GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέλυσαν τραπεζικό γιατί ήταν πολύ όμορφη...

Από το  typos.com.cy H Debralee Lorenzana είναι μία πολύ εντυπωσιακή τραπεζικός και απολύθηκε γι' αυτό. Η 33χρονη γυναίκα κάνει μήνυση...

Από το typos.com.cy
H Debralee Lorenzana είναι μία πολύ εντυπωσιακή τραπεζικός και απολύθηκε γι' αυτό. Η 33χρονη γυναίκα κάνει μήνυση στη συγκεκριμένη τράπεζα της Νέας Υόρκης που την έδιωξε με τη δικαιολογία ότι η υπερβολική ομορφιά της δεν άφηνε τους άνδρες υπαλλήλους να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους.
Η Debralee εργαζόταν στην τράπεζα από το Σεπτέμβριο του 2008 και πρόσφατα δέχθηκε κριτική για τον τρόπο που ντύνεται, από τον προϊστάμενό της.
Στο επιχείρημα της ότι δεν ντύνεται περισσότερο προκλητικά από τις άλλες συναδέλφους της, πήρε την απάντηση ότι...
 οι άλλες δεν είναι εξίσου όμορφες.
Μετά τα παράπονα που εξέφρασε, μεταφέρθηκε σε άλλο τμήμα της τράπεζας, όπου η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη. Σχεδόν ένα χρόνο μετά απολύθηκε με την δικαιολογία ότι δεν ήταν αρκετά αποδοτική στη δουλειά της αφου δεν έφερνε νέους πελάτες.

8 σχόλια

  1. ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε όλους , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟ 1981 .
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ,
    Και όλοι μας ξέρουμε ότι τα έχουν , σε οφσόρ εταιρείες ,
    σε τράπεζες του εξωτερικού , σε ακίνητα ,αλλά γραμμένα στις γυναίκες τους , στα παιδιά τους , σε συγγενείς και φίλους να μην φαίνονται , αλλά εμάς μας αφορά να επιστρέψουν μέχρι τελευταίας δεκάρας . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ , ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ,με συνοπτικές διαδικασίες , αυτοί οι οικογένειες τους , τα παιδιά , τα εγγόνια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    4 ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
    ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΚΙΝΑ , ΤΟ ΙΡΑΝ , Η ΡΩΣΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ 1,5 % - 3% .
    ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ . ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως ξεχωρίζεις έναν βρωμερό παλιο- και κρυφο-φασίστα, που το παίζει δήθεν αγωνιστής κατά της παγκοσμιοποίησης και του ΔΝΤ, από έναν αριστερό άνθρωπο??

    Ο Αριστερός μιλάει για επανάσταση του λαού, ενώ ο φασίστας για επανάσταση του λαού (ως διακοσμητικό στοιχείο!!) μαζί όμως με το στρατό και τα σώματα ασφαλείας!?!?!?!

    Ά , ρε υποκριτές παλιοφασίστες!!
    Πάλι 21 Απριλίου και τις καρακιτσαριό φιέστες σας με τους μεγαλέξανδρους ονειρεύεστε!!


    Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε βαθιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
    ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ
    ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ :

    http://deltio11.blogspot.com/2010/06/blog-post_578.html

    04/06/2010
    Ψευδο-ιστορίες για την ψευτο-βάπτιση του Αβάπτιστου
    Η απόδειξη και η ομολογία της κατασκευής

    Το πρόβλημα, τους ήταν γνωστό. Καθώς πλησίαζε η Εξουσία, έριξαν από το «έγκυρο ΒΗΜΑ», το 2008, την νέα Εκδοχή για την βάπτιση του Αβάπτιστου, που διόρθωνε τις ελλείψεις της Παλιάς.

    Το σενάριο, που διέδιδε η μητέρα, μέσω Σοφίας και Θ. Κατσανέβα, ήταν ότι η Σοφία και ο Γιώργος βαπτίστηκαν από τον Σιάκωβο, στις ΗΠΑ, χωρίς να μιλάνε για τον νονό. Ήξεραν όμως ,ότι καμιά βάπτιση δεν είχε καταγραφεί στην Αρχιεπισκοπή Β&Ν Αμερικής. Έτσι λοιπόν, παρουσίασαν την νέα μυστική «εκδοχή», πού την σέρβιρε το Βήμα στις18 Ιουνίου, 2008. http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=59&artId=223254&dt=18/06/2008

    Η βάπτιση δεν έγινε στις ΗΠΑ αλλά το 1959, στην Εκάλη:
    « ...ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα παιδιά του Αντρέα ορθόδοξοι χριστιανοι».
    Δηλαδη, η βάφτιση έγινε με τελετή στο σπίτι. Νονός του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ο Γιώργος Λιανόπουλος.
    « Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου».

    Το ζουμί βρίσκεται στο «οικογενειακό μυστικό».Αφού όλα έγιναν μυστικά, μην ζητάτε φωτογραφίες και ντοκουμέντα.

    Ο «αβάπτιστος», το 1959 ήταν 7 χρόνων. Επομένως είναι αδύνατο να μην θυμάται την ημερομηνία. Σύμφωνα με το Βήμα είναι ο μόνος χριστιανός ορθόδοξος που βαπτίστηκε…μιαν ημέρα.Που δεν ξέρει πότε ακριβώς. Μιαν ημέρα του 1959. Στο σπίτι. Στο Καστρί. Ο ιερέας της ενορίας της Εκάλης, όσο «μυστική» και να ήταν η «βάπτιση», έπρεπε να καταγράψει το μυστήριο και να υπογράψει ο Νονός.
    Και βέβαια, όσο «μυστική» και να ήταν η «βάπτιση», ο παθολογικός φωτογράφος Αντρέας, θα είχε βγάλει κάποια οικογενειακή φωτογραφία. Γιατί δεν τους βρίσκεται;

    Το παλιό σενάριο με την «βάπτιση» στην Αμερική, ίσχυε όσο ζούσαν οι παλιοί της ΕΚ, που γνώριζαν το μήνυμα του Γέρου στον Αντρέα. «Μην τολμήσετε να έρθετε αν δεν βαπτίσετε τα παιδιά». Και ήρθαν με τα παιδιά «βαπτισμένα».Επομένως γιατί να τα «ξαναβαπτίσει» ο Γερος;
    Τώρα που «έφυγαν» οι παλιοί, μετέφεραν την βάπτιση στο Καστρί.
    Αλλά, αφού βαπτίστηκαν το 59 τα παιδιά , γιατί τα έγραψαν στο Κολλέγιο Αθηνών σαν διαμαρτυρόμενους;
    Λοιπόν. Αφού θέλουν Διαφάνεια, Αλήθεια, Φως, (νερό τηλέφωνο), ας ομολογήσουν ότι είναι αβάπτιστος να φύγει από την ψυχή τους το βάρος , και να τον βαπτίσουν έστω και τώρα,…. μπας και τον φωτίσει ο Θεός.
    Σπ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ 11:53
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ή ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ; ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 2:00

    ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΦΡΑΣΗ: " ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ".
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΕΜΑΣ "ΠΙΣΤΕΥΩ", ΑΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ

    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ??

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6696 - 9-10-2010

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ - ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΛΠ...

    ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΟ "ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ"

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΝΗΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ....

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση