GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκοβε βόλτες ολόγυμνη στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου για να ξεπεράσει το χωρισμό της...

Από το http://www.showbiz.com/ Ο μισός ανδρικός πληθυσμός που βρισκόταν το πρωί του Σαββάτου στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Λάρνακας ...


Ο μισός ανδρικός πληθυσμός που βρισκόταν το πρωί του Σαββάτου στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Λάρνακας λίγο έλειψε να πνιγεί.
Στον άλλο μισό ανδρικό πληθυσμό του κόπηκε η ανάσα παρακολουθώντας την εκρηκτική Ρία Αντωνίου ολόγυμνη στο μπαλκόνι του δωματίου της. Κανείς δεν πίστευε στα μάτια του με το θέαμα που αντίκριζε και το gossip έκανε αστραπιαία τον γύρo του ξενοδοχείου.
Ο φωτογράφος μας έκανε δεκάδες κλικ στο καλλίγραμμο σώμα του μοντέλου-τραγουδίστριας που κυριολεκτικά τρέλανε τους πάντες.
Η Ρία έμεινε για 2-3 λεπτά στο μπαλκόνι της, μίλησε στο κινητό της τηλέφωνο και επέστρεψε στο εσωτερικό του δωματίου της. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…
Ρία γερά μας πήρες τα μυαλά.

13 σχόλια

  1. πηγε χθες στο ηρωδειο ο καθυστερημενος αμερικανος να παρακολουθησει συναυλια και το βρισιδι εφυγε συννεφο μολις μπηκε.

    πολλοι εβριζαν που δεν ειχαν παρει αβγα η ντοματες μαζι.

    της πουτανας εγινε και το αλλοδαπο ψευτρακι εκανε οτι δεν καταλαβαινε καλα ελληνικα.

    γαμησε τα ειχε πολυ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΛΤΑΡΕ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, της Ρίας μου της τον έχωνα με τη μία.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε............

    Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς.

    Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί Μαλακες βγάζεις τώρα;…

    Διακονιαρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γκάβλωσα γερά τώρα !!!

    http://gatzoli.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάβλωσα γερα ρε παιδιά !!
    http://gatzoli.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. einai ayto poy leme pipa kwlo ki emploki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριακή, 30 Μαΐου 2010
    Έλληνες στηρίξτε τον Βασίλη Λεβέντη και δεν θα χάσετε!
    Αφού δεν ακούτε τα καλέσματα της Ο.Ε.Α. και δεν θέλετε να επαναστατήσετε εναντίον του σάπιου και απάνθρωπου πολιτικού συστήματος, η μονή λύση για την Ελλάδα είναι κατά κάποιο τρόπο μόνο ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων. Ούτε μασόνος είναι ούτε απατεώνας ούτε κανένας μαλακας. Είναι πανέξυπνος και ικανός για να αλλάξει πολλά πράγματα και προπάντων θα στείλει όλους τους πολιτικούς απατεώνες και κάθε λογής απατεώνες στον αγύριστο! Δεν απευθυνόμαστε στα κομματόσκυλα οι οποίοι κοιτανε μόνο το τομάρι τους ακόμα και αν η Ελλάδα εκλείψει, αλλά σε όλους τους βιοπαλαιστές και τίμιους Έλληνες, και σε όλους τους Αξιωματικούς τους οποίους ο Λεβέντης θα προστατευσει αυτούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις!!
    Μπορει να μην συμφωνουμε σε όλα αλλα είναι σε αυτη τη φαση ο ικανοτερος και πιο καθαρός για να βγαλει από τα αδιεξοδα την Ελλαδα…. Αν δεν προλαβουν να την διαλυσουν και να την κανουν σταχτη...για να ρθούν μετά ως "εισαγόμενοι σωτήρες" οι εβραιoσάξονες μογγολoειδείς Γλυξμπουργκ να δώσουν την χαριστική βολή στον πλανητικό ελληνισμό τη λευκή και τη μαύρη φυλή.

    ΥΓ. Αλλωστε εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τις συμπαιγνιακές ρυθμισμένες εβραιομογγολικές και σαξονικές εισαγόμενες ιδεοληψίες ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (Σοσιαλισμός) - ΚΕΝΤΡΟΥ - ΔΕΞΙΑΣ (Καπιταλισμός) ρυθμισμένες έτσι ώστε να διχάζουν τους έλληνες, αλλά απλώς εμείς διακρίνουμε και στηρίζουμε τους όντως ακόμη καθαρούς έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN GIRLES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα παίξει σε καμιά τσόντα αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα, η ψωναρα δεν μπορουσε να ριξει κατι πανω της για να βγει στο μπαλκονι? δεν την εμαθε η μαμα της και ο μπαμπας της να εχει λιγη ντροπη πανω της? τι λεω ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mόνο που τη βλέπω χύνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαφήμιση στο εργαλείο που κόβει κατοστάρικα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση