GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν το Rachel Corrie...

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν το πλοίο Rachel Corrie, που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια και κατευθυνόταν στη Λωρίδα της Γάζας, και εξασφ...

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν το πλοίο Rachel Corrie, που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια και κατευθυνόταν στη Λωρίδα της Γάζας, και εξασφάλισαν τον έλεγχο του πλοίου χωρίς βία, δήλωσε στρατιωτική εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Οι δυνάμεις μας επιβιβάστηκαν στο σκάφος σε διεθνή ύδατα, και πήραν τον έλεγχο χωρίς καμία αντίσταση από το πλήρωμα και τους επιβάτες. Όλα έγιναν χωρίς βία», είπε η εκπρόσωπος .
Το Rachel Corrie κατευθύνεται στο...
 ισραηλινό λιμάνι Ασντόντ. Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, το Rachel Corrie, που είχε ναυλωθεί από μια ιρλανδική οργάνωση, δεν απάντησε στα μηνύματα μέσω ασυρμάτου για να αλλάξει πορεία και να κατευθυνθεί στο ισραηλινό λιμάνι του Ασντοντ, και θέλησε να φτάσει στη Γάζα, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις.
Το Rachel Corrie που μεταφέρει 15 άτομα, υπηκόους της Ιρλανδίας και της Μαλαισίας, καθώς και χίλιους τόνους βοήθειας, επρόκειτο αρχικά να αποτελέσει μέρος του διεθνούς ανθρωπιστικού στολίσκου που ακινητοποιήθηκε και κατελήφθη την Δευτέρα από τους Ισραηλινούς.

3 σχόλια

  1. Tι γίνεται ρε παιδιά ολο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ τον τελευταίο καιρό , μήπως θα πρεπε να στείλουμε και τους δικούς μας ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ , ετσι για συμπαράσταση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tό Ισραήλ είναι ο 4κέφαλος Κέρβερος
    τών ΗΠΑ.
    Μόνο πού έχει ένα κεφάλι στό Λόμπυ.
    Τό μεγαλύτερο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως ακριβώς καταλαμβάνονται από τους δικούς μας και τα τούρκικα που έρχονται για μεζέδες στη Ραφήνα (και τυρόπιτες και τυρόπιτες. . .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση