GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφισβητούν τα στοιχεία που τους δόθηκαν για το "Κτηματολόγιο"...

Από τον Μενέλαο Σπύρου ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ (ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛ...

Από τον Μενέλαο Σπύρου

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ (ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ)ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01-07-2010, ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤ.2 ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ,ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ:
ΣΤ.2 Διεξαγωγή περαιτέρω τεχνικού ελέγχου ανίχνευσης ηλεκτρονικών στοιχείων
Σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία εργαζομένων στην...
 Κτηματολόγιο Α.Ε., που δέχτηκε ο ΓΕΔΔ, οι προσλήφθέντες του έτους 2009 και ειδικότερα αυτοί του χρονικού διαστήματος 26/08/09 – 03/09/09 υπέγραψαν συμβάσεις σε ημερομηνία μεταγενέστερη και δη ευρισκόμενη εντός της προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, απαγορεύεται η οιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολή.
Για τις προσλήψεις αυτές, σύμφωνα με την εν λόγω καταγγελία, τοποθετήθηκε πρωτόκολλο και ημερομηνία πρόσληψης, ημερολογιακά προηγούμενα των εκλογών.
Το κλιμάκιο αναζήτησε και του παρασχέθηκε το ημερήσιο παρουσιολόγιο των εργαζομένων, από το οποίο, δεν ήταν δυνατόν να εξακριβωθεί η εν λόγω καταγγελία, εφόσον οι ημερομηνίες ανάληψης
καθηκόντων συμφωνούσαν με αυτές της πρόσληψης και ήταν προγενέστερες της 7ης /09/09, της ημερομηνίας δηλαδή ανάρτησης του σχετικού ΠΔ για την είσοδο της χώρας σε εκλογές. Εξαίρεση αποτέλεσε ένας αριθμός εργαζομένων, ο οποίος, κατά δήλωση της διοίκησης της εταιρείας,
απασχολούνταν σε περιφερειακά γραφεία και ως εκ τούτου δεν σημειώθηκαν οι κινήσεις του, κάτι το οποίο δεν στάθηκε δυνατό να εξακριβωθεί.
Για τους παραπάνω λόγους, προτείνεται η άσκηση ειδικότερου – τεχνικού ελέγχου, προκειμένου να αναζητηθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη τυχόν επεμβάσεων στο εσωτερικό ηλεκτρονικό πρωτόκολλο της εταιρείας.

2 σχόλια

  1. EIDHSH

    ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΑΙΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Ο ΡΑΚΙΝΤΗΣ Ο ΔΕΞΙΟΣ

    ΕΧΕΙ Α[ΑΝΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ

    "ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ"

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΚΑΘΑΡΣΗ

    ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟ ΕΞΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΣΠΑΙΤΕ?

    ΑΠΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΙΛΙΩΤΗ.
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΩΦΩΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
    ΟΙΚΟΚΕΝΕΙΑ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΡΕΙΑΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗΣ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
    ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ !!!
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

    ΣΗΜ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ
    ΤΟ ΜΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑ.Η ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.Η ΑΛΛΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ. Ο ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΤΙ. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.Η ΑΛΛΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΑΑΛΛΗ ΠΙΠΑΤΖΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.
    ΠΑΣΟΚ. ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση