GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνάρες μου είμαστε αχάριστος λαός...

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/ Μια φορά και έναν καιρό , ένας άσχετος από μπάλα λαός, οι Ελληνάρες (χαρακτηριστικό παράδειγμα τ...

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/
Μια φορά και έναν καιρό, ένας άσχετος από μπάλα λαός, οι Ελληνάρες (χαρακτηριστικό παράδειγμα τους ο Μεγαλέφαντος!), πήραν με τη βοήθεια της τύχης και ενός καλού Γερμανού προπονητή ένα ονειρικό Euro. Οι Έλληνες όμως ως γνωστόν είναι αχάριστος λαός και επιπλέον ξέχασαν τη μικρή λεπτομέρεια ... ότι είναι άσχετοι από μπάλα! Οπότε θέλησαν να διώξουν με τις κλωτσιές τον Γερμανό (για δεύτερη φορά ... ή για τρίτη? χάσαμε το μέτρημα ...)
Γραφικοί Ελληναράδες κατακλύσαν τα ερτζιανά, τις τηλεοράσεις, τις εφημερίδες και το παίζουν μάγκες στην μπάλα, ενώ στην πραγματικότητα, απλά ... ξεχνάνε ότι ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ! Επίσης, δεν τους κόβει να σκεφτούν ότι η Ελλάδα σε λίγο θα γυρίσει στα πέτρινα χρόνια όπου σταύρωνε 2 νίκες το χρόνο...τελικά μάλλον αξίζουμε τα χειρότερα που έρχονται!
Λίγο πριν το match με τη Νιγηρία, ας ελπίσουμε να βρεθούν σε καλή μέρα τα παιδιά, για να σταματήσουν για λίγο οι...
άσχετοι με τη μπάλα Ελληνάρες, γιατί αυτή η επίδειξη εθνικής βλακείας και μαλάκυνσης από μεγάλη μερίδα αχάριστων Ελλήνων είναι πραγματικά θλιβερή και εξοργιστική γιατί ξεφτυλίζουν τη ράτσα μας.

11 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

    από ΝΕΟΣ 2:14μμ, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010
    (Τροποποιήθηκε 2:39μμ, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010)
    Η ταχύτητα με την οποία έχει λάβει χώρα η χειροτέρευση της χρηματοπιστωτικής εικόνας της Ελλάδας είναι η μεγαλύτερη στη μοντέρνα οικονομική ιστορία, μια που η μέση χρονική διάρκεια για την υποβάθμιση κρατικών ομολόγων από Α2 σε Βα1 είναι 18 χρόνια ενώ στην περίπτωση της Ελλάδας το διάστημα ήταν 55 ημέρες.

    Η πραγματικότητα της κατα ριπας υποβάθμισης απο τα πιρανχας των αγορων, της πιστοληπτικης ικανοτητας της Ελλάδας δεν είναι τιποτε άλλο απο δεκανίκι στην κυβέρνηση και μαστίγιο στον ελληνικό λαό για την υλοποιήση των απανθρωπων μέτρων που επιβάλλει το διεθνες χρηματοπιστωτικο συστημα.

    Και ενω η κυβερνηση ζηταει την υποβαθμιση των εργαζομένων σε ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ η ελληνικη ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ συνωστιζεται στους γκισεδες των ελβετικων τραπεζων για να βγαλει τα ΛΕΦΤΑ κυριως ΜΑΥΡΑ που απομηζυσε απο την εργατικη τάξη αδιαφορωντας για την τυχη των ....συμπατριωτων που καλυνται να πληρωσουν το μαρμαρο.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΞΩΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΙΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ....ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ ΝΑ.....ΠΕΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είναι οι φοιτητές, που είναι οι εργάτες, που είναι ο λαός;
    Έχουμε σκύψει και μας βαράει ο Παπανδρέου και τα 160 καλοπληρωμένα πιόνια του.
    Κοτζάμ δικτατορία με τα τάνκς στους δρόμους έριξε η προηγούμενη γενιά, η σημερινή νοιάζεται μόνο για τους έρωτες της μενεγάκη, τα τραγούδια στη eurovision και το ποδόσφαιρο.
    Κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας ιδανικά και πολιτισμό και η τηλεόραση μας υποβίβασε σε πολιτισμική αλοιφή, american style.
    Από τον πολιτισμό πέσαμε στο μάμ, κακά και νάνι.
    Τώρα χάνουμε το μάμ, άρα χάνουμε και τα κακά.
    Εάν δεν επαναστατήσουμε θα μείνουμε στο νάνι, μερικοί στα παγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράφει ένας που δεν είδε κανέναν αγώνα του EURO 2004.
    Ούτε καν τον τελικό.
    Επειδή είμαι λίγο μεγάλος και θυμάμαι την Εθνική επί Αρδίζογλου, Νικολούδη , Φοιρού , Αρχοντίδη κλπ. αποφάσισα να μην ξαναδώ Εθνική μετά απο τόσα μεγάλα ρεζιλίκια που μας είχε προσφέρει.
    Εξ αυτού του λόγου δεν είδα ούτε το ΓΙΟΥΡΟ 2004.
    Το απόλυτο ρεζιλίκι ήταν στα γήπεδα των ΗΠΑ όπου βγήκε τελευταία τρώγοντας 10 γκόλ αν θυμαμαι καλά και δεν έβαλε κανένα.
    Το γεγονός ότι έφτασε να πάρει το ευρωπαικό δεν μου λέει κάτι αφού προτιμώ μιά συνεχόμενη σοβαρή παρουσία στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και ας λείπουν οι τίτλοι.
    Εννοώ να βλέπουμε μπάλα βρε αδερφέ.
    Τα υπόλοιπα περί αχαριστίας τα ακούω βερεσέ.
    Ο καθένας κάνει το έργο του , παίρνει τις δάφνες και την δόξα όταν κάνει το κατόρθωμα του.
    Υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν να προσπαθήσουν για να αναδειχτούν.
    Διαφορετικά θα κρατούσαμε τους επιτυχημένους βαλσαμωμένους σαν τους αρχαίους Φαραώ.
    Επειδή λοιπόν μετά την αναλαμπή συνεχίζονται οι ξεφτίλες καλό θα ήταν η
    λέξη αχαριστία να μπει στην άκρη.
    Όποιος κατάλαβε τι εννοώ κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ....ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ... ΜΑΛΑΚΕΣ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΟΡΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΤΤΑ ΛΙΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ Η ΟΤΑΝ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΑΧΑΓΚΕΛ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΠΑΖΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ
    100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ
    ΟΙ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΑΜΕ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΗΤΑΝ ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝ'ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΠΟΤΕ,ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ 13 ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΚΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ΄'

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
    ΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω και εγώ με την σειρά μου οι παίκτες μας να είναι σε πνευματική διαύγεια, να έχουν καλό αιματοκρίτη , ιδανική χοληστερίνη, να έχουν γαμήσει, να έχουν χέσει , να έχουν ισορροπημένες σχέσεις, να έχουν φάει καλά , να είναι υγιείς, να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα το άμεσο και έμμεσο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον. Εύχομαι ο Ρεχάγκελλ να είναι ξύπνιος και να μην έχει πιεί.
    Εύχομαι ο καιρός να είναι δροσερός , να μην φυσάει προς το τέρμα μας, να μην βρέχει, να μην γλιστράει το χορτάρι, η μπάλα να είναι στρογγυλή , να βουλώσουν οι βουβουζέλες. Επίσης και τελειώνω εύχομαι όλοι οι παίκτες της Νιγηρίας να είναι άρρωστοι και μαστουρωμένοι
    Καλή Επιτυχία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΙΥΣΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΜΠΕΣΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΘΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΧΕΤΕ ΣΥΡΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΙΑ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΜΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
    Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ
    ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΑ. ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΡΟΧΑΓΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ
    Δεν μπορω να καταλάβω τι τους έχει
    πιάσει και έπεσαν όλοι πάνω στα
    παιδια που τέλεσαν τους γάμους τους
    πάνω στο Αβέρωφ.Ποιος δεν θα ήθελε
    τετοια τιμή ??

    Εδώ διαλύσανε την Ελλάδα , Ελληνοποιήσανε όλη την Αφρική και
    την Ασία , κόβουνε το γιαούρτι του
    συνταξιούχου για να κατασκευάσουνε
    Τζαμί ,τίποτα απ ολα αυτά δεν ειναι
    προσβολή για το έθνος μόνο ο γάμος
    δύο ελληνόπουλων πάνω σ ένα δοξασμένο καράβι ???

    Λοιπόν συνιστώ ν αφίσουνε τις σαχλαμαρες και να μην εμποδίζουνε τα ελληνόπουλα να έρχονται σε επαφή
    με την ιστορία και τη δόξα.

    Εγώ θά έκανα μία πρόταση όλοι οι γάμοι των αξιωματικών και υποαξιωματικών του Π Ν εφεξής να γίνονται στο Αβέρωφ νά έρχονται οι αξιωματικοί μας σε επαφή με την ιστορία και τη δόξα και τότε θα δείτε διαφορά στο φρόνημα του Π Ν.

    Νά ευλογηθουνε στο εκλησάκι του Αβέρωφ,να χορέψουνε ,να μεθήσουνε
    πανω στη δόξα και την ιστορία και τότε θα δείς Ελλάδα.

    ΤΉΛΕΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Α ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

    από ΝΕΟΣ 2:14μμ, Πέμπτη 17 Ιουνί"
    Ορτύκια εκτροφής, αναπτυσσόμενες χώρες για την αντιμετώπιση των ζωικών πρωτεϊνών έλλειμμα πρακτική και εφικτή επιλογή συνιστάται ως. Επειδή,ορτύκια είναι μικρό σώμα, σε μια μικρή περιοχή του αρκετές εκατοντάδες ορτύκια μπορούν να διατηρηθούν και να, κτίρια και η κατασκευή καταφυγίων και το κόστος της προμήθειας των απαραίτητων υλικών μπορεί να είναι φθηνότερα. Ορτύκι όπως την περίοδο ανάπτυξης του κρεοπωλείο 6 εβδομάδες και ότι η περίοδος αυτή να είναι μικρότερη από το ποσό που καταναλώνεται στον όρκο της οικονομικής κρίσης μπορεί να είναι λιγότερο επηρεάζονται. Εκτός, bıldırcınlar,εμπορικές συνθήκες παραγωγής στα χωριά και τις οικογένειές, δυναμικό έχει μια εξέχουσα θέση. Ωστόσο, bıldırcınlar, Δεν ήθελα κοτόπουλο και τα πρόβατα, δεν διαθέτουν εγχώρια ένστικτα και δεν μένουν σε έναν τόπο όπου διατίθενται. Ως εκ τούτου να είναι απαλλαγμένη από αυτά τα πουλιά, είναι πιο κατάλληλο για να διατηρούνται σε κλειστούς χώρους. Ωμά αυγά είναι καλό για το άσθμα, όταν το κάπνισμα bilinmektedir.Bıldırcın κρέας, μεταξύ των πελατών όσον αφορά τη γεύση των τροφίμων έχουν κερδίσει μια αυξανόμενη δημοτικότητα και, χαμηλά λιπαρά και χοληστερόλη, κυρίως ζωικής προέλευσης πρωτεΐνη είναι μια καλή εναλλακτική λύση στην αναζήτηση των τροφίμων."
    δρ Κουτσουκος/ αθλητικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση