GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πριν το συνέδριο της ΝΔ το κόμμα της Ντόρας...

Δέχεται εισηγήσεις να το ανακοινώσει γρήγορα, σε "επιφυλακή" τα στελέχη της... Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Κρίσιμες είν...

Δέχεται εισηγήσεις να το ανακοινώσει γρήγορα, σε "επιφυλακή" τα στελέχη της...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για την Ντόρα Μπακογιάννη. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ανακοινώσει την ίδρυση κόμματος πριν από το συνέδριο της ΝΔ που θα γίνει στις 25 έως 27 Ιουνίου.
 Οι εισηγήσεις που δέχεται είναι προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να προκαλέσει πλήγμα στον κ. Σαμαρά "αποσύροντας" από τη ΝΔ τους μητσοτακικούς συνέδρους και στελέχη πριν από...
 το συνέδριο. Ενα άλλο επιχείρημα που της λένε είναι ότι το φθινόπωρο μπορεί να έχουμε "τριπλές" εκλογές, άρα πρέπει εγκαίρως να προετοιμαστεί.
Η ίδια δεν έχει ξεκαθαρίσει πάντως ακόμη τις προθέσεις της και τα "στελέχη της" παραμένουν σε επιφυλακή...

34 σχόλια

  1. Δεν μας χεζεις ρε ΝΤΟΡΑ?


    ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΠΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα Έλληνες που ακολουθούν παλαιοκομματικούς και φθαρμένους πολιτικούς σαν την Ντόρα; Υπάρχουν ακόμα κακομοίρηδες που τρέχουν πίσω από πολιτικάντηδες; Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που ελπίζουν ότι η σωτηρία της χώρας θα έρθει από τύπους σαν την Ντόρα; Τίποτα δεν θα κάνει η Ντόρα, μόνο τα λεφτά της θα ξοδέψει και θα σπαταλήσει τον χρόνο της. Θα πάρει το μικρότερο ποσοστό που πήρε ποτέ πολιτικός στην Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία είναι για γέλια, όταν κάποιο στέλεχός της χάνει την αρχηγία φτιάχνει καινούργιο κόμμα και ξεφτιλίζεται. Όλοι οι καμένοι και αποτυχημένοι πολιτικοί είναι μαζεμένοι σ’ αυτό το κόμμα. Συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της, που έχει γίνει περίγελως στην Ευρώπη μετά την άρνησή του να δεχτεί το πακέτο διάσωσης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα πράμα ήθελα να ξέρω!
    Τι την κάνει να πιστεύει ότι έχει θέση στο πολιτικό χώρο, τέτοιο που να της προσφέρει ύπαρξη στο κοινοβούλιο;
    Τι την κάνει να πιστεύει ότι έπαψε να είναι κόκκινο πανί για πολλούς Έλληνες που η παρουσία της στο ΥΠΕΞ πλήγωσε και θύμωσε;
    Γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτήν και το κόμμα της (δομημένο από ανάλογης ηθικής και πολιτικής σκέψης υλικά) που οριοθετεί Γεωγραφικούς προσδιορισμούς, ΔΝΤ
    και τουρκολαγνικές προσεγγίσεις;
    Όταν υπάρχει αυθεντικότερη και ισα τουλάχιστον ρεαλιστική εκπροσώπηση από το ΠΑΣΟΚ;
    Τι θα είναι εκείνο που θα την διαφοροποιήσει από το πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου και τί θα έχει να αντιπαραθέσει στις επιλογές του στα εθνικά θέματα, στην διαχείριση της κρίσης, στην προοπτική και το μέλλον, το σκοτεινό μέλλον, αυτού του τόπου;
    Στις ίδιες λέσχες συχνάζουν, στα ίδια κέντρα δίνουν λογαριασμό, τους ίδιους συναντάνε στα προεκλογικά τους ταξίδια, από τους ιδίους κύκλους σπονσονάρονται στους ίδιους αναζητούν επιβεβαίωση και χρίσμα!
    Πες ένα λόγο αγαπητή μου που θα σε κάνει επιθυμητή, διέξοδο, λύση!
    Έναν!

    Εκείνο που χαρακτήρισε την Νέα Δημοκρατία τα χρόνια μετά την εκλογή του Καραμανλή, ήταν η ιδεολογική υποταγή του στην ασπόνδυλη εθνικά και κυριαρχικά ιδεολογία όταν δέχθηκε τις επιλογές Σημίτη και τις συνέχισε σ΄ όλα τα επίπεδα!
    Στα θέματα της ένταξης της Τουρκίας όταν έσυρε κι αυτος την μαούνα της στην Ιθάκη της Ευρώπης, στο Κυπριακό μετά από ένα μισοΝαι που δεν συγχωρέθηκε, στο Θέμα των Σκοπίων που το ελάχιστο φιλότιμό του τον οδήγησε στο ΜισοΒέτο, παντού ο Καραμανλής είχε τα πλοκάμια της μητσοτακοσύνης να τον άγουν και να τον φέρουν.
    Πρώην ρηγάδες, πρώην Μλουδες, πρώην εκκίτες πρώην πρωην πρώην, γύρω τριγύρω να δίνουν υπόσταση σ΄ ένα τύποις δεξιό κόμμα που λεγόταν τέτοιο, όταν έπρεπε να κηλιδωθεί και δεν ήταν "τέτοιο" όταν έπρεπε να διασωθεί η τιμή της Κόρης της ψιλής!
    Εκείνο που βλέπω λάθος τώρα, ήταν ότι ο Σαμαράς διεκδίκησε ένα σκισμένο πάπλωμα και δεν τον χάρισε να κοιμήσει μια ...σταχτομπούτα που όσο και να κοιτά την κολοκύθα της, δεν θα γίνει ποτέ άμαξα, να την πάει στου ...Μαξίμου!
    Εξάλλου ποιος μαζεύει, να ψάξει μια κόρη, με γόβα νούμερο 45!
    Θα φοβότανε την έκπληξη να βρεθεί αγκαλιά με τον Μήτσο τον Ντουντούκαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΕΒΓΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι ώρα να τους δείρουμε να τους φτύσουμε να κατασχέσουμε τις περιουσίες τους και μετά να τους στείλουμε απο κει που μας ήρθαν ως σωτήρες ( από το εξωτερικό όπου μας το παιζαν αγωνιστές ενώ οι γονείς μας σκιζόντουσαν και οι λαμπράκηδες- ΒΗΜΑ -ΝΕΑ – ΜΕΓΑ κλπ μας τους γύρισαν σαν σωτήρες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκέφτηκες ποτέ πόσο ...κουράγια η πόση βλακεία, χρειάζεται να υπογράψεις αυτό;

    http://2.bp.blogspot.com/_NyXtXY6S_g4/TBE5edzJ45I/AAAAAAAAEfY/gAp9KdKdxXc/s640/1.jpg

    "Διαβάστε τι διεμήφθη σήμερα στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών για την σύμβαση που έχουμε υπογράψει με την τρόικα.

    ΚΑΛΑΡΡΥΤΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, το περιοδικό “Επίκαιρα” παρουσιάζει σήμερα τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας. Στη σύμβαση, μεταξύ άλλων, υπάρχουν παράγραφοι οι οποίες αναφέρουν ότι η Ελλάδα, η κυβέρνηση παραιτείται από κάθε ασυλία, όσον αφορά τη δυνατότητα νομικής προσφυγής της ή νομικής άμυνάς της έναντι τυχόν αξιώσεων των δανειστών, ακόμη και από ασυλία που απορρέει από την εθνική κυριαρχία ή από την κυριότητα επί περιουσιακών στοιχείων της χώρας. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Έχει παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία στους δανειστές και όσον αφορά εθνικές γαίες και όσον αφορά κεφάλαια και πλουτοπαραγωγικές πηγές;

    ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Όπως γνωρίζουμε το μνημόνιο αποτελεί μια δανειακή σύμβαση, ανάμεσα στη χώρα μας και στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και όπως κάθε τέτοιου είδους δανειακή σύμβαση έχει και συγκεκριμένους όρους, που πρέπει να διασφαλίζουν και τους δανειστές και τους οφειλέτες. Στο πλαίσιο αυτό είναι και οι όροι που υπάρχουν στο μνημόνιο.

    ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, εκχωρείτε τη δημόσια περιουσία στους δανειστές.

    ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Καμία εκχώρηση δημόσιας περιουσίας δεν γίνεται στο μνημόνιο. Ευνόητο είναι, όμως, ότι και αυτοί που μας δανείζουν πρέπει να έχουν τις διασφαλίσεις τους και τις εγγυήσεις τους, όπως συμβαίνει σε κάθε δάνειο. Και ας μην ξεχνάμε ότι και μόνο, το ότι υπάρχει αυτή η δανειακή σύμβαση και η χώρα μας έχει βγει από την τραγική κατάσταση που βρισκόταν σε επίπεδο οικονομίας, είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα.

    ΚΑΛΑΡΡΥΤΗΣ: Γιατί, όμως, παραιτήθηκε η χώρα από τη δυνατότητα έστω νομικής άμυνάς της; Αν ου μη γένοιτο -κανείς δεν το εύχεται- το πρόγραμμα δεν πετύχει ή κάτι πάει στραβά, δεν θα έχουμε νομική άμυνα. Και επίσης, έχουμε παραιτηθεί και όπως είναι για παράδειγμα η εθνική κυριαρχία. Δεν είναι παρακινδυνευμένο αυτό;

    ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν υπάρχει παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και φυσικά η νομική άμυνα έχει συγκεκριμένα στάδια και συγκεκριμένα επίπεδα, πολλά από τα οποία δεν απεμπολούμε, ακόμη και με τη βούληση των δύο μερών. Γι` αυτό, δεν θα πρέπει να ισοπεδώνουμε και δεν θα πρέπει να υπερβάλουμε. Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά, πώς θα προστατεύσει τα δικαιώματά της, τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη και το έχει κάνει με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από την υπογραφή αυτού του μνημονίου
    http://2.bp.blogspot.com/_NyXtXY6S_g4/TBE5edzJ45I/AAAAAAAAEfY/gAp9KdKdxXc/s1600/1.jpg
    για την συνέχεια δες τα παρακάτω...

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/06/blog-post_439.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Εχει πλάκα το πραμα!!!
    Αν μπορέσεις ΟΛΥΜΠΙΑ, παρακαλώ, βρες το βίνδεο της εκπομπής του Βελόπουλου "Ελληνόραμα", της 10ης Ιουνίου 2010!
    Κανει μια λεπτομερή αναφορά στο θέμα και μάλιστα "κλείνοντας το μάτι" στον αρχηγό του, θυμίζει ότι πολύ δύσκολα κάποιος δεν θα μπορούσε να τα "πάρει" από το κράτος, πριν την υπογραφή του Μνημονίου! Αντίθετα μετά την υπογραφή του, τούτο καθίσταται δυνατόν και μάλιστα δεν υπάρχει ανάγκη του προφανους, της κατάσχεσης δηλαδή, αλλά μέσω των αποκρατικοποιήσεων σε ευτελιστικές τιμές, ό,τι έχει υποσχεθεί να παραχωρηθεί, ... παραχαρίζεται!

    Ο Βελοπουλος προσπάθησε να πεί ότι δεν ψήφισε το ΛΑος το Μνημόνιο με τις ρήτρες, άλλα τον Δανεισμό της χώρας για να μή πτωχεύσει ο λαός, για να χάσει τα τρία(!) και να κρατήσει τα επτα!!!!!(δήλωση Μητσοφέρνη σήμερα)

    Λες και το:
    ... "Ευνόητο είναι, όμως, ότι και αυτοί που μας δανείζουν πρέπει να έχουν τις διασφαλίσεις τους και τις εγγυήσεις τους, όπως συμβαίνει σε κάθε δάνειο. Και ας μην ξεχνάμε ότι και μόνο, το ότι υπάρχει αυτή η δανειακή σύμβαση και η χώρα μας έχει βγει από την τραγική κατάσταση που βρισκόταν σε επίπεδο οικονομίας, είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα"...
    που παραπανω απάντησε στον Καλαρρύτη ο Πεταλωτής, δεν ήταν "Ευλογο", "ευνόητο", "προφανές", "πις οφ κέικ", για τους "εμπειρους έμπορους", τα "τσακάλια" της αγοράς!

    Αρα η συμπραξη του ΛΑΟΣ με την κυβέρνηση και την "κυρία με τα κοκκινα" που το χειροκροτούσε ασμένως, δηλώνει ή ότι πιαστήκαν ΚΩΤΣΟΙ ή ότι κάναν λΑΘΟΣ επιλογή!
    Η το προφανές, "ήξεραν και απέδωσαν έργο"!
    Το ενα δηλαδή χειρότερο από το άλλο!!!

    Δηλωνει δε σαφώς, πως ο Σαμαράς, που δεν ψήφισε το μνημόνιο, έπραξε άριστα!
    Δεν ψήφισε ένα άγνωστο κείμενο, αδιάβαστο και δόλιο, που κάποια ΚΟΡΟΪΔΑ κατα ομολογία τους, "ξεγελάστηκαν" να προσυπογράψουν!

    Tα "κοροιδάκια της πριγκιπέσσας" , τελικά, ήταν 14 και το Εξυπνο πουλι, κοινώς ΜΠΟΥΦΟΣ, ήταν ο αρχηγός τους!"

    www.olympia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΜΑΝΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΓΛΥΦΤΟΣΑΛΙΑΓΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ [ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛ.] ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ [ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ] ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ- ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕς- ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΛΕΕΙ, ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ?
    ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Τι θα γίνει επιτέλους με το γνωστό κόλπο που μετέρχονται πολλές δασκάλες και καθηγήτριες που μένουν έγκυες;

    Μιλάω για την "επαπειλούμενη" εγκυμοσύνη - ψάξτε να δειτε το τεράστιο ποσοστό αυτών που την επικαλούνται - η οποία τους εξασφαλίζει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΤ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, χωρίς να συντρέχει λόγος τις περισσότερες φορές.

    Και δεύτερο κόλπο η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ μερικές μέρες πριν τις διακοπές του καλοκαιριού και Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!

    Αποτέλεσμα; Οι πολλές ελλείψεις διδακτικού προσωπικού με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάτι που συμβαίνει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!

    Επιτέλους σταματήστε αυτή την κοροϊδία προς τους γονείς, τα παιδιά και τους φορολογούμενους!!!

    Εξίσωση του Δημόσιου τομέα με τον ιδιωτικό όχι μόνο στα όρια ηλικίας για σύνταξη αλλά και στα... υπόλοιπα!!!

    Οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορεί να έχουν αυτή τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ όταν μένουν έγκυες, λες και οι γυναίκες εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα γενάνε μπάσταρδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΗ ΠΛΕΥΡΑ .


    ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΛΕ .


    Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ,ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΙΑ (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ Η ΘΕΟΔΩΡΑ .
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ )


    ΤΟ ΔΕ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΓΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ-ΝΔ.


    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΡΙΕΜΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΗΦΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ .


    ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ "ΒΓΕΙ" ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ .
    ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ(ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΛΗ ΒΓΑΙΝΕΙ)

    ΑΛΛΟ ΓΕΛΙΟ


    ΕΙΠΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ .

    ΕΚΕΙ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ.


    ΣΑΝ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ;
    ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ;

    ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ;


    Ο ΔΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΗΤΑΝ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ .

    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ .

    ΔΙΠΛΗ -ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, (ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ,ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ)
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ ;


    ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ.


    ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟ(ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ)


    ΔΗΛΑΔΗ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΕΝ;;;;;;;;


    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ .


    ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ "ΠΕΦΤΟΥΝ" ΒΡΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιγραφή του Έλληνα πρωθυπουργού με δύο μόνο λέξεις:

    ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουίζ:
    Μετά από τόσα ψέμματα, πόσα καντάρια μακάκας είμαι εάν ψηφίσω πασόκο υποψήφιο στις δημοτικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    Προς Ανώνυμο 11 Ιουν 2010 4:27:00 π.μ.

    Γράφεις "λαικέ"(ακρο)δεξιέ για την πρώην ομοιδεάτισσά σου, Ντόρα:

    "....Γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτήν και το κόμμα της (δομημένο από ανάλογης ηθικής και πολιτικής σκέψης υλικά) που οριοθετεί Γεωγραφικούς προσδιορισμούς, ΔΝΤ
    και τουρκολαγνικές προσεγγίσεις;
    Όταν υπάρχει αυθεντικότερη και ισα τουλάχιστον ρεαλιστική εκπροσώπηση από το ΠΑΣΟΚ;"

    Ακριβώς λόγω απόψεων σαν τη δική σου θα προτιμήσει κάποιος τη Ντόρα!!

    Και γω ρωτώ το ίδιο εσένα:
    Με τις γελοίες απόψεις που έχεις, γιατί να ψηφίσεις τον Σαμαρά και να μην πας με τον γνήσιο "τουρκοφάγο" και ακροδεξιό Καρατζαφέρη??

    Οι φασιστικές σου απόψεις με κάνουν να συμπαθώ τη Ντόρα!!

    Και πάρτο χαμπάρι η "Λαική" σου (Ακρο) Δεξιά πάντοτε θα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα!!!

    Η αναλογία είναι 65% Κεντροαριστερά και 35% Κεντροδεξιά!!

    ΚΕΝΤΡΟ- όμως- δεξιά, όχι σκέτη δεξιά (αυτή η παλιά, του Αγράμματου Χωροφύλακα, του ρουφιάνου περιπτερά και του τρίκυκλου!!)

    Ο Σαμαράς, που θέλει να το παίξει γνήσιος δεξιός ΚΑΙ θα χάσει το μεσαίο χώρο ΚΑΙ θα δει εξουσία μετά από 30 χρόνια!!!

    Και πόσο γελοίοι δείχνετε, εσείς τα φασισταριά, που βρίζετε ολημερίς το Γιώργο και όλως τυχαίως ξεχνάτε τον μπουχέσα-βούδα της Ραφήνας, που κατέστρεψε τη χώρα!!

    Βρε..

    ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ- ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ!!!

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑΑ…
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑ…
    ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (Kινητικότητα + MineikoΣοφιστείες) – Μετρήσιμα Αποτελέσματα
    = BIG FAT ZERO!

    Oι Ελληνίδες κι Ελληνες Πολίτες είμαστε εξαιρετικά
    υποψιασμένοι με τον πολυταξειδεμένο.
    Και κατά τεκμήριο, τραγικά αποτυχημένο.
    Και ΙσλαμοΛάτρη προσκυνημένο.
    Και ασπόνδυλο πιόνι της χολερικής Εlite-Bildergberg.

    Ο οποίος, πολύ και άσκοπο δήθεν “sophisticated business”
    τουρισμό – αποτυχημένης – αυτοπροβολής του, έκανε.
    Μαζί με τον “εξ απορρήτων σκιώδη” Nick τον “κωλοτούμπα”.

    Με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ!! Και σε χαλεπούς γιά τον Ελληνισμό
    καιρούς.

    Προτού ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!! παραδώσει την Ελλάδα στη πυρά
    του ΔΝΤ.

    Γι’αυτό, κάθε φορά, οι αγωνιώδεις προσπάθειές σας
    συσχετισμού Jeffrey Μineiko με τον Κωστα Καραμανλή,
    είναι τουλάχιστον ατυχείς. Επί τέλους, Συνέλθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑ ΤΥΠΟΥς ΣΑΝ ΤΟΝ 4.26 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ?? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. στη πυρά αυτή και όλο το σκυλοσοϊ της... δεν θέλουμε άλλα κόμματα φτάνουν αυτά για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξύπνα ρε Γιομπαζολιά που γέρασες και μυαλό δεν έβαλες.
    Δεν καταλαβαίνεις τί γίνεται γύρω σου;
    Δεν βλέπεις τί πάνε να μας κάνουνε:
    Νέο Γουδί χρειάζεται για τον Παπανδρέου, τον Καρατζαφέρη και τη Θοδώρα που συμφώνησαν σε αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο με την τρόϊκα.
    Ούτε οι Γερμανοί στη διάρκεια της κατοχής δεν είχαν δικαίωμα να μας πάρουν δημόσια γή, δημόσιες επιχειρήσεις και άλλα δημόσια περιουσιακά στοιχεία.
    Τώρα ο Παπανδρέου εκχωρεί την Ελλάδα λές και πρόκειται για κανα οικόπεδο που κληρονόμησε από τον πατέρα του.
    Λές και η Ελλάδα είναι δική του.
    Ο Αντώνης Σαμαράς να εξαγγείλει νέο Γουδί και ας αφήσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να κουρεύεται.
    Πρώτα η Ελλάδα, ρε δοσίλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ANWNYMOS 4:26

    Poytana einai i mana soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. απαξιώ και να γράψω.

    ΧΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΧΩ ΣΥΝΕΤΕΡΑ ΤΗΣ
    ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ
    ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ...

    Πόση χουντική λογοκρισία πέφτει από τα πασοκοκάναλα.
    Όλα, έδειχναν πλάνα από τους πληρωμένους κράχτες του πασόκ, που φιλούσαν τα χέρια του γιωργάκη.

    Αθάνατη δημοσιογραφία…………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νεοπτωχε( τω πνευματι ) την απαντηση στο κουιζ την εχεις δωσει πολλακις
    στο παρον blog .
    Αν ψηφιζεις στις δημοτικες με βαση
    τα πολιτικα πεπραγμενα των
    κομματων το σιγουρο ειναι οτι το
    IQ ειναι χαμηλοτερο και απο της
    αμοιβαδας.
    Εισαι μονος σου μια κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΦΙΓΜΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΟΜΜΑ,ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΠΙΑ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΩΡΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ ΦΕΜΙΝΗΣΤΡΙΕΣ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΗ.

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΔΩ;
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    ΗΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11 Ιουν 2010 8:47:00 π.μ



    ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΩΡΑ ,ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΦΙΓΓΕΙ ΑΥΓΑ .
    "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΣΦΙΞΕ ΤΟ ΑΥΓΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11 Ιουν 2010 10:21:00 π.μ.


    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ,ΠΑΙΡΝΕΣ ΛΗΓΜΕΝΑ 10ΕΤΙΑΣ Η ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν το βάζει κάτω η ψηλή.
    Ο λαός θα της δώσει την απάντηση που αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η κ. Μπακογιάννη είναι η μόνη ελπίδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12 Ιουν 2010 2:28:00 π.μ.


    ΕΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .


    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ,ΓΡΗΓΟΡΑ Σ'ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ .




    Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση