GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλος "βατοπεδινός" στη νέα Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ...

Είναι ο πρόεδρος του "Ολυμπιακού Χωριού"  (με το ακίνητο-φιλέτο του Εφραίμ) Φώτης Αγαδάκος,  τον οποίο  η κυβέρνηση διατηρεί ακόμη...

Είναι ο πρόεδρος του "Ολυμπιακού Χωριού" (με το ακίνητο-φιλέτο του Εφραίμ) Φώτης Αγαδάκος, τον οποίο η κυβέρνηση διατηρεί ακόμη στη θέση του! Εμπλέκεται και σ' άλλη "γκρίζα" υπόθεση...

Από τον Κώστα Ζωγράφο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο Γιάννης Δαίδαλος αποκάλυψε στο Press-gr (διαβάστε εδώ) ότι στη νέα Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ εξελέγη και ο Δημήτρης Κοντός ο οποίος (εκτός που κουμπάρος του Λευτέρη Ζαγορίτη) είναι "βατοπεδινός" καθώς ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης το 2007 είχε στείλει στην ΚΕΔ την επιστολή με την οποία ενημέρωνε ότι το υπουργείο δεν θα εγκαθίστατο στο Ολυμπιακό Ακίνητο και το οποίο ακίνητο λίγες ημέρες αργότερα η ΚΕΔ παραχωρούσε στη Μονή Βατοπεδίου...
Δεν είναι όμως ο μόνος "βατοπεδινός" που εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή, όπως ονομάζεται πια. Εξελέγη τουλάχιστον ένας ακόμη. Πρόκειται για τον συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ (προερχόμενο από την ΕΑΒ) κ. Φώτη Αγαδάκο ο οποίος εκτός από...
 αντιπρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) ήταν (και είναι ακόμη!!!) πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην «Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.».
Ναι, ο κ. Αγαδάκος -που την Κυριακή βγήκε, και σε πολύ καλή μάλιστα σειρά, στο νέο ηγετικό όργανο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση- παραμένει ακόμη Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στο ΔΣ της «Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.», εννιά μήνες μετά τις εκλογές, όπως φαίνεται τουλάχιστον στην επίσημη ιστοσελίδα (δείτε εδώ).
Στο Ολυμπιακό Χωριό βρισκόταν το ολυμπιακό ακίνητο-φιλέτο που η ΚΕΔ, ύστερα από την επιστολή Κοντού, παραχώρησε στη Μονή Βατοπεδίου στο πλαίσιο των γνωστών σκανδαλωδών ανταλλαγών. Το ακίνητο ήταν συνολικού εμβαδού 40.449,25 τμ και αυτό επρόκειτο να στεγάσει το υπουργείο Απασχόλησης .
Την εμπλοκή της «Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.» στο θέμα του ακινήτου αυτού είχε περιγράψει και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης της ΝΔ Σάββας Τσιτουρίδης όταν κατέθετε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής:
«Στα μέσα του Μαρτίου 2007 οι δύο μοναχοί, μαζί με τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου κύριο Γκράτσιο ήρθαν και πάλι στο γραφείο μου, για να επαναλάβουν τη βούλησή τους, παρουσία του κυρίου Γκράτσιου, να απαλλάξω ως υπουργός Απασχόλησης αυτό το ακίνητο στο πλαίσιο μιας προγραμματικής συμφωνίας που υπήρχε ανάμεσα στο Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε., που ήταν ο φορέας που είχε την εποπτεία αυτού του κτηρίου, ώστε να μπορέσει να παραχωρηθεί από την ΚΕΔ σ’ αυτούς, για να κάνουν Μουσείο Αθωνικής Πολιτείας. Είπα και πάλι στους δύο μοναχούς, παρουσία του κυρίου Γκράτσιου, ότι αυτό δεν ήταν ένα θέμα συζήτησης για μένα. Επανέλαβα ότι υπήρχαν θέματα κακοτεχνιών. Είχα μάλιστα συστήσει μια επιτροπή και λόγω του ενδιαφέροντος του θέματος, επικεφαλής αυτής της Επιτροπής ήταν ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και μέλη της, καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εκπρόσωποι του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, για να μπορέσουμε να δούμε τα θέματα των κακοτεχνιών. Είπα, λοιπόν, πως αυτό είναι θέμα που δεν είναι καν θέμα συζήτησης για μένα και έφυγαν οι μοναχοί»...
Ο κ. Αγαδάκος εμπλέκεται σε μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία που πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης: Την απευθείας μεταβίβαση των 43 στρεμμάτων του ΟΕΚ, όπου χτίστηκε το Mall, στην εταιρεία Lamda.

10 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ”…

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ…

    ΚΙ ΑΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ…

    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΣΤΕΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ (π.χ. ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΖΟΥΡΑΡΗ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ…

    Η ΝΔ κύλησε πιά πολύ μακριά από τον πολυσυλλεκτικό πολιτικό οργανισμό που για χρόνια προσπαθούσε να πείσει πως είναι. Και που από τα πράγματα ήταν ένα είδος συνασπισμού.

    Με την παρουσία στο Συνέδριό της προσωπικοτήτων με ιδιαίτερα για κάποιους εθνικά αντανακλαστικά, όπως οι κκ. Ζουράρις και Καραμπελιάς, αλλά και με την εκλογή σε σημαντικές πολιτικές θέσεις στελεχών της παλιάς Πολιτικής Ανοιξης και του περίφημου “εθνικά επιθετικού” Δικτύου ’21, η ΝΔ υιοθετεί μιά γραμμή σαφώς σκληρότερη, και ίσως ακραία, σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

    Και τοποθετείται ενάντια σε περισσότερο συναινετικές θέσεις σε θέματα πολιτικής καθημερινότητας. Προβάλλοντας λαικίστικες θέσεις που από τα πράγματα δεν στηρίζονται στην λογική και τον ρεαλισμό. Αλλά στοχεύουν στην προσέλκυση της εξαγριωμένης κοινής γνώμης για την κατάκτηση της εξουσίας. Και μετά; Η παλιά ΝΔ και λίγο από τα ίδια.

    Η ΝΔ γίνεται κόμμα εθνικοφρόνων και καθαρά παλαιοδεξιό, με βάση τις παραδόσεις της ελληνικής πολιτικής ζωής. Η κληρονομιά του Κ. Καραμανλή καταρρέει. Και κυριαρχεί η αντίληψη του Ευ. Αβέρωφ για το ποιόν της πολιτικής και για την μελλοντική πορεία του τόπου. Η ΝΔ δεν είναι πιά ούτε κατ’ ελάχιστο φιλελεύθερη. Αλλά και ο συντηρητισμός που εκφράζει δεν είναι σύγχρονος ούτε και πολιτικά ολοκληρωμένος και μετριοπαθής.

    ΞΥΠΝΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΕ ΣΑΜΑΡΑ??
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ??
    ΜΑ ΠΑΝΟΖΑΧΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ???
    ΜΕ ΒΑΡΝΑΔΑΚΗ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ??????
    ΜΕ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΟΜΜΕΧ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΜΜΕΧ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΟΤΕ??? ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ??ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ??/
    ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΡΗΓΙΛΛΗΣ??/
    ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΑ ΔΙΟΜΙΔΙ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΧΡΗΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ?ΑΠΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ???
    ΜΕ ΓΚΙΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΕΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ Δ.ΝΤΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΗΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??
    ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΑΧΤΙΑΒΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜ ΟΕΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ???
    ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ???????(ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ)
    ΜΕ ΚΡΑΤΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ????????????
    ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ??????ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ???
    ΜΕ ΑΘ ΣΚΟΡΔΑ??????? ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΔΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ????
    ΜΕ ΠΑΤΡΟΚΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ????
    ΜΕ ΙΑΤΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΝΤΟΥ????????
    ΜΕ ΔΡΟΣΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ???????? ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ???????????
    ΜΕ ΒΡΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΥΦ.ΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ?????????? ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΑ ΓΕΝΙΚΑ???????/
    ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ????????
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΝΕΑ …ΠΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους 160 βουλευτές του Παπανδρέου που ψήφισαν το νόμο-ΧΑΣΑΠΗ γα το ασφαλιστικό:

    ΕΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΣΑΣ.

    Να δώ με τί μούτρα θα εμφανιστείτε στις παραλίες αυτο το καλοκαίρι.

    Για καλό και για κακό, πάρτε μαζί και το σεκιουριτά, τουλάχιστον να σας σκουπίζει τα γιαούρτια από τα μούτρα σας και να αποκρούει τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΙΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ πασόκε ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
    ΕΤΣΙ ειστε εκ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΟΛΟΙ ;;

    Ακόμη και ο Πολυζωγόπουλος είπε οτι για να επιτευχθούν οι στόχοι του μνημονίου θα πρέπει να κατέβει ο χριστός επι της γης και ο Παναγόπουλος έχει ήδη έτοιμη την πανηγυρική ανακοίνωση για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης με τους εργοδότες.

    Ο αθεόφοβος θα βάλει την υπογραφή του για αυξήσεις της τάξης του 1% !!!! όταν ο πληθωρισμός τρέχει στο 5% και όταν η εργατική νομοθεσία έχει γίνει σουρωτήρι απο τα εργασιακά μέτρα του ΓΑΠ.

    Μάλιστα ο κυριος αυτός όταν ο Καραμανλής τόλμησε να κάνει ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο- χάδι όπως αυτό της Πετραλιά, ωρύοταν για την αντιασφαλιστική λαίλαπα της δεξιάς.
    Εχει όμως ο καιρός γυρίσματα…

    - Νομικοι υπαρχουν σε αυτο τον τοπο, να ξεκινησουν τις αγωγες και ο,τι αλλο χρειαζεται μπας και ξεβρωμισουμε καμια φορα;
    Γιατι αν περιμενουμε απο τους συνδικαλιστες, σωθηκαμε…

    Το ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ της ΓΣΕΕ - ΠΑΣΟΚ
    δεν έχει όρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 02 Ιουλ 2010 9:16:00 π.μ.
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ !!
    Έχουν το θράσος να μιλάνε οι κλέφτες ,ανίκανοι ,τεμπέληδες της Ν.Δ !!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ τους ΑΚΟΥΝΕ !!!

    Αυτός που μπαλώνει τις τρύπες είναι κλέφτης η αυτός που τις δημιούργησε ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 02 Ιουλ 2010 9:16:00 π.μ.
    Είσαι πραγματικά άρρωστος ,εκτός φυσικό αν σε πληρώνουνε ,τότες αλλάζει το πράγμα !!
    Δεν προλαβαίνω να δω πόσα copy-paste έχεις κάνει σε όλα τα blogs !!
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 02 Ιουλ 2010 9:16:00 π.μ.
    Βρήκες χώρο να το παίξεις άνδρας ρε κλανιάρη ???
    Σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν ρε πίσωγλεντη !! Ρε κλανιάρη ,εσύ δεν μπορείς να διαχωρίσεις την πούτσα από την βούρτσα !! Τόσο πολύ είσαι κολλημένος η πληρωμένος που τα αυτιά σου μετακόμισαν στην κολοτρύπα ,εκεί που βρίσκεται και ο δικός σου Καραμανλής !!
    Για πες μας πόσα e-mail έστειλες στον Καραμανλή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαπουνόπερα παραπλάνησης…
    με άπλυτα και βρομόνερα...

    Θα μας παρουσιάσει λέει το ΠΑΣΟΚ από Σεπτέμβρη το κοινωνικό του πρόσωπο. Τώρα βλέπουμε τη …σκοτεινή πλευρά του πράγματος!

    Προφανώς έτσι είναι αυτό το κόμμα, με τις εποχές του. Άνοιξη και καλοκαίρι το πιάνουν τα «νεοφιλελεύθερα». Αντιθέτως το φθινόπωρο και το χειμώνα του βγαίνει το «σοσιαλιστικό»!

    Έτσι λοιπόν θα επιδείξει με τα πρωτοβρόχια άπλετη κοινωνική ευαισθησία, που όμως δε θα αφορά – όπως διευκρίνισε ο πρωθυπουργός – μισθολογικά θέματα. Με λίγα λόγια, όση ευαισθησία θέλετε, αλλά …στο τσάμπα.

    Μάλλον θυμήθηκαν ότι έχουν και δημοτικές εκλογές τον Οκτώβρη και προσπαθούν από τώρα να βρουν πώς θα ξεγελάσουν τον κόσμο. Έλα όμως που είναι δύσκολο να …ξεχαστεί η πολιτική τους μέσα σε λίγους μήνες.

    Ιδίως όταν στην ανέχεια, στην ανεργία, στα λουκέτα, στη μείωση μισθών και συντάξεων, στην εξαφάνιση της κρατικής πρόνοιας θα «σκάσει» και μια ακρίβεια χωρίς προηγούμενο.

    Όλο αυτό το διάστημα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κάνει διανομή ρόλων («casting», όπως λένε και στο Χόλυγουντ)…

    Ποιος άραγε θα είναι (αυτή τη βδομάδα) ο κακός που θα προτείνει συλλογικές συμβάσεις με μηδενικές αυξήσεις; Ο Πεταλωτής; Ο Λοβέρδος; Ο Παναγόπουλος;

    Πώς θα εκτελεστεί τελικά το προσχεδιασμένο έγκλημα; Με υπογραφή ανάλογης σύμβασης; Πριν την υπογραφή σύμβασης; Με προεδρικό διάταγμα; Με δικαστική απόφαση;

    Αν νομίζουν όμως ότι οι εργαζόμενοι πρόκειται να καθίσουν να δουν τη σαπουνόπερα, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Θα τους πάρουν όλους «αμπάριζα» χωρίς να νοιάζονται ποιον ακριβώς …ρόλο ερμήνευσαν.

    Όλοι μαζί θα παραλάβουν το αντιλαϊκό «Όσκαρ» και να είναι βέβαιοι ότι αυτή η απονομή δε θα έχει χειροκροτήματα και επευφημίες.
    Άλλα πράγματα θα έχει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    ΦΙΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.

    ΒΑΛΕ 23 ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΠΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΣΟΥ.
    ΒΑΛΕ ΤΟΝ 13ο ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΒΑΛΕ ΤΟΝ 14ο στην ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ.

    ( γιατί και απο τα πιο απλά λόγια
    δεν καταλαβαίνεις...ΖΩΙΚΟ λίπασμα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το προβλημα, αγαπητοι, σημερα ειναι ο Σαμαρας και τα λαμόγια της ΝΔ
    Ή το ΔΝΤ που μας το φορεσε θηλεια στο λαιμο ο Γιωργος???

    Πως την έχετε δει???

    Κανετε σπεκουλα, έμμεσα αλλα σαφεστατα, υπέρ του... Τσολάκογλου???

    Σεβαστειτε ανθρωπους των 600 ευρω που μετα το "λεφτα υπαρχουν" χασανε τη γη κατω απο τα ποδια τους...

    Εχετε αντιληφθει οτι γυρισαμε 150 χρονια πισω???
    Ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύμφωνα με χθεσινή πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Χόκους-πόκους, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ελάχιστα πιό μισητός από το μαύρο θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση