GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί απογραφής δημοσίων υπαλλήλων...

Από τον Γιάννη Μαργέλη Αγαπητό press-gr Ως εργαζόμενος στο τμήμα προσωπικού ενός μικρού δήμου αναγκαστικά ασχολήθηκα με το θέμα της απογρα...

Από τον Γιάννη Μαργέλη
Αγαπητό press-gr
Ως εργαζόμενος στο τμήμα προσωπικού ενός μικρού δήμου αναγκαστικά ασχολήθηκα με το θέμα της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων.
Έχουμε λοιπόν 13 μόνιμοι υπάλληλοι, 8 υπάλληλοι αορίστου χρόνου σύνολο 22.
10 εποχικοί με σύμβαση 5μήνη σύμβαση πού λήγει τον επόμενο μήνα αλλά έπρεπε να απογραφούν, 3 σύμβουλοι δημάρχου που η σύμβασή τους διαρκεί όσο...
η θητεία δημάρχου αλλά έπρεπε να απογραφούν, 2 με μίσθωση έργου που τελειώνουν τέλος Αυγούστου αλλά έπρεπε να απογραφούν, 3 αντιδήμαρχοι, 1 πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου , 1 δήμαρχος, 8 μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ....13 πρόεδροι τοπικών συμβουλίων.
Να σημειώσουμε ότι τα 8 μέλη του ΔΣ αμείβονται για μία παράσταση το μήνα δηλαδή μηνιαίες αποδοχές περίπου 50 ευρώ και οι 13 πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων αμείβονται με 100 ευρώ τον μήνα (τις αμοιβές αυτές αν είναι τυχεροί τις παίρνουν στο τέλος της τετραετίας της εκάστοτε δημοτική αρχής και μόνο αν τα οικονομικά του δήμου το επιτρέπουν)
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι τουλάχιστον το 50 % της απογραφής ήταν ΑΣΤΟΧΟ
Η ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.
Για έναν ΟΤΑ που το κράτος του δίνει 50.000 ευρώ τακτική οικονομική ενίσχυση χρειάζεται τουλάχιστον να του δίνει τα διπλάσια μόνο για την μισθοδοσία. Η μισθοδοσία στους ΟΤΑ καλύπτεται από ίδιους πόρους των ΟΤΑ (έσοδα από κοινόχρηστους χώρους, ενοίκια, ΤΑΠ , διάφορους φόρους κτλ)
ΑΡΑ;

9 σχόλια

  1. Αν λάβει δε κανείς υπ' όψη ότι επι μισθό δημοσίου υπαλλήλου, όπως στη Σκύρο, έχουν την προς το επιούσιο ευχέρεια χρόνου ραδιουργιών για την κατάχρηση δημοτικής περιουσίας, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ όύτε με ένα (1) ευρώ για τη συμμετοχή τους σε επίορκες πολιτικές αποφάσεις

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

    Αλλά πέραν τούτου..


    Δεν θυμάμε πού το διάβασα, και πως ήταν διατυπωμένω, πάντως σε μια από τις δίκες της "17 Ν" κάποιος από την έδρα ρώτησε έναν κατηγορούμενο στο πνεύμα "αν έκανε κάποια προσπάθεια για κάποιο αίτημα δικαίου του μέσω της δικαιοσύνης."

    ΕΣΥ! επώνυμε ή ανώνυμε! ποια εναλακτική στάση ΔΡΑΣΗΣ θα πρότεινες! στην "ΣΕΚΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ"? και τα παιδιά της γενειάς τις "18 Δ".

    για ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΥΣΗ της δικαισύνης ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ που απονέμει?
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    από αυτές εδώ
    http://www.doodle.com/k4rwzxp8wafhenf7p2au6ac7/private

    ή εδώ στην κάθετη μπάρα αριστερά
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ήδη, φίλε μου, έκανες την απογραφή. Τι άλλο θέλω εγώ για να έχω την εικόνα του Δήμου; Τίποτα! Απλό. Γιατί μπερδεύεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΙΟΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΔΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    Α Μ Ε Σ Α !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΑ; Τι θάπρεπε να γίνει κατα τη γνώμη σου; Γιατί ενόχλησε τόσο πολύ η απογραφή; Τί πονηρούς σκοπούς απέκρυπτε αυτή η περίφημη απογραφή; Και γιατί να μη λειτουργήσει η ΕΑΠ; 766638 ΔΥ την ωρα που γραφεται αυτό το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΥ- ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ- ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
    ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΨΟΦΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ, ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΟΙ ΔΥ Η ΟΙ ΦΟΡΙΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Γιατι φωναζετε, ρε ?
    Το Κρατος ειναι δικο μας,
    ανηκει κληρονομικω δικαιωματι στην οικογενεια Παπανδρεου, της οποιας ολοι εμεις που παιρνουμε τις καλες θεσεις με τα πολλα λεφτα ειμαστε προσωπικοι υπηρετες της.

    Σκαστε λοιπον και πληρωστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 750.000 μαζι με τον στρατο, αστυνομια και παπαδαριο.

    παπαρια πολλους ειχαμε τελικα.

    κατερρευσε και αυτη η μουφα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε οχι και λιγοι 750.000 ΔΥ. Σε μια χωρα 10.000.000 κατοικων. Σχεδόν το ένα δέκατο. Όχι και λίγοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με τον ανώνυμο 6:07 και προσθέτω τον δικό μου προβληματισμό.
    Άκουσα ότι όποιοι ΔΥ δεν απογραφούν θα σταματήσει η μισθοδοσία τους και αναρρωτιέμαι ποιός μ@λ@κ@ς το σκέφτηκε αυτό. Δηλαδή γράφουμε το άρθρο 22 του Συντάγματος στα π@π@ρι@ μας;
    Αμ η άλλη μ@λ@κι@ ότι δηλαδή η απογραφή θα πρέπει να γίνει με ευθύνη του ίδιου του ΔΥ ;
    Αλήθεια πόσο ηλίθιους μας περνούν, δικαιολογούμενοι ότι δε γνωρίζουν πόσους πληρώνουν, λες και τα λεφτά τα κλέβουν οι ΔΥ, δεν τους πληρώνουν οι διατάκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση