GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νικολά υποδέχεται τον καρντάση Αλέξανδρο...

Ενώ η Ελλάδα θα αγωνίζεται γιατην οικονομική της ανόρθωση, το Παρίσι προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον προσεχή χρόνο, μεγαλειώδη έκθεση στο ...

Ενώ η Ελλάδα θα αγωνίζεται γιατην οικονομική της ανόρθωση, το Παρίσι προετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον προσεχή χρόνο, μεγαλειώδη έκθεση στο Λούβρο για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Τίτλος της «Αρχαία Μακεδονία και βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου» και θα διαρκέσει από τονΟκτώβριο του 2011 ως τον Φεβρουάριο του 2012.
Ο πρόεδρος Σαρκοζί -μεπατρογονικές ρίζες στη Θεσσαλονίκη- ενδιαφέρεται προσωπικάγια την έκθεση, που κατά τους ειδικούς θα ...
συγκεντρώσει χιλιάδες επισκέπτες απο τη Γαλλία και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Κουράγιο λοιπόν πατριωτάκια κι΄ας ευχηθούμε να έχουμεανακάμψει ως τότε, για να ζήσουμε ένα πεντάμηνο ελληνικής αίγλης, μετάτην απαξίωση που νιώθουμε σήμερα...

Περισσότερα για το εκθεσιακό γεγονός του Λούβρου...

10 σχόλια

  1. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω η έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο, που όπως διάβασα σε γαλλική εφημερίδα θα συγκεντρώσει πάνω απο δύο εκατομμύρια επισκέπτες! είναι μεταξύ Οκτώβρη 2010 και Φλεβάρη 2011. Όσο για τους Σκοπιανούς προσπαθούν να αντιδράσουν ετοιμάζοντας φυλλάδια στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά,με τα δικά τους πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PRESS GR. ΣΕ ΠΑΡΑΔΈΧΟΜΑΙ για την τοποθέτηση των φωτογραφιών, που ο ένας κοιτάζει με αγάπη τον άλλο και τον Αλέξανδρο σα να λέει βοήθησέ μας καρντάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kurie Kapsabelh didaskete dhmosiografia eis tous anepidektous mathisews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεέ μου ο Αλέξανδρος και ο Νικόλας κοιτλαζονται στα μάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνες μη κιοτεύετε έχουμε περάσει και χειρότερα... Τους κοτσαμπάσηδες να φυλακώσουμε και να κρεμάσουμε για παραδειγματισμό και μετά ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ τους πήραμε φαλάγγι!!!!!!! Γειά σου Νικόλα παοκτζή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι εντελώς φασίστες.
    Αντώνη Σαμαρά ελπίζω να καταγράφονται όλες αυτές οι εκπομπές.
    Σε συζήτηση στη ΝΕΤ σήμερα το πρωί για τη Ζίμενς είχαν καλεσμένους από το Πασόκ (οικονόμου), το Λάος (Αιβαλιώτης) και το Σύριζα (Ραγκούσης).
    ΚΑΝΕΝΑΣ από τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ.
    Φαίνεται ότι στα μάτια των πρασινοφασιστών της ΝΕΤ το Λάος του 5% είναι πιό σημαντικό από τη Ν.Δ. του 33% και του ΚΚΕ του 8%.
    Ο μόνος που έλειπε από το παραπάνω πανηγυράκι ήταν η Θοδώρα που δεν έχεικάνε κόμμα.
    Είναι ντροπή για τη δημοκρατία αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μέγας Αλέξανδρος ένωσε τους Έλληνες οι σημερινοί κλεφταράδες πολιτικοί τους χωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
    ο ΣΑΡΚΟΖΥ κατακεραύνωσε με δηλώσεις του τους Ισραηλινούς για τη τελευταία πράξη τους,
    ενδιαφέρεται προσωπικά για την επιτυχία της έκθεσης Μεγας Αλέξανδρος
    δεν δέχτηκε επιτροπή σκοπιανών που ζητούσαν να συμμετάσχουν στην έκθεση του Λούβρου
    και είναι και παοκτσής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σαρκοζί ενδιαφέρεται και αγωνίζεται γιά κάθε τι ελληνικό, που να δεις στο τέλος η εξεταστική επιτροπή θα του βρει συμμετοχή στο σκάνδαλο Ζίμενς!! Υπάρχει και η φωτογραφία που εναγκαλιζόταν τη Ντόρα.... Να δούμε τι σε περιμένει Νικόλα καρντάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SARKOZY O PROSEXHS PROEDROS TOY PAOK!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση