GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρμάρεια 2010...

Άπό τον Δήμο Μαρμαρίου Μαρμάρι 27 και 28 Αυγούστου Σας προσκαλούμε στο διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μαρμαρίου Παρασκευή 27 Α...

Άπό τον Δήμο Μαρμαρίου
Μαρμάρι 27 και 28 Αυγούστου
Σας προσκαλούμε στο διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μαρμαρίου
Παρασκευή 27 Αυγούστου
· Παιδική γιορτή με ομάδα κλόουν
· Νησιώτικο μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Νίκου Ευβοιώτη
Σάββατο 28 Αυγούστου
· «Παράδοση και Αναμνήσεις»: Μουσική χορευτική παράσταση του Χορευτικού Τμήματος του...
Δήμου Μαρμαρίου
Ο Δήμαρχος Μαρμαρίου
Μανώλης Νικόλαος

3 σχόλια

  1. Είχαμε προειδοποιήσει απο τις 8 Αυγούστου 2010 με σχετική ανάρτηση για τις συνεχόμενες προκληήσεις της Άγκυρας για τα περίφημα κονβοϊ ισλαμικής αγάπης αλλα και τα τρένα του μογγολοτουρκικού πολιτισμού.

    Στου κουφού την πόρτα... όσο κι αν χτυπάς ... όσο και αν κρούεις την καμπάνα...

    Παρέλαση στις κεντρικές πλατείες Ξάνθης και Κομοτηνής κάνανε οι μογγολότουρκοι καλεσμένοι της τουρκικής τηλεόρασης! Με ζωντανές συνδέσεις η τούρκικη κρατική τηλεόραση τους έπαιρνε συνέντευξη και προκαλούσε τηλεοπτικά αναφέροντας την Ξάνθη και την Κομοτηνή με τουρκικές ονομασίες!
    ΟΤΕ - Δήμος Ξάνθης - Δήμος Κομοτηνής - αυτοδιοικητικοί - Δημοτικοί αστυνομικοί και όλες οι Ελληνικές αρχές παρείχαν την αμέριστη συμπαράσταση για την...

    live εκπομπη των τουρκικων διεκδικησεων απο την τουρκικη κρατικη τηλεοραση trt με καλεσμενους τους ψευτομουφτηδες ως ηγετες και περιθοριακους παντουρκιστες με την χορηγεια της τουρκικης τραπεζας ziraat bankasi ! Κανείς αρμοδιος δεν εφερε το παραμικρο εμποδιο
    στον τουρκικο επεκτατισμο ουτε φερανε κανενα εμποδιο την στιγμη που οι τουρκοι παρουσιαστες του trt και καλεσμενοι λεγανε και ξαναλεγανε την ξανθη και την κομοτηνη με μογγολοτουρκικες ονομασιες !

    Περιφερειαρχες - υπερνομαρχες - νομαρχες - δημαρχοι - κρατικοι υπαλληλοι - ενστολοι - υπουργειο εξωτερικων - κανεις μα κανεις δεν τραβηξε το αυτι των μογγολοτουρκων παρα παρακολουθουσαν παθητικα μεσα στην ελληνικη επικρατεια την κρατικη τουρκικη τηλεοραση να μην σεβεται ουτε καν τους νομους την χωρας μας και να αποκαλει τις ελληνικες πολεις της θρακης μας με τουρκικες ονομασιες! Καμια νοτα - καμια αντιδραση απο κανεναν ολα στον βωμο της ψηφου και της κονομας !
    Δεν πιστευετε αυτα που λεμε ; ε ! να λοιπον παρτε τα ντοκουμεντα

    Εδω στην κομοτηνη αποκαλωντας την πολη με τουρκικη ονομασια ως gumulcine !






    Και αν δεν σας φτανει αυτο δειτε εδω στο κεντρο της κομοτηνης χωρις κανεις
    απο τους αρμοδιους να τους φερει εστω ενα εμποδιο αποκαλουν και παλι την κομοτηνη
    στα τουρκικα και εχουν καλεσμενο τον ψευτομουφτη κομοτηνης ιμπραημ σεριφ τον γκριζο λυκο !






    θελετε κι αλλο ... αμε ! εχουμε κι απο την ξανθη αποκλειστικα πλανα !
    Δειτε εδω ντοκιμαντερ του trt που ονομαζει την ξανθη με τουρκικη ονομασιαως iskece !







    Δεν χορτασατε ακομη αποκλειστικα ; τωρα το κερασακι στην τουρτα στην κεντρικη πλατεια της ξανθης στο ρολοι με τον ψευτομουφτη ξανθης αχμετ μετε να δινει ως ηγετης
    συνεντευξη ζωντανα απο μια τουρκικη πολη που λεγεται iskece !







    Μετα απο ολα αυτα τα φρικτα που γινανε απαιτουμε τις παραιτησεις ολων των ανευθυνουπευθυνων που κοροιδευουν με την σταση τους τους ελληνες ακριτες της θρακης
    και παρεχουν στηριγμα σε καθε ανθελληνικη ενεργεια της αγκυρας !
    Ξυπνατε ζουνε μονον για τον μισθο !

    Ευχαριστούμε το Greek Alert για την αποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαγκες παρτε το χαμπαρι.

    ο αλλοδαπος καθυστερημεος πηρε μερικα εκατομμυρια απο τις τραπεζες για να μας βαλει στο δντ.

    μολις παρει τον πουλο, η δει οτι η κατασταση ζοριζει, θα φυγει ουτως η αλλως εξω για την θεση στο οηε η την παγκοσμια τραπεζ που του εχουν κρατημενη σαν ανταλαγμα και αυτη για το δντ.

    δεν τον νοιαζει η ελλαδιτσα
    παρτε το χαμπαρι επιτελους

    πρεπει να τον διωξουμε πριν την κανει εξω μονος του αφου διαλυσει τη χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισαν τα ..."παρατράγουδα" για τον 41χρονο Αλβανό γαμιά και φονιά της 11χρονης κοπέλας, πριν ακόμη προλάβει να συμπληρώσει ένα 24ωρο κράτησης στις φυλακές της Τρίπολης, αφού εισέπραξε ως "προκαταβολή" την επίθεση ενός Έλληνα συγκρατούμενού του το απόγευμα της Τετάρτης.
    Το δίποδο κτήνος έχει ομολογήσει την σεξουλαική κακοποίηση και την δολοφονία της 11χρονης κοπέλας στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.
    Ο Έλληνας, ο οποίος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οικογενειάρχης, του επιτέθηκε με πέτρα, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.
    Το περιστατικό σημειώθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται ο 41χρονος Αλβανός φονιάς.
    Να εκφράσουμε τον ..."αποτροπιασμό" μας για αυτή την ρατσιστική συμπεριφορά του Έλληνα εις βάρος ενός ...προστατευόμενου "οικονομικού μετανάστη".
    Το χειρότερο όμως είναι ότι η επίθεση φέρεται να έχει ακόμα χειρότερα κίνητρα και όχι ρατσιστικά: Τις ιδιαιτερότητες δηλαδή που είχε στις σεξουαλικές του προτιμήσεις ο άτυχος μετανάστης, γεγονός που συνιστά και ...κοινωνικό ρατσισμό.!
    Αναμένονται οσονούπω καταδίκες από γνωστές ..."αντιρατσιστικές οργανώσεις" όπως και "κοινότητες" προστασίας των σεξουαλικών ...ιδιαιτεροτήτων.!
    Τί πάθατε μωρέ ..."αντιρατσιστές" και δεν ξεσηκωθήκατε ακόμη;
    Ξεσηκωθείτε ρεμάλια του κερατά και ..."αντιρατσιστές" του κώλου να συμπαρασταθείτε στο δίποδο κτήνος. Κλείστε και κανα δρόμο έτσι για να κάνετε το χαβαλέ σας. Έτσι κι' αλλιώς στο ίδιο μπουρδέλο - κράτος ...συγκατοικούμε. Δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανείς.
    Τρέξτε κι' εσείς δικηγοράκια της πλάκας να υπερσπισθείτε έναν Αλβανό φονιά για να αρπάξετε κανα ...κοψίδι δημοσιότητος, αν φυσικά προλάβει και φθάσει στο ακροατήριο η υπόθεσή του..!
    Τρέξτε δικηγοράκια του κώλου να χαϊδέψετε τα αρχίδια του Αλβανού, μην τυχόν και σας πούνε ..."ρατσιστές".
    Ρεμάλια, ε ρεμάλια.!
    Ευτυχώς που υπάρχουν και οι έγκλειστοι των σωφρονιστικών καταστημάτων και απονέμουν πραγματική ...δικαιοσύνη.!
    Ειδικά σε τέτοια εγκλήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση