GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πτώση της Βαστίλης...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Η πτώση της σύγχρονης Βαστίλης: 14 Ιουλίου 2010 Η πτώση της Βαστίλη...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Η πτώση της σύγχρονης Βαστίλης: 14 Ιουλίου 2010

Η πτώση της Βαστίλης τότε και σήμερα!!
Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη
1789: Επτά χιλιάδες οπλισμένοι πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη!!
2010: Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός που αντιστέκεται στην μαφία και την φεουδαρχία!!
Σήμερα, μέσα στην διεθνή κατάρρευση του νεοφιλελευθερισμού, υπολογίζεται ότι 923 εκατομμύρια άνθρωποι “ζουν” κάτω από το όριο της πείνας! (Μα γιατί δεν τρώνε “παντεσπάνι”, Μαρία Αντουανέτα )!!!
Η ελληνική φεουδαρχία έχει πλέον σφιχταγκαλιάσει την...
 υποκοσμιακή μαφία.!! Η δικαιοσύνη αδυνατεί να σταθεί στο ύψος της! Η Κυβέρνηση αποτελείται από ανίκανους και εθνοπροδότες.
Η πτώση της Βαστίλης (14-07-1789).
Η Βαστίλη ήταν το σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης, κατελήφθη από τονλαό του Παρισιού. Ο διοικητής της, Λονέ, είχε διατάξει να πυροβολήσουν κατά του πλήθους που την πολιορκούσε. Στη μάχη που επακολούθησε, σκοτώθηκαν περίπου εκατό άτομα. Μετά την κατάληψή της, το πλήθος έκοψε τα κεφάλι του Λονέ και κάποιων ανδρών του και τα περιέφεραν πάνω σε κοντάρια στους δρόμους του Παρισιού. Οι φυλακισμένοι ελευθερώθηκαν. Η ημερομηνία της πτώσης της Βαστίλης, που σήμαινε για τη Γαλλία το τέλος της βασιλικής αυθαιρεσίας, καθιερώθηκε από το 1880 ως εθνική γιορτή της Γαλλίας και σημαίνει την απαρή της αστικής κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Στην μεσαιωνική Ευρώπη επικρατούσε η απόλυτη φεουδαρχία, όπου ο βασιλιάς κυβερνούσε ελέω θεού. Στη Γαλλία επικρατούσε το κυβερνητικό σύστημα της απόλυτης μοναρχίας με κύριο εκπρόσωπο τον Λουδοβίκο. Ο βασιλιάς με λίγους ανώτερους λειτουργούς, που τους διάλεγε ο ίδιος, νομοθετούσε, όριζε τους φόρους και διέθετε όπως ήθελε τον δημόσιο πλούτο. Το καθεστώς, συνέχεια του μεσαιωνικού, βασιζόταν στην τρομακτική ανισότητα. Οι κάτοικοι της Γαλλίας διακρίνονταν στους προνομιούχους και στον κοινό λαό. Οποιοσδήποτε πήγαινε ενάντια στην θέληση του απολυταρχικού βασιλιά φυλακίζονταν στην Βαστίλη και κυρίως ευγενείς ή διαφωτιστές. Το βράδυ της 12ης προς 13 Ιουλίου οι εξεγερμένοι πολίτες άρχισαν την αναζήτηση όπλων. Στις 14 Ιουλίου 1789 εισέβαλαν στο Hotel des Invalides και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα τυφεκίων. Πολλοί από τους πολίτες στράφηκαν στη Βαστίλη. Περίπου επτά χιλιάδες οπλισμένοι πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη. Εκείνη την ημέρα σκοτώθηκαν πάνω από 100 άνθρωποι και ήταν η πρώτη μέρα που σκοτώνονταν τόσοι πολλοί μετά την έναρξη της μέχρι τότε αναίμακτης Επανάστασης. Η επιτυχία των επαναστατών έγινε γνωστή στην Γαλλία και έγινε το σύμβολο της επανάστασης.
Η βασιλική οικογένεια κατανάλωνε το 20% του γαλλικού προϋπολογισμού. Οι προνομιούχοι αποτελούσαν μικρή μειοψηφία, περίπου το 2% του πληθυσμού. Αλλά αυτοί κατείχαν την περισσότερη γη, είχαν όλα τα αγαθά, ζούσαν μια τρομερά σπάταλη και πλούσια ζωή και κυβερνούσαν τον τόπο. Δύο τάξεις, ο κλήρος και οι ευγενείς αποτελούσαν τους προνομιούχους. Όλοι οι λαϊκοί άνθρωποι ονομάζονταν συνεκδοχικά με μια μεσαιωνική ονομασία: Tiers Etat, Τρίτη τάξη. Καλλιεργητές της γης και αστοί (έμποροι και επαγγελματίες των πόλεων) αποτελούσαν την τάξη αυτή. Οι αστοί, οι φτωχοί εργαζόμενοι των πόλεων και οι αγρότες δεν είχαν κανένα δικαίωμα στην εξουσία, παρόλο που η αστική τάξη είχε αποκτήσει αξιόλογη δύναμη. Οι γιορτές, οι δεξιώσεις και τα πανάκριβα ρούχα ήταν εις βάρος της γαλλικής οικονομίας αλλά και του φτωχού λαού που πέθαινε από την πείνα.
Η βασίλισσα Μαρία Αντουανέτα μόνη ξόδευε 680.000 λίβρες, σημερινό ποσό 70.000 κάθε μήνα για κοσμήματα και κοσμική ζωή. Στις 5/10/1789 ένα εξαγριωμένο γυναικείο πλήθος βάδισε στο παλάτι των Βερσαλλιών όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια, και επιχείρησαν να σκοτώσουν την βασίλισσα που συσχετιζόταν με τον βασιλικό αυταρχισμό. Ολόκληρη η βασιλική οικογένεια μεταφέρθηκε απο το πλήθος αιχμάλωτη στο Παρίσι, στα ανάκτορα του Τουιλερί. Το επαναστατικό τους κίνημα έδινε μήνυμα σε όλα τα Ευρωπαικά κράτη με παρόμοια καθεστώτα. Μερικοί ισχυροί άντρες όπως ο Μιραμπώ προσπαθούσαν μυστικά να επαναφέρουν τον βασιλιά σάν κυβερνήτη με ένα δημοκρατικό Σύνταγμα, αλλά ο ξαφνικός θάνατος του Μιραμπώ και η κατάπτωση του Λουδοβίκου εξασθένησαν αυτές τις προσπάθειες. Στις 20 Ιουνίου 1791 ο βασιλιάς προσπάθησε μαζί με την οικογένεια του να διαφύγει στο γειτονικό Λουξεμβούργο, όμως στις Βαρέννες, κοντά στα σύνορα τον αναγνώρισαν και τον ανάγκασαν να επιστρέψει στο Παρίσι. Οι επαναστάτες, μεταξύ τους και ο Ροβεσπιέρος, ήθελαν τον άμεσο θάνατο του βασιλιά χωρίς δικαστική διαδικασία. Η πλειονότητα όμως αποφάσισε μία δίκη, στην οποία ο βασιλιά κρίθηκε ένοχος με ομοφωνία λόγω της μεγάλης προδοσίας του προς τους επαναστάτες. Στις 21 Ιανουαρίου 1793 ο Λουδοβίκος ο ΙΣΤ΄ αποκεφαλίστηκε στη σημερινή Πλας ντε λα Κονκόρντ. Στις 16 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, καρατομήθηκε και η βασίλισσα Μαρία Αντουανέτα.
Η Γαλλική Επανάσταση είναι η μόνη επανάσταση μετά την Αμερικάνικη που μπόρεσε και ανέτρεψε το παλιό φεουδαρχικό απολυταρχικό καθεστώς και είχε μεγάλες συνέπειες στη ζωή και στις αντιλήψεις των ανθρώπων έως σήμερα. Η Γαλλική Επανάσταση ορόσημο της ιστορίας επηρέασε όλες τις μετέπειτα ευρωπαϊκές επαναστάσεις, ακόμα και την ελληνική του 1821.
Ο Ρήγας Φεραίος, ο πρόδρομος διαφωτιστής της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, τριάντα χρόνια περίπου πιο πριν, με το επαναστατικό του κίνημα θέλησε πρώτα να εμφυσήσει, στους σκλαβωμένους ραγιάδες την επαναστατική διάθεση και πνοή, να τους εμψυχώσει, ώστε μετά να ξεσηκωθούν κατά του Οθωμανού δυνάστη. Ο Θούριος συμπυκνώνει την αγανάκτηση της ρωμιοσύνης κατά της τυραννίας. Ο Ρήγας, που ήταν εμπνευσμένος από την αρχαιότητα αλλά και από την Γαλλική Επανάσταση, τονίζει τη σημασία της ελευθερίας, ως πρώτιστου αγαθού του ανθρώπου, που είναι και πάνω από τη ζωή. Διακηρύσσει πως είναι προτιμότερη μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Ο αρχηγός των επαναστατών Θεοδώρος Κολοκοτρώνης στην Πνύκα τόνισε τα εξής: Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι ήμεθα, ούτε πως δεν έχομεν άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε, “πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιτοκάραβα βατσέλα”, αλλά, ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της Ελευθερίας μας… και όλοι, και οι κληρικοί και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι συμφωνήσαμεν σ’ αυτό το σκοπό και κάναμεν την επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοιαν και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι… Ο ένας πήγαινε στον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα στο στρατόπεδο και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμεν και εις την Κωνσταντινούπολη…
Σήμερα οι πολίτες βιώνουν μιαν άλλη υποδούλωση, την οικονομική σκλαβιά. Οι αχόρταγοι τραπεζίτες, οι νεοφεουδάρχες, οι μαφιόζοι και οι παρακρατικοί μηχανισμοί καταδυναστεύουν τους πολίτες!! Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!. Οι τραπεζίτες πήραν τα 39 δις και κάνουν μπίζνες και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δήλωνε: όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια. Τερματισμός κάθε είδους κατασχέσεων, δεδομένου ότι κάθε μέρα υποβάλλονται 100 αιτήσεις κατάσχεσης!! Η λαοθάλασσα που έπνιξε την Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008 είχε την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης και έπεται συνέχεια. Ο επόμενος Δεκέμβρης θα είναι του Αλέξη. Να μπουν μπροστά οι αγωνιστές και οι αποφασισμένοι.
Στην Ελλάδα σήμερα ακόμα και η δικαιοσύνη έχει πρόβλημα. Βαρύτατες αιχμές κατά της δικαιοσύνης για την καθυστέρηση που υπάρχει στην εκδίκαση των υποθέσεων διαφθοράς αλλά και υπόνοιες για φαινόμενα δικαστικής διαφθοράς και επίορκους δικαστές άφησε χθες ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζής ενημερώνοντας την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την ετήσια έκθεση. Συγκεκριμένα, ο κ. Ρακιντζής έκανε γνωστό ότι την τελευταία 6ετία έχει στείλει 450 υποθέσεις διαφθοράς στη δικαιοσύνη, πολλές από τις οποίες εδώ και χρόνια βρίσκονται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και πάντως καμία δεν έχει τελεσιδικήσει. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αναγκάστηκε να κάνει έγγραφο στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος έβγαλε εγκύκλιο να δικάζονται κατά προτίμηση. Ακόμα παραμένουν στην εισαγγελία οι υποθέσεις διαφθοράς ΑΣΠΑΙΤΕ και οι υποθέσεις επίρκων δικηγόρων του ΔΣΑ της λεγόμενης βιομηχανιας διαζυγίων. Η δικαιοσύνη πρέπει να γίνει πάλι λαική με συμμετοχή περισσότερων πολιτών και λιγοτεων επαγγελματιών δικαστών.
Σε όλο τον πλανήτη, σήμερα, όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά – κεντρώα - αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!! ! Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία κοστίζει περισσότερο από το κόστος διενέργειας των εκλογών και είναι καταστρεπτική για τον κοινωνικό ιστό γιατί έχει σφιχταγκαλιάσει την υποκοσμιακή μαφία.!!
Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται. Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Η ολιγαρχία και η τραπεζο-δικτατορία δεν θα παραδοθεί από μόνη της!! Πολίτες, ρίξτε με μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις την φεουδαρχία που ξεψυχά, αλλά κανείς δεν τολμά να την διαδεχτεί. Δεν υπάρχει οικονομική κρίση, είναι ένας μύθος. Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός!! Ο αγώνας είναι εναντίον της μαφίας και της ολιγαρχίας. Μην περιμένετε από την λιγαρχία έντιμες εκλογικές διαδικασίες!!Η νίκη είναι δική σας.
Επιτέλους τέλος.

98 σχόλια

  1. Μαζί αρχηγέ να καταλάβουμε τα ανάκτορα-βουλή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαουρτώστε έναν παπά. Εκτός από το υπέροχο κοντράστ θα χαρείτε και την αντιδρασή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο μαϊμού πρόεδρος του ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO για τον καραγκιόζη δεν θα κάνει καμία δήλωση ; και πηγαίνει για δήμαρχος του Ρέντη το λαμόγιο !!!
    Καλά οι μαϊμούδες τι δήλωση να κάνουν ;;;;;;
    Λαμογια είναι και αυτοί πουν τον υποστηρίζουν που σκοπό έχουν να φανό τις επιδότησης
    Που παίρνει το λαμόγιο που λιάζει , μαύρος , μαύρος ,μ χοντρός, σαν αιγύπτιος
    Πάντος για Έλληνας δεν περνά . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορε!!!! Κουτσούκο τι πίνεις και δεν μας δίνεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ


    ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ !!!

    Η δραγώνα θα προτάξει τα πτυχία της, θα απαιτήσει να δοθεί ο τίτλος “καραγκιόζης” σε όλους τους έλληνες πολιτικούς και η UNESCO θα της απονείμει τον τίτλο του Καραγκιόζη της χρονιάς.
    Ίσως και του αιώνα.
    Ίσως και όλων των εποχών.

    Φυσικά αν γίνει αυτό, προβλέπω εντάσεις ανάμεσα σε πολλούς της κυβέρνησης που θα χαλαστούν γιατί τους έκλεψε τα πρωτεία.
    Πρώτος από όλους, ο τζέφρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο παληκάρι μου! Σκίζεις!
    Προτείνω όμως να ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ τους ανίκανους και δεξιόστροφους προδότες, οίτινες παρασύρουν τον πρωθυπουργόν μας ΓΑΠ, για να τους οδηγήσουμε πάραυτα στη γκιλοτίνα...
    Υ.Γ.1
    Πήγα στην ιστοσελίδα σου (να δούμε και μια φωτογραφία σου τέλος πάντων, σε διαβάζουμε..., σε διαβάζουμε...) και ομολογώ ότι εκεί μπερδεύτηκα λίγο... Έχεις ΔΥΟ ονόματα; Ονομάζεσαι Σορβόννης - Αναστάσιος ή το "Δρ Σορβόννης Αναστάσιος Κουτσούκος" δηλώνει τον εκλεκτό Αναστάσιο Κουτσούκο που διέτριψεν εις την Σορβόνην των Παρισίων; Τότε (κατά την ταπεινή μου άποψη) θα έπρεπε να μπει κάτωθεν του ονόματος.
    Υ.Γ.2
    Το "La Sorbonne" (Université de Paris) στα ελληνικά αποδίδεται με ένα "ν" και όχι με δύο, όπως το γράφεις στην εξόχως ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα σου. Για ψάξτο λίγο... Όχι τίποτε άλλο, να μη μας λένε και αγράμματους οι εχθροί μας. Τώρα θα μου πεις: "Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται!" Συμφωνώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3 σχόλια για “Αναβρασμός και αντάρτικα στο ΠΑΣΟΚ”.........

    ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΤΟΝ ΕΣΩ ΧΕΣΜΕΝΟ...
    ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
    Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.

    ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ
    ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΟΥ !!!!
    ...........................

    1. Ο πραγματικός αναβρασμός θα έλεθει όταν αρχίσουν να πέφτουν οι πέτρες σύννεφο.
    Δυστυχώς για το πασόκ, δεν είναι ο Παπανδρέου ο μόνος ένοχος.
    Είναι ο ηθικός αυτουργός αλλά δεν είναι ο μόνος ένοχος.
    Όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές του είναι συνένοχοι στο έγκλημα εναντίον των συνταξιούχων, των εργαζομένων και της νεολαίας.
    Απορώ με τις υποτιθέμενες ηθικές αρχές που έχουν.
    Φούμαρα, σκέτα φούμαρα.
    Μία γυναίκα, μια παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Σοφία η Σακοράφα είναι η μόνη με συνείδηση μέσα σε ένα κόμμα 160 εγωπαθών παρτάκηδων που το μόνο που τους νοιάζει είναι μια βουλέυτική ψωροέδρα, λές και θα την τέχουν για πάντα.
    Το κούτελο, το όνομα και η υπόληψή τους όμως λερώθηκε για πάντα.
    Μπράβο στη Σοφία Σακοράφα, ξανάφερε πάλι το ήθος και το φιλότιμο στην πολιτική.
    Μακάρι όλα τα κόμματα να είχαν περισσότερους και περισσότερες σαν τη Σοφία.
    Θα ήταν άλλη η Ελλάδα σήμερα.

    2. Δεν πρέπει να δηλώσει ο Σαμαράς ότι όταν έρθει στην εξουσία θα συστήσει εξεταστικές επιτροπές για τα Greek Statistics που φούσκωσαν το έλλειμα στο 13,9% και για την εκτίναξη των spreads με τις αποφάσεις της ΤτΕ και τις εντολές του Παπακωσταντίνου;
    Ή θα κινηθεί πάλι στην λογική ότι εμείς θα έρθουμε για να ενώσουμε τους Έλληνες;;;;

    3.Πού είναι οι αντάρτες καλέ?
    Εδώ, με βάση τα λεγόμενα του GAP, μόνο το ΛΑΟΣ έχει υπεύθυνη στάση. χο! χο! Ούτε καν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!
    Απροπό ο Καρατζαφέρης δεν είχε δηλώσει πως σκοπός του είναι να διώξει το GAP από την εξουσία?
    χο! χο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΠΑΛΙ ΣΑΡΩΝΕΙΣ
    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκ

    Επιβαβαιωνεται για αλλη μια φορα ο δρ Κουτσουκος

    οι πολιτικοι του παρελθοντος (Κωσταντοπουλος κλπ) για να μεινουν στην επικαιροτητα θα κανουν σαν την Τζουλια και την Ντουβλη και ας τους πετανε ντοματες...

    Ο Δρ Κουτσουκος μολις εφτασε στη Μυκονο και τον χαιρετησαν ολοι στην προβλητα...για να παει Δηλο
    που εχει και τα γεννεθλια του στις 14 Ιουλιου ημερα πτωσεως Βαστιλης!!!

    Μαντω Πασοκ

    14 Ιουλ 2010 3:32:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΑΛΟΣ
    ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ Η ΔΗΛΟ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ 3 ΞΑΝΘΙΕΣ ΙΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
    ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΣ

    " Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
    ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΟΥΚ,
    ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ ΘΝΙΞΕΙΣ
    ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

    ΛΟΙΜΟΣ ΛΙΜΟΣ
    ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ και γινε υπουργος"

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ

    ΕΛΕΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΔΟΚΤΩΡΑ
    ΚΟΙΜΑΤΑΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΜΕΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νεα

    παντως εγω τον ειδα να χορευει στο Παρανταις...με τις ιερειες της Αφροδιτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται

    ΠΕΣΤΑ ΔΟΚΤΩΡΑ
    ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΟΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ

    ΞΥΠΝΑ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PASOK

    Οι αχόρταγοι τραπεζίτες, οι νεοφεουδάρχες, οι μαφιόζοι και οι παρακρατικοί μηχανισμοί καταδυναστεύουν τους πολίτες!! Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!.

    Οι τραπεζίτες πήραν τα 39 δις και κάνουν μπίζνες και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη.


    ROBESPIERE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TI LEEI O HGETHS???


    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται.


    LA VERITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πεστα μεγαλε

    μας τα επρηξε ο αλλος απο τον Πορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Ακόμα παραμένουν στην εισαγγελία οι υποθέσεις διαφθοράς ΑΣΠΑΙΤΕ και οι υποθέσεις επίορκων δικηγόρων του ΔΣΑ της λεγόμενης βιομηχανιας διαζυγίων.

    Η δικαιοσύνη πρέπει να γίνει πάλι λαική με συμμετοχή περισσότερων πολιτών και λιγοτερων επαγγελματιών δικαστών.


    Πασοκ δικαιοσυνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πτώση της σύγχρονης Βαστίλης: 14 Ιουλίου 2010


    ριξτη δοκτωρα εστω απο τη ΔΗΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΡΑΝΤΑΙΣ ΝΑ ΚΝΕΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΓΓΛΙΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ελληνική φεουδαρχία έχει πλέον σφιχταγκαλιάσει την...
    υποκοσμιακή μαφία.!! Η δικαιοσύνη αδυνατεί να σταθεί στο ύψος της! Η Κυβέρνηση αποτελείται από ανίκανους και εθνοπροδότες.


    ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. pesta koutsoukara

    gamise ta floria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. SEISAX8IA

    Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!.


    Οι τραπεζίτες πήραν τα 39 δις και κάνουν μπίζνες και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δήλωνε: όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Κυβέρνηση αποτελείται από ανίκανους και εθνοπροδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TI LEEI O HGETHS GIA TON KYKLO GIORGOY??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αναγκάστηκε να κάνει έγγραφο στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος έβγαλε εγκύκλιο να δικάζονται κατά προτίμηση. Ακόμα παραμένουν στην εισαγγελία οι υποθέσεις διαφθοράς ΑΣΠΑΙΤΕ και οι υποθέσεις επίρκων δικηγόρων του ΔΣΑ της λεγόμενης βιομηχανιας διαζυγίων.

    Για την Μποτσαρη και τον Παξινο λεει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1789: Επτά χιλιάδες οπλισμένοι πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη!!


    2010: Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός που αντιστέκεται στην μαφία και την φεουδαρχία!!

    ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός!! Ο αγώνας είναι εναντίον της μαφίας και της ολιγαρχίας. Μην περιμένετε από την λιγαρχία έντιμες εκλογικές διαδικασίες!!Η νίκη είναι δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν υπάρχει οικονομική κρίση, είναι ένας μύθος.

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν υπάρχει οικονομική κρίση, είναι ένας μύθος.

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΔΗΣΗ

    ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ

    ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
    Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ??ΤΙ??????

    2% \?????

    ΑΡΑ 2 ΔΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΜΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται.

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    κόμα παραμένουν στην εισαγγελία οι υποθέσεις διαφθοράς ΑΣΠΑΙΤΕ και οι υποθέσεις επίρκων δικηγόρων του ΔΣΑ της λεγόμενης βιομηχανιας διαζυγίων.

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕ
    ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΗ ΣΤΑ 25 ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΑΣΤΙΛΛΗ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΞΥΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται,


    ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!.

    Οι τραπεζίτες πήραν τα 39 δις και κάνουν μπίζνες και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη.

    ΛΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ....εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμεν και εις την Κωνσταντινούπολη…

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τον ειδα στους μυλους στο σανσετ

    με τις ξανθιες μαζι

    μυκονιατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ.
    -----------------------------------

    "Επεισόδιο με τον Κουτρουμάνη σε ταβέρνα"

    "Δυσάρεστη ήταν την Τρίτη το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων.

    Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση τις κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της.

    Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το...
    λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους.
    Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν, αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία.
    Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι αλλά ένας παρατρεχάμενός του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν.
    Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ και μεταλλάχτηκε σε υφυπουργό εργασίας και δήμιο των εργαζομένων που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε!

    Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν αλλά και γενίτσαρος.
    Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους."

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. {....}Πολίτες, ρίξτε με μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις την φεουδαρχία που ξεψυχά, αλλά κανείς δεν τολμά να την διαδεχτεί. Δεν υπάρχει οικονομική κρίση, είναι ένας μύθος. Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός!! Ο αγώνας είναι εναντίον της μαφίας και της ολιγαρχίας. Μην περιμένετε από την λιγαρχία έντιμες εκλογικές διαδικασίες!!Η νίκη είναι δική σας.
    Επιτέλους τέλος.{}


    Κουτσούκο μήπως έχεις ξεχάσει νά επισκεφθής τόν ψυχίατρόν σου????
    Τί αναφορές είναι αυτές???
    Διατί τό ψήφισες τό μνημόνιο (ΔΝΤ),τό ασφαλιστικό-εργασιακό Ν/Σ,αφού ισχυρίζεσαι ότι ή οικονομική κρίση είναι μύθος???
    Διατί υπακούς στίς κομματικές εντολές/απειλές τού αρχηγού σου,εάν δέν συμφωνείς μέ τήν πολιτικήν/αποφάσεις του???
    Αυτό θά μάς τό εξηγήσης??????
    Ήμαρτον Μεγαλοδύναμε καί τί θά ακούσουμε ακόμη από τόν Δόκτορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Dr Koutsoukos
    nee Rovespiere

    tsakise thn ologarxia
    edo kai tora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πασοκ

    Επιβαβαιωνεται για αλλη μια φορα ο δρ Κουτσουκος

    οι πολιτικοι του παρελθοντος (Κωσταντοπουλος κλπ) για να μεινουν στην επικαιροτητα θα κανουν σαν την Τζουλια και την Ντουβλη και ας τους πετανε ντοματες...

    Ο Δρ Κουτσουκος μολις εφτασε στη Μυκονο και τον χαιρετησαν ολοι στην προβλητα...για να παει Δηλο
    που εχει και τα γεννεθλια του στις 14 Ιουλιου ημερα πτωσεως Βαστιλης!!!

    Μαντω Πασοκ

    14 Ιουλ 2010 3:30:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. {....}Πολίτες, ρίξτε με μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις την φεουδαρχία που ξεψυχά, αλλά κανείς δεν τολμά να την διαδεχτεί. Δεν υπάρχει οικονομική κρίση, είναι ένας μύθος. Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Τις εκλογές θα τις φέρει ο λαός!! Ο αγώνας είναι εναντίον της μαφίας και της ολιγαρχίας. Μην περιμένετε από την λιγαρχία έντιμες εκλογικές διαδικασίες!!Η νίκη είναι δική σας.
    Επιτέλους τέλος.{}


    Κουτσούκο μήπως έχεις ξεχάσει νά επισκεφθής τόν ψυχίατρόν σου????
    Τί αναφορές είναι αυτές???
    Διατί τό ψήφισες τό μνημόνιο (ΔΝΤ),τό ασφαλιστικό-εργασιακό Ν/Σ,αφού ισχυρίζεσαι ότι ή οικονομική κρίση είναι μύθος???
    Διατί υπακούς στίς κομματικές εντολές/απειλές τού αρχηγού σου,εάν δέν συμφωνείς μέ τήν πολιτικήν/αποφάσεις του???
    Αυτό θά μάς τό εξηγήσης??????
    Ήμαρτον Μεγαλοδύναμε καί τί θά ακούσουμε ακόμη από τόν Δόκτορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ηγτης
    νεος τσε των βαλακνιων
    δε μασαει το ατομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΝΕΑ

    ΕΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ
    ΣΤΟ ΣΑΝ ΣΕΤ

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΣΟΚ

    ΝΙΝΑ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΛΕΟΣ

    923 εκατομμύρια άνθρωποι “ζουν” κάτω από το όριο της πείνας!


    και μιλανε οι τραπεζιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 1789: Επτά χιλιάδες οπλισμένοι πολίτες όρμησαν στην Βαστίλη!!


    τομ οκτωβρη να δεις τι θα γινει
    με τις μαλακιες παπακωσταντινου
    μιζα δωρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. =====================================
    πιο αντιδραστική
    και μαυρη δεξια
    που γνωρισε ο τόπος
    μετά τους ταγματασφαλίτες της κατοχής είναι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.
    Άπατρις
    Νεοφιλελεύθερη
    Σοσιαλκλεπτοκρατία.
    ======================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ.
    -----------------------------------
    "Επεισόδιο με τον Κουτρουμάνη σε ταβέρνα"

    "Δυσάρεστη ήταν την Τρίτη το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων.

    Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση τις κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της.

    Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους.
    Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν, αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία.
    Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι αλλά ένας παρατρεχάμενός του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν.
    Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ και μεταλλάχτηκε σε υφυπουργό εργασίας και δήμιο των εργαζομένων που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε!

    Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν αλλά και γενίτσαρος.
    Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Pasok

    ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ!!

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται.

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει

    ΟΥΤΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!

    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Pasok

    ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ!!

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται.

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει

    ΟΥΤΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!

    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. DR KOUTSOUKOS
    HGETHS

    OTI ELEGE GIA DAMANAKH
    EPALH8EYTHKE

    OTI LEEI GIA PERIVALLON
    8A EPALH8EYTEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. O dr Koutsoykos htan einai Papandreikos kai tha einai

    Ola ta alla einai gia na min xypnisei o Giorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Pasok

    ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟN ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ!!

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται.

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει

    ΟΥΤΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!

    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Pasok

    ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟN ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ!!

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται.

    Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει

    ΟΥΤΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!

    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΙΔΗΣΗ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!

    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΗΛΟΣ

    ΔΕ ΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ?

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ

    ΕΡΡΕΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΥΠΕΡ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?
    ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗΣ


    Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αναγκάστηκε να κάνει έγγραφο στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος έβγαλε εγκύκλιο να δικάζονται κατά προτίμηση.

    Ακόμα παραμένουν στην εισαγγελία οι υποθέσεις διαφθοράς ΑΣΠΑΙΤΕ και οι υποθέσεις επίρκων δικηγόρων του ΔΣΑ της λεγόμενης βιομηχανιας διαζυγίων.


    ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. DOKTORA
    MHN KOLONEIS

    SKISTOYS

    KORIDEYOYN TON GIORG
    OI RAGOUSHDES
    PAPAKOSTANTINOY
    MPAMPOUKHDES
    KAI SIA
    MIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    EINAI SKLHROS PASOKOS O DR KOYTSOYKOS KAI GEORGOPAPANDREIKOS

    SVZEI TO GIVRGO APO KAKOTOPIS!!

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται

    ΠΕΣΤΑ ΔΟΚΤΩΡΑ
    ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται

    ΠΕΣΤΑ ΔΟΚΤΩΡΑ
    ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΤΟ ΞΕΡΟΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΟ ΘΛΙΒΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ

    ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΑΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 14 Ιουλ 2010 9:16:00 μ.μ.

    πρωτη φορα σχολιαζετε τον δρ γιατι?
    η σιωπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Χρονια πολλα δρ Κουτσουκο

    σημερα εχεις γεννεθλια

    14 Ιουλιου γεννηθηκες
    επαναστατης παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΝΕΑ Μυκονου

    ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ...


    ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΕΣΣ...

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    γΚΑΡΣΟΝΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο Δρ Κουτσουκος εχει και τα γεννεθλια του στις 14 Ιουλιου ημερα πτωσεως Βαστιλης!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΑΡΑΛΟΣ
    ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ Η ΔΗΛΟ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ 3 ΞΑΝΘΙΕΣ ΙΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
    ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΣ

    " Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
    ΗΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ,
    ΟΥΚ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ ΘΝΙΞΕΙΣ
    ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

    ΛΟΙΜΟΣ ΛΙΜΟΣ
    ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ και γινε υπουργος"

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ

    ΕΛΕΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΟΥ

    14 Ιουλ 2010 7:15:00 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ο δρ μιλησε
    τον Οκτωβρη θα δουμε>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. κατω η βρωμοχουντα
    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-MEGA-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

    ερχονται φωτιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Παιδια

    ο δρ κουτσουκος ηταν βενετια

    κερακια
    σαμπανιες
    γεννεθλια
    φιλακια
    γεννεθλια
    χρονια πολλα

    στην παρεα προστεθηκαν και κατι ισπανιδες

    μαλλον θα γινει της ισπανικης νικης σημερα


    γκαρσονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
    ΠΡΟΧΩΡΑ...

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ...

    ΚΛΑΜΑ ΣΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΚΛΟΠΗ

    Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται,


    ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!.

    Οι τραπεζίτες πήραν τα 39 δις και κάνουν μπίζνες και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη.

    ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟΤΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 14 Ιουλ 2010 5:48:00 μ.μ.

    δεν ειναι σωστο να μιλαμε για τριτους μη παροντες

    πεστε για τον δρ
    βγαλτε ουρλιχτα εναντιον του...
    μην πυροβολειτε τριτους ασχετους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ακόμα παραμένουν στην εισαγγελία οι υποθέσεις διαφθοράς ΑΣΠΑΙΤΕ και οι υποθέσεις επίρκων δικηγόρων του ΔΣΑ της λεγόμενης βιομηχανιας διαζυγίων.


    ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΞΙΝΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ....

    ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ

    ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΛΕΟΣ

    ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΡΕΞΕ

    Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!.


    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΠΑΣΟΚ

    Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι εγκλωβισμένος από ανίκανους, δεξιόστροφους και προδότες, οι οποίοι ομαδικά τον κοροϊδεύουν και τον εκμεταλεύονται.

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Η βασίλισσα Μαρία Αντουανέτα μόνη ξόδευε 680.000 λίβρες, σημερινό ποσό 70.000 κάθε μήνα για κοσμήματα και κοσμική ζωή.


    Στις 5/10/1789 ένα εξαγριωμένο γυναικείο πλήθος βάδισε στο παλάτι των Βερσαλλιών όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια, και επιχείρησαν να σκοτώσουν την βασίλισσα που συσχετιζόταν με τον βασιλικό αυταρχισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ!

    ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

    ΑΥΤΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΥΝΕΣΚΟ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΟ!

    ΜΑΝΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. H ANTISTASH STO DNT

    JEKINHSE APO TH MHLIONH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ο Δρ Κουτσουκος εχει και τα γεννεθλια του στις 14 Ιουλιου ημερα πτωσεως Βαστιλης!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Oλοι μαζί αρχηγέ να ρίξουμε τον δικτάτορα JEFREY !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ δούλεψε συστηματικά για να διαλύσει την χώρα: Παιδεία, Υγεία, Στρατός οι σταθεροί του στόχοι προς καταστροφή προκειμένου να μην έχουμε άμυνες και αντισώματα απέναντι στην επιθετική του αρρώστια.

    Όσοι γεννήθηκαν από το ’81 και μετά έχουν να θυμούνται:
    Ρίτα Σακελλαρίου, Ρούλα Κορομηλά, ντιβάνια στους διαδρόμους και την ευχή να μην αρρωστήσεις 15αύγουστο ή σε νησί, καταλήψεις και κομματικοποιημένους καθηγητές-συνδικαλιστές, Ίμια, Ι5άδες και ροζ στριγκάκια. Και πόσα άλλα ακόμα.

    Κάτι προλάβαμε να ακούσουμε από Ελύτη, και από Αρχαία Τραγωδία, αλλά η φιλόλογος ήταν από την φύση της ήπιων τόνων και δεν μπορούσε να υπερκαλύψει τις φωνές των ατίθασων μαθητών που είχαν την εύνοια των “τσαμπουκαλέων” καθηγητών που από σύμπτωση και μόνο ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Και που πάλι από σύμπτωση και μόνο σπάγανε θρανία στις καταλήψεις επί ΝΔ. Και να πεις ότι τα πληρώνανε μετά από τα τρελά ιδιαίτερα που κάνανε για να κωλοβαράνε στην τάξη και να λένε το 1/100 του μαθήματος, πάει και έρχεται.

    Η παράδοση βλέπετε σώζει. Και το πολιτικό μας σύστημα με καπετάνιο το ΠΑΣΟΚ κάνει ό,τι μπορεί για να την θάψει.

    Και όταν λέμε παράδοση, δεν εννοούμε τους απρόσωπους θεσμούς που συγκεντρώνονται στο πρόσωπο εκείνου του παπά που φέρνει για Διοικητή του Αγίου Όρους τον Ψυχάρη. Ούτε το απρόσωπο κτίριο του Κοινοβουλίου.
    Εννοούμε την αλήθεια που αντανακλάει πάνω στον βράχο του Αιγαίου το φως του ήλιου.

    Να τον αναζητήσετε αυτόν τον βράχο. Αν μη τι άλλο είναι φανερό ότι χρειάζεστε διακοπές.

    ΥΓ: Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος κατάγεται από τον πίθηκο! Τρομερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ-ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ. ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ 'ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ'.ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΙΑ ΦΟΡΑ Πασόκος ΠΑΝΤΑ Πασόκος.
    Το πασόκ ειναι σαν τη προβιά του Ηρακλή.
    Βγαίνει μόνο μαζί με το δέρμα.

    Το πασοκ δεν διατελεί σε κατασταση νευρικης κρισης, ουτε διακατέχεται απο τύψεις για το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού.
    Αυτό που το χαρακτήριζε πάντα ήταν η ζωτική ομοψυχία για να διατηρηθεί στην εξουσία, γι αυτό κατόρθωσε να εξουσιάσει 25 χρόνια και βάλε.

    Σωστά. Χαρακτηριστικά συμμορίας δηλαδή…

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΑΣΟΚΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ
    ΠΛΗΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δέν ήταν στή Βενετία Μυκόνου,
    ούτε στό Paradise.
    Ήταν στά εγκαίνια στή Λάρισα μέ
    τήν Αλεξανδράτου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. BRAVO YORGOS η αλλοιως σφαξε με αγα μου να αγιασω… Ε καλα.. Λεγε με Ταγιπ γιουσουφακι μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. =====================================
    πιο αντιδραστική
    και μαυρη δεξια
    που γνωρισε ο τόπος
    μετά τους ταγματασφαλίτες της κατοχής είναι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.
    Άπατρις
    Νεοφιλελεύθερη
    Σοσιαλκλεπτοκρατία.
    =====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΠΡΟΧΩΡΑ...

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 15 Ιουλ 2010 10:23:00 π.μ.

    Ανασταση
    εχεις λαθος
    μαλλον θα ηθελες την Τζουλια....

    ελα τωρα Μυκονο...
    εχει πολλα γκομενακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΠΑΛΙ ΣΑΡΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ!

    ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

    ΑΥΤΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΥΝΕΣΚΟ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΟ!

    ΜΑΝΤΩ

    15 Ιουλ 2010 1:04:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Νεα

    εχουν παθει πλακα τα φλωρια που δουλεβουν τον Γιωργο
    Αυτος ο βλακας ο Γερουλανος εκανε περισσοτερη ζημια για τον Καραγκιοζη αποτι η ΟΥΝΕΣΚΟ

    αν ακουσετε τις δηλωσεις γερουλανου θα χαζεψετε

    το παιδι ειαι πολυ βλακαςκαι οθωμανος πολιτης μαλλον

    Αντι-οθωμανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Paradise.


    Αυτη τη στιγμη μπηκε στο παραδαις οο δρ κουτσουκος με τις 3 ξανθιες και τις ισπανιδες και ξαπλωσαν σε ξαπλωστρες

    αντηλιακο πολυ και χαλαρωτικο μασαζ απο τις ξανθιες ιερειες του Απολλωνα και μακροβουτια απο τις Ισπανιδες....

    τυφλα να εχει η Τζουλια της Λαρισας....

    Αντε χρονια πολλα δοκτωρα!

    Παρανταις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πασοκ

    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΧΙΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!!

    ΠΩΣ??

    Σήμερα οι πολίτες βιώνουν μιαν άλλη υποδούλωση, την οικονομική σκλαβιά.

    Οι αχόρταγοι τραπεζίτες, οι νεοφεουδάρχες, οι μαφιόζοι και οι παρακρατικοί μηχανισμοί καταδυναστεύουν τους πολίτες!! Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!.

    Οι τραπεζίτες πήραν τα 39 δις και κάνουν μπίζνες και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δήλωνε: όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια.

    Απο το αρθρο του δρ Κοτσουκου...πριν αλεκτωρ λαλησει....

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση