GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιβλίο για τον "Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας 1946-1949"...

Από το http://karampaskostas.blogspot.com/    Είναι ένα καταπληκτικο βιβλίο , ηδονη για τα ματια και το μυαλο απο τις εκδοσεις Αλεξάνδρεια....

Από το http://karampaskostas.blogspot.com/  
Είναι ένα καταπληκτικο βιβλίο, ηδονη για τα ματια και το μυαλο απο τις εκδοσεις Αλεξάνδρεια.
Ο Μαρατζιδης δε φαινεται να συμφωνει με τον Τακη Λαζαριδη ο οποίος καταδικαστηκε με τον Μπελογιαννη σε θανατο για τους ασυρματους που ο ιδιος ειχε στην ευθυνη του με την αδερφη του και το Βαβούδη της γκε πε ού και έκατσε 37 χρονια φυλακη και εξορία και εγραψε στα βιβλια του ότι ο Δεκεμβρης του 44 ο εμφυλιος έτσι όπως έγινε ήταν συμφωνα με τις διαταγες που εδινε ο συντροφος-πατερούλης Σταλιν μεσω των ασυρματων των Λαζαριδη-Βαβούδη αλλα και άλλων ασυρματιστών του τιμημενου κκε. Δεν μπορει να πει ο Ματζαριδης ότι όλα εγιναν μετα απο διαταγες του Σταλιν διοτι δεν εχει δει τα τηλεγραφηματα εάν αυτα υπαρχουν βέβαια και δεν τα εχει καταστρεψει η γκε πε ού και αρα ενας ιστορικος που μελεταει τα αρχεια και τις πηγες ακομα και αυτες στα πρωην σοσιαλιστικά κρατη των γκουλαγκ.
Ο ιστορικος και συγγραφεας δεν παιρνει θεση στο εάν παρα τη ρηξη Ζαχαριαδη Τίτο και την αποκυρηξη του Τιτο απο το τιμημενο και εγκληματικο κκε, εάν συνεχιστηκε η βοήθεια απο τους Γιουγκοσλαβους κομμουνιστες όπως λέει ο Σιαπέρας στο βιβλίο του οι μυστικοι δρομοι του δημοκρατικου στρατου εκδοσεις Γλαρος.
Ο Μαρατζιδης αναφερει ένα θεμα το οποιο πρωτη φορα ειδα σε βιβλίο για τον...
εμφυλιο. Την Υπηρεσια Στρατιωτικής Ασφαλειασ ΥΣΑ. Εχω διαβασει για την ΥΤΟ Υπηρεσια Τάξης Ομαδας που υπηρχε στον αντιστοιχο Παρθενώνα της Μακρονήσου απο την κομμουνιστική πλευρα όμως δηλαδή το Μπούλκες στη βόρεια Γιουγκοσλαβια.
Το θέμα της υσα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ. Ο Μαρατζιδης για βιβλιογραφια για την ΥΣΑ αναφερει τον προεδρο της προσωρινης κυβερνησης και αρχιστρατηγο του δημ στρατού ΜΑΡΚΟ ΒΑΦΕΙΑΔΗ στα απομνημονευματα του δηλαδη εκδοσεις Παπαζησης1984-1992 τομος 5 σελλιδα 549.Αλλη βιβλιογραφικη πηγη ειναι το βιβλίο του Ηλιού Φιλιππου ο ελληνικος εμφυλιος πόλεμος,η εμπλοκή του κκε εκδοσεις Θεμέλιο και συγκεκριμενα στην 188 σελίδα όπου αναφερεται η αποφαση της τριτης ολομελειας 11-12/9/1947 στην οποία θα αποφασιστει το σχεδιο ΛΙΜΝΕΣ ,απόφαση και πρακτικά γραμμενα στη ρωσσική γλώσσα;;;και μεταφρασμενο στα ελληνικα απο τον Πέτρο Ρούσσο. ΑΣΚΙ Κ.383.φ 20/33/34.
Επικεφαλής της ΥΣΑ ήταν ο συντροφος Πεχτασιδης συγγενης του συντροφου Ιωαννιδη β γραμματεα του τιμημενου κκε στην κατοχη.Για το συντροφο Πεχτασιδη το κομμα αποφασισε στις 27/3/1951 το πολιτικο γραφειο δηλαδη ότι ήταν {διεφθαρμενος πολιτικά ,με ψυχολογία αλήτικη και ύποπτο στοιχειο}απο το κκε επισημα κειμενα τομος 7 σελλιδα 142.
[Τοσα χρονια που διάβαζα το ριζοσπάστη καθε μερα δηλαδη απο το 1984 έως και το 1991 δε διάβασα ποτε κανενα άρθρο για τα παραπάνω θέματα-εγκλήματα του τιμημενου κκε,παροτι έχουν παρθει αποφασεις και υπαρχουν τα επισημα κειμενα απο τη συγχρονη εποχη]
Ο συγγραφεας αναφερει τα εγκληματα του τιμημενου κκε επανω στους αγωνιστες της 2ης μεραρχιας και σε αυτους της 7ης μεραρχιας.
Συγκεκριμενα οι απανθρωπα βασανισμενοι ανταρτες της δευτερης μεραρχιας,τα βασανιστηρια περιγραφονται και φαινεται ότι αυτα του μανιαδακη και της μακρονησου ήταν παιχνιδακια σε σχεση με την εφευρετικότητα των μαρξιστων βασανιστων τα περισσοτερα είναι αυτα που χρησιμοποιηθηκαν στο γκουανταναμο, οι βαασανισθεντες και εκτελεσθεντες της 2ης μεραχριας ήταν και ενα επιχειρημα για την καταδικη σε θανατο απο βασανιστηρια της σεκιουριτατε του Τσαουσεσκου για το σύντροφο Καραγιώργη Γυφτοδήμο. Ο σύντροφος Δημήτρης Βλαντας στην έκθεσή του στο πολ γραφειο της κε του κκε που ειναι στο προσωπικο αρχειο του Ε.Κωφού γραφει ότι,[με αποφαση του Καραγιώργη πιάστηκαν και βασανιστηκαν απανθρωπα στελεχη του δσε και του κκε ως κατασκοποι που όμως δεν αποδειχτηκε.
Από αυτα τα στελεχη τουφεκίστηκαν 7 χωρις δικη ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ]
Πιο κατω αναφερει το έγκλημα του αγραμματου -αποφοιτος 4ησ δημοτικου τσαγγαρη και αρχιστρατηγου του δημοκρατικου στρατού που αποκύρηξε το ζαχαριαδη στην 7η νομίσω ολομελεια μετα τη δοτη και παρανομη 6η σύντροφου ΓΟΥΣΙΑ για την εκτελεση μετα απο απανθρωπα βασανιστηρια του εξειρετου συντροφου Γιαννούλη για να μην παρει την ευθυνη ο αρχιστράτηγος για τη διαλυση της 102ης Ταξιαρχίας της οποίας την ευθύνη ειχε ο Βοντίσιος- Γούσιας
Τι να πουμε γιαυτο το βιβλίο ειναι καταπληκτικο και για τις πηγες του άλλα βιβλια αγωνιστων που πρεπει να διαβασουμε για να καταλαβουμε κάπως την εποχη αυτη.

3 σχόλια

  1. Τα "πιαναν" από τους δεξιούς στον κυκλο παιδείας Πασοκ?

    σιγά μην το λέτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάτος ο Αρσενικός29 Αυγ 2010, 7:47:00 μ.μ.

    Τα κοκκινοφασισταριά και εθνοπροδότες προσπαθούν να γράψουν ιστορία για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Την μια έλεγαν να πολεμήσουν τους Γερμανούς και από την άλλη συμμάχισαν μαζί του.
    Σιγά τις πηγές που αναφέρονται.
    Τον δηλωσία άλλοτε τον εμφανίζουν ως αγωνιστή, άλλοτε ως προδότη και άλλοτε ως σεξουαλικά ανώμαλο. Από ΄κει που βρίζουν τους αμερικανούς εκεί στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν.
    Ερώτηση=Τους φακέλλους της ασφάλειας γιατί τους κατέστρεψαν?
    Απάντηση= Για να εξαφανίσουν τα εθνοπροδοτικά σχέδια, τα ρουφιανιλίκια και τα πάσης φύσεως εγκλήματα των κοκκινοφασισταριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ-Σοκ


    "Καλη πανεπιστημιακη χρονια να εχουμε εμείς οι πασοκοι, να γεμισουμε τις τσέπες μας φράγκα και την κοιλιά μας χαβιάρι " ειπε ο δρ Κουτσουκος στους πανεπιστημιακους που ηρθαν να του πουν τα παραπονά τους στη Φυλής που έχει το μπουρδέλο του.!

    Μα πώς τόσα χρόνια Πασοκ τόσο κλέψιμο που έχουμε κάνει, τοσους διορισμούς ανικάνων που κάναμε ,και είσαστε τόσοι λίγοι σε όλη την Ελλάδα ρώτησε ο δρ πουτσολογίας Κος Κουθτσούκος.Αυτό είναι αχαριστία, συνέχισε.Εδώ για σας ρημάξαμε την Ελλάδα και εσείς είστε τόσοι λίγοι ? Μήπως δεν τα μοιράσαμε καλά ? Δεν μπορεί ρε παιδιά να πάρουμε όλοι τα ίδια . Ο Σημίτης πχ θα πάρει τα περισσότερα. ΈΤσι είναι ρε λίγδες πράσινες.

    Μας τα έπαιρναν οι δεξοί είπε ο Κοσμητωρ Αυνανολογίας από την Πάτρα! Και ο δρ εστειλε αμεσως ενα αρθρο στο πρεςς!!και μετά έφαγε λιγο χαβιάρι PASOK.

    Κυριοι του PRESS-GR.blogspot.com βαλτε φωτογραφίες του δρ Κουτθσουκος
    να γινει "της παιδειας"! και μην τον "κοψετε" ολος να μπει!

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ στου ΜΑΞΙΜΟΥ
    ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    "ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ" ΣΤΗ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΜΝΤΟΥΛΑΧ, ΤΟΝ ΓΙΟΡΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ.

    ΜονοΜανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση