GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιός επινόησε το μότο;...

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Η νέα τουριστική καμπάνια της χώρας μας, που ευελπιστεί να προσελκύσει τουρίστες σε μια πολύ δύσκολη οικονομικ...

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Η νέα τουριστική καμπάνια της χώρας μας, που ευελπιστεί να προσελκύσει τουρίστες σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά σεζόν φέρει τίτλο που επιδιώκει να γίνει παγκόσμια ατάκα "You in Greece".
Έχοντας να αντιμετωπίσουν οι φορείς του μόνου επικερδή τομέα της ελληνικής οικονομίας, του τουρισμού, το ΠΑΜΕ, το "ΣΚΑΜΕ" και τα συναφή καθεστώτα, τώρα κινδυνεύουν να απολέσουν extra ενδεχόμενες πηγές εσόδων μετά και την αποτυχημένη προσπάθεια, την απορρέουσα από την απειρία των επινοητών της διαφημιστικής καμπάνιας. Κινδυνεύουν εκεί στο...
Υπουργείο Τουρισμού να δικαιώσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος πρεσβεύει τα bold διαφημιστικά συμβόλαια κι όχι τα μπακάλικα από ερασιτέχνες τεχνοψευτοσοσιαλοπασόκους. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το άκρως αποτυχημένο σλόγκαν, που μόνο εκφοβιστικά μπορεί να θεαθεί από τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της χώρας μας, είναι εφεύρημα κάποιας άπειρης και απαίδευτης κα Μπαλαμάτση που ζει το μύθος της στη νέα εποχή που διανύει η χώρα...

5 σχόλια

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΡΗΜΑΞΕ ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΤΟ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΣΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ .
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821.
    ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΛΛΟΣ ΕΠΙΠΛΕΕΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΑΜΕΤΖΗΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΙΣΟΙΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.
    ΙΣΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ .............
    ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΟΣ.
    ΟΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΤΣΑΤΣΑ Η ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.
    ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟ ΚΙ Ο ΓΟΙΜΠΑΖΟΛΗΣ ΤΗ Θθεαματικοτητα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ
    Ψήφισα Παπανδρέου.
    Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΡΙΞΤΕ ..~!!! ΜΕ TON ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΑΛΗΤΗ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ..

    Πραιτoριανή δήλωση Χρήστου Παπουτσή

    "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

    Με μια δουλική-πραιτοριανή δήλωση του Χρήστου Παπουτσή, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη σημερινή σύσκεψη της Κ.Ο. του ΠαΣοΚ είπε με λίγα λόγια πως κάποιος αρρωστημένος εγκέφαλος διακινεί παντού αθλιότητες και πως κάποιοι ανόητοι αμφισβητούν ότι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ θα στηρίξουν με την ψήφο τους τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠαΣοΚ.
    __________________________________
    Αυτοί οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι
    και οι ανόητοι που ελπίζουν
    ότι δεν θα ψηφιστεί το έκτρωμα που έχει ετοιμάσει η μειοψηφική κυβέρνηση του ΠαΣοΚ είναι ο ΛΑΟΣ, πραιτοριανέ εκπρόσωπε! ___________________________________

    ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΦΤΟΥ........λεχρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετα με το τι ψηφίσαμε-που να μας κοπεί το χέρι από τον ώμο-έρχομαι να συμφωνήσω ότι όλοι τελικά οι δημοσιογράφοι ακολουθούν πιστά την γραμμή που χάραξαν το MEGA και ο Σκάϊ. Λυσσαλέες επιθέσεις ενάντια στο ΠΑΜΕ και γιά ότι γίνεται στο λιμάνι. Ρωτάω λοιπόν: αυτό χαλάει την εικόνα της χώρας και βλάπτει τον τουρισμό και όχι οι ρεμούλες και οι κλεψιές που οι ίδιοι αναγκαστικά δημοσιεύουν και έκαναν τον γύρο του κόσμου; Ο τουρίστας δεν χρειάζεται να έρθει στην Ελλάδα γιά να δει τι συμβαίνει-αυτοί που έρχονται ξέρουν εκ των προτέρων τι έγινε και τι γίνεται.(τα δικά τους μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο ευτυχώς κάνουν καλά την δουλειά τους). Ας αφήσουμε λοιπόν τους στρουθοκαμηλισμούς. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος και προδομένος. Προσέξτε λοιπόν γιατί με τους σοσιαλιστές και φιλελεύθερους πολιτικούς θα πάρουν και τους δημοσιογράφους με τις πέτρες. Αποτύχατε κύριοι. Δεν σας πιστεύουμε πλέον. Εξυπηρετήτε συμφέροντα. Δεν είστε διαμορφωτές της κοινής γνώμης παρά άθλιοι παραμορφωτές. Κρυφτείτε ή ακόμα καλύτερα κοιταχτήτε στον καθρέπτη. Η αυτοκριτική δεν έκανε ποτέ κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση