GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

"Μην ανησυχείς, Γιάννο. Αγόρασα αυτό το τζετ σε περίπτωση που χρειαστεί να φύγουμε γι' άλλη γη, γι' άλλα μέρη. Το πήρα και για ...

"Μην ανησυχείς, Γιάννο. Αγόρασα αυτό το τζετ σε περίπτωση που χρειαστεί να φύγουμε γι' άλλη γη, γι' άλλα μέρη. Το πήρα και για να θυμάμαι τις παλιές καλές χλίδες, όταν ταξιδεύω για τα ένδοξα Παρίσια. Πώς σου φαίνεται;"

Δια τον ευφάνταστο καθησυχασμό:
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

15 σχόλια

  1. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ
    ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ !!!!!!!!!!!!!

    Όταν το ΠΑΣΟΚ παρακαλούσε τη ΝΔ για τον … Άκη !!!

    Απορείτε πως το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε ξαφνικά τον Άκη Τσοχατζόπουλο και αποφάσισε να τον τιμωρήσει; Το κάνει προφανώς για να μην τους πάρουν με τις πέτρες, όπως είπε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου χθες στην Βουλή.

    Αλλά δεν θα το γλυτώσουν τελικά. Επειδή το …κουτόχορτο ακρίβυνε κι αυτό με τα άλλα είδη διατροφής και ο λαός δεν μασάει πια.

    Για να δείτε όμως ότι δεν αλλάζουν μυαλό και επιμένουν στο …διαχρονικό δούλεμα, διαβάστε τι συνέβαινε πριν από πέντε χρόνια – αλλά μην σπάστε το πληκτρολόγιο, προτιμήστε την τηλεόραση.

    Από την Καθημερινή της 09-12-04

    «Mε έκδηλη αγωνία, που ξεκίνησε από την έκφραση θερμών παρακλήσεων και κατέληξε στην απειλή αποχωρήσεως, το ΠAΣOK ζήτησε ευθέως να μη συμπέσει η έκδοση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής με το επικείμενο συνέδριό του… Tο ρόλο του «διαπραγματευτή» για την ημερομηνία λήξεως των εργασιών, σήκωσαν κυρίως οι κ. A. Λοβέρδος και A. Aκριβάκης. H τυχαία (;) απουσία του κ. E. Bενιζέλου απέτρεψε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση και ενδεχομένως τη ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς το κορυφαίο στέλεχος του ΠAΣOK «παίζει το δικό του παιχνίδι» καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών της επιτροπής….»

    Θυμάστε που προχθές ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως «δεν θέλει να είναι υπουργός» με αυτά που συμβαίνουν στις Εξεταστικές; Χα χα χααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλά πάμε παρακάτω:

    «H αρχική πρόταση του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής ήταν να κλείσει τις εργασίες της η επιτροπή στις 20 Iανουαρίου με την έκδοση πορίσματος. Aντέδρασε, αμέσως, ο κ. Aκριβάκης αναφέροντας ότι η ημερομηνία συμπίπτει με το συνέδριο του ΠAΣOK που αρχίζει την ίδια ημέρα. «Yποβάλλουμε θερμή παράκληση και από την καρδιά μας να βοηθήσετε να επωφεληθούμε των ημερών, που η Bουλή λόγω προϋπολογισμού παραμένει ανοικτή και το Σαββατοκύριακο (18 – 19 Δεκεμβρίου) και να συνεχίσουμε τις εργασίες μας», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος που αντιπρότεινε να κλείσουν οι εργασίες στις 21 Δεκεμβρίου «με το πόρισμά μας, με ομοφωνίες με ό,τι θέλετε. Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως και ως κοινοβουλευτική ομάδα με ειλικρινή διάθεση, να βοηθήσετε να μην έχουμε διαδικασίες συμπτωτές….»

    Αυτά λοιπόν συνέβαιναν τότε που ο Καραμανλής μπορούσε με μια κίνησή του να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το έκανε επειδή – όπως τον συμβούλευε ο Ρουσόπουλος – «είχε του χεριού του» τον «Γιωργάκη». (Πάλι χα χα χααααααα εις τη «ν»).

    Τι έγινε τελικά, αν δεν θυμάστε; ¨Ένα μεγάααααααλο διακομματικό ντηλ. Εκδόθηκαν τέσσερα διαφορετικά πορίσματα. H N.Δ. καταλόγισε ευθύνες στους πρώην υπουργούς του ΠAΣOK κ. A. Tσοχατζόπουλο και Γ. Παπαντωνίου, δίχως να τις προσδιορίζει – δηλαδή μόνο πολιτικές. O κ. Πατσιλινάκος του KKE απέδωσε σαφείς πολιτικές ευθύνες όχι όμως ποινικές. H κ. Ξηροτύρη (ΣYN) το ίδιο.

    Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ; Το 65 σελίδων πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απαλλάσσει τον κ. Τσοχατζόπουλο και τον κ. Παπαντωνίου από κάθε πολιτική και ποινική ευθύνη.

    Ο κ. Τσοχατζόπουλος μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή, που «συνέβαλαν να καταρρεύσει η επιχείρηση παραπλάνησης του ελληνικού λαού και να αποκαλυφθούν τα χαλκεία παραπληροφόρησης».

    ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ
    ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΟΞΩ...ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...ΜΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμόγιαααααααα !
    Από πότε ο σοσιαλισμός ταξιδεύει με ιδιωτικά τζέτ;
    Άτιμοι απατεώνες μας ήπιατε το αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορώ πως τους ανέχεστε ακόμα ρε Έλληνες τι νόημα έχει να παίρνεις μισθό της πείνας. Τι νόημα έχει να παλεύεις κάθε μέρα να ζήσεις τα παιδιά σου, θα περάσει η Ζωή χωρίς να το καταλάβεις ...μια μέρα θα πεθάνεις έτσι και αλλιώς ....τι σε εμποδίζει να ζήσης τουλάχιστον χωρίς άγχος εσύ και οι οικογένειά σου...???
    ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΊΠΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ? ? ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΚΤΗ IQ ΕΧΕΙΣ ? ? ?
    ΠΑΝΤΟΣ IQ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ... ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ..

    Μα είναι δυνατόν να μένετε όλοι στα λόγια και να μην κάνετε τίποτα ...?? Ρε πρόβατα αυτοί σας κλέψανε όλο το χρήμα και τώρα πουλάνε την χώρα σας, μπροστά στα μάτια σας, την έβαλαν υποθήκη ! !! γιατί ??? πήρες εσύ από κανέναν από την τρόικα λεφτά και δεν το ξέρεις μήπως ....???? Τι σας σας πω είστε άξιοι της μοίρας σας.. Τι έχετε να χάσετε εσείς που δεν έχετε τίποτα ρε ??? το τομάρι σας ???? και θέλετε να λέγεστε και Έλληνες τρομάρα σας ...
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ.... ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης:
    ''οι αγαθες μας σχεσεις με την Τουρκια διαταραχθηκαν οταν μερικοι ξυπολητοι πηραν τα οπλα το 1821. " - Λόγια του προδότη πρώην Αξιωματικού του Τουρκικού Στρατού Βαρθολομαίου

    H απάντηση στα παραπάνω μπορεί να δωθεί πρώτον στο ότι ο Βαρθολομαίος προορίζεται από τους αντιπάλους μας -ως εκφραστής της νεοθρησκείας του "Μετρέγια 666"- να χρίσει ως αυτοκράτορα τον πολιτικοθρησκευτικό ηγέτη προβοκάτορα "Ιωάννη Παλαιολόγο 666" μέσα στην Αγ.Σοφιά ως "Νέο Χριστό 666" και ως ενσάρκωση του "Διονύσου και του Απολλώνειου Τυανέα".. αφού γίνει η ανακατάληψη της πόλης (Ήδη ο Βαρθολομαίος έχει βαπτίσει το παιδί του Παύλου Γλυξμπουργκ με το ....χριστιανοδωδεκαθειστικό όνομα "Ολυμπία - Μαρία") και δεύτερον στο ότι ο Παίσιος προφήτευε εκστρατείες ανακατάληψης της πόλης από τους έλληνες και εκδίωξης των Τουρκων μέχρι την "κόκκινη μηλιά" ...και πράσινη αχλαδιά (εις την πέραν του Καζακστάν Μογγολικη περιοχη Τσιν-Γιανγκ, εντός του εδάφους της σημερινής Κίνας!!!) (υπό τον "Ιωάννη Παλαιολόγο") ενώ παράλληλα συμπαιγνιακά διέδιδε ότι 200.000.000 Κινέζοι "888" θα εισβάλουν (αντεπιτηθέμενοι) σύντομα στη δύση, ...ώστε να εκπληρωθεί το "Αποκαλυπτικό" σχέδιο ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΥ κατά προτεραιότητα των ελλήνων, και της λευκής & μαύρης φυλής από τους Κίτρινους Δρακονιανούς (Βασιλιάδες της Ανατολής) στον εβραιοκινεζικό "Αρμαγεδδώνα" !!! Αυτά αργότερα διέδιδε σε πάμφθηνα βιβλία του συρμού ο Λιακόπουλος. Ο νοών νοήτο.

    Τα γεγονότα τρέχουν και δεν είναι ώρα για ανούσια παχνίδια.. Οι νεοέλληνες είναι πλέον πλήρως ενημερωμένοι για τα σχέδια των αντιπάλων μας και δεν σηκώνουν περιθώρια θανάσιμων λαθών όπου και αν ανήκει ο καθένας ιδεολογικά. Ο καθε νεοέλληνας από τη θέση που βρίσκεται ας αναλάβει τις ευθύνες του.

    Πράξτε κατά συνείδηση.
    Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί το “σύστημα” δίνει τόσο απροκάλυπτα τους πολιτικά τελειωμένους του ΠΑΣΟΚ;
    Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος κ.λ.π.

    Μήπως θέλουν έτσι να ….προστατεύσουν κάποιους από τους εν ενεργεία πρωταγωνιστές του προσκηνίου και του …παρασκηνίου;

    Οι υπόλοιποι πρέπει να μας ενδιαφέρουν.
    Αυτοί των οποίων το όνομα δεν συζητείται καθόλου.
    Ο Ακης δεν είναι τίποτα.
    Οι υπόλοιποι είναι το θέμα.
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΜΠΟΥΚΗ-ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
    ΝΙΚΟS & ANDRIKOS PAPANDREOY ;

    Ο Άκης ήταν το νο 2 του Ανδεϊκού ΠΑΣΟΚ, Μαντέλης και Τσουκάτος εξ απορρήτων του Σημίτη, η Ντόρα ήταν το νο2 της ΝΔ και βέβαιη διάδοχος του ΚΑΚ (έσπασε ο διάολος το ποδάρι του βέβαια και δεν τους έκατσε).

    Τι παραπάνω αποδείξεις ψάχνουμε ; Όλο το πολιτικό σύστημα βουτιές στη χαβούζα έκανε.
    Κι όσοι δεν πήραν είναι κι αυτοί συνένοχοι γιατί γνώριζαν και δε μιλούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καποτε ελεω Ανδρεα υπερφιαλος ημιμαθης αδειος αλλα παντοδυναμος
    Υπουργός και κομματικο στελεχος.
    Παριστανε τον αντιστασιακο,χωρις ναχει περάσει μια ωρα στο κρατητηριο, και μισουσε οσους ειχαν περάσει απο τα κολαστηρια της χουντας.
    Με εκατονταδες τσιρακια γυρω του τσανακογλυφτες, που τους διοριζε χωρις κανενα προσον Νομαρχες , Προεδρους τεραστιων κρατικων επιχειρησεων,Τραπεζικων οργανισμων
    (ορα Εθν. Ασφαλιστικη, )με μισθπυς πελωριους,χωρις αιδω.
    Τωρα τον καλουν λεει, να αποδειξει
    πως δεν ειναι ελεφαντας.
    Για να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ...μας πάρουν ,πραγματικά, με τις πέτρες,όπως, είπε και ο Τζεφρεί [Γεωργάκης].

    **Δεν είναι ευπρεπές η αξία ενός πολιτικού να εμπίπτη εις τήν υποκρισίαν ,ώστε, να δικαιολογή την μη συμμετοχή του .Αφού είναι πανσιφανές, ότι η αναξιοπιστία
    του προέδρου και του κόμματος , είναι η αιτία .Αναξιοπιστία βεβαρημένη με
    πολλά σκάνδαλα, που μεταξύ αυτών είναι, όπως ..
    ****ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβesta>>
    *******ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞΟΛΙΣΜΩΝ 20 ΔΙΣ : Προβληματικά αμυντικά συστήματα και μαχητικά αεροπλάνα, που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Οι μόνοι που ωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.εστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    *****

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Απάντηση του Υπουργού Οικονομίας κ. Γιάννη Παπαθανασίου, στην ερώτηση της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας κ. Λούκας Κατσέλη ότι ο ελληνικός λαός θα περίμενε από τη Νέα Δημοκρατία να εξηγήσει πού πήγαν τα επιπλέον 100 δισ. ευρώ που δανείσθηκε η Κυβέρνηση μέσα σε πέντε χρόνια:
    "...Το ερώτημα που θέτει η κ. Κατσέλη και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το πού πήγαν τα 100 δις., είναι χαρακτηριστικό της...
    άγνοιας που έχει το ΠΑΣΟΚ για κρίσιμα θέματα της οικονομίας.
    Η αλήθεια είναι ότι το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης στο τέλος του 2003 ήταν 182.390 εκατ. ευρώ και στο τέλος του 2008 είχε ανέλθει σε 262.071 εκατ. ευρώ.
    Αυξήθηκε, δηλαδή, κατά 79.681 εκατ. ευρώ.
    Ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης του χρέους της Κεντρικής Κυβέρνησης στην περίοδο 2004 – 2008 ήταν 7,5%, ο χαμηλότερος ρυθμός αύξησης από το 1981 έως σήμερα. Όταν στην περίοδο 1981 - 1989 του ΠΑΣΟΚ, ο αντίστοιχος ρυθμός ήταν 33,6%.
    Παρ’ όλα αυτά, το ΠΑΣΟΚ ρωτά πού πήγαν τα χρήματα από τον πρόσθετο δανεισμό. Απαντώ:
    Το 87% της αύξησης του χρέους οφείλεται σε ανελαστικές υποχρεώσεις που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ έως το 2003 και οι οποίες βαρύνουν τον ελληνικό λαό έως σήμερα.
    Και εξηγώ:
    1. Το 62,5% του πρόσθετου χρέους πήγε για αποπληρωμή τόκων του χρέους των 182.390 εκατ. ευρώ που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ έως το τέλος του 2003. Συγκεκριμένα, μιλάμε για 9.464 εκατ. ευρώ το 2004, 9.774 εκατ. ευρώ το 2005, 9.589 εκατ. ευρώ το 2006, 9.796 εκατ. ευρώ το 2007 και 11.206 εκατ. ευρώ το 2008. Παρά την ονομαστική αύξηση του χρέους, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πέτυχε να διατηρήσει στα ίδια επίπεδα τη δαπάνη για τόκους έως το 2007, πριν δηλαδή ξεσπάσει ουσιαστικά η χρηματοοικονομική κρίση.
    2. Το 12,5% του πρόσθετου χρέους πήγε σε πληρωμές εξοπλιστικών δαπανών. Πληρωμές για προμήθειες εξοπλισμών που έγιναν την περίοδο 2000 -2003. Πληρωμές, που θα βαρύνουν τους Έλληνες τα επόμενα τρία χρόνια με ένα επιπλέον ποσό της τάξης των 3 δις. ευρώ.
    3. Το 3,3% του πρόσθετου χρέους πήγε για πληρωμές σε χρέη Νοσοκομείων. Πληρωμές που αφορούσαν την τρίτη ρύθμιση των χρεών των Νοσοκομείων, τα οποία είχαν δημιουργηθεί πριν το 2004.
    4. Το 8,9% του πρόσθετου χρέους πήγε στην Κοινωνική Ασφάλιση. Πληρωμές που έγιναν, προκειμένου το κράτος να ανταποκριθεί στους νόμους που ψηφίσθηκαν πριν το 2003 (Νόμος Βερελή για ΔΕΗ – ΟΤΕ, Νόμος Χριστοδουλάκη για ΙΚΑ – ΟΓΑ και άλλοι νόμοι για λοιπά ταμεία).

    Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας:

    1. Το 8,8% του πρόσθετου χρέους πήγε για την κάλυψη του συνολικού Πρωτογενούς Ελλείμματος, το οποίο δημιουργήθηκε την περίοδο 2004 -2008.
    2. Το 4% του πρόσθετου χρέους πήγε για πληρωμές σε Λοιπές Υποχρεώσεις. Περιλαμβάνουν πληρωμές και το καθαρό αποτέλεσμα από έσοδα αποκρατικοποιήσεων, αγορές μετοχών, καταπτώσεις εγγυήσεων κ.λπ.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Εάν θέλει συνεπώς το ΠΑΣΟΚ να ρωτά πού πήγαν τα χρήματα από τον πρόσθετο δανεισμό, ας κοιτάξει στον καθρέφτη..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί κάποιος δικαστής ή εισαγγελέας ή εφοριακός ( αδιάφθορος...αν υπάρχει) να μας απαντήσει πως όλα αυτά τα λομόγια, όλοι αυτοί οι απατεώνες, όλα αυτά τα αρπαχτικά που ονομάζονταν ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ, τύπου Τσοχατζό, Παπαντωνίου, Λαλιώτη, Μαντέλη, Σηφουνάκη, κ.λ.π. οι οποίοι έχουν τεράστιες περιουσίες ύψους πολλών εκατομυρίων ευρώ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ; Ή ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ; με την κλοπή του κρατικού και δημόσιου πλούτου; Και καλούν τώρα οι ψευτοσοσιαληστές του νεοπασόκ τον κοσμάκη, τον μισθωτό και τον συνταξιούχο να πληρώσει το μάρμαρο της κλοπής τους, των καταχρήσεών τους...Τι πρέπει να κάνουμε εκτός από το να τους φτήνουμε όπου τους βρίσκουμε; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσπαθώντας να συνδυάσω πολλά πράγματα, από πολλές αναρτήσεις, από το σήμερα, το χθες αλλά και το αύριο κατέληξα στο παρακάτω μουσικό video-clip. Έχει τις πιο πολλές χειροπέδες από το αποτέλεσμα πολλών εξεταστικών και σκανδάλων , μαζί με όλες τις ένοχες ομολογίες.... Συγχρονικότητα.
    http://www.youtube.com/watch?v=_PzNd8RWRek

    Καπετάν Μακρύς. Και είναι και Γαλλικό και αφιερωμένο στο Σαρκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ..........., με την μέθοδο του σαλαμιού, θα μας πάρουν και τα σώβρακα.
    Για όσους δεν ξέρουν, από την σύνταξη του Ιουνίου, ξεκίνησαν αναδρομικά από 1-1-10 οι μειώσεις.
    Τώρα, όπως λένε, θα έλθει και άλλη λυπητερή, πιο δυνατή, καθαρά ........ληστρική.
    Άντε να δούμε, εκείνο το φυντάνι, που όλο λέει, άμα κόψουν το 13 και 14 μισθό θα παραιτηθεί.
    Τώρα που κόβει και τον 12 τι θα κάνει, θα αφήσει την καρέκλα ή την έχει αλυσοδέση στο σώμα του.
    Με τι μούτρα θα βγεί στον δρόμο να αντικρύσει τον κόσμο?
    Όποιος μπορεί, να αναρτήσει απόσπασμα του λόγου, του τότε πρωθυπουργού, για τα όσα έλεγε στην εκθεση Θεσσαλονίκης για το χρηματιστήριο.
    Μόνο έτσι θα θυμηθούν κάποιοι, πως εγκλωβίσθηκε ο Ελληνικός Λαός στα χρηματιστηριακά. Δηλαδή, έχασε και τις τελευταίες οικονομίες του, προς όφελος,.......... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ
    Με συνοπτικές διαδικασίες να δεσμευθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aytoi einai diagrammenoi kai kammenoi apo to PASOK prin apo xronia kai to PASOK tha tous ka8hsei sto skmni.Gia ayto axizei ena Bpavo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποτέ δεν ζητήσαμε να κοπούν στο μισό οι συντάξεις, διευκρινίζει η Κομισιόν


    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ?
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ?
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΑΙΟΥΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λέει: Και αποκατέστησα και τον γιάννη τον σμπώκο με ξενοδοχείο στην Κρήτη.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδω θα ειμαστε θα το δειτε , θα τους κλασουν απο ενα ζευγαρι αρχιδια των Τσοχατζο, Μαντελη, Τσουκατου και λοιπων 'θυματων'.
    "Σε δουλεια να βρισκομαστε" ειναι η ολη φαση και το να μπει καποιος φυλακη ειναι τοσο πιθανο οσο το να ανατειλει ο ηλιος απο δυτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση