GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Έκλεισαν και συμφωνίες πάνω στο "Αβέρωφ" με καλεσμένες πόρνες...

...από το εξωτερικό, για "μεταφορά" της σημαίας ελληνικών πλοίων στην Τζαμάικα. Από πού ήρθαν και πόσο πληρώθηκαν τα 15 call girl...

...από το εξωτερικό, για "μεταφορά" της σημαίας ελληνικών πλοίων στην Τζαμάικα. Από πού ήρθαν και πόσο πληρώθηκαν τα 15 call girls. Εκεί ήταν και εκπρόσωπος της τζαμαϊκανής κυβέρνησης...

Από τον Οδυσσέα Μαρκόνη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ

Στο "Αβέρωφ" δεν έγινε μόνο ένα απλό γαμήλιο γλέντι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι στο πλαίσιο του γλεντιού έγιναν συζητήσεις και για σύναψη μιας ευρύτερης συμφωνίας επιχειρηματικών συμφερόντων με σκοπό τη  μεταφορά σημαίας πολλών πλοίων από την ελληνική στο νηολόγιο της Τζαμάικας. Αυτός κατά τις πληροφορίες ήταν και ο σκοπός της παρουσίας του Mr Bert Smith από την κυβέρνηση της Τζαμάικας που είχε κληθεί από τον κ. Πατίστα και πήρε με την ευκαιρία μέρος στο γλέντι. Πρόκειται για τον μαύρο κύριο που (το πρόσωπό του είναι σε κόκκινο κύκλο) ποζάρει στις φωτογραφίες δίπλα στις...
 ξανθές αλλοδαπές...
Αν οι πληροφορίες αληθεύουν (περιμένουμε μια διάψευση...), αυτό σημαίνει ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης και υπό τον φόβο των εφοπλιστών ότι θα τους επιβληθεί έκτακτη φορολογία, πάνω στο "Αβέρωφ" - το ιστορικότερο μνημείο του ελληνικού Ναυτικού- έγινε προσπάθεια να πειστούν Έλληνες εφοπλιστές να "αφήσουν" την Ελλάδα και να "μεταφέρουν" τα πλοία τους στην Τζαμάικα!
Μην αγνοείτε ότι αυτές τις μέρες γίνονταν και τα "Ποσειδώνια" όπου κλείστηκαν (δείτε εδώ) εφοπλιστικές συμφωνίες με την Τζαμάικα...
Τα ξανθά μοντέλα που ποζάρουν στις φωτό όλο χάρη προέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, από το European Escort Sex Service και είναι κυρίως από Τσεχία και Λιθουανία. Ήταν συνολικά 15 μοντέλες και η κάθε μία πληρώθηκε για την παρουσία της 300 ευρώ.
Βγήκαν όλες μαζί από ένα πουλμανάκι που τις είχε παραλάβει, αμέσως πριν, από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Είναι κοινό μυστικό ότι εφοπλιστές εφαρμόζουν χρόνια τώρα αυτή την πρακτική όταν θέλουν να κλείσουν συμφωνίες καθώς τα call girls ξέρουν να δημιουργούν μια "ευχάριστη" ατμόσφαιρα...
Εκτός από την "οικονομική προδοσία", τι είδους ασέβεια διαπράχθηκε πάνω στο "Αβέρωφ", με όλα αυτά και με καλεσμένες πόρνες, μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς...

42 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φτου χασαμε την παρτουζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πιο φυσικό, αφού πρόκειται για μπουρδέλο ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τις δηλώσεις της κυρίας Λαιμού περί ψυχιατρείου... Θα της θυμίσω ότι μετά την Μαρία Αντουανέτα ακολούθησε ο Ροβεσπιέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ.
    ΟΛΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ .
    ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.

    Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ .
    ΜΠΟΧΑ ΠΑΝΤΟΥ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσπαθω να κλεισω δωματιο σε οποιοδηποτε μερος της ελλαδας μεσω της εργατικης εστιας και ενω στην αρχη μου λενε με ευγενια "βεναιως κυριε και εχουμε δωματιο) μολις τους αναφερω οτι εχω εισιτηρια κοινωνικου τουρισμου αρχιζουν τα καρακγιοζιλια....."ξερετε δεν ακουσα καλα, εκανα λαθος, δεν εχουμε δωματιο" και αλλα τετοια που εκτος απο παρανομα ειναι και απανθρωπα, εξευτελιστικα, ρατσισμος σε ολο του το μεγαλειο, αυτη ειναι η χειριστη μορφη ρατσισμου και οχι αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι και οι πολιτικoι!!! λες και δεν εχω πληρωσει τοσα χρονια τις εισφορες μου, λες και μου το χαριζουν το δωματιο!!!!!! προσπαθω να βγαλω ακρη με τα υπουργεια εργασιας, αναπτυξης και τουρισμου, εχω καταγραψει τις συνομιλιες με τα ξενοδοχεια και θα φτασω μεχρι τον εισαγγελεα, τα ξενοδοχεια που εχω μιλησει ειναι το "αλεξανδρος" στην λευκαδα http://www.hotelalexandros.com/ με μια κατα τα αλλα ευγενικη κυρια η δεσποινις, με το γραν νεφελη επισης στη λευκαδα www.grandnefeli.com με το ποσειδι παρανταις στη χαλκιδικη www.possidiparadise.gr και πληθος αλλοων ξενοδοχειων, ειμαι διατεθειμενοςνα φτασω στο συνηγορο του πολιτη που εχω ηδη μιλησει, εχω στειλει επιστολες και email και στα τρεια συναρμοδια υπουργεια για αυτο το αισχος που γινετε εδω και χρονια, μου τα ελεγαν αλλα δεν πιστευα οτι ειναι δυνατον να γινονται αυτα τα αισχη!!! επιτελους ας παρουν θεση οι αρμοδιοι ανευθυνουπευθυνοι εφοσον δεν μπορουν να καταλαβουν καποια ανθρωπιδια οτι αυτο που κανουν περα απο παρανομο ειναι και ανηθικο ας επεμβαι τουλαχιστον καποιος εισαγγελεας η το υπουργειο που μολις τους ριξει κανα προστιμο καμια 200αρια χιλιαδες ευρω θα δεις εαν το ξανακανουν!!!! ας αφησουν οι ξενοδοχοι τις κλαψες στα καναλια και ας κοιταξουν τι κανουν καποιοι συναδελφοι τους στο κλαδο.....ευχομαι να παρει θεση καποιος αρμοδιος...... ΑΙΣΧΟΣ....ΝΤΡΟΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαμαρτύρομαι έντονα διότι η κ.λεμού κατέβαλε 5,000 ευρώ για το ¨ενοίκιο¨ ΤΟΥ ΑΒΈΡΩΦ !!!

    Τέτοια κουβαρνταλίκια λοιπόν οι εφοπλιστές μας ...

    με 5.000 που αλλού θα έβρισκε φθηνότερα με τόσες και τόσες ανέσεις που τους προσέφερε το ΑΒΕΡΩΦ ???

    Πάντως ως οικοδεπότες ήταν πολύ καλοί γιατι στην σκαλα του πλοίου καλωσόριζαν με στύλ τους καλεσμένους τους...σαν στο σπίτι τους ...ουστ !!!

    και ο καπετάνιος ...ωραίος σαν γλάστρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λαός ψηφίζει ένα πρωθυπουργό για να εφαρμόσει το προεκλογικό του πρόγραμμα. Δεν έλεγε ΤΕΤΟΙΑ πράγματα το προεκλογικό πρόγραμμα του Παπανδρέου.

    Ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδος κάνει τα εντελώς αντίθετα από αυτά που έλεγε προεκλογικά.

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Η Ελλάδα χρειάζεται ΝΟΜΙΜΟ πρωθυπουργό.

    Εκλογές τώρα ρε αλήτη Παπανδρέου να δούμε πόσες ψήφους θα πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o μπουχέσας και οι συν αυτό έχουν το θράσος να κάνουν οτι θύμωσαν για το Αβέρωφ και οτι δεν ήξεραν κλπ αηδίες ανεύθυνων αποτυχιμένων πολτικών που άγονται και φέρονται απο τα ΜΜΕ.
    Μπουχέσα εσένα σκοπεύουν οι καναλάρχες γιατί και στο μουσείο της Ακρόπολης έγινε εκδήλωση απο εταιρεία αλλά μούγκα και πέρυσι και πρόπερσι έγινε στο Αβέρωφ και πάλι μούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαντάσου να μην είχε και "σχέδιο" το τσογλάνι.
    Χιλιάδες γραπτά αδιόρθωτα,
    απλήρωτοι εκπαιδευτικοί,
    απλήρωτες υπερωρίες στα νοσοκομεία,
    με ομόλογα θα πληρωθούν οι προμηθευτές νοσοκομείων,
    δεν υπάρχουν πιστώσεις για επιστροφή του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις,
    πεθαίνουν -κυριολεκτικά- οι συνταξιούχοι πριν πάρουν εφ'άπαξ, κλπ, . . .
    θάθελα νάξερα, αυτοί οι (πρώην έστω) οπαδοί του Παπανδρέου δεν αισθάνονται ηλίθιοι;
    Δεν ντρέπονται για την κατάντια μας;
    Δεν τη νιώθουν την ανέχεια και την κακομοιριά;
    Ο εγκέφαλός τους έχει μέσα τίποτε άλλο εκτός από σκατό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνεχίστε παρόλα αυτά να βρίζετε τους έλληνες ναυτικούς που δεν αφήνουν καράβια με σημαίες ευκαιρίας και πληρώματα μοντέρνων σκλάβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κακογουστιά και καφρίλα το περιστατικό με το θωρηκτό,
    η γνώριμη των Ελλήνων αστών (πλήν ολίγων εξαιρέσεων).
    Μπροστά στο ουράνιο jet set μας, ακόμη και οι πιό κουρελέ αναρχοφρίκουλες μοιάζουν με όαση καλού γούστου.

    Οι πολιτικοί και στρατιωτικοί υπεύθυνοι για τέτοια καραγκιοζλίκια είναι απλοί δούλοι που φυλάνε τ’ αφεντικά τους.
    Όταν μας φταίει το το μπουρδέ(τ)ο, δεν εξαντλούμε το βρισίδι μας στους θυρωρούς: Υπάρχουν καθ’ ύλην υπεύθυνοι, τσατσά και τσάτσος.

    ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΜΠΕΝΙ,
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ :
    EΣΩ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ..
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΑΛΙ ΔΕ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ..
    ΑΜΑ ΔΕ ΣΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΗΜΕΝΟ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φαντασθείτε τον μαύρο τζαμαϊκανό να κάνει σεξ με 15 κωλ-γκέρλς για να καταλάβετε τι σεξ θα κάνουν αύριο 11 μαύροι νιγηριανοί με έντεκα κωλ-γκέρλς καλεσμένα από την Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΥΣΑΛΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ Η ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΣΙΤΣΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΤΙΤΣΑ ΘΑΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο!Πολύ καλή δουλειά.


    Εδώ έχω για τον αγαπητό δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη μερικές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες για τον Τζαμαικανό και την κομπίνα που στήνεται!


    O Τζαμαικανός Bert Smith κατάγεται από την πρωτεύουσα της Τζαμάικα, Kingston.

    Μητρική γλώσσα αγγλική και υπηκοότητα Τζαμαικανή.

    Πολιτικές πεποιθήσεις: Liberal

    Σπουδές με αμερικανική υποτροφία στο School of Business and Public Administration στις USA Columbia.

    Οικογενειακός φίλος του πρωθυπουργού της Jamaica
    Bruce Golding και συχνός θαμώνας στις εφοπλιστικές λέσχες του Λονδίνου.

    Επάγγελμα-Ιδιότητα: Διευθυντής Νομικών Υποθέσεων της Τζαμαικανής Ναυτιλίας με έδρα το Kingston, κάτι ανάλογο με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής ναυτιλίας ως προς τη νομή της εξουσίας.

    Συχνά επαγγελματικά ταξίδια σε New York City USA , Washington D.C. USA και Λονδίνο.(71 μεσα σε 3 χρόνια)

    Κατέχει και βρεττανικό διαβατήριο από το 2006.

    Τον στηρίζουν Αγγλοσαξονικά συμφέροντα και έχει ήδη ως φίλους πολλούς Έλληνες εφοπλιστές του Λονδίνου και του Πλύμουθ.


    Χαρακτηρίζεται ως αρριβίστας και οπορτουνιστής και έχει αδυναμία στις ξανθές ΒορειοΕυρωπαίες.

    Το αμφιλεγόμενο εκείνο βράδι αποχώρησε από το Αβέρωφ με συνοδεία 2 καλλίγραμμων μοντέλων από την Τσεχία και πέρασε τη νύχτα σε ιδιωτική βίλλα με 2 πισίνες στο Λαγονήσι.(Ο Θέμος πρέπει να έχει και φωτογραφίες από τη νύχτα στο Λαγονήσι.Είδαμε εκεί τους ανθρώπους του με κάμερες.)

    Ο Τζαμαικανός θεωρείται ο διάμεσος όλων των αγγλοσαξωνικών ναυτιλιακών συμφερόντων και η επίσημή τους επαφή με τους Έλληνες εφοπλιστές.

    Τελευταία είναι ο επίσημος εκφραστής μιας προσπάθειας για μεταφορά κεφαλαίων από την Ελλάδα στον φορολογικό παράδεισο της Τζαμάικα και ειδικά στον εύρωστο χώρο της Ναυτιλίας, με απώτερο στόχο την απογύμνωση της χρεωκοπημένης Ελλάδας από τον τομέα της Ναυτιλίας.


    Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας από πλευράς Ελλήνων εφοπλιστών είναι ο εφοπλιστής Δημήτριος Α. Λεμός της γνωστής οικογενείας.

    Τον τελευταίο μήνα οι δυο τους συναντήθηκαν κρυφά 2 φορές στο κτίριο της οδού 76 Barbican Road στο Kingston,Jamaica.

    Ψάξε το, αυτή η διεύθυνση έχει κάτι ενδιαφέρον...

    Α και μία φωτογραφία του σε πιο κοντινό πλάνο μαζί με τον εφοπλιστή:(προτείνεται στη δημοσίευση)

    http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=105388&Itemid=79

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΑΥΤΆ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ό ΕΘΝΑΡΧΗΣ είχε χαρακτηρίσει τήν Ελλάδα,ώς ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ!!
    Μετά από τόσα χρόνια (35 συνολικά) μεταπολίτευσης,θά λέγαμε ότι ή Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μέ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ(????!!!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ALHTES PLOUTODHMOKRATES erxetai i wra sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλε του σχολιου 14.00 δεν βαζουν μυαλο εχουν μαθει μια ντοματα 6 [εξη} σαλατες μια πιπερια 16[δεκαεξη]σαλατες ενα αγγουρι 50[πενιντα σαλατες και με ενα κιλο λαδι [γρασο] βγαζουν ολο το καλοκαιρι.Γιαυτο προκειτε να παθουν οτι επαθαν σε καποια νησια . η τημωρια τους πρεπει να ειναι να μην πατηση το ποδι του κανενας Ελληνας στα μαγαζια τους,γιατι απο αυτους βγαζουν χρημα και αυτους φτυνουν.ΦΤΥΣΤΕ΅ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ τους αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το πιο καρακιτς παρτυ που εχω δει.

    ο πλουσιος πουστοφλωρος και η χωριατισσα ειναι γαμησε τα.

    ζευγαρι για πολλα γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε αλήτες,

    εδώ κόσμος χάνεται, οι εργασιακές σχέσεις τινάζονται στον αέρα και εσείς μας περιγράφετε όλες της μαλακίες αυτού του κόσμου;

    Αλλάζουν τα πάντα στα εργασιακά,

    μειώνονται οι αποζημιώσεις απόλυσης,

    μειώνονται οι κατώτατες αμοιβές,

    καταργείται στην ουσία η διαμεσολάβηση για την επίτευξη συμφωνίας στις συλλογικές συμβάσεις,

    με δυό λόγια, βομβαρδίζονται οι εργαζόμενοι και άνεργοι μισθωτοί, έχουμε κοσμοϊστορικές αλλαγές στα εργασιακά

    και όλα αυτά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα περνάει με Προεδρικά Διατάγματα και όχι με νόμους, για να μην κουράζεται με εξηγήσεις στη Βουλή.

    Ντροπή σας ρε, πώς τολμάτε και κυκλοφορείτε ελεύθεροι εκεί έξω ρε παλίοφασίστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλο ειναι να βαζεις και καμια πηγη Οδυσσεα,ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε μαζική κλίμακα και μεγάλη συγκέντρωση, οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κατατάσσονται στην ανώτατη κατηγορία επικινδυνότητας και ασφάλειας και υπόκεινται από την Ε.Ε. στην οδηγία 96/82/ΕΚ. Η συγκεκριμένη οδηγία είναι γνωστή και ως Σεβέζο ΙΙ και αφορά την «πρόληψη και καταστολή βιομηχανικών ατυχημάτων μεγάλης Έκτασης». Πήρε το όνομα της από το γνωστό ατύχημα διαρροής χημικών (διοξίνης) στο Σεβέζο της Ιταλίας το 1976.

    Το LPG αντλεί την «κακή του φήμη» κυρίως από δύο μεγάλα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ο λόγος για το τραγικό δυστύχημα στις 19 Νοεμβρίου του 1984 σε δεξαμενές LPG της κρατικής εταιρείας PEMEX στο Σαν Χουάν του Μεξικού, προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000 ανθρώπων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η έκρηξη έγινε αισθητή και καταγράφηκε από σεισμογράφους στο Πανεπιστήμιο του Μεξικού στην πρωτεύουσα της χώρας.

    Ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη πέρυσι όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι ενώ προκλήθηκαν ζημιές και καταρρεύσεις κτιρίων στην περιοχή.

    Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG τουλάχιστον στην ηλεκτροπαραγωγή, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.

    Όταν υλοποιηθεί το project του Αστακού αναμένεται να διακινείται και να αποθηκεύεται στην περιοχή τεράστιος όγκος καυσίμου LPG και εκτιμάται ότι για τη λειτουργία της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στον Αστακό θα πραγματοποιούνται περί τα 50 δρομολόγια ετησίως ειδικών δεξαμενόπλοιων από το Κατάρ, που θα εκφορτώνουν το καύσιμο μέσω συστημάτων αγωγών, συμπιεστών, αντλιών κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κιτσαρια βλαχια και καραγκιοζιλικι περα απο σχοζοφρενικη ταση να θες να κανεις παρτυ σε .....πολεμικο πλοιο αλλα και τοση κιτσαρια βρε παιδι μου......τοσο χαλι γαμω τα λεφτα σας που φερατε τα βυζιτακια να τα χαλβαδιαζετε....μαλακες ε μαλακες που δεν ξερετε πως να περασετε καλα με τα λεφτα σας ξενερωτοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΔΥΣΣΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ" ΣΟΥ;Ή ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο


    Είμαι γιός εφοπλιστή, με σπουδές σε Αμερικάνικο κολλέγιο (δεν ξέρω την ελληνική ιστορία τόσο καλά, αλλά έτσι και αλλοιώς χέστηκα για την ιστορία), δηλώνω επιχειρηματίας αλλά δεν δουλεύω ποτέ αφού ξενυχτάω στα μπουζούκια και στα κοσμικά κλαμπ, οδηγώ Ferrari, ο μπαμπάς μου που με χρηματοδοτεί στενοχωρήθηκε όταν του είπα οτι είμαι και λίγο gay, ετσι έσπευσε να με αρρραβωνιάσει με κάποια μοντέλλα (ψιλοβιζιτού, αλλά καλό κορίτσι κατά βάθος).

    Μπορώ να νοικιάσω την Ακρόπολη για τη δεξίωση των αρραβώνων;

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδή έχουμε στο κεφάλι μας φιλάνθρωπους μαφιόζους εφοπλιστές που παντρεύουν τα αγορίτσια τους(κλεμμένο) με βίζιτες πολυτελείας(στην ψυχή) κι έμείς καθόμαστε από κάτω και παλαμοκροτούμε.Μπορεί να άργησα αλλά το κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Από και ως που είναι αποκλειστικό δικό σου αυτό το άρθρο?
    Αυτό είναι άρθρο από to http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
    που το έβγαλε πρώτο και μετά το αναδημοσίευσα και εγώ αναφέροντας την πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Την επόμενη φορά θα πέσει χοντρό ξυλίκι όποιος θέλει ας ξαναπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και πουταναριό ανέβασαν πάνω τα ζώα; ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το αναδημοσιεύω γιατί η επανάληψη μητήρ μαθήσεως.
    Οι κοπέλες φαίνονται ¨τεχνικιές¨για να χρησιμοποιήσω έναν sic όρο που έχω ακούσει πολύ παλιά.
    Ο ρόλος που έπαιζαν όμως πάνω στο πλοίο ποιός ήταν ?
    Τις ¨πήραν¨πάνω στο πλοίο ?
    Δηλαδή στα κατώτερα καταστρώματα παίζανε οι κυρίες ¨βουβουζέλες¨?
    Ή εκεί έγινε το κονέ για να υπάρξει συνέχεια μετέπειτα ?
    Χρειαζόταν να γίνει το κονέ πάνω στο πλοίο?
    Τώρα υπάρχουν κινητά με αποστολή φωτογραφιών και βλέπεις μέσω μυνήματος το ¨εμπόρευμα¨.
    'Ήταν ¨κέρασμα¨του εφοπλιστή στους καλεσμένους-όλα πληρωμένα- ή απλώς έπαιζε το ρόλο του προαγωγού ?
    Ευλογα ερωτήματα που δεν έγιναν απο τους έγκριτους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με το θέμα.
    Ευτυχώς όμως πολλά απο τα ερωτήματα που είχα βάλει πιό πάνω απαντήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαριέττα σου το είπα και κατοιδίαν....το να πουλήσεις το μουνί σου για όλη σου τη ζωή και να προσπαθείς να πείσεις κιόλας μέχρι και τον εαυτόσ ου ότι αγαπάς είναι δθκαίωμά σου.όνειρό σου ήταν να καλοπαντρευτείς και να χρησιμοποιήσεις το μουνί σου με τον πιο προσοδοφόρο τρόπο.....αλλά να το διατυμπανίζεις σε όλη την υφήλιο , σε μια περίοδο που χιλιάδες άλλα κοριτσάκια ξεπουλούν τα όνειρά τους και πολλά από αυτά το κορμί τους για ένα κομμάτι ψωμί,αυτό είναι ανάντια στη φύση και προκαλεί νομοτελειακά αποτελέσματα....
    τώρα θα μάθεις την αξία της σιωπής...ήθελε η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την άφηνε...!!!!Αναρωτιέμαι ο παιδικός σου έρωτας δεν σου λέει τίποτα πια ΜΑριέττα??? Έκλεγες θυμάμαι....και τώρα όλα ξεγραμμένα-πιάσαμε το ΛΑχείο και όλα ξεγραμμένα.....δεν πειράζει ...καλώς να πας στο κόσμο της σαπίλας...μαθαίνεις ότι όλα ε΄χουν ένα τίμημα και ότι κα΄θε νόμισμα έχει δύο όψεις.....
    κρίμα για τη ζωή που διάλεξες....!!!!!

    Ο παδικός σου έρωτας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εμπιστευτικό προς το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και τη δημοσιογραφική του ομάδα.

    Καταρχήν συγχαρητήρια για την ορθή παρουσίαση του θέματος και ομολογώ χαριτωμένο το όνομα Οδυσσέας Μαρκόνης.

    Είμαστε ευχαριστημένοι και θα συνεχίσουμε την πληροφοριοδότηση προς το παρόν.


    Θα πρέπει πρώτα να διαψεύσω 2 δημοσιεύσεις σε άλλα site.

    1.)http://www.shipmanagementinternational.com/?p=1706,Posidonia heart attack death points to the need for onboard defibrillators

    Είχαμε 2 δικους μας πάνω στο πλοίο και διαβεβαιώνουν ότι κανείς δεν πέθανε εκείνη τη νύχτα.

    Είναι προφανής η προσπάθεια κάποιων να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να ανακατέψουν λάσπη με πραγματικά γεγονότα,με μόνο στόχο να κρύψουν τα επιχειρηματικά παιχνίδια

    που παίχτηκαν από ομίλους ναυτικών εταιριών πάνω στο Αβέρωφ και που δυστυχώς συνεχίζονται ακόμα.

    2.)http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=2175

    Το δημοσίευμα αυτό από το www.kourdistoportocali.com είναι επίσης ψευδές και αστείο.

    Ο Mr Bert Smith ήταν ο μόνος μαύρος και Τζαμαικανός που ανέβηκε στο Αβέρωφ.Οι άνθρωποί μας ήταν αυτόπτες μάρτυρες.Άλλωστε είναι πάγια τακτική του Mr Smith να ταξιδεύει πάντα μόνος.



    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....

    Εμπιστευτικό προς το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και τη δημοσιογραφική του ομάδα.

    β.)Στο κτίριο της οδού 76 Barbican Road στο Kingston,Jamaica που συναντήθηκαν κρυφά 2 φορές τον τελευταίο μήνα ο Δημήτριος Α. Λεμός της γνωστής οικογενείας και ο Mr Bert Smith βρισκεται το Ελληνικό Προξενείο της Ελλάδας στη Τζαμάικα.Προσοχή!Υπάρχει και Ελληνική πρεσβεία στη χώρα στην οδό 3 Rovan Close Kingston, Jamaica που αποτελεί την πολιτική εκπροσώπηση της Ελλάδας.Ως προς την Πρεσβεία, τους έχουμε ψάξει εξονυχιστικά και φαίνεται ότι δεν σχετίζονται με το θέμα.Αντίθετα στο προξενείο χτυπήσαμε λαβράκι.Καταρχάς για το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών το Προξενείο της Τζαμάικα είναι ανύπαρκτο και δεν υπάρχει ούτε στα χαρτιά.Παρ'όλα αυτά στη Τζαμάικα
    καταγράφεται επίσημα ως διπλωματική υπηρεσία της Ελλάδας, υπεύθυνη για πολιτιστικές και εμπορικές υποθέσεις ανάμεσα στις 2 χώρες.Στην ουσία είναι μία ξεχασμένη βάση της παλιάς ΚΥΠ από τον Ψυχρό Πόλεμο που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε χώρο μυστικών συναντήσεων Ελλήνων εφοπλιστών με σημαίες ευκαιρίας στον Παναμά, στις Μπαχάμες, στη Λιβερία, στη Τζαμάικα, στην Ονδούρα και στην Κόστα Ρίκα.Υπεύθυνος εκεί είναι ένας πρώην πράκτορας της παλιάς ΚΥΠ με το κωδικό όνομα Gary.Ακόμη και η παλιά ΚΥΠ τον θεωρούσε διπλό πράκτορα, ενώ σήμερα στα 60 του εμφανίζεται συχνά στις δεξιώσεις του διεθνούς ναυτιλιακού jet set στο Μαιάμι και στο Λονδίνο ως εκπρόσωπος Ελλήνων εφοπλιστών και ως ο "σκληρός" διαπραγματευτής για τα "βαθιά νερά".Τη δεκαετία του 90 τον παρακολουθούσαν και Αμερικανοί ως τον κύριο ύποπτο για μεταφορά Κολομβιανής ηρωίνης στις ΗΠΑ μέσω Τζαμάικας.Άγνωστο πως τους ξέφυγε!Στα χαρτιά εμφανίζεται ως προξενικός υπάλληλος της Ελλάδας στη Τζαμάικα αλλά το Υπουργείο των Εξωτερικών αγνοεί την ύπαρξή του, όχι όμως και τη μισθοδοσία του που φαίνεται πως κάποιος "ποντικός" της Βασιλίσσης Σοφίας του στέλνει τακτικά .Είναι πανω από βέβαιο ότι ήταν παρών στις συναντήσεις του Λεμού με τον Bert Smith.Πρέπει να λειτουργεί εδώ ως το "ψηστήρι" του Λεμού.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....

    Εμπιστευτικό προς το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και τη δημοσιογραφική του ομάδα.

    β.)Στο κτίριο της οδού 76 Barbican Road στο Kingston,Jamaica που συναντήθηκαν κρυφά 2 φορές τον τελευταίο μήνα ο Δημήτριος Α. Λεμός της γνωστής οικογενείας και ο Mr Bert Smith βρισκεται το Ελληνικό Προξενείο της Ελλάδας στη Τζαμάικα.Προσοχή!Υπάρχει και Ελληνική πρεσβεία στη χώρα στην οδό 3 Rovan Close Kingston, Jamaica που αποτελεί την πολιτική εκπροσώπηση της Ελλάδας.Ως προς την Πρεσβεία, τους έχουμε ψάξει εξονυχιστικά και φαίνεται ότι δεν σχετίζονται με το θέμα.Αντίθετα στο προξενείο χτυπήσαμε λαβράκι.Καταρχάς για το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών το Προξενείο της Τζαμάικα είναι ανύπαρκτο και δεν υπάρχει ούτε στα χαρτιά.Παρ'όλα αυτά στη Τζαμάικα
    καταγράφεται επίσημα ως διπλωματική υπηρεσία της Ελλάδας, υπεύθυνη για πολιτιστικές και εμπορικές υποθέσεις ανάμεσα στις 2 χώρες.Στην ουσία είναι μία ξεχασμένη βάση της παλιάς ΚΥΠ από τον Ψυχρό Πόλεμο που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε χώρο μυστικών συναντήσεων Ελλήνων εφοπλιστών με σημαίες ευκαιρίας στον Παναμά, στις Μπαχάμες, στη Λιβερία, στη Τζαμάικα, στην Ονδούρα και στην Κόστα Ρίκα.Υπεύθυνος εκεί είναι ένας πρώην πράκτορας της παλιάς ΚΥΠ με το κωδικό όνομα Gary.Ακόμη και η παλιά ΚΥΠ τον θεωρούσε διπλό πράκτορα, ενώ σήμερα στα 60 του εμφανίζεται συχνά στις δεξιώσεις του διεθνούς ναυτιλιακού jet set στο Μαιάμι και στο Λονδίνο ως εκπρόσωπος Ελλήνων εφοπλιστών και ως ο "σκληρός" διαπραγματευτής για τα "βαθιά νερά".Τη δεκαετία του 90 τον παρακολουθούσαν και Αμερικανοί ως τον κύριο ύποπτο για μεταφορά Κολομβιανής ηρωίνης στις ΗΠΑ μέσω Τζαμάικας.Άγνωστο πως τους ξέφυγε!Στα χαρτιά εμφανίζεται ως προξενικός υπάλληλος της Ελλάδας στη Τζαμάικα αλλά το Υπουργείο των Εξωτερικών αγνοεί την ύπαρξή του, όχι όμως και τη μισθοδοσία του που φαίνεται πως κάποιος "ποντικός" της Βασιλίσσης Σοφίας του στέλνει τακτικά .Είναι πανω από βέβαιο ότι ήταν παρών στις συναντήσεις του Λεμού με τον Bert Smith.Πρέπει να λειτουργεί εδώ ως το "ψηστήρι" του Λεμού.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    Εμπιστευτικό προς το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και τη δημοσιογραφική του ομάδα.

    2.)Η βίλα των οργίων στο Λαγονήσι ανήκει μέσω Υπεράκτιας εταιρίας(offshore) σε οικονομολόγο μεγαλοστέλεχος της εταιρίας "Adora Investments" του Δημήτρη Α. Λεμού.Έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια χρήση από εκλεκτούς ξένους προσκεκλημένους της εφοπλιστικής οικογένειας και ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για "αξέχαστες βραδιές" με θέα τον Αργοσαρωνικό.Οι άνθρωποι του Θέμου έμειναν εκεί για 3 ώρες και έφυγαν μόνο όταν τελείωσαν τα φιλμ, ενώ φαίνονταν να γνωρίζουν καλά τα
    κατατόπια.Πρέπει να έχει πολύ υλικό, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα το δημοσιεύσει και γι' αυτό αρνείται ότι το έχει.Σκοπεύει να το ανταλλάξει με κάτι "εξαιρετικό", όμως
    δεν γνωρίζουμε με τι ακόμη.


    3.)Με το τέλος της βραδιάς στο Αβέρωφ, τα υπόλοιπα "call girls" οδηγήθηκαν με πανάκριβα αυτοκίνητα αυτή τη φορά σε ιδιωτικές σουίτες πασίγνωστου υπερπολυτελούς
    ξενοδοχείου στο Λυκαβητό, όπου και πέρασαν τη νύχτα με κυρίους της βραδιάς που κατέφτασαν με διαφορά μιας ώρας.Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στην είσοδο του και έτσι κανένας δικός μας δεν μπόρεσε να μπει μέσα, σε αντίθεση με τους ανθρώπους μας στο Λαγονήσι που έβγαλαν και βίντεο 2 ωρών.Το ίδιο έπαθαν και κάτι "μιλημένοι" δημοσιογράφοι μεγάλης Αθηναικής εφημερίδας που έφτασαν λίγο αργότερα.Πάντως απ' έξω οι δικοί μας, έβλεπαν ποιοι έμπαιναν.Όσοι προσήλθαν ήταν μέχρι
    πρότινος καλεσμένοι στο κατάστρωμα του Αβέρωφ ,κυρίως νεαροί γόνοι εφοπλιστικών οικογενειών και οι σωματοφύλακές τους, αλλά και 2 πιο ώριμοι κουστουμαρισμένοι
    κύριοι.Ο ένας από αυτούς είναι μάλιστα πασίγνωστος στους κύκλους των εφοπλιστών και όχι μόνο.Είναι Κύπριος, παντρεμένος με 3 παιδιά και βίλλα στην Εκάλη. Τα "call
    girls" έμειναν εκεί και όλη την επόμενη ημέρα, ενώ οι βραδινοί "επισκέπτες" τους αποχώρησαν σταδιακά από τις 5.00 εώς τις 6.00 το πρωί.Προφανώς τα κορίτσια πληρώθηκαν extra για αυτές τις προσωπικές υπηρεσίες τους.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    Εμπιστευτικό προς το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και τη δημοσιογραφική του ομάδα.

    Θα προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες να σου στείλω και κάποια αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες, δημόσια έγγραφα αλλά και βίντεο που θα συγκλονίσουν τους πάντες.

    Προν το παρόν δημοσιεύστε τα παραπάνω όπου μπορείτε,σε ίντερνετ, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

    Τις επόμενες ημέρες θα βγουν και άλλα στο φως.

    Ο Λεμός έχει πολλούς εχθρούς ανάμεσα και στους Έλληνες εφοπλιστές.

    Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και όλα τώρα μόλις ξεκίνησαν.

    Εκείνη τη βραδιά συνέβησαν πολλά πάνω στο Αβέρωφ.

    Σκέψου αγαπητέ κύριε Παπαγιάννη ότι το πλοίο ήταν αρκετά μεγάλο για να χωρέσει πάνω του και εμάς και μυστικό στέλεχος της Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και πράκτορα της
    Τουρκικής ΜΙΤ(παρουσιάστηκε μάλιστα σαν ένας νεοφώτιστος Γερμανός εφοπλιστής από το Αμβούργο).

    Η Υπηρεσία έχει πάρει άδεια να το φτάσει μέχρι τέλους.

    Πίστεψέ με όταν μιλάμε για την Ελληνική Ναυτιλία δεν μιλάμε για λεφτά, αλλά για δις και για το μέλλον της Ελλάδας!!

    Γι' αυτό και οι Τούρκοι είχαν στείλει άνθρωπό τους, ενώ η Τουρκική καθημερινή εφημερίδα Hurriyet θα κάνει τις επόμενες ημέρες τις δικές της αποκαλύψεις για το Αβέρωφ.

    Μην ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει επίσης στενές σχέσεις με την Γερμανική εφημερίδα Bild της μεγάλης Ευρωπαϊκής εκδοτικής επιχείρησης Axel Springer AG.

    Μάλιστα, ο Γερμανός δημοσιογράφος Kai Diekmann είναι και μέλος του εκτελεστικού γραφείου της Hurriyet.

    Αυτός ήταν άλλωστε που φρόντισε για το γερμανικό κοινοτικό διαβατήριο του Τούρκου πράκτορα.


    ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ??? ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ............ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΣΠΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τρία χρόνια μετά περιμένουμε τους λογαριασμούς με τις 500 ευρώ ή όποιο άλλο ποσό.
    Θερμή παράκληση δώστε μου ένα τηλέφωνο από τους διαχειριστάς του blog να επικοινωνήσω μαζί τους.
    Ευχαριστώ για τα δημοσιεύματα σήμερα τα ανακάλυψα
    Κυρ. Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση