GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύχτα ληστειών στην Αθήνα...

Από το http://athensgr.blogspot.com/ Σειρά ληστειών σημειώθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι αργά το βράδυ σε διάφορες περιοχές τη...

Από το http://athensgr.blogspot.com/
Σειρά ληστειών σημειώθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι αργά το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ειδικότερα, στις 18.00 το απόγευμα άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στα Ανω Πατήσια και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από το...
 ταμείο χρηματικό ποσό.

Στις 22.17 δύο άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας επί της οδού Νικολάου Καζαντζάκη 12 στο Αιγάλεω με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από αλλοδαπό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 22.30 δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο στην ίδια περιοχή και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ακόμη, στις 22.52 στα Μέγαρα, άγνωστος δράστης απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο ημεδαπή και της αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επίσης στις 23.04, επί της οδού Μελίνας Μερκούρη στο Ηράκλειο, πέντε άγνωστοι δράστες με την απειλή κατσαβιδιού, αφαίρεσαν από τρεις ανήλικους τα κινητά τους τηλέφωνα. Δράστες αναζητούνται. Οι δράστες σε όλα τα ανωτέρω περιστατικά αναζητούνται. Τέλος, 23.16 στον Άλιμο, στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Αθηνάς, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, καθώς με χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το πορτοφόλι ημεδαπού.

3 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ, ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΕ ΤΟ ΤΙΒΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", 17-2-2008

    ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ 4% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    Αίσχος...

    Ντροπή, για τη συντηρητική κυβέρνηση της δεξιάς και τον κηφήνα, τεμπέλη, χοντρό Καραμανλή, που ψαλιδίζει συνεχώς τα λαϊκά εισοδήματα.

    Μόνο 4% θα είναι φέτος οι αυξήσεις.

    1 ευρώ την ημέρα δίνουν οι αλήτες, επικαλούμενοι δημοσιονομικές δυσκολίες.

    Ναι ! Ένα κουλούρι την ημέρα !

    Ψεύτη αλήτη χοντρο-Καραμανλή!

    Λεφτά υπάρχουν αλλά τα τρώς εσύ σε πίτσες και σουβλάκια.

    Αλλά ο λαός έχει και κρίση και μνήμη κ. Καραμανλή.

    Θα πετάξει με τις κλωτσιές από την εξουσία, τη συντηρητική δεξιά κυβέρνησή σου και θα φέρει το προοδευτικό σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα αποκαταστήσει άμεσα αυτές τις αδικίες. Ακούς εκεί μόνο 4% αυξήσεις!!!

    Με τα ελικόπτερα θα φεύγετε κ.Καραμανλή, εσείς και οι Υπουργοί σας.

    Α, ρε αλήτες ! Δεν θα έρθει ο Γιώργος;

    Τότε ρε, θα δείτε κάτι αυξήσεις που θα πάρουμε.

    Νααααααα, τόσες (...με το συμπάθειο).!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΔΩ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση