GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαριλίζα καλύτερα άστο ...γι' αργότερα

Από το http://activistis.gr/ Κα Μαριλίζα, αφού δεν το γνωρίζετε το άθλημα . Παρατήστε τα. Δεν φαίνεστε να είστε γνώστης των αδυναμιών του ...

Από το http://activistis.gr/

Κα Μαριλίζα, αφού δεν το γνωρίζετε το άθλημα. Παρατήστε τα. Δεν φαίνεστε να είστε γνώστης των αδυναμιών του ΕΣΥ. Αλλά ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι γνωρίζετε, δεν μας πείθετε ότι έχετε όραμα και σχέδιο.
Βγήκατε και κάνατε κάποιες θολές και δυσνόητες, ακόμη και για σας - εξαγγελίες. Γιατί Υπουργέ μας; Φοβηθήκατε ενδεχόμενη χαμηλή βαθμολόγηση από τον Πάγκαλο και είπατε να δείξετε την αναγκαία ενεργητικότητα;
Για να δούμε τις προθέσεις της Υπουργού:
Αόριστες υποσχέσεις για ολοήμερη λειτουργία των...
 δημοσίων νοσοκομείων έδωσε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Πώς μπορεί να γίνει αυτό, αφού υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό (κυρίως νοσηλευτικό) ;
Είπε ότι εφόσον το μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί για την ολοήμερη λειτουργία ενός νοσοκομείου, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης επικουρικού προσωπικού. Σημειώνεται ότι η ολοήμερη λειτουργία θα χρηματοδοτείται μέσα από το ίδιο το σύστημα.
Και εξήγησε: «Τα έσοδα θα πηγαίνουν για την κάλυψη των αναγκών της ίδιας της ολοήμερης λειτουργίας και του προσωπικού που θα απασχολείται».
Δηλαδή κα Μαριλίζα μας για την ολοήμερη λειτουργία των Νοσοκομείων θα πρέπει να βάζουν το χέρι στην τσέπη οι πολίτες; Θα γίνει επέκταση του άθλιου συστήματος απογευματινών ιατρείων που εγκαινίασε ο πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος; Σύμφωνα με το οποίο για να μπορέσει ο ασθενής να εξεταστεί από γιατρό της επιλογής του πρέπει να πληρώσει εξτρά τον γιατρό (μέσα στο σύστημα) ;
Γι' αυτό κα Μαριλίζα μας μνημονεύσατε τον πρώην αποτυχημένο υπουργό; Μα αυτός έφυγε τρέχοντας από το υπουργείο για να μην τον φάνε τα πιράνχας, όπως είπε, δηλώνοντας αδυναμία να προχωρήσει - όπως και όλοι πλην Γεννηματά - στην απαραίτητες ανατροπές και αναγκαίες βελτιώσεις του συστήματος. Και τι σόι ολοήμερη λειτουργία θα είναι, αφού δεν μπορείτε να διευκρινίσετε ούτε τον χρόνο έναρξης, ούτε ποια νοσοκομεία θα συμμετέχουν, ποιο θα είναι το κόστος....
Η μόνιμη επωδός σας «ζητάτε να μάθετε λεπτομέρειες. Θα τα δούμε όλα...» δυστυχώς δεν μας κάνει αισιόδοξους για τις εξαγγελίες σας.
Δείξατε βέβαια την πρόθεσή σας να ξεκαθαρίσετε με το θέμα των Πανεπιστημιακών γιατρών (όπως επιχείρησαν να κάνουν και πολλοί προκάτοχοί σας που έμεινα στα λόγια) ζητώντας τους (θεωρητικά ασφαλώς) να επιλέξουν μεταξύ της θέσης τους στο Νοσοκομείο και στα ιδιωτικά τους ιατρεία.
Θέλει αρετήν και τόλμη ... η υγεία. Έχετε το θάρρος και την αποφασιστικότητα να μετεξελίξετε το ιατροκεντρικό ΕΣΥ σε ανθρωποκεντρικό; Μπορείτε να δημιουργήσετε εκείνους τους μηχανισμούς - θεσμούς που θα περιορίσουν τις τεράστιες και ανεξέλεγκτες δαπάνες - σπατάλες; Έχετε τα κότσια να συγκρουστείτε με το "θηρίο";
Πολύ φιλόδοξη ακούγεστε.... αλλά μάλλον είστε πολύ ανέτοιμη για τις συγκρούσεις και ρήξεις που απαιτούνται.

18 σχόλια

  1. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΅ΝΟΥΜΕΡΑ΅
    μα πασοκ είναι ??????????

    Η παρωδία της χθεσινής επιστολής των 14 βουλευτών του πασόκ πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.
    Μνημείο υποκρισίας.
    Μου θύμησε τις παλιές κακές μέρες του πρωθυπουργού Αντρέα, που όταν έδερναν τα ΜΑΤ τους συνταξιούχους έξω από του μαξίμου αυτός έλεγε στα κανάλια:
    -Έχουν δίκιο οι συνταξιούχοι, αυτές δεν είναι συντάξεις αλλά φιλοδωρήματα.
    Και ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός!
    Πόση υποκρισία κουβαλάνε Θεέ μου;
    Υπάρχει γονίδιο υποκρισίας τελικά;

    ΠΑΝΤΩΣ Εθνικοσοσιαληστικά ρουφιανόσκατα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ.--

    Ο Παπανδρέου θα το πιεί το πικρό ποτό της υποκρισίας του,
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    Όσο και να κτυπιέται,
    όση προπαγάνδα και να κάνει,
    όσο θράσος και να επιδείξει δεν τη γλυτώνει.
    Θα φύγει βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΑΤΑ
    ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ .... ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ...και χαίρονται !!!!!

    ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ λέγεται αυτό ρε ηλίθια
    πραγμαρα...Δ Ι Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η !!
    ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. /.

    Ολα αυτά είναι μπούρδες. α) δεν θα είναι υπουργός σε ένα ή δύο μήνες (γιατί θα πέσει η κυβέρνηση μόλις ξεσηκωθεί ο λαός, όταν δει τι παιχνίδια παίζουν οι διεθνείς τράπεζες στην πλάτη του) β) δεν λέει τίποτε καινούριο σε σχέση με τους προηγούμενους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ., αλλά κανείς τους δεν μπόρεσε να τα εφαρμόσει, γιατί θέλουν πολλά χρήματα που ειδικά τώρα δεν υπάρχουν γιατί τα έφαγαν και ότι μένει συνεχίζουν να το τρώνε. γ) Αγαπητή Μαριλίζα έστειλες μια εγκύκλιο προ 20ημέρου στα νοσοκομεία για το πως να διαχειρίζονται τα stocks των φαρμάκων. Αυτή την εγκύκλιο την έδωσες να τη φτιάξει μια ιδιωτική εταιρεία συμβούλων την οποία και φυσικά πλήρωσες γύρευε πόσα εκατομμύρια! Δηλαδή τη δουλειά που έπρεπε να κάνεις εσύ, η υφυπουργός σου, ο γενικός γραμματέας και οι διευθυντές του υπουργείου σου, εδήλωσες ουσιαστικά αδυναμία και δεν την έκανες! Ανέθεσες σε ιδ. εταιρεία να στην κάνει! Μήπως και το νέο νομοσχέδιο είναι κάποια φαεινή ιδέα καμιάς ιδ. εταιρείας? Απ' ότι φαίνεται δεν είσαι ικανή να κυβερνήσεις το υπουργείο και θυσιάζεις τα χρήματα του Ελλ. λαού σπαταλώντας τα σε διάφορες εταιρείες!!!!
    ΠΑΣΟΚ μαζευτείτε!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!

    ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η Ιστορική δικαιοσύνη μου επιβάλει να διατυπώσω οτι μεταξύ των εχθρών οι οποίοι ευρίσκεντο απένατι ημών, ο Έλλην στρατιώτης προ πάντων, επολέμησε με το μεγαλύτερον θάρρος. Παρεδόθη μόνον όταν η εξακολούθησις της αντιστάσεως δεν ήτο πλέον δυνατή και δεν είχε πλέον κανένα λόγο... Επολέμησεν εντούτοις τόσον γενναίως ώστε και οι πολέμιοί του δεν δύναντι να του αρνηθούν την εκτίμησιν των... Ούτω οι αιχμάλωτοι Έλληνες απελύθησαν αμέσως, λαμβανομένης υπ' όψιν της ηρωικής στάσεως των στρατιωτών αυτών
    Adolph Hitler, Reichstag 4 Μαίου 1941

    ...τωρα εγω γιατι νιωθω ηλιθιος... και πολυ λιγος;;;;;;; ας βοηθηαει καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι για να δείτε τί εστί πασόκ και πόσο ανεγκέφαλοι είναι μερικοί συμπολίτες μας, που τους ψηφίζουν.
    Οι παρακάτω 14 πράσινοι βουλευτές:
    Πάρις Κουκουλόπουλος,
    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος,
    Σοφία Γιαννακά,
    Μιχάλης Κατρίνης,
    Βασίλης Γερανίδης,
    Μιχάλης Τζελέπης,
    Νίκος Σαλαγιάννης,
    Βασίλης Κεγκέρογλου,
    Χρήστος Πρωτόπαπας,
    Όλγα Ρενταρή-Τέντε,
    Δημήτρης Καρύδης,
    Τάσος Σιδηρόπουλος,
    Παύλος Στασινός και
    Γιάννης Αμοιρίδης
    έστειλαν χθές επιστολή προς το Λοβέρδο λέγοντας ότι δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο αυστηροί είναι οι όροι του Μνημονίου του Δ.Ν.Τ. (που υπερψήφισε το πασόκ, η θοδώρα και ο καρατζαφέρης).
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ.
    Μέσω της δικής τους ψήφου θα πεινάσει ο Ελληνικός λαός για τουλάχιστον δέκα χρόνια και αυτοί λένε ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ OI ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
    Εάν πράγματι είναι τόσο ηλίθιοι που δεν ξέρουν να διαβάζουν ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.
    Δηλαδή, μας καταδίκασαν να πέσουμε στα νύχια του Δ.Ν.Τ. και δεν τρέχει τίποτε;
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ, ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;
    Τους μισθούς, τα επιδόματα, τα εξτρά σας και τις συντάξεις τους τα κρατάνε και νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με μία συγνώμη;
    Και ένα τελευταίο.
    Καλά, οι 14 είναι γαϊδούρια και δεν ντρέπονται.
    Οι ψηφοφόροι τους δεν εξαγριώνονται από το δούλεμα;
    Τί τους έβαλε μέσα στο κεφάλι ο μεγαλοδύναμος;
    Κουνουπίδι;
    ΥΓ: τα στοιχεία τα πήρα από το antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗ: H ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΞΕΝΟ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΛΕΕΙ 30% Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ...ΤΟ ΟΡΓΙΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕ ΟΥΦΟ? ΘΑ ΣΕ [ΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ασχετοσυνη της κας υπουργου φανηκε και απο τη στελεχωση των νοσοκομειων της χωρας.

    Στη Σπαρτη για παραδειγμα το ΔΣ του νοσοκομειου το διορισε ο τοπικος βουλευτης του Πασοκ και εβαλε μια ηθοποιο, εναν ταχυδρομικο υπαλληλο, εναν φροντιστη της παραπαιδειας και για διοικητη εναν θεολογο.

    τελεια συνυπαρξη.

    οπως λεμε διασταυρωση αετου και μπουφου.
    τι θα βγει στο τελος ?

    μια παπαρα !!!


    ........................
    η Υπουργος δεν ειναι ευκολο να βαλει βεβαια ταξη σε εναν κικαιωνα που λεγεται ΕΣΥ ομως οι προθεσεις της απλα δεν επαρκουν θελει γνωση, τσαγανο,και βουληση για ανατροπες με νοοτροπιες ετων και ετων.

    θελει ουμπαλα ρε εεεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ....
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΑΤΖΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΝ.
    ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΧ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ Η ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η ΦΑΡΜΑΚΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ...... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα δώσω στον Σαμαρά μια συμβουλή που εφαρμόζω ο ίδιος στην δουλειά μου:
    Σε καιρό κρίσης, κάνεις επίθεση. Συγκρούεσαι. Κατά μέτωπο. Δεν φοβάσια απώλειες, σε καιρό κρίσης Οι απώλειες υπάρχουν ούτως ή άλλως. Η υπέρβαση γίνεται τώρα. ΤΩΡΑ, όχι το 1999 που ο κόσμος έτρωγε με δύο πηρούνια.

    Τώρα κτυπάς την διαφθορα και τα ΜΜΕ, τώρα που είναι γονατισμένοι και στα αποτέτοια μας αν δεν μας στηρίξουν.
    Τώρα πονάνε, αύριο θα είναι λερναία ύδρα.
    Τώρα χτυπάς τις ΑΠΕ που θα σε φτωχύνουν σαν χώρα,
    τώρα που ο Μαντέλης φανερώθηκε ώς …ιδρυτής του,
    τώρα χτυπάς την αναμειξη της οικογένειας του ΓΑΠ στην Πράσινη Ανάπτυξη,
    τώρα που ο κόσμος βλέπει ότι αυτές οι πρακτικές τον αφήνουν χωρίς σύνταξη.

    Δεν θα δώσει πίσω τις συντάξεις στον κόσμο, ο ΓΑΠ πρέπει να το κάνει αυτό.,
    Χτύπα τον και άσε τα συμμαθητιλίκια.
    Αν δεν τον χτυπήσεις, θα κοιτάς τα παιδιά του να είναι αντιβασιλείς σε 15 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μετρα ειναι καταπληκτικα.
    Το στοιχημα φυσικα ειναι να μπορεσουν να εφαρμοστουν.

    Καποιοι δεν θελουν: Φαρμακαδες, μιζαδοροι, όλοι αυτοι που τα επαιρναν κανονικα επι δεκαετίες και ιδιαιτερα επι θητειας Κακλαμανη και Αβραμόπουλου. Καθε μερα βγαινουν στη φορα τα απλυτα τους. Δειτε τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ σημερα

    Προτείνω λοιπον

    1. Τα δεξιόμουτρα επιτελους να σκασουν

    2. Οι ηλιθιοι που δεν εχουν ιδεα απο αυτα τα θεματα να σταματησουν να γινονται παπαγαλακια των φαρμακευτικων εταιρειων, που ριχνουν και στα blogs τις παπαριες τους ότι δηθεν ανησυχουν για την υγεια του λαου

    3. Οι γιατροι να αποφασισουν με ποιον θα πανε και ποιον θα αφησουν. Δεν ειναι δυνατον να κλεινουν τα νοσοκομεια επειδη τους καθυστερουν τις εφημεριες, όταν όλοι γνωριζουν οτι αυτες τις εφημεριες δεν τις κανουν ποτε.
    (Γιατι δεν το γραφει κανεις αραγε;)

    Ηταν απλα ενα τέχνασμα για να μπορεσουν να τους δωσουν χρηματα παραπανω

    Ενταξει εγινε κεκτυμενο αλλα μην ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και κυριως ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πηγε χθες στο ηρωδειο ο καθυστερημενος αμερικανος να παρακολουθησει συναυλια και το βρισιδι εφυγε συννεφο μολις μπηκε.

    πολλοι εβριζαν που δεν ειχαν παρει αβγα η ντοματες μαζι.

    της πουτανας εγινε και το αλλοδαπο ψευτρακι εκανε οτι δεν καταλαβαινε καλα ελληνικα.

    γαμησε τα ειχε πολυ γελιο.

    05 Ιουνίου 2010 2:41 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά η Παραξενογιαννακοπούλου δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται.Μ' όλα τα μ...να του Παναγιωτακόπουλου δίπλα της είναι φυσικό ότι θα αναδομηθεί και δεν θα έχει καταλάβει. Εσύ,όμως, βρε Φώφη μου δεν λυπάσαι που θα τρίζουν τα κόκκαλα του Γεννηματά με τις μαλ...ες σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑ.... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ Κ. ΞΕΝΟ...ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ....ΕΙΝΑΙ
    Οι συνέπειες του πασοκισμού.

    Όταν ένας άνθρωπος
    - που μπήκε στα 22 με κομματικό μέσον σε ΔΕΚΟ, αγράμματος ντενεκές
    - που η απασχόλησή του ήταν να κόβει το εξωφλητικό απόκομμα σε λογαριασμούς (π.χ. ΟΤΕ-ΔΕΗ) και να πατάει σφραγίδα “εξωφλήθη”
    - που κάνοντας χρήση διαφόρων διατάξεων συνταξιοδοτήθηκε μετά 25-30 χρόνια “υπηρεσίας” – ή σαν μητέρα στα 40 της
    - που παίρνει πάνω από 2.000 € σύνταξη (επί 14)
    - που απολαμβάνει εξίσου ευνοϊκές υπηρεσίες περίθαλψης
    - που ουδέποτε τον απασχόλησε το ζήτημα ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ πραγματικές οικονομικές πράξεις προέρχεται η σύνταξή του
    - που την φράση “παίρνω ένα ελάχιστο ρίσκο στη ζωή” την έχει διαβάσει μόνο σε εφημερίδες

    περίμενε ότι από τα 50 μέχρι τα 80 με την παχυλή σύνταξη, συνδυασμένη συνήθως από μια εξίσου παχυλή της επίσης πρασινοδιορισμένης συζύγου, θα ζήσει μια κοσμοπολίτικη ζωή απογόνου Άγγλου αποικιοκράτη γαιοκτήμονα, φυσικά υπάρχει πρόβλημα.

    Πολύ περισσότερο όταν ο ντενεκές με την προσωπική ευμάρεια πληρωμένη με συλλογικά δανεικά “σπούδασε”, δηλαδή έκανε με κάθε μέσο (όπως πληρωμένα πτυχία σε Ρουμανίες, Βουλγαρίες κλπ) πτυχιούχους τους απογόνους του και τους διόρισε και αυτούς για να συνεχίσουν οικογενειακά το ξεκοκκάλισμα του δημοσίου τομέα.
    Αλλά πάνω απ’ όλα έθεσε το κοινωνικό πρότυπο.

    Ποιος είναι τόσο μαλ.κας να δουλεύει όταν ο διπλανός του “ξύνεται” και περνά ζωή χαρισάμενη; 18χρονοι συζητούν για συντάξεις!
    ------------------------------
    Δεν λυπάμαι κανέναν από αυτούς.
    Το ζήτημα είναι ότι η
    - η προσωπική τους ευημερία
    - και οι εγκληματικές ηγεσίες που ψήφισαν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους
    μάς τραβάνε όλους στο βυθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στις 15 Νοεμβρίου 2009, μετά από πολλές δυσκολίες, εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Ε.Ε.Σ-Ουράνιο Τόξο, στο κέντρο του Βόντεν-Воден-Έδεσσα. Μέλη και φίλοι του κόμματος που αγωνίζεται για την αναγνώριση των εθνικά Μακεδόνων στην Ελλάδα, από όλα τα μέρη της Βόρειας Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν στην όμορφη αυτή πόλη της οποίας το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της έχει μακεδόνικη καταγωγή και μετά από μια μικρή εκδήλωση άνοιξαν επίσημα τα γραφεία και τοποθέτησαν την πινακίδα η οποία είναι δίγλωσση (ελληνικά και μακεδόνικα). Τα μέλη και οι φίλοι του Ουράνιου Τόξου που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας δήλωσαν την ικανοποίησή τους για τα νέα γραφεία, τα οποία θα τους βοηθήσουν σημαντικά στον αγώνα τους για τα δικαιώματα των Μακεδόνων της περιοχής τους.
    Τα νέα αυτά γραφεία είναι τα δεύτερα που ανοίγει το κόμμα στις περιοχές όπου ζούνε Μακεδόνες. Τα πρώτα άρχισαν να λειτουργούν στο Λέριν-Лерин-Φλώρινα το 1995. Τότε, οι «εθνικόφρονες-αγανακτισμένοι πολίτες» της πόλης έκαψαν τα γραφεία, με την ανοχή των τοπικών αρχών και της αστυνομίας, αλλά οι εισαγγελικές αρχές δήλωσαν ότι δεν συνέβη κάτι το σοβαρό για να γίνουν μυνήσεις. Η υπόθεση έφτασε μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, το Ουράνιο Τόξο δικαιώθηκε και το ελληνικό κράτος υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημίωση.
    Τα γραφεία στο Βόντεν-Έδεσσα δε λειτουργούν ακόμα λόγω της άσχημης κατάστασης που βρίσκονταν πριν. Οι εργασίες τακτοποίησής τους τελειώνουν σύντομα και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να ζητούν εκεί ενημέρωση για διάφορα θέματα που αφορούν τους εθνικά Μακεδόνες ή και να ανταλλάσουν εμπειρίες γύρω από τα ζητήματα αυτά.
    Το Ουράνιο Τόξο, στην προσπάθειά του να βρεθεί πιο κοντά στους Μακεδόνες και γενικά σε όλους τους δημοκράτες Έλληνες πολίτες, ανακοίνωσε ότι στο μέλλον θα ανοίξουν γραφεία και σε άλλα μέρη της Βόρειας Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφήστε να δούμε πρώτα με πόσα από αυτά που της γράφουνε και λέει θα συμφωνήσουν οι ΠΑΣΟΚΟσυνδικαλιστές της Υγείας και μετά βλέπουμε. Μήπως η Κυρία κάνει κουμάντο στο Υπουργείο της ? Αυτό της έλειπε. Αστην να νομίζει. (Για την Φώφη δεν λέμε, αυτή είναι αλλού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και εβαλε μια ηθοποιο, εναν ταχυδρομικο υπαλληλο, εναν φροντιστη της παραπαιδειας και για διοικητη εναν θεολογο.

    05 Ιουν 2010 1:31:00 μ.μ.

    ΑΣΕ ΡΕ, ΕΣΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ !!!!

    Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΗΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΕΊ ΤΟ Ε.Σ.Υ.

    ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,

    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΥΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

    ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,
    ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ...

    "ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ,

    .... ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΗΡΕΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.

    ΑΣΧΕΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση