GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tηλεοπτικά λαμόγια!‏...

Η Βουλή των Ελλήνων έχει διάφορα κτίρια στη περιοχή του Συντάγματος και είναι πράγματι ευτύχημα που οι διαδηλωτές δεν κατάλαβαν που ακριβώς...

Η Βουλή των Ελλήνων έχει διάφορα κτίρια στη περιοχή του Συντάγματος και είναι πράγματι ευτύχημα που οι διαδηλωτές δεν κατάλαβαν που ακριβώς βρίσκονται. Δεν μιλάω μόνο για τους κουκουλοφόρους τους οποίους όλους καταδικάζουμε. Οι διαδηλωτές - κότες που πετούσαν πέτρες όχι σε αστυνομικούς αλλά σε κοπελίτσες και κυριούλες υπαλλήλους της Βουλής δεν ήταν κουκουλοφόροι.
Αν οι τρεις νεκροί ήταν υπάλληλοι της Βουλής, ο κ. Ευαγγελάτος, ο κ. Χατζηνικολάου, ο ευφυέστατος κ. Καψής και οι υπόλοιποι μεγαλοδημοσιογράφοι που τόσο καιρό επιτίθενται με σθένος στους υπαλλήλους της Βουλής και αφήνουν στο απυρόβλητο τους μεγαλοκαρχαρίες του Δημοσίου θα αναλάμβαναν την ευθύνη της ηθικής αυτουργίας;;;Λαμόγια της τηλεόρασης!!!
Γ.Π.Τ.

12 σχόλια

  1. ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…..
    Τι σου είναι τρεις νεκροί άνθρωποι, τρεις καμένοι ζωντανοί άνθρωποι εκ των οποίων μια γυναίκα έγκυος τεσσάρων μηνών μπροστά στην μακραίωνη ιστορία θυσιών της εργατικής τάξης; Σταγόνα στον ωκεανό!
    Και έτσι πρέπει να το δεχτεί η κοινωνία κατά τους οργανωτές του σημερινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, οι αγώνες έχουν και θυσίες.
    Πολιτικοί, Συνδικαλιστές, Κόμματα και λοιποί, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ από εσάς, που φανατίσατε για τα προσωπικά σας συμφέροντα και τίποτα άλλο τον κόσμο για τα μέτρα που ναι, θίγουν χιλιάδες ανθρώπους αλλά που δεν γινόταν αλλιώς στην κατάσταση που βρίσκετε η οικονομία μας, και που δεν μπορούμε πλέον να ξοδεύουμε παραπάνω από όσα παράγουμε, και τους όρους του δανεισμού δεν τους βάζει ο κακοπληρωτής δανειζόμενος αλλά ο έχων δανειστής, εσείς είσαστε οι δολοφόνοι.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    Α Λ Λ Α Κ Α Ι Τ Ο Υ Σ Δ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Σ ! Κ Α Ι Τ Ο Υ Σ Δ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Σ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. _________________________________
    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ… ο πιλότος του ελικοπτέρου του κύριου πρωθυπουργού να αρχίζει να ζεσταίνει το ελικόπτερο.
    Το σχέδιο διαφυγής τίθεται σε ισχύ. Αρζεμπαιτζάν, η χώρα των political celebrities…

    ΤΟ MEGA κανάλι της ΧΟΥΝΤΑΣ
    δεν μπορεί να τον σώσει
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    παραμόνο την τράπεζα εδώ
    και 3 ώρες !!!!

    ΚΑΗΚΑΝ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ οι ΤΑΓΑΜΑΤΑΡΧΕΣ
    TH ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠρεπεντεροΚαψηΤσίμηδεΣόμπολοι
    ΣΤΗΝ συνείδηση του λαού.
    Τρέμ.ετε
    Η ΣΤΑΜΠΑ ΣΑΣ ΜΠΗΚΕ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ__________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ(ΓΑΠ)ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ(USA)ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ
    ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ.
    ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λούστηκαν στο πρώτο ΑΙΜΑ, των απλών,σκλάβων του συστήματος,
    που δούλευαν για τα αχόραταγα
    Αφεντικά τους, σε ώρα απεργίας
    στο κέντρο των Διαδηλώσεων.
    ΟΙ,παπανδρέου-χρυσοσχοίδης-τραπεζίτες.

    + ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ..ΟΙ ΣΚΛΆΒΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    Γεωργίων ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΤΑΤΖΑΦΥΡΕΡ..

    Ακριβώς, έλα ΤΩΡΑ ρε μάγκα GAP να σε δώ,θα βρείς τους δολοφόνους τριών αθώων ανθρώπων;

    Ή μπάς και είναι κολλητάρια τα παιδιά γιατί σπάσανε την μεγαλύτερη συγκέντρωση;
    οι αντιεξουσιαστες στην εξουσια….γαπ 10/2009. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ___

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΘΩΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΗΨΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 1991 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ,ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ 15ο-16ο ΜΙΣΘΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ,ΚΟΛΛΗΣΕ 5 ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ...

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ! ΤΑ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ) ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΜΑΚΡΗ.

    ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΒΙΑΣΤΗ Α.Σ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΛΊΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΥΡΕΙ Ο Γ.Π ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΛΙΩΣΕΙ ΠΕΡΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΨΟΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ....ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΟΤΕ.....ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ...Ο Γ.Π ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ελλάδα υπό ξένη κηδεμονία
    Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου
    Το ΚΚΕ κατηγορείται ότι επιχειρεί την ανατροπή του καθεστώτος
    Φωτιές στην Αθήνα
    Η ακροδεξιά σε ρόλο χωροφύλακα
    4 Νεκρο.
    Σας θυμίζει κάτ?ι

    Μήπως, Δεκέμβριο του ‘44;

    Ο Καρατζαφύρερ δωσίλογος του κατοχικού πρωθυπουργού.
    Ό,τι δεν κατάφερε το ΚΚΕ επί ΓΠΑΠ Ι το επιδιώκει επί ΓΠΑΠ ΙΙ.
    Έτσι ακριβώς το είπε !!!!!!!!!

    Αλλά οι Παπανδρέου ιστορικά πάντα στην ίδια θέση : πρωθυπουργοί ξένων δυνάμεων.

    Τσώρτσιλ, Οκτώβριος 1944 : ο κος Παπανδρεου να κλειδωθεί στο δωμάτιό του μέχρι να αποφασίσει να ορκισθεί πρωθυπουργός....

    EΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ
    ΅οικογένειας΅ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    - ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς μια νέα Φιλική Εταιρεία
    MEROS A'

    «Το Σύνταμα το δικό μας είναι ξεβράκωτο»
    Μακρυγιάννης
    Υπάρχει στ’ αλήθεια έστω κι ένας Έλληνας ή Ελληνίδα (πλην των παρωπιδοφόρων κομματανθρώπων, αν και αυτοί εμφανίζονται πτοημένοι), που να πιστεύει ότι θα τιμωρηθούν, θα φυλακιστούν οι υπεύθυνοι για την οικονομική διάλυση της πατρίδας μας, για την επί θύραις κοινωνική αποδιοργάνωση και για τον «πλανητικό» διασυρμό. Σίγουρα, κανείς. Όλοι μας έχουμε κατά νου την λαϊκή σοφία, η οποία συνόψισε ευθύβολα, με αποφθεγματικό τρόπο την νυν περιρρέουσα ατμόσφαιρα: «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Όλοι τους διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και διατείνονται ότι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν ( το τελευταίο ανέκδοτο: σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για καταλογισμό ευθυνών), όπως τιμωρήθηκαν για την , μέσω του χρηματιστηρίου, εξαπάτηση του λαού. Τίποτε δεν θα συμβεί, ο χρόνος θα παρέλθει, τα πάντα θα ξεχαστούν, οι διεφθαρμένοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα κλοπιμαία, ο λαός, το υποζύγιο, θα στενάζει κάτω από την φρικτή φτώχεια που μας καταδικάζει η διεθνής «Προστασία». Όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, αρραγές το σύστημα και η Δικαιοσύνη με κλονισμένο το κύρος της, εξαρτημένη από την εκτελεστική εξουσία.
    Τι μέλλει γενέσθαι, λοιπόν; Ζητείται ελπίς. Υπάρχει όμως; Όλοι μας συζητάμε για τον απεγκλωβισμό της πατρίδας, όχι τόσο από το ΔΝΤ, όσο από τις άπληστες συμμορίες που αναπαράγουν από τετραετία σε τετραετία την λεηλασία του δημόσιου πλούτου. Δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τον λαό, έχουν χρεοκοπήσει ηθικά και πολιτικά, διαιωνίζουν την κραιπάλη των επαγγελματιών της πολιτικής. Κάτι πρέπει να γίνει. Τι όμως; Νέο κόμμα. Αλλά από ποιους; Από δυσαρεστημένους και αποτυχημένους πολιτικάντηδες, ναυάγια και ξέφτια των ήδη υπαρχόντων κουρελούδων – κομμάτων; Υπήρξαν πολλές απόπειρες στο παρελθόν, που απλώς απέδειξαν ότι κάποιοι ίδρυσαν κόμματα, για να εκβιάσουν την επιστροφή τους στο «μαντρί» που τους ανέθρεψε. Εξάλλου ποιος εμπιστεύεται σκύβαλα και περιτρίμματα της τωρινής πολιτικής ζωής.
    Κόμμα χωρίς…επώνυμα σκύβαλα; Όσες φορές βγαίνει στο «μεϊντάνι» κόμμα «αγνώστων», αν γλιτώσει την διαπόμπευση και την ειρωνεία από τα βοθροκάναλα, περιορίζεται σε αποκαρδιωτικά ποσοστά, που φτάνουν στα όρια της γελοιοποίησης. Το νυν σύστημα είναι χαλκέντερο, δεν επιτρέπει διεμβολισμούς. Θυμίζω ότι με την πτώση της Χούντας επαναπατρίστηκαν και αναστήθηκαν σχεδόν όλοι όσοι ήταν υπεύθυνοι για την επιβολή της. Και όχι, μόνο αυτό, αλλά οι παλαιοκομματικοί τζιτζιφιόγκοι επέστρεψαν με τις δάφνες του αντιστασιακού. Όσοι έλιωσαν στις φυλακές παραμερίστηκαν, περιθωριοποιήθηκαν. (Όταν ελευθερώθηκε ο τόπος, μετά την ηρωική επανάσταση του ’21, πλάκωσαν στην αιματοβαμμένη πατρίδα, «οι ακαθαρσίες της Κωνσταντινούπολης και της Ευρώπης», οι ψαλιδόκωλοι, όπως υπέροχα τους χλεύαζε ο λαός.
    Και συνεχίζει ο Μακρυγιάννης: «Αυτήνοι αφεντάδες μας κι εμείς είλωτές τους. Πήραν τα καλύτερα υποστατικά, τις καλύτερες θέσεις, τους σπιτότοπους, στα υπουργεία βαριούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση