GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξήσεις και αποδείξεις από τα ταξί...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/ Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί έρχονται από σήμερα 1η Ιουλίου με την επιβολή ΦΠΑ 11%, ενώ για πρ...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/
Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί έρχονται από σήμερα 1η Ιουλίου με την επιβολή ΦΠΑ 11%, ενώ για πρώτη φορά οι αυτοκινητιστές είναι υποχρεωμένοι να εκδίδουν αποδείξεις.

Η αύξηση του 11% ενσωματώνεται στα ταξίμετρα, γεγονός που σημαίνει ότι αν ο πελάτης δεν ζητάει την απόδειξη, οι ιδιοκτήτες ταξί θα...
 καρπώνονται την αύξηση του ΦΠΑ προς ίδιον όφελος κατά τη διάρκεια της κούρσας.

8 σχόλια

  1. Μαύρη ζωή μας δώσανε, μαύρη ψήφο θα πάρουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν... μια και ΚΑΚΟ ΜΗΝΑ
    θα έχουμε ΟΛΟΙ.
    με τα μέτρα εξόντωσης της
    σοσιαληστικής κλίκας
    της ΧΟΥΤΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ.
    - στα θλιβερά απομείνοντα ζώα του Πασοκ.
    - στα Βοοειδή της Ντόρας και
    - στα Γουρουνοειδή του Καρατζαφύρερ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...

    23 να είναι ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ++
    σαν το ΦΠΑ σας, τομάρια
    και ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ο χρόνος
    που σας απομένει...για να πάρετε
    το ελικόπτερο ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς το ξέρατε ότι φταίτε για τον θάνατο του 15χρόνου Αφγανού?Αν όχι,διαβάστε την συνέντευξη της κυρά Τούλας Αλσάλεχ

    http://diaforetikimatia.blogspot.com/2010/07/15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ
    Ψήφισα Παπανδρέου.
    Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
    ΤΩΝ ΝΑΖΙ ________________________
    KAI ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΠΑΣΟΚ.


    Πραιτoριανή δήλωση Χρήστου Παπουτσή

    "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

    Με μια δουλική-πραιτοριανή δήλωση του Χρήστου Παπουτσή, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη σημερινή σύσκεψη της Κ.Ο. του ΠαΣοΚ είπε με λίγα λόγια πως κάποιος αρρωστημένος εγκέφαλος διακινεί παντού αθλιότητες και πως κάποιοι ανόητοι αμφισβητούν ότι οι βουλευτές του ΠαΣοΚ θα στηρίξουν με την ψήφο τους τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠαΣοΚ.
    __________________________________
    Αυτοί οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι
    και οι ανόητοι που ελπίζουν
    ότι δεν θα ψηφιστεί το έκτρωμα που έχει ετοιμάσει η μειοψηφική κυβέρνηση του ΠαΣοΚ είναι ο ΛΑΟΣ, πραιτοριανέ εκπρόσωπε! ___________________________________

    ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΦΤΟΥ........λεχρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΕΛΙΑΜΕΠ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ .

    ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η Ταμειακή είναι αυτόματα συνδεμένη με το ταξίμετρο και το μόνο που μπορεί να γράψει στη μνήμη αλλά και στο χαρτί στη συνέχεια είναι μόνο αυτό που γράφει το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ. Δεν μπορείς ούτε να σβήσεις αυτό που γράφει το ταξίμετρο αλλά ούτε να προσθέσεις κάτι χωρίς να φαίνεται αναλυτικά στην απόδειξη.

    ΈΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


    Έτσι αν κάποιος μπει στο ΤΑΞΙ, ο πελάτης θα πρέπει να παρατηρήσει αν ο οδηγός έχει βάλει το ταξίμετρο να γράφει. Στο τέλος της διαδρομής ο οδηγός για να ξαναβάλει το ταξίμετρο θα πρέπει να σβήσει την προηγούμενη κούρσα αναγκαστικά. Έτσι θα πατήσει πληρωμή και θα το σβήσει. Αυτόματα τότε αυτό καταχωρείται στη μνήμη της ταμειακής.

    Τώρα πολύ αναρωτιέσται αν ξεσυνδέσει την ταμειακή απο το ταξίμετρο τότε αυτό είναι παράβαση και αυτή φαίνεται στο Ζ της ταμειακής αν ελεγχθεί.

    Επίσης σε περιπτώσεις που χαλάσει η ταμειακή, συμβαίνει συχνά, (στη περιφέρεια κάνει 2-3 εβδομάδες να επισκευαστεί) τότε ο οδηγός θα πρέπει να παρέχει χειρόγραφες αποδείξεις.

    Αυτό βέβαια είναι κάπως χρονοβόρο και φανταστείτε να θέλει να κατεβάσει ένα ηλικιωμένο σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης, απο πίσω να είναι ουρά τα αυτοκίνητα και αυτός να πρέπει να γράψει χειρόγραφα την απόδειξη που είναι σφραγισμένη απο την εφορία.

    Εδώ βέβαια θα πρέπει οι τεχνικοί των ταξιμέτρων-ταμειακών να δώσουν περισσότερο προσοχή και να μην ταλαιπωρούν τους οδηγούς ταξι, καθυστερώντας στις επισκευές ακόμα και 20 ημέρες. Έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει σωστά το όλο σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση