GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Last Summer» με Νίκο Γκάνο...

ΤΟ ΠΙΟ HOT PARTY ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ 949! ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ @CANDY BAR Το «Last Summer» είναι το απόλυτο hit του καλοκαιριού! Νο...

ΤΟ ΠΙΟ HOT PARTY ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ 949! ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ @CANDY BAR
Το «Last Summer» είναι το απόλυτο hit του καλοκαιριού! Νο1 στα radio airplay charts, No1 στα digital charts, No1 στα playlists των clubs σε όλη την Ελλάδα!
Το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουλίου το Νο1 μουσικό ραδιόφωνο της πόλης, ο Ρυθμός 949, έκανε το single.PARTY, στο...
γνωστό club της παραλιακής Candy Bar, ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ που απογείωσε την διάθεσή μας και μας προετοίμασε με τον πιο ΡΥΘΜΙΚΟ τρόπο για τις πιο Hot διακοπές της ζωής μας!
Οι παραγωγοί του Ρυθμού Νίκος Χαλκούσης και Νίκος Μάρκογλου στα decks ανέλαβαν να μας διασκεδάσουν με τα dance hits της εποχής, ανεβάζοντας το fun στα ύψη.
Στο ειδικά διαμορφωμένο stage για την βραδιά ανέβηκε μετά τα μεσάνυχτα, ο ερμηνευτής του Last Summer Νίκος (Nicko) Γκάνος, για να παρουσιάσει τα τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Μπροστά» που κυκλοφόρησε από τη Heaven. Ένα video introduction με το Νίκο Γκάνο full frame να ερμηνεύει το πρώτο κουπλέ του «Last Summer», μας έβαλε στο κλίμα του τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος, μαζί με τους 4 χορευτές του (2 αγόρια-2 κορίτσια), εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα show που απέδειξε ότι είναι το νέο ανερχόμενο ταλέντο στην pop/ dance σκηνή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση