GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σταύρος Δήμας υποφήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ!...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, με την υποστ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες και του πρώην Επιτρόπου της χώρας μας στην Ευρ. Ένωση Σταύρου Δήμα!
Η πιθανή υποψηφιότητα του κ. Δήμα συνδέεται αφενός με το πολιτικό προφίλ του και αφετέρου με τις αρμοδιότητες που είχε ως Επίτροπος για...
τα θέματα περιβάλλοντος. Σχετικά με αυτά η Περιφέρεια Αττικής θα έχει πλέον βαρύνοντα και αυξημένο ρόλο. Ένας από τους πιο κρίσιμους τομείς αφορά μάλιστα τη διαχείριση των απορριμμάτων για την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θεωρείται μία από τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος σε πολλά επίπεδα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει ήδη σχετικές ανεπίσημες επαφές υψηλόβαθμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Δήμα ο οποίος μετά τη λήξη της θητείας του στην Ε.Ε. αποσύρθηκε από το πολιτικό προσκήνιο αν και στήριξε τον Αντ. Σαμαρά στην εσωκομματική αναμέτρηση έναντι της ΝΔ. Μπακογιάννη.
Εφόσον "κλειδώσει" μια τέτοια υποψηφιότητα, θεωρείται ότι μπορεί να διευκολύνει τη διείσδυση του ΠΑΣΟΚ στον κεντροδεξιό χώρο και μάλιστα χωρίς μεγάλο ρίσκο αφού και τώρα, που οι συνθήκες δεν είναι καλές, στις δημοσκοπήσεις το κυβερνών κόμμα προηγείται κατά πολύ της ΝΔ έναντι της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

12 σχόλια

  1. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ?ΟΛΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΖΙΤΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδεμία έκπληξις, όπως και νάχει το μαύρο που θα φάει θα πάει γόνατο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε............

    Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς.

    Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί Μαλακες βγάζεις τώρα;…

    Διακονιαρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ
    ΜΕ ΚΟΚΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ !

    Η΄ΒΑΡΕΣΕΣ 2-3 ΜΠΟΥΚΑΛΟΥΣ ΜΕΗΣΜΕΡΙΑΤΙΚΗ
    ΨΟΦΙΜΙ..ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝΕ ,Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΠΟΛΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ 200,000.000 ΕΥΡΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ,ΚΟΙΤΑ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανελόπουλος, Εβερτ και Δήμας οι τρείς κουράδες που πολεμούσαν με νύχια και δόντια τον Μητσοτάκη.

    Πώς να μην πληρεί τις προυποθέσεις για να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ το φαλακρό κουρσούμι από την Κόρινθο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7.54
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ. ΤΟ ΜΑΚΡΥ-ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ή ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί το “σύστημα” δίνει τόσο απροκάλυπτα τους πολιτικά τελειωμένους του ΠΑΣΟΚ;
    Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος κ.λ.π.

    Μήπως θέλουν έτσι να ….προστατεύσουν κάποιους από τους εν ενεργεία πρωταγωνιστές του προσκηνίου και του …παρασκηνίου;

    Οι υπόλοιποι πρέπει να μας ενδιαφέρουν.
    Αυτοί των οποίων το όνομα δεν συζητείται καθόλου.
    Ο Ακης δεν είναι τίποτα.
    Οι υπόλοιποι είναι το θέμα.
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΜΠΟΥΚΗ-ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
    ΝΙΚΟS & ANDRIKOS PAPANDREOY ;

    Ο Άκης ήταν το νο 2 του Ανδεϊκού ΠΑΣΟΚ, Μαντέλης και Τσουκάτος εξ απορρήτων του Σημίτη, η Ντόρα ήταν το νο2 της ΝΔ και βέβαιη διάδοχος του ΚΑΚ (έσπασε ο διάολος το ποδάρι του βέβαια και δεν τους έκατσε).

    Τι παραπάνω αποδείξεις ψάχνουμε ; Όλο το πολιτικό σύστημα βουτιές στη χαβούζα έκανε.
    Κι όσοι δεν πήραν είναι κι αυτοί συνένοχοι γιατί γνώριζαν και δε μιλούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΑΑΑΑ.....επί την ευκαιρία....
    "Σήμερα τα δίποδα γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος..."

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η Κυβερνητική Βαβέλ του !!

    Η εικόνα που εκπέμπει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα εξηγεί απόλυτα και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους φθάσαμε στην κρίση δανεισμού.

    Το κυβερνητικό σχήμα εμφανίζεται χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, να αλληλοσπαράσσεται με τους υπουργούς να εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας εναντίον του άλλου για βασικά ζητήματα της κυβερνητικής πολιτικής.

    Πριν συμπληρωθούν καν οκτώ μήνες με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία η μεταμοντέρνα διακυβέρνηση που ευαγγελιζόταν ο κ. Παπανδρέου κατέληξε στη σύστασή του στα κυβερνητικά στελέχη να μην αντιμετωπίζουν τα χαρτοφυλάκιά τους σαν φέουδα…

    Και όλα αυτά να συμβαίνουν σε μια περίοδο που η χώρα ελέγχεται και αξιολογείται από την τρόικα, η οποία, φροντίζει να μας υπενθυμίζει ευθέως ότι κάτω από το μνημόνιο έχει μπει η υπογραφή της κυβέρνησης και η έγκριση του κοινοβουλίου.

    Το σκηνικό ασυνεννοησίας και κυρίως της αδυναμίας συντονισμού του κυβερνητικού έργου δίνει το πλέον αρνητικό μήνυμα πρώτα προς τις αγορές, που θα εξακολουθούν έτσι να μην εμπιστεύονται μια κυβέρνηση με ενδείξεις παραλυσίας.

    Το μήνυμα αυτό το λαμβάνει, όμως, και η κοινωνία η οποία με καταρρακωμένη ψυχολογία παρακολουθεί την καταιγίδα των μέτρων που θα συμπιέσει το βιοτικό της επίπεδο, ενώ τα μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα έχουν χαθεί στην «ενδοκυβερνητική διαβούλευση».

    Οι διαφωνίες των κυβερνητικών στελεχών εμφανίζονται παντού και οι «πατρικές» παραινέσεις του πρωθυπουργού για συναδελφικότητα πέφτουν στο κενό.

    Είναι ενδεικτική η βαβέλ απόψεων για τα αίτια της ακρίβειας και τις αποκρατικοποιήσεις.

    Για το σημαντικό πρόβλημα της ακρίβειας , οι αντιπαραθέσεις αφορούσαν τα αίτια που την προκάλεσαν. Η κ. Κατσέλη δείχνει προς το υπουργείο Οικονομικών, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ και των ειδικών φόρων στα καύσιμα-ποτά, και ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντά ότι η αύξηση των καυσίμων είναι μεγαλύτερη από ό,τι αντιστοιχεί στις αυξήσεις των φόρων.

    Και βεβαίως, στην πράξη παρακολουθούμε την ανοδική πορεία του πληθωρισμού. Η έλλειψη σχεδιασμού και στον τομέα της ακρίβειας άλλωστε εκφράζεται και μέσα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε με την ερώτηση 26 βουλευτών του, που θέτουν την αντιμετώπισή της ως ζήτημα αξιοπιστίας της κυβέρνησης έναντι των πολιτών που «πρέπει να αισθανθούν προστασία για τη μείωση των εις βάρος τους αρνητικών συνεπειών».

    Όσο για τις αποκρατικοποιήσεις οι γνώμες των υπουργών είναι πολύ διαφωτιστικές για το τι ακριβώς έχει δρομολογηθεί:

    Ο κ. Μπεγλίτης χαρακτήρισε το πρόγραμμα πρόχειρο και απροετοίμαστο και δίνει την εντύπωση «ενός άγχους να ξεπουλήσουμε άρον άρον ό,τι μπορούμε»

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος πιστεύει ότι «το σχέδιο είναι χωρίς χρονοδιάγραμμα και ξεκάθαρους στόχους».

    Αν αυτά πιστεύουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τι περιμένουν να πιστέψει η ελληνική κοινωνία που τους παρακολουθεί εμβρόντητη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΕΒΡΑΙΟΦΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδηση
    το θεμα ειναι ποιον θα στηριξουν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου!!

    Για Σγουρο το βλεπω αν δεν βγει αλλο χαρτι....\\

    για Δημα πολυ χλωμο...σαν να λεμε δαμανακη. .. . οξαποδω!

    αυτα

    Αλλα προτιμουμε τον Ραγκουση περιφερειαρχη Κυξλαδων...αντε στο καλο...να ,μας γραφεις//

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση