GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή"...

Από τον Γιώργο Ασημακόπουλο http://gasimakop.blogspot.com/ 1933: το Γεμανικό κοινοβούλιο στις φλόγες Ενα σύνθημα που ακούγεται έντονα κα...

Από τον Γιώργο Ασημακόπουλο
http://gasimakop.blogspot.com/
1933: το Γεμανικό κοινοβούλιο στις φλόγες
Ενα σύνθημα που ακούγεται έντονα και αναπαράγεται ακόμα πιο έντονα από τα μέσα ενημέρωσης. Το οποίο υποτίθεται ότι συμπυκνώνει και εκφράζει τόσο την απαξίωση του πολιτικού συστήματος όσο και το αίσθημα αδικίας του λαού για τα κλεμμένα.
Στην πράξη το σύνθημα αυτό είναι εξόχως λαϊκιστικό και φασιστικό. Και κατά συνέπεια...
 επικίνδυνο. Υπάρχει άλλωστε και ιστορικό προηγούμενο στη Γερμανία το 1933.
Το 1932 ο Χίτλερ κερδίζει τις εκλογές αλλά δεν είναι αυτοδύναμος. Στις 30/1/1933 σχηματίζει κυβέρνηση συνεργασίας και ξεδιπλώνει το σχέδιό του προς την απόλυτη επικράτηση. Κυνηγάει Εβραίους, κομουνιστές, πολιτικούς αντιπάλους, τρομοκρατεί τα πάντα. Από τη μία βασίζεται στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Από την άλλη στηρίζεται στην τρομοκρατία που ασκούν οι παραστρατιωτικές του οργανώσεις όπως τα τάγματα ασφαλείας SS, τα τάγματα εφόδου SA και τη μυστική αστυνομία Γκεστάπο.
Ψήφιζε ό,τι ήθελε και το εφάρμοζε γιατί σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο λαός πίστευε ότι για όλη αυτή την αυταρχικότητα έφταιγαν τα μέλη του κοινοβουλίου. Την αντίδραση αυτή εξέφραζαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, περισσότερο οι κομουνιστές βουλευτές και λιγότερο οι σοσιαλδημοκράτες.
Στην πραγματικότητα τον ενοχλούσαν ακόμα οι βουλευτές της αντιπολίτευσης στη Βουλή, καθώς δεν έλεγχε την απόλυτη πλειοψηφία. Επίσης των ενοχλούσαν και κάποιοι άλλοι που τον είχαν βοηθήσει να ανέβει στην εξουσία μέσω της τρομοκρατίας.
Για τους "ενοχλητικούς" βουλευτές λειτούργησε η προβοκάτσια. Στις 27 Φεβρουαρίου 1933 ξεσπά πυρκαϊά στο γερμανικό κοινοβούλιο (Ράιχσταγκ) η οποία μετά από χρόνια αποδεικνύεται ότι είναι βαλτή από τον Γκέμπελς. Μέσα στο κτίριο συλλαμβάνεται ο Ολλανδός κομμουνιστής Μαρίνους φαν ντερ Λούμπε. Οι Ναζί αποδίδουν τον εμπρησμό στους κομμουνιστές και την ίδια νύκτα συλλαμβάνονται περίπου 4.000 μέλη και υποστηρικτές τους, οι οποίοι μεταφέρονται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου. Μέσα σε αυτούς ήταν και όλοι οι κομουνιστές βουλευτές, οπότε πλέον το γερμανικό κοινοβούλιο λειτουργεί χωρίς αυτούς.
Η πυρκαγιά αυτή αφενός "δικαίωσε" το αίσθημα του κόσμου και από την άλλη ενοχοποίησε τους κομουνιστές, οι οποίοι ήταν και οι βασικοί εκφραστές του κοινού αισθήματος.
Στη συνέχεια, αφού ελέγχει απόλυτα το κοινοβούλιο μετά από την εκκαθάρισή του από τους κομουνιστές και με αφορμή τον εμπρησμό, ψηφίζει διάταγμα με το οποίο καταργεί το θεμελιωδέστερο των ανθρώπινων δικαιωμάτων, το Habeas Corpus. Habeas Corpus λέγεται η απαγόρευση κράτησης (προφυλάκισης ή φυλάκισης) κάποιου χωρίς απόφαση δικαστηρίου. Αυτό το διάταγμα έγινε γνωστό ως "Διάταγμα του εμπρησμού του Κοινοβουλίου".
Πλέον είναι ελεύθερος να προχωρά σε φυλακίσεις και σε εκτελέσεις ποινών θανάτου χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη. Εργαλεία που του στάθηκαν απαραίτητα για να εξοντώσει τα μέχρι πρότινος φιλικά αλλά ανεξέλεγκτα τάγματα εφόδου SA, τα μέλη των οποίων εκτέλεσε κατά τη "Νύχτα των Μακριών Μαχαιριών". Από εκεί και μετά επικράτησε πλήρως με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.
Ας θυμόμαστε λοιπόν ότι την τελευταία φορά που κάηκε ένα κοινοβούλιο στο όνομα της οργής του δημοκρατικού λαού ακολούθησε αιματοκύλισμα μιας ολόκληρης ηπείρου.

20 σχόλια

  1. Παιδιά κάτι συμβαίωει με το όριο αναλήψεων απο ΑΤΜ των τραπεζών.Δεν δίνουν πάνω από 200 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Ας θυμόμαστε λοιπόν ότι την τελευταία φορά που κάηκε ένα κοινοβούλιο στο όνομα της οργής του δημοκρατικού λαού ακολούθησε αιματοκύλισμα μιας ολόκληρης ηπείρου''

    Δηλαδή τί εννοείς;

    Οτι εάν κάψουμε τα πρώην ανάκτορα του Όθωνα στο Σύνταγμα, θα πάμε να κατακτήσουμε όλη την Ευρώπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΚΗΔΕΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΠΑΥΛΙΔΗΔΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΤΑΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΣΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Η ΣΑΠΙΛΑ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΡΟΥΤΟ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΕΝΤΡΙ: Για όσους δεν έχετε καταλάβει τι συνβαίνει ή δεν γνωρίζετε την ιστορία, με δυό λόγια ο Αστακός ήταν να γίνει εμπορικό διακομετακομιστικό λιμάνι. Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι εδώ, θα γινόταν μια τεράστια επένδυση, θα έρχονταν κεφάλαια από το εξωτερικό, θα δημιουργούνταν ένα σωρό θέσεις εργασίας, όλη η οικονομία της ευρύτερης περιοχής θα έπαιρνε μπροστά, όλα καλά κι όλα ωραία...
    Μετά όμως, o βασικός επενδυτής που ήταν η QPI (Qatar Petroleum International) αποφάσισε να μετατρέψει τον Αστακό σε επίκεντρο ενεργειακών δραστηριοτήτων και μάλιστα με εγκαταστάσεις στην ανώτατη κατηγορία επικινδυνότητας και ασφάλειας...
    Θα σας πω τι εννοώ: Θέλουν να κάνουν μονάδα ηλεκτροπαραγωγής και να χρησιμοποιούν σαν καύσιμο το LPG

    Εντάξει ρε φίλε θα μου πείτε, φυσικό αέριο θα χρησιμοποιήσουνε οι Άραβες, πράσινη ανάπτυξη δεν θες;
    Αμ δεν είναι έτσι φίλοι μου, το υγροποιημένο φυσικό αέριο είναι το LNG, τούτο εδώ, το LPG είναι το υγροποιημένο πετρελαϊκό αέριο, που τους «περισσεύει» από την επεξεργασία πετρελαίου στο Κατάρ. Σήμερα αναγκάζονται να το καίνε, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα ρύπων
    Η WWF το αναφέρει σαν: "καύσιμο υψηλής επικινδυνότητας και προφανώς ρυπογόνο"
    Για νεκροταφείο των σκουπιδιών τους θέλουν τον Αστακό, για χωματερή των πετρελαϊκών αποβλήτων τους!!!
    Ε τότε θα μου πείτε, θα αναλάβει το πράσινο ΠΑΣΟΚ, με μπροστάρισσα την πράσινη Μπιρμπίλη και θα τους δώσει ένα γερό μάθημα!!!
    Εμ, ξέρετε κι εδώ υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι, βλέπετε ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας στην Ελλάδα και ο άνθρωπος που κινητοποίησε τις διαδικασίες για τη σύσταση της κοινοπραξίας του Αστακού, αλλά και την έκδοση αδειών είναι ο γνωστός επικοινωνιολόγος Γιώργος Σεφερτζής...
    Ε και; Ε, πώς, βλέπετε μιλάμε για τον πρώην επικοινωνιακό σύμβουλο του Δρυ, που μετά έγινε επικοινωνιακός σύμβουλος του τωρινού Πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου και συμπτωματικά είναι και κολλητός φίλος του πρωθυπουργικού αδελφού, του Νίκου!
    Πώς λέει ο ποιητής; "Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια"!
    Φτύστε τους να μην τους βασκάνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NA KAEI OLO TO MPOURDELO PPOU TIN LENE ELLADA, KLEFTES LAMOGIA, KOLOKOUMOUNES, KOLOSOSIALISTES KALOPERASIKIDES, MONO KSAPLA KAI FRAPEDAKI KAI APERGIES VRE OUST APOLITISTOI ANTHROPOI, MIN ME LETE ALVANO!! MAKARI NAMOUNA ALLA DYSTIXOS ELLINAS TOU EKSOTERIKOU EIMAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΚΟ ΜΗΝΑ και μαύρο Ιούλιο
    θα έχουμε ΟΛΟΙ.
    με τα μέτρα εξόντωσης της
    σοσιαληστικής κλίκας
    της ΧΟΥΤΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ.
    - στα θλιβερά απομείνοντα ζώα του Πασοκ.
    - στα Βοοειδή της Ντόρας και
    - στα Γουρουνοειδή του Καρατζαφύρερ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...

    ++ 23 να είναι ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ++
    σαν το ΦΠΑ σας, τομάρια
    και ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ο χρόνος
    που σας απομένει...για να πάρετε
    το ελικόπτερο ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. '' Στην πράξη το σύνθημα αυτό είναι εξόχως λαϊκιστικό και φασιστικό....
    ....................................Ας θυμόμαστε λοιπόν ότι την τελευταία φορά που κάηκε ένα κοινοβούλιο στο όνομα της οργής του δημοκρατικού λαού ακολούθησε αιματοκύλισμα μιας ολόκληρης ηπείρου''.
    ..........................

    Όταν συνέβησαν ΟΛΑ αυτά στήν Γερμανία,πού μάς περιγράφεις συντάκτη,ή Γερμανία είχε βγεί ταπεινωμένη από έναν Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά καί εδαφικά συρρικνωμένη,πού ό Χίτλερ είχε θεωρήσει υπευθύνους καί τούς πολιτικούς αλλά καί τούς Εβραίους τής εποχής εκείνης.
    Δέν έχουν δέ καμμία σχέση τά γεγονότα αυτής τής συγκεκριμένης εποχής,μέ τά αίτια τού Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
    Αλλά ακόμη κι άν συσχετίζονται,ό Χίτλερ μήν ξεχνάς ότι ανόρθωσε τήν Γερμανίαν μέσα σέ 5 χρόνια,βιομηχανικά-οικονομικά-κοινωνικά καί κατέστη αυτή,Παγκόσμια Οικονομική καί Στρατιωτική Δύναμη.
    Πολλούς χαρακτηρισμούς είναι δυνατόν νά αποδώσουμε στόν Χίτλερ,όπως δολοφόνος,τρελλός,εγκληματίας κ.λ.π.,αυτό όμως πού ή Ιστορία αλλά κι ό σύχρονος Γερμανικός Λαός δέν είναι δυνατόν νά αμφισβητήσει,είναι ότι τόσον αυτός όσο κι οί επιτελείς του,ήσαν βαθειά φιλόπατρεις.
    Σήμερα στήν χώραν μας,τό μπουρδέλο ή βουλή,πρέπει νά ''κατακαή'' διότι είναι πλέον εδώ καί 35 χρόνια,τό μπουρδέλο-κατοικία-άσυλο,προδοτών καί νταβατζήδων τού Ελληνικού Εθνους καί Λαού.
    Εκτός τών άλλων δεινών πού υφιστάμεθα,τό πιό σημαντικό είναι ότι μάς αφαίρεσαν τό δικαίωμα νά αισθανόμεθα ΥΠΗΡΕΦΗΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Κι όπως γνωρίζεις ή ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ήτο ή γεννεσιουργός δύναμη διαχρονικά πού μεγαλούργησε, στήν διαδρομή τού χρόνου,ή χώρα μας κι ό Λαός της.
    Αυτό τό ΔΙΚΑΙΩΜΑ,οί σύχρονοι (35 χρόνια) μάς τό αφαίρεσαν καί ή Εθνική τους ευθύνη,είναι τεράστια.
    ΝΑ ΚΑΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ,ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΗΣ,ΕΘΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ καί νά είσαι βέβαιος ότι έξ αυτού δέν θά προκύψη ό Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ούτε φυσικά καί θά καταστραφή ή ήπειρος Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >>Στις 27 Φεβρουαρίου 1933 ξεσπά πυρκαϊά στο γερμανικό κοινοβούλιο (Ράιχσταγκ) η οποία μετά από χρόνια αποδεικνύεται ότι είναι βαλτή από τον Γκέμπελς.<<

    υπάρχουν ενδείξεις, όχι αποδείξεις ότι ο εμπρησμός του Reichstag ήταν έργο των nazi.


    >>Η πυρκαγιά αυτή αφενός "δικαίωσε" το αίσθημα του κόσμου και από την άλλη ενοχοποίησε τους κομουνιστές.<<

    η πυρκαγιά αυτή δεν δικαίωσε κανένα αίσθημα του κόσμου, δεν έχω δει φωτογραφίες να πανηγυρίζει το συγκεντρωμένο πλήθος. εξ αλλου αν υπήρχε τέτοιο λαϊκό αίσθημα ο εμπρησμός αυτός μάλλον των nazi, θα ενεργούσε υπέρ των κομμουνιστών.

    @5:29:00 μ.μ.
    ωραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Η ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.

    ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ!!!!!

    ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΠΑΣ ΚΑΛΑ;

    ΝΑ ΚΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΑΓΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πυρκαγιά αυτή αφενός "δικαίωσε" το αίσθημα του κόσμου

    ένα τέτοιο αίσθημα είχαν μόνον οι οπαδοί των κομματων που αρνούνταν, και κατά συνέπειαν πολεμούσαν την κοινοβουλευτική δημοκρατία, nazi και κομμουνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 01 Ιουλ 2010 5:29:00 μ.μ.

    ............................
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ?

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΤΑΡΕΙ....
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΚΟΜΗ....
    ΥΠΟΜΟΝΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο/Η φύγετε επιτέλους είπε...

    ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΤΟ ΦΥΓΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ;

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΦΑΝΑΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.....
    ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ?

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

    ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ.

    ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

    ΒΛΑΚΕΣ Ε ΒΛΑΚΕΣ. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΡΕ ΖΩΑΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το συνθημα ειναι συμβολικο. ΛΕΓΟΝΤΑς ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010

    "Kόψανε το επίδομα"

    "ΣΗΜΕΡΑ 1/7 ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ[ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ].ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ...ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ Η ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.400 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΔΕΝ ΔΟΣΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ 6.01 ΚΑΙ 7.45
    Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΡΑΔΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ!ΤΡΑΒΗΞΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΚΑΤΩ!ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    .........................

    Ε τέτοιο χτύπημα απ τη μαλακία δεν το περίμενα να ομολογείτε ότι είστε φασίστες......
    Μόνο φασίστες;
    Και κλέφτες και άτιμοι και θρασείς και, και, και, και....
    Απόλα έχει ο μπαχτσές της Ν.Δ. κακό χρόνο νάχετε που γαμήσατε τη χώρα 6 χρόνια.
    Δεν γαμούσατε τον κωλόχοντρο αρχηγό σας αντί για την Πατρίδα;
    Θα το φχαριστιόταν κιόλας και θα γλυτώναμε εμείς ως λαός.
    Αλλά πού να σας σηκωθεί.....
    Γιαυτό το ρίξατε στην παχιά που χτυπάει στον εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kai meta aporoume giati mas ftasame se auto to xali, ma toso ilithiotita o ellinas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά, δεν καίτε το ΠΑΣΟΚ καλύτερα, που είναι πράσινο απο γεννεσιμιού του!!
    Είναι συνεπώς πράσινο-οικολογικό καύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση