεται.
    Δέν περιμένει νά σβήσει η φωτιά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όλα αυτά τα σχόλια μου θυμίζουν την περίοδο του 1992 - 94 που όλοι οι ελληναράδες ηθελαν να πατήσουμε τα Σκόπια .Το ίδιο γίνεται και σήμερα με ένα άλλο πολυ συμαντικό θέμα για την πατρίδα μας που είναι η οικονομική επιβίωση ( δική μας και των παιδιών μας ) το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε μεγάλα λόγια
    Ας σοβαρευτούμε καιμια φορά σ΄αυτή τη χώρα και να δούμε την αλήθεια κατάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Γ.Α.Παπανδρλεου απο το βήμα της συνδιάσκεψης του Εκόνομιστ (Ecomomist Conference) στις 28 Απρ.2010 είπε,μιλώντας αγγλικα : "Χρειαζόμαστε παγκόσμιες κυβερνήσεις,παγκόσμιες οικονομικες κυβερνήσεις και το χρειαζόμαστε γρήγορα".
    ("We need global governments,global financial goverments and we need it fast").
    Τελικα τι είναι ο ΓΑΠ ρωσόφιλος αστος πολιτικος που κοροϊδεύει τις ΗΠΑ ή αμερικανόδουλος που κοροϊδεύει τη Ρωσία ;;;
    Είναι το πρώτο. Με τον όρο
    "παγκόσμιες οικονομικες κυβερνήσεις" εννοει να έχει η Ρωσία,η Κίνα,η Ινδία,η Βραζιλία
    μεγαλύτερο ρόλο στους διεθνεις
    οικονομικους οργανισμους (ΔΝΤ,ΠΤ κτλ, απ' ο,τι παλιότερα.
    Δείτε και ακούστε τον σε βίντεο :

    http://www.youtube.com/watch?v=TFSapBTHxrU&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι !!!

    Έσπασες τα κοντέρ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σιγα μην καταψηφισουν και χασουν το βουλευτιλικι....
    Για μαλακες τους εχεις σαν κι αυτους που τους ψηφισαν τοσα χρονια????
    Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι αν γινοντουσαν αυριο εκλογες, το 80% του λαου θα ψηφιζε παλι ΘΑΣΟΚ και Νεα Δουλοκρατια.....
    Μονο ο πατος πλεον θα σωσει την Ελλαδα. Μια καταστροφη ειναι η μονη λυση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 06 Μαϊ 2010 12:28:00 μ.μ.


    ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ;


    ΟΧΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση