GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λαζόπουλος "προαναγγέλλει" πώληση του Alpha...

Από το http://www.sofokleousin.gr/ Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα σενάριο πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η είσο...

Από το http://www.sofokleousin.gr/
Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα σενάριο πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η είσοδος Κύπριου επιχειρηματία στον σταθμό φέρεται να είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της και οτι ήδη η τωρινή διοίκηση έχει να ετοιμάσει και το «πρόγραμμα παράδοσης» στην καινούργια ιδιοκτησία.
Οι χειρισμοί είναι πολύ λεπτοί και αναμένονται εξελίξεις τον Ιούλιο. Οπως διαρρέεται οι συνεργάτες του επιχειρηματία είναι ...
πρόσωπα γνωστά με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ΜΜΕ και τον τελευταίο καιρό, υπό άκρα μυστικότητα, ετοιμάζουν αλλαγές που πρόκειται όμως να ισχύσουν από την επόμενη χρονιά.
Άξιο αναφοράς είναι το σχόλιο του showman Λάκη Λαζόπουλου που "φωτογράφιζε" ουσιαστικά τις εξελίξεις με το δικό του καυστικό χιούμορ στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.
«Δεν ξέρω ίσως χρειαστεί να τα πούμε φέτος το καλοκαίρι. ΊΣΩΣ κανονικά από τον Σεπτέμβριο. Διαβάζω ότι μπορεί να πουληθεί ο Alpha» είπε δίνοντας έμφαση και μετά από μια μεγάλη παύση πρόσθεσε «Δεν ξέρω πόσα αφεντικά θα αλλάξω. Ας με λυπηθεί ο Θεός. Θα δούμε, γιατί καμιά φορά τα κανάλια αγοράζονται για να μείνουν οι άνθρωποι και καμιά φορά για να φύγουν οι άνθρωποι».
Η επίσημη θέση πάντως της διοίκησης είναι πως το RTL που κατέχει το 69% παραμένει επενδυτής με μακροπρόθεσμη στρατηγική στην ελληνική αγορά.

4 σχόλια

  1. Της Εγραψες παλι της Μαλακιες σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΟ ΜΗΝΑ και μαύρο Ιούλιο
    θα έχουμε ΟΛΟΙ.
    με τα μέτρα εξόντωσης της
    σοσιαληστικής κλίκας
    της ΧΟΥΤΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ.
    - στα θλιβερά απομείνοντα ζώα του Πασοκ.
    - στα Βοοειδή της Ντόρας και
    - στα Γουρουνοειδή του Καρατζαφύρερ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ
    ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...

    ++ 23 να είναι ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ++
    σαν το ΦΠΑ σας, τομάρια
    και ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ο χρόνος
    που σας απομένει...για να πάρετε
    το ελικόπτερο ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η κωλογερμανική επιχείρηση δεν πρόκειται να φύγει από τα γερμανικά χέρια.

    Σαν ζώα που είναι, κάνουν και «αλλαγές» για να... χαθούν τα ίχνη τους. Τα ίδια παλιοκάθικα θα μείνουν. Πατσαβούρες γερμανικές που θα συνεχίσουν να λυμαίνονται τον τόπο, προβάλλοντας τα γερμανικά τους τηλεσκουπίδια.

    Ή θα τσακιστούν να φύγουν, ή πρέπει να γίνουμε πιο σαφείς.

    Ραους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Α-ΠΥΡΟ-ΒΛΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΑΖΟ...ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΟΣΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, ΠΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση