GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Ακούς εκεί να θέλει να γίνει και Περιφερειάρχης...Μήπως τώρα που καθόμαστε, είναι πιο εύκολο να του βάλω καμιά τρικλοποδιά για να του...

-Ακούς εκεί να θέλει να γίνει και Περιφερειάρχης...Μήπως τώρα που καθόμαστε, είναι πιο εύκολο να του βάλω καμιά τρικλοποδιά για να του πάρω και τη θέση του δημάρχου Πειραιά;

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

15 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.
    ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα αρχίδια μας τι μπορεί να λένε
    και αυτά το κωλοπαίδια του πασοκ
    και Το μουνί κλαμένο (μιχας)
    και το μαστουρωμένο.
    στα αρχίδια μας, αλήτες.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ !!!!
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Ούτε η Θάτσερ δεν θα είχε σκεφθεί τέτοια εργασιακά μέτρα

    Βόμβα στα θεμέλια των εργασιακών σχέσεων και λάδι στη φωτιά της κοινωνικής έκρηξης, βάζει το προεδρικό διάταγμα Λοβέρδου για τις αποζημιώσεις, τα όρια απολύσεων και τον κατώτατο μισθό για νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

    Ο Λοβέρδος και η κυβέρνηση εμφανίζονται βασιλικότεροι του Βασιλέως βάζοντας ακόμη πιο σκληρούς όρους από αυτούς που ζητά το ΔΝΤ, ενώ δεν τολμούν να πάνε το νομοσχέδιο στην Βουλή και επιχειρούν να το περάσουν με Προεδρικό Διάταγμα

    Για αιτία πολέμου μιλά η ΓΣΕΕ και δρομολογεί προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

    Το πιο δραματικό είναι το καθεστώς που θα ισχύσει για τις απολύσεις και τις αποζημιώσεις σε μια χρονική στιγμή που είτε υπάρχει πρόβλημα είτε όχι οι εταιρείες προχωρούν σε απομακρύνσεις υπαλλήλων. Πλέον η… σοσιαλιστική κυβέρνηση τους κάνει ένα ακόμη δώρα, δίνοντάς τους ελευθερία κινήσεων σε όλα.

    Αυξάνει από 2% σε 5% το όριο των απολύσεων, οπότε δίνει το πράσινο φως για υπερδιπλάσιες απολύσεις κάθε μήνα, απ’ ότι ίσχυε μέχρι σήμερα.

    Δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να πληρώνουν μέχρι και το μισό (50%) της αποζημίωσης που θα κατέβαλαν μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, εργοδότης που προειδοποιεί τον εργαζόμενο 4 μήνες πριν ότι θα τον απολύσει, μπορεί να του καταβάλει το 50% της αποζημίωσης που θα λάμβανε κανονικά. Αν δεν τους προειδοποιήσει, δηλαδή η απόλυση είναι ξαφνική τότε θα τους πληρώσει όλη την αποζημίωση. Συγκεκριμένα προβλέπεται:

    1, Σύμβαση μισθωτού με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, διάρκειας πέραν των δύο μηνών, δύναται να καταγγελθεί κατόπιν προηγούμενης έγγραφης προειδοποίησης του εργοδότη, ως εξής:

    α) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δύο (2) μήνες ως δέκα (10) χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση ένας (1) μήνας πριν την απόλυση,

    β) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δέκα (10) χρόνια συμπληρωμένα ως δεκαπέντε (15) χρόνια, απαιτείται προειδοποίηση δύο (2) μηνών πριν την απόλυση

    γ) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από δεκαπέντε (15) χρόνια συμπληρωμένα ως είκοσι (20) χρόνια , απαιτείται προειδοποίηση τριών (3) μηνών πριν την απόλυση.

    δ) Για υπαλλήλους που έχουν υπηρετήσει από είκοσι (20) χρόνια συμπληρωμένα και άνω, απαιτείται προειδοποίηση τεσσάρων (4) μηνών πριν τη λύση της σύμβασης ή της σχέσης εργασίας.

    Μαύρα τα μαντάτα και για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας αφού θα πληρώνονται με ποσοστό από 70% έως 85% του βασικού μισθού, ήτοι από 515 ευρώ έως 629 ευρώ. Φτηνή εργασία δηλαδή για χιλιάδες νέους οι οποίοι…. υποβιβάζονται από “γενιά των 700 ευρώ” σε “γενιά των 500”. Φυσικά τα λιγότερα χρήματα θα λαμβάνουν όσοι εντάσσονται στις ειδικές συμβάσεις μαθητείας τις οποίες θα έχει την ευχέρεια να βγάζει ο εργοδότης.

    Το συμπέρασμα είναι ότι ανατρέπονται όλα για χάρη δήθεν της φθηνότερης εργασίας και ανταγωνιστικότητας. Πρόκειται καθαρά για δωράκι στους εργοδότες οι οποίοι θέτουν σε ομηρεία χιλιάδες εργαζόμενους και τους θέτουν διλήμματα όπως “σκάσε και δούλευε” αφού έτσι κι αλλιώς τα μισά λεφτά θα πάρεις για αποζημίωση και ο αντικαταστάτης θα πληρώνεται με 500 ευρώ.

    Εύγε, ούτε η Θάτσερ δεν το είχε σκεφτεί.

    !!!!!Φλερτάρουν επικίνδυνα με την Λαϊκή έκρηξη…δεν θέλω να πιστέψω το ενδεχόμενο..πως το επιδιώκουν κιόλας…
    ------------------------------
    Κινδυνεύει η Δημοκρατία στον Ευρωπαϊκό νότο…από τα οικονομικά μέτρα…είπε ο Μπαροζο..
    χτες στην Ισπανία.

    Ερώτηση: δηλαδή αυτά τα σαΐνια που τα προτείνανε….δεν το σκεφτήκανε καθόλου αυτό..?
    εκτός και αν τεσταρουν τα όρια…!.. για να κανουν την επομενη κίνηση..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ "ΜΑΚΟΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ", ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου..ο επονομαζόμενος και ΗΛΘΙΟΣ"

    Αντί να δώσουν κίνητρα να μην απολύουν κάνουν το αντίθετο

    ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    Σε μια περίοδο που θα έπρεπε να βάλουν κίνητρα για να μην απολύουν οι εργοδότες έβαλαν κίνητρα για να απολύουν. Και πως να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος όταν γίνονται τέτοια πράγματα;
    Η γενιά των 700 ευρώ κατέβηκε άλλα 100 ευρώ και μετατράπηκε σε γενιά των 600 ενώ παράλληλα οι τιμές...
    στα καθημερινά προϊόντα όλο και ακριβαίνουν!
    Είναι κρίμα όμως να βλέπουμε τον Ανδρέα Λοβέρδο να προσπαθεί να στηρίξει τα απάνθρωπα μέτρα και να να υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση είναι σοσιαλιστική και δημοκρατική.

    ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΡΕ ΑΛΗΤΗ.
    ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΚΡΟΦΑ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΕ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΑ 40..
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
    ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΚΟΜΑΤΟ..ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οί πιό επικίνδυνοι κι άχρηστοι στήν νομαρχιακή/δημοτικη ιστορία τού Πειραιά.
    Τόν μετέτρεψαν τελικά σέ μπουρδέλο τής 10ετίας τού ΄50,όπως ακριβώς είναι καί τό κόμμα τους.
    ΠΑΣΟΚΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ!!!
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!
    ΚΑΡΙΟΛΙΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!

    ΈΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1915/ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέ τήν ""συγγραφική άδεια"" τού ΛΥΣΙΑ,αναρτώ έκ νέου σχετικό σχόλιό του,πού αναρτήθηκε στό troktiko.


    QUOTE


    "« Είμαι ο μόνος πολιτικός, που, εδώ και 40 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά, το όνομά μου δεν αναμείχθηκε σε σκάνδαλα. Και ας με λένε…..Σκανδαλίδη ».

    Αυτά δήλωσε ο πρώην Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, εξερχόμενος από την εξεταστική επιτροπή, στην οποία είχε πάει να καταθέσει οικειοθελώς.

    Πόσο πιστευτός, θα ...
    γινόταν, πράγματι, εάν μπορούσε να δικαιολογήσει και την ύπαρξη των ξενοδοχείων στην Κω. Την ύπαρξη των μετοχών του σε διάφορες εταιρείες, την βιλάρα στην Κω, τις σπιταρώνες στην Αθήνα και στην Νέα Μάκρη Αττικής και μερικά ακόμα κραυγαλέα αποκτήματα.

    Σαφώς και δεν υπήρξε ποτέ του προκλητικός, σαφώς και δεν μιμήθηκε στις ακρότητες και στις γελοιότητες τον Κουλούρη, τον Τσοχατζόπουλου και κάποιους ακραία προκλητικούς πολιτικάντες. Που ενδεχομένως θα αποκαλυφθούν σύντομα.

    Σαφώς και δεν έδειξε, αυτή την αρπακτική μανία, που κάποιοι άλλοι την έκαναν σπορ….Αλλά, ας μην μιλάει και για….εξαγνισμό. Αφού το ξέρει πως σαν μυρμήγκια, όλοι τους χωθήκανε μέσα στο μέλι.

    Το ποιός κολύμπησε περισσότερο και ποιός λιγότερο είναι το θέμα μας;

    Ή το ότι στραγγίξανε την κυψέλη; Και τώρα το Δ.Ν.Τ., τιμωρεί μόνο τους αθώους και ανύποπτους. Εμάς δηλαδή. Κατά παραγγελία……

    Απλά, λίγη τσίπα, αν είχαν οι πολιτικοί μας, θα έπρεπε ήδη να είχαν παραδώσει τα κλοπιμαία και να είχαν χαθεί από προσώπου γης…..

    Να είχαν μετακομίσει, κατά …….Αζερμπαϊτζάν μεριά. Μαζί με τον σύντροφό του

    ( στην λαμογιά ) Μαντέλη…..

    Αλλά, τι λέμε τώρα;

    Ποιος έχασε την τσίπα, για να την βρουν και αυτοί…..

    Διαγραφές εδώ και τώρα κύριε Παπανδρέου!"

    ΛΥΣΙΑΣ

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:32 π.μ.

    UNQUOTE.


    Καί ένα δικό μου σχόλιο.
    Αλήθεια θά απαντήση κανείς από τούς "" θιγμένους πράσινους αδιάφθορους "",πού αναφέρονται στό σχόλιο τού ΛΥΣΙΑ???
    Καί φυσικά ό απλός κόσμος γνωρίζει,ότι είναι περισσότεροι οί "" αδιάφθοροι(!!!!!) μέ πράσινη κουλτούρα "",αλλά αυτοί (οί αδιάφθοροι) θεωρούν ότι Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!!!!!!!
    Θά τό μάθουν όμως λίγο πρίν τήν κρεμάλα στήν πλατεία Συντάγματος,λίαν συντόμως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ειδύλλιο ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ εξελίσσεται σε …γάμο

    Μία απλή δήλωση απομένει πλέον για να επισημοποιηθεί ο γάμος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Ούτε Δημαρχεία, ούτε Εκκλησίες ούτε… κουμπάροι! Μια απλή δήλωση…! Βλέπετε όλα τα άλλα είναι …έτοιμα!

    Χθες, στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η οποία σύμφωνα με πρόσφατο νόμο γνωμοδοτεί -όχι δεσμευτικά- με πλειοψηφία 4/5 για τα πρόσωπα που έχει προεπιλέξει το υπουργικό συμβούλιο μετά από εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης, «όλα» τα κόμματα αρνήθηκαν την έκφραση γνώμης για την επιλογή ανωτάτων δικαστικών λειτουργών, προκειμένου να καλύψουν κενές θέσεις στα τρία ανώτατα δικαστήρια.

    Το μόνο κόμμα που «συνέπλευσε» με την κυβερνητική οδηγία ποιο ήταν; Ο ΛΑΟΣ…!!
    «Όλα» τα άλλα κόμματα εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους για την ανάμειξη της νομοθετικής εξουσίας σε έργα και καθήκοντα της εκτελεστικής χωρίς πρόβλεψη από το Σύνταγμα, αλλά μόνο ο ΛΑΟΣ συνέπλευσε με το ΠΑΣΟΚ

    Με δήλωσή του ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παπουτσής χαρακτηρίζει την άρνηση των βουλευτών των τριών κομμάτων ως «υπονόμευση της νέας κοινοβουλευτικής διαδικασίας»….
    Όχι, δεν ευχαρίστησε δημοσίως τον ΛΑΟΣ…

    Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΉΔΗ ΕΔΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μπορούσε να λέει...
    ΕΛ-ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ με απελευθέρωση τζόγου”
    Batista vs george!!! Πιστεύω, ο Γιώργακης ειναι καλύτερος.
    ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΟΛΑ.ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ..ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΡΕ..........

    --------
    Οταν πάντως μιλάω εγώ για κληρωτή δημοκρατία, δεν έχω στο νου τέτοιου τύπου …κληρώσεις.
    Κιαν μπορούσαμε να αποφασίσουμε όλοι οι πολιτες, σιγά μη τους δίναμε ποτέ την άδεια να κάνουν την χώρα παράγκα του τζόγου.
    Οπως και για χιλιάδες άλλα θέματα.

    Ολιγαρχία πατριώτη.
    200 χρόνια Ολιγαρχία.
    Και μην το πεις αυτό το “πράμα” δημοκρατία, ούτε στο παιδάκι σου.
    Μη τέτοιο ψέμμα…

    Δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ζήσω σε τέτοια Ελλάδα.
    Οτι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι το κάνουν εντελώς χωρίς την συγκατάθεσή μου.
    Ελπίζω και χωρίς την δική σας.
    Θα είναι μια παρηγοριά η σκέψη αυτή τουλάχιστον.


    Και δεν δέχομαι το επιχείρημα ότι η κυβέρνηση κάνει ότι κάνει απλώς για να μαζέψει έσοδα και να βοηθήσει την χώρα να βγει από την κρίση δανεισμού.
    Δεν έχουν καλές προθέσεις οι κυβερνώντες.
    Ούτε αγνές.
    Ούτε πατριωτικές.
    Ούτε φιλολαϊκές.
    Ούτε τίποτε.

    Λυπάμαι όσους τους ψήφισαν.
    Και εμάς όλους για την τύχη μας.
    Δεν μας άξιζε τέτοιο πράγμα.
    Κύριοι κατεδαφίζουν την χώρα βάσει σχεδίου.
    Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΔΕΝ πρέπει να ξαναπατήσουν στην βουλή.
    Πρέπει να αρνηθούν την συμμετοχή τους στο πολιτικό γίγνεσθαι.
    Να αποσυρθούν από παντού και να καλέσουν τον κόσμο στον δρόμο.
    Μέχρι να προκληθεί κάποια, οποιαδήποτε, αλλαγή προς το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μ' αρέσει που διαγκωνίζονται πιος θα γίνει περιφερειάρχης με τι ψήφους ?
    κανένας τους δεν θα βγεί αν περάσει στον δεύτερο γύρο, λέω αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πού είναι οι φοιτητές, που είναι οι εργάτες, που είναι ο λαός;
    Έχουμε σκύψει και μας βαράει ο Παπανδρέου και τα 160 καλοπληρωμένα πιόνια του.
    Κοτζάμ δικτατορία με τα τάνκς στους δρόμους έριξε η προηγούμενη γενιά, η σημερινή νοιάζεται μόνο για τους έρωτες της μενεγάκη, τα τραγούδια στη eurovision και το ποδόσφαιρο.
    Κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας ιδανικά και πολιτισμό και η τηλεόραση μας υποβίβασε σε πολιτισμική αλοιφή, american style.
    Από τον πολιτισμό πέσαμε στο μάμ, κακά και νάνι.
    Τώρα χάνουμε το μάμ, άρα χάνουμε και τα κακά.
    Εάν δεν επαναστατήσουμε θα μείνουμε στο νάνι, μερικοί στα παγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν τον ψηφιζατε, καραγκιοζηδες, ειμαι περιεργος ναξερα τι -περιμενατε, μουλαρια.
    Επειδή ηταν 212 εκατοστα, κομπλεξικά ανθρωπάκια,του δωσαταε την δυνατοτητα, να διευθυνει ενα απο τους μεγαλυτερους Δημους της Χώρας, Μαλακες, ε, μαλακες.
    Επειδη εβαζε καλ'αθια....Τωρα γιατι κλαιτε πανω στα εριπια???
    Κοπροσκυλα του Κερατα...
    Σάμπως δεν ειστε οι ιδιοι που βγάλατε Πρωτη σε στεαυρους συμβουλο στο Κερατσινι, την Βάνα Μπαρμπα?Σάμπως δεν ειστε οι ιδιοι που ψηφιζετε 30 χρονια τον Τραγάκη κιαλλα 20 τον γυιοτου γεροδιαμαντιδη?

    Πρεπει να απαγορευθει δια νομου στους Πειραιωτες να ψγφιζουν.
    Γιατι, αν σας προτεινει ενα μεγάλο κομμα, την Πεγκυ Ζινα (ειναι Πειραιωτισα) δεν θα την ψηφισετε?
    Σουργελα, ε, σουργελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΑΦΟΣ ΜΠΑΤΑΡΕΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΦΑΣΟΥΛΑ ΜΙΧΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΙΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΥΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΜΜ.. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΥΣ,
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. “Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μας πάρουν με τις ντομάτες»”

    Για πρωτη φορα μετα απο πολλες δεκαετιες τα καφενεια θα προσφερουν καλλιτερη διασκεδαση απο τις κινηματογραφικες αιθουσες. Φανταστειτε πχ ανακοινωση του στυλ: Πεμπτη απογευμα επισκεπτεται το καφενειο μας ο ταδε βουλευτης να σας μιλησει για το πως θα σωθει η χωρα…

    με τις ντοματες θα ειναι η καλυτερη εκδοχη γι’αυτους…
    μην βρεθουν κρεμασμενοι κ φωτια απο κατω τους …κ τους αξιζει

    Συμφωνώ, ήδη το τελευταίο δίμηνο άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες “ψιλές”…

    ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ.
    ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟ ΑΣΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ..ΣΧΕΔΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ…

    …Οι ντοματες πολυ τους πεφτουν….το πιθανοτερο ειναι να τους πεταξουν αυτο που μας εχουν βαλει να ξερανουμε για να τρωμε….
    ….εξαλλου τους ταιριαζει …. ποιοτικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μπαγάσα Μίχα, αυτή τη φορά το πέτυχες το μαλί. Τί Νο μαντέκα χρησιμοποιείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση