GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τη βίλα των οργίων στο Λαγονήσι μετά το γλέντι στο "Αβέρωφ"...

Από τον Οδυσσέα Μαρκόνη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ Νέα στοιχεία για το περίφημο θέμα του "Αβέρωφ" σχετικά με το οποίο οι αποκαλύψεις (διαβάσ...

Από τον Οδυσσέα Μαρκόνη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ
Νέα στοιχεία για το περίφημο θέμα του "Αβέρωφ" σχετικά με το οποίο οι αποκαλύψεις (διαβάστε εδώ) έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση.
Η "βίλα των οργίων" στο Λαγονήσι, για την οποία ήδη γράψαμε, ανήκει μέσω υπεράκτιας εταιρίας, δηλαδή offshore, σε οικονομολόγο που είναι μεγαλοστέλεχος της εταιρίας "Adora Investments" του Δημήτρη Α. Λεμού, χωρίς αυτό να σημαίνει γνώση του γεγονότος από τον ίδιο. Έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια χρήση από εκλεκτούς ξένους προσκεκλημένους εφοπλιστικών παραγόντων και ο  χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για "αξέχαστες βραδιές" με θέα τον Αργοσαρωνικό. Οι άνθρωποι μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας έμειναν εκεί για περίπου τρεις  ώρες και έφυγαν μόνο όταν τελείωσαν τα φιλμ, ενώ επισήμως αρνούνται ότι έχουν φωτογραφικό υλικό...
Με το τέλος της βραδιάς στο Αβέρωφ, τα υπόλοιπα "call girls" οδηγήθηκαν με...
 πανάκριβα αυτοκίνητα αυτή τη φορά σε ιδιωτικές σουίτες πασίγνωστου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο Λυκαβητό, όπου και πέρασαν τη νύχτα με κυρίους της βραδιάς που κατέφτασαν με διαφορά μιας ώρας. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στην είσοδο του και έτσι κανένας δεν μπόρεσε να μπει μέσα.Το ίδιο έπαθαν και κάτι "μιλημένοι" δημοσιογράφοι μεγάλης αθηναικής εφημερίδας που έφτασαν λίγο αργότερα.
Πάντως όσοι προσήλθαν ήταν μέχρι  πρότινος καλεσμένοι στο κατάστρωμα του Αβέρωφ, κυρίως νεαροί γόνοι εφοπλιστικών οικογενειών και οι σωματοφύλακές τους, αλλά και δυο  πιο ώριμοι κουστουμαρισμένοι  κύριοι.Ο ένας από αυτούς είναι μάλιστα πασίγνωστος στους κύκλους των εφοπλιστών και όχι μόνο. Είναι Κύπριος με βίλα στην Εκάλη.
Τα "call  girls" έμειναν εκεί και όλη την επόμενη ημέρα, ενώ οι βραδινοί "επισκέπτες" τους αποχώρησαν σταδιακά από τις 5.00 εώς τις 6.00 το πρωί. Προφανώς τα κορίτσια πληρώθηκαν extra για αυτές τις προσωπικές υπηρεσίες τους....

12 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλό στην περίπτωση αυτή, είναι ότι γ@#*σαν και τα ναυτάκια μας, όλων ανεξαιρέτως βαθμών, που "υπηρετούν" στο ΑΒΕΡΩΦ. Οι φιλοξενούμενες έμειναν εκστατικές από τη "δύναμη πυρός " του ΠΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορτύκια εκτροφής, αναπτυσσόμενες χώρες για την αντιμετώπιση των ζωικών πρωτεϊνών έλλειμμα πρακτική και εφικτή επιλογή συνιστάται ως. Επειδή,ορτύκια είναι μικρό σώμα, σε μια μικρή περιοχή του αρκετές εκατοντάδες ορτύκια μπορούν να διατηρηθούν και να, κτίρια και η κατασκευή καταφυγίων και το κόστος της προμήθειας των απαραίτητων υλικών μπορεί να είναι φθηνότερα. Ορτύκι όπως την περίοδο ανάπτυξης του κρεοπωλείο 6 εβδομάδες και ότι η περίοδος αυτή να είναι μικρότερη από το ποσό που καταναλώνεται στον όρκο της οικονομικής κρίσης μπορεί να είναι λιγότερο επηρεάζονται. Εκτός, bıldırcınlar,εμπορικές συνθήκες παραγωγής στα χωριά και τις οικογένειές, δυναμικό έχει μια εξέχουσα θέση. Ωστόσο, bıldırcınlar, Δεν ήθελα κοτόπουλο και τα πρόβατα, δεν διαθέτουν εγχώρια ένστικτα και δεν μένουν σε έναν τόπο όπου διατίθενται. Ως εκ τούτου να είναι απαλλαγμένη από αυτά τα πουλιά, είναι πιο κατάλληλο για να διατηρούνται σε κλειστούς χώρους. Ωμά αυγά είναι καλό για το άσθμα, όταν το κάπνισμα bilinmektedir.Bıldırcın κρέας, μεταξύ των πελατών όσον αφορά τη γεύση των τροφίμων έχουν κερδίσει μια αυξανόμενη δημοτικότητα και, χαμηλά λιπαρά και χοληστερόλη, κυρίως ζωικής προέλευσης πρωτεΐνη είναι μια καλή εναλλακτική λύση στην αναζήτηση των τροφίμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ; ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ "ΦΑΝΑΡΙ" ; Ο ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΚΓΙΟΖΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΟΥΣΑ ΤΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή είναι η κατάντια μας...
    Υ.Γ. : Ρίξτε μια ματιά και απο δώ www.astylogia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ !!!!

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΑΜΑΝΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ !! ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΑΜΑΝΕ !!

    ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας ειδαν αλευρομενους πλακωσαν και οι μυλωναδες για να γαμησουν.
    Σε μια χωρα που τα προτυπα ειναι η Μενεγακη, η Μελετη, η Τσιμτσιλη, Η κουλουβατου, η Στεφανιδου, η Σκορδα που πληρωνονται εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να ρωτανε τι ειναι ο λουτσος....και να χασκογελανε σαν ηλιθιες και ολο το κακο συναπαντημα που απαρτιζεται απο πουστρακια εμφανη και κρυφα,απο επιδοξες βιζιτες που κανουν τα παντα για μια στιγμαια εμφανιση τους στο γυαλι των μπουρδελοκαναλων ειναι λογικο καποιες παλιες παραδοσιακες οικογενειες πλουσιων που τα αρπαξανε απο το Ελληνικο κρατος εδω και χρονια να μας εχουν γραμμενους στα αρχιδια τους και να ισοπεδωνουν οτι προσδιδει αξια μνημη ,ιστορια πετωντας 5000 ευρω ελεημοσυνη στο κρατος που τους εκανε πλουσιους με τις πλατες των ξεπουλημενων τομαριων-πολιτικων.
    Η καταντια και η ξεφτιλα που ζουμε σημερα δεν ειναι τυχαια.
    Ζουμε την εποχη της απολυτης ισοπεδωσης σε μια χωρα οπου τις καιριες θεσεις εχουν στα χερια τους ανθρωποι ανικανοι,αμορφωτοι,αξεστοι,κυνικοι,καιροσκοποι,απατεωνες,κομπιναδοροι,ρεμαλια playboys και playgirls,λαμογια κολογλυφτες,ανωμαλοι και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.
    Ολος αυτος ο συρφετος τρεχει γυρω γυρω απο τις 150 πλουσιες οικογενειες της Ελλαδος συμμετεχοντας σε gala,οργιωδη γαμησια και παρτουζες,που ονομαστηκαν προσφατως σε κοινωνικα events και πολιτιστικες εκδηλωσεις.
    Ο αποχαυνωμενος λαος των προβληματων και των βασανων καθηλωνεται μπροστα στο κουτι διασκεδαζοντας με τα κουτσομπολια τα βυζια και τα μπουτια της καθε τηλεπαρουσιαστριας η με τους κοιλιακους των νεαρων μοντελων - ζιγκολο που παρευρισκονται στα ανωτερω αναφερθεντα κοινωνικα γεγονοτα.
    Πληρης και απολυτη υπνωση ετσι ωστε οι πολιτικοι μας που ειναι ελεγχομενοι και προεκταση των συμφεροντων των πλουσιων αυτου του τοπου αλλα και γενικα ολης της ευρωπαικης παρεας ξεσκιζουν καθημερινα με μετρα που λυγιζουν καθε οικογενεια στην προσπαθεια της να επιβιωσει.
    Η ερμηνεια του γνωμικου "αρτον και θεαματα" στην συγχρονη μορφη της με επικεντρο την τεχνολογια και το διαρκες πλυσιμο εγκεφαλου για αδρανοποιηση και οχι αντιδραση απο τις λαικες μαζες. Η ελλειψη ομως του αρτου πλεον ειναι προβλημα και οι μερες που ερχονται σιγουρα δεν θα ειναι και οι καλυτερες για ολο αυτο σμηνος που επνιξε την Ελλαδα στα χρεη αποκομιζοντας δισεκατομμυρια ευρω και πλουτο που δεν τους αξιζε. Το συστημα δουλεψε και δουλευει καλα ακομη. Απο εδω και περα ομως τα πραγματα θα παρουν αλλη τροπη και αν δεν υπαρξει δικαιοσυνη σε αυτο τον τοπο θα την επιβαλλει ο λαος και συνηθως δεν χρησιμοποιει και ιδιαιτερα πολιτισμενους τροπους. Τουλαχιστον αυτο μας διδαξε η ιστορια.
    Αναφερομενος στα ιδιωτικα καναλια που κανουν τα παντα για την τηλεθεαση και το μεγαλυτερο κομματι της πιτας των διαφημισεων εχοντας πουλησει οι διοικουντες την ψυχη τους στο διαολο αρκει να γεμιζουν με εκατομμυρια τα ταμεια απο τις διαφημισεις αδιαφορωντας για το εργο και τα προτυπα που προσφερουν στην κοινωνια, χρωστωντας εκατομμυρια στο Ελληνικο δημοσιο.
    Το ερωτημα που θα ηταν ολοι αυτοι οι παλιατσοι που το παιζουν και δημοσια προσωπα αν δεν υπηρχαν αυτα τα καναλια; Ασφαλως και γνωριζουμε πολλοι απο εμας που θα βρισκονταν και τι δουλειες θα κανανε ας ειναι καλα ο Σειρηνακης θα τους βολευε ολους.
    Λυπαμαι πραγματικα που εφερα παιδια σε αυτο τον κοσμο και ιδιαιτερα σε αυτο τον τοπο, ειναι ενα λαθος που θα κουβαλαω ως το τελος της ζωης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο


    Είμαι γιός εφοπλιστή, με σπουδές σε Αμερικάνικο κολλέγιο
    (δεν ξέρω την ελληνική ιστορία τόσο καλά, αλλά έτσι και αλλοιώς χέστηκα για την ιστορία), δηλώνω επιχειρηματίας αλλά δεν δουλεύω ποτέ αφού ξενυχτάω στα μπουζούκια και στα κοσμικά κλαμπ, οδηγώ Ferrari,
    ο μπαμπάς μου που με χρηματοδοτεί στενοχωρήθηκε όταν του είπα οτι είμαι και λίγο gay,
    ετσι έσπευσε να με αρρραβωνιάσει με κάποια μοντέλλα (ψιλοβιζιτού, αλλά καλό κορίτσι κατά βάθος).

    Μπορώ να νοικιάσω την Ακρόπολη για τη δεξίωση των αρραβώνων;

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ info@atlasmaritime.eu

    ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΝΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ
    ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!!!

    Ασφάλεια στην πορεία του ΠΑΜΕ

    Άνθρωπος της Ασφάλειας πιάστηκε χτες στα πράσα στην πορεία του ΠΑΜΕ να παριστάνει τον διαδηλωτή και να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία. Ο στημένος από την κυβέρνηση προβοκάτορας, ονόματι Χρήστος Τασσακόπουλος,
    έγινε...αντιληπτός από τους διαδηλωτές, καθώς είχε ασύρματο με τον οποίο επικοινωνούσε επί τόπου με την Ασφάλεια.
    Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

    Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:
    «Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες.
    Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση.

    Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».
    Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση