GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προγνωστικά για τα στοιχήματα ποδοσφαίρου...

Από το http://www.cashwinbet.blogspot.com/ Ξεκινάμε σήμερα με τις πρώτες μας εκτιμήσεις στο καινούριο site.Καταρχήν έχω σε ιδιαίτερη εκτ...

Από το http://www.cashwinbet.blogspot.com/

Ξεκινάμε σήμερα με τις πρώτες μας εκτιμήσεις στο καινούριο site.Καταρχήν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και εμπιστεύομαι σε μεγάλο ποσοστό την έδρα.Θα το προσέξετε πως κινούμαι σε ομάδες με καλή έδρα και φόρμα.Έχω ξεχωρίσει δυο πολύ δυνατά σημεία για σήμερα και τρια που περιλαμβάνονται στο αυριανό πρόγραμμα. Χρονικά λοιπόν πάμε να τις δούμε.
ATLETIKO MG-VILA NOVA 1
Το παιχνίδι αυτό είναι της γηπεδούχου.Έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην έδρα της και...
 η αντίπαλος της προέρχεται απο 5 συνεχόμενες ήττες και πάει για την έκτη.
TORONTO-KANSAS 1
To Toronto είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα MLS Aμερικής όπου έχει μόνο νίκες στην έδρα του.Το Kansas είναι τραγικό εκτός έδρας με 4 ήττες στη σειρά και συντελεστή τερμάτων 2-10.
RANHEIM-STROMMEN 1
Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική έδρα και αξιοθαύμαστη γενικά πορεία.Η ομάδα έχει 5 συνεχόμενες νίκες και παρουσιάζεται πολύ σοβαρή και δυνατή μέσα στο σπίτι της.Η αντίπαλος της ναι μεν προέρχεται απο 2 καλά αποτελέσματα αλλά δυσκολεύεται πολύ εκτός έδρας.Έχει και κάποιες καλές απουσίες.
AB COPENHAGEN-ROSKILDE 1
Εδώ οι γηπεδούχοι επιβάλλεται να κερδίσουν για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι για την άνοδο.Φορμαρισμένοι είναι, καλή έδρα έχουν και παίζουν με μια ομάδα η οποία έχασε και τα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.
SPORT HUANCAYO-JOSE GALVEZ FBC 1
Αυτό το παιχνίδι είναι απο το πρωτάθλημα του Περού.Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική έδρα(6-1-0) με συντελεστή τερμάτων 16-5.Η αντίπαλος τους είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση με 5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας.
Εκτός απο αυτά τα 5 δυνατά σημεία για το Σαββατοκυρίακο υπάρχουν και κάποια άλλα με καλές αποδόσεις ή με αρκετό ποσοστό επιτυχίας.
VILLAREAL B-HUESCA 2X Διπλή ευκαιρία
Όπως ήδη θα ξέρετε οι γηπεδούχοι δεν έχουν δικαίωμα στην άνοδο αν και είναι πολύ κοντά στην 3η θέση και οι αντίπαλοι τους καίγονται για βαθμούς οπότε το λογικό είναι διπλό.Η διπλή ευκαιρία παρέχει κάλυψη και σιγουριά.
SARPSBORG-BODO/GLIMT 1
Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετικό ταλέντο και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο(παρακολούθησα 2 απο τα παιχνίδια τους) εξού και τα πολλά γκολ που πετυχαίνουν.Η αντίπαλος τους παραπαίει εκτός έδρας με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της.
BRYNE-NYBERGSUND 1
Πολύ δυνατή έδρα με ψηλό δείκτη σκοραρίσματος απέναντι σε πολύ μέτρια γενικά ομάδα.

1 σχόλιο

  1. ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΧ. 54 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 9000 ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΤΟΥΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ . ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΒΡΑΙΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΡΟΜΩΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΚΟΛΟΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση