GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολι Ρεν: Υπερβολικά τα περί πτώχευσης της Ουγγαρίας...

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Ολι Ρεν απέρριψε τη φημολογία ότι η Ουγγαρία είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης, ...

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Ολι Ρεν απέρριψε τη φημολογία ότι η Ουγγαρία είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης, τονίζοντας ότι η οικονομία της χώρας έχει εισέλθει σε τροχιά ανάκαμψης.
«Η Ουγγαρία έχει κάνει σοβαρή πρόοδο όσον αφορά τη δημοσιονομική σταθεροποίησή της», τόνισε ο Ολι Ρεν στους δημοσιογράφους στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας όπου...
συμμετείχε στη σύνοδο της G20.
«Τώρα η ουγγρική οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης και έδειξε τα πρώτα σημάδια κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους. Συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση ότι η Ουγγαρία βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης είναι υπερβολική», τόνισε ο ολι Ρεν.
Η Ισπανίδα υπουργός Οικονομικών Ελενα Σαλγάδο, τόνισε ότι η αποστολή της ΕΕ και του ΔΝΤ θα πρέπει να αποφασίσει εάν είναι βάσιμες οι ανησυχίες αυτές και σε ποιο βαθμό είναι πιθανό να φθάσει το δημοσιονομικό έλλειμμα. Ωστόσο η Σαλγάδο δε διευκρίνισε εάν επίκεται μια τέτοια αποστολή.
Από την πλευρά του, ανώτατος αξιωματούχος της ουγγρικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να πετύχει το στόχο της μείωσης του ελλείμματος του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος στο 3,8% για το τρέχον έτος, το οποίο συμφωνήθηκε με τις διεθνείς δανειστές, παρά τις δυσκολίες.
«Πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο δράσης το συντομότερο δυνατόν, που μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε το στόχο για το έλλειμμα», είπε σε συνέντευξη τύπου ο υφυπουργός Μιχάλι Βάργκα, ο οποίος είναι επικεφαλής της ερευνητικής των πραγμάτων επιτροπής για την κατάσταση του προϋπολογισμού.
Ο Βάργκα δήλωσε ότι τα αριθμητικά στοιχεία στον τρέχοντα προϋπολογισμό, δεν συνάδουν με την πραγματικότητα και χωρίς αλλαγές στον προϋπολογισμό ο στόχος για τη μείωση του ελλείμματος δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. πηγε χθες στο ηρωδειο ο καθυστερημενος αμερικανος να παρακολουθησει συναυλια και το βρισιδι εφυγε συννεφο μολις μπηκε.

    πολλοι εβριζαν που δεν ειχαν παρει αβγα η ντοματες μαζι.

    της πουτανας εγινε και το αλλοδαπο ψευτρακι εκανε οτι δεν καταλαβαινε καλα ελληνικα.

    γαμησε τα ειχε πολυ γελιο.

    05 Ιουνίου 2010 2:41 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗΣ.
    Μετά τα τελευταία κατορθώματά του να θάβει τα σημαντικά και να αναδεικνύει τα επουσιώδη, η πολιτική καριέρα του Νίκου Χατζηπαπαγαλάκη αναμένεται να απογειωθεί.
    Ακούγεται ότι από Σεπτέμβριο αναλαμβάνει και επίσημα εκπρόσωπος των ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΟΥ (Παπανδρέου-Μητσοτάκη-Καρατζαφέρη).
    Μέγας χορηγός το Δ.Ν.Τ.
    (Καλή τύχη με τις πέτρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση