Κι άλλο ωχ! Κουμπάρος του Τομπούλογλου (και πολέμιος του Σαμαρά) ο επιτελάρχης Μιχελάκη...

Χαμός στη Λάρισα! Αυτές είναι οι πιο σέξι barwomen της πόλης...

Σε ποια μπουζούκια τα "έσπασε" (και με ποιον!) η Μελέτη. Αστρονομικός ο λογαριασμός!

Αρχισε να «βρέχει» ... σκουλήκια (από ψόφια γάτα!) στο "Γεννηματάς"

Βίντεο-ΣΟΚ: Ο Ίμβριος χαστουκίζει τη Nαταλία Γερμανού στη μέση του δρόμου...

Σε τι οφείλεται το "κλείσιμο της ψαλίδας" των τελευταίων γκάλοπ

Ο Προβόπουλος (μετά τη συνάντηση με Τσίπρα) πάει για πρωθυπουργός της μεταβατικής!

Γιατί ο Αλέξης Μητρόπουλος έκανε πάλι έξαλλο τον Αλέξη Τσίπρα

 

5 Ιουνίου 2010

Αυξήθηκε 5% η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος! Ανεξήγητον...

Από τον Θανάση Λεπίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος κατά το πρώτο τετράμηνου του έτους εμφανίζεται, στα επίσημα στοιχεία, αυξημένη στα επίπεδα του 5%.
Με δεδομένη όμως την οικονομική συγκυρία, τη διαρκώς διογκούμενη κρίση και την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις δεν μοιάζει κάπως ανεξήγητο αυτό το μέγεθος;
Και σε τι άραγε μπορεί να οφείλεται; Θα το εξηγήσει κανείς ή θα παραμείνει ... μυστήριο;

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΛΗΣΘΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΧΑΧΟΛΟΙ,ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΜΙΑ 5% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!ΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΧΡΥΣΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ "ΕΞΩ" ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ"!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον περιοριστήκανε οι έξοδοι οπότε κάθονται όλοι σπίτι τους.

Anestis είπε...

Ισως κάποιοι ζεσταθήκανε με τα air-condition αντί να κ(λ)αψουν μαζουτ

Ανώνυμος είπε...

"Σήμερα τα δίποδα γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος..."

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η Κυβερνητική Βαβέλ του !!

Η εικόνα που εκπέμπει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα εξηγεί απόλυτα και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους φθάσαμε στην κρίση δανεισμού.

Το κυβερνητικό σχήμα εμφανίζεται χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, να αλληλοσπαράσσεται με τους υπουργούς να εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας εναντίον του άλλου για βασικά ζητήματα της κυβερνητικής πολιτικής.

Πριν συμπληρωθούν καν οκτώ μήνες με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία η μεταμοντέρνα διακυβέρνηση που ευαγγελιζόταν ο κ. Παπανδρέου κατέληξε στη σύστασή του στα κυβερνητικά στελέχη να μην αντιμετωπίζουν τα χαρτοφυλάκιά τους σαν φέουδα…

Και όλα αυτά να συμβαίνουν σε μια περίοδο που η χώρα ελέγχεται και αξιολογείται από την τρόικα, η οποία, φροντίζει να μας υπενθυμίζει ευθέως ότι κάτω από το μνημόνιο έχει μπει η υπογραφή της κυβέρνησης και η έγκριση του κοινοβουλίου.

Το σκηνικό ασυνεννοησίας και κυρίως της αδυναμίας συντονισμού του κυβερνητικού έργου δίνει το πλέον αρνητικό μήνυμα πρώτα προς τις αγορές, που θα εξακολουθούν έτσι να μην εμπιστεύονται μια κυβέρνηση με ενδείξεις παραλυσίας.

Το μήνυμα αυτό το λαμβάνει, όμως, και η κοινωνία η οποία με καταρρακωμένη ψυχολογία παρακολουθεί την καταιγίδα των μέτρων που θα συμπιέσει το βιοτικό της επίπεδο, ενώ τα μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα έχουν χαθεί στην «ενδοκυβερνητική διαβούλευση».

Οι διαφωνίες των κυβερνητικών στελεχών εμφανίζονται παντού και οι «πατρικές» παραινέσεις του πρωθυπουργού για συναδελφικότητα πέφτουν στο κενό.

Είναι ενδεικτική η βαβέλ απόψεων για τα αίτια της ακρίβειας και τις αποκρατικοποιήσεις.

Για το σημαντικό πρόβλημα της ακρίβειας , οι αντιπαραθέσεις αφορούσαν τα αίτια που την προκάλεσαν. Η κ. Κατσέλη δείχνει προς το υπουργείο Οικονομικών, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ και των ειδικών φόρων στα καύσιμα-ποτά, και ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντά ότι η αύξηση των καυσίμων είναι μεγαλύτερη από ό,τι αντιστοιχεί στις αυξήσεις των φόρων.

Και βεβαίως, στην πράξη παρακολουθούμε την ανοδική πορεία του πληθωρισμού. Η έλλειψη σχεδιασμού και στον τομέα της ακρίβειας άλλωστε εκφράζεται και μέσα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε με την ερώτηση 26 βουλευτών του, που θέτουν την αντιμετώπισή της ως ζήτημα αξιοπιστίας της κυβέρνησης έναντι των πολιτών που «πρέπει να αισθανθούν προστασία για τη μείωση των εις βάρος τους αρνητικών συνεπειών».

Όσο για τις αποκρατικοποιήσεις οι γνώμες των υπουργών είναι πολύ διαφωτιστικές για το τι ακριβώς έχει δρομολογηθεί:

Ο κ. Μπεγλίτης χαρακτήρισε το πρόγραμμα πρόχειρο και απροετοίμαστο και δίνει την εντύπωση «ενός άγχους να ξεπουλήσουμε άρον άρον ό,τι μπορούμε»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος πιστεύει ότι «το σχέδιο είναι χωρίς χρονοδιάγραμμα και ξεκάθαρους στόχους».

Αν αυτά πιστεύουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τι περιμένουν να πιστέψει η ελληνική κοινωνία που τους παρακολουθεί εμβρόντητη;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΠΙΔΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ .


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 
 

"Λόγω της κρίσης, τα κατοικίδια μένουν χωρίς ιατρική φροντίδα..."

"Λόγω της κρίσης, τα κατοικίδια μένουν χωρίς  ιατρική φροντίδα..."
Ο Καθηγητής Κτηνιατρικής Σ. Παπαδημητρίου

Οταν ο Αργ. Ντινοπουλος εκανε ρεπορταζ για τα "σκυλαδικα"...

Google+ Badge

Google+ Badge

 

BLOGS

www.press4dogs.com

www.PireasCity.com

www.e-fimerida.com

-----------------

-----------------

ΑΡΧΕΙΟ