GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 300.000 ευρώ τελικά η εγγύηση στον Γ. Αγγέλου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου...

Στις 300.000 ευρώ ορίστηκε τελικά από την εφέτη ειδική ανακρίτρια κ. Ειρήνη Καλού η χρηματική εγγύηση σε βάρος του Γιάννη Αγγέλου, κατηγορο...

Στις 300.000 ευρώ ορίστηκε τελικά από την εφέτη ειδική ανακρίτρια κ. Ειρήνη Καλού η χρηματική εγγύηση σε βάρος του Γιάννη Αγγέλου, κατηγορούμενου στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Όπως έκρινε η κ. Καλού, στον Γ. Αγγέλου πρέπει να επιβληθεί αντί των 400.000 ευρώ, εγγύηση 300.000 ευρώ, μετά την αίτηση που...
 υπέβαλε ο κατηγορούμενος, συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για μείωση της εγγυοδοσίας.
Η ανακρίτρια δεν έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα εφετών οποίος είχε προτείνει να μειωθεί στις 60.000 ευρώ η εγγυοδοσία του κ. Αγγέλου. Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

23 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν,
    αν τα 400.000, γίνονται ενδιάμεσα 60.000 και μετά 300.000, τότε κατι
    δεν παει καλά στην δικαιοσύνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά αποδεικνύεται οτι κάποιες γυναίκες έχουν τα "καρύδια" που λείπουν απο κάποιους άνδρες...

    Εύγε στην ανακρίτρια. Κρίμα για τον εισαγγελέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ¨
    ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΓΟΝΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.

    ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΕΛΙ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ
    Ο ΜΙΚΡΟΝΟΟΣ , ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΥΠΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ….
    (ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ,ΝΤΟΡΑ,ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΙΟΥΦΑ ΚΤΛ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΩΝ ) ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ…

    ΑΙΔΩΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ…ΣΑΣ ΠΗΡΑMΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει αυτό το δαχτυλοδειχτούμενο υποκείμενο της παρασκηνιακής πολιτικής σκηνής και δεν το έκανε?

    Ποσά ανεξέλεγκτα σκάνδαλα έπρεπε να δημοσιευθούν για να το χρίσει η δικαιοσύνη υπόλογο ?

    Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα, ξεφωνημένα, ξεφτιλισμένα, φερέφωνα και υποτακτικοί της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε και κατέστρεψε την χωρά.

    Φτου σας ανάλγητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ
    (Ο ΑΝΤΑΥΤΟΥ… ΤΟΥ ΑΧΑΜΝΟΥ…)

    Επαγγελματίας πολιτικάντης ...
    χρονια ανεπάγγελτος…

    Ένας πολίτικος των παρασκηνίων…

    Ένας σφουγγοκωλάριος του μπούλη…

    Καιρός να απολογηθεί επί του φοβερού βήματος του λαού !!!.

    Φτου σας άπληστοι…
    Φτου σας άχρηστοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά τα ξεπουλημένα καθάρματα δεν φοβούνται καμιά Δικαιοσύνη και καμία εθνική εξεταστική, επειδή ελέγχουν τους μηχανισμούς της.

    Φτύσιμο και κράξιμο στο κάθε άπληστο kαι αναξιο λαμόγιο .

    ΟΥΣΤ… ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ,
    ΟΥΣΤ…ΑΛΗΤΕΣ ,
    ΟΥΣΤ…ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης
    Το 1973, τέσσερις Σουηδοί που κρατήθηκαν ως όμηροι για έξι ημέρες σε θησαυροφυλάκιο τράπεζας, κατά τη διάρκεια της ληστείας, «δέθηκαν» συναισθηματικά με τους εγκληματίες που τους κρατούσαν, ένα φαινόμενο που ονομάστηκε Σύνδρομο της Στοκχόλμης.
    Σύμφωνα με τους ψυχολόγους ο δεσμός αυτός με τους κακοποιούς ήταν ένα μέσο που ανέπτυξαν οι όμηροι προκειμένου να αντέξουν τη βία.
    Στις 10:15 το πρωί της Πέμπτης, 23 Αυγούστου του 1973 η «Sveriges Kredidbank» της Στοκχόλμης σείστηκε από πυροβολισμούς. «Το πάρτυ μόλις άρχισε», ανακοίνωσε ο 32χρονος Jan-Erik Olsson, παλιός δραπέτης φυλακών. «Το πάρτυ», πράγματι, συνεχίστηκε για περίπου 130 ώρες, ή με άλλα λόγια για πάνω από πέντε ημέρες, καθώς ο Olsson κράτησε ομήρους τέσσερις υπαλλήλους της τράπεζας στο θησαυροφυλάκιο μέχρι αργά το απόγευμα της 28ης Αυγούστου.
    Παρόλο που η ληστεία από μόνη της δεν ήταν συνταρακτικής σημασίας, αργότερα οι συνεντεύξεις των τεσσάρων ομήρων έφεραν στο φως αναπάντεχες συνέπειες. Συνέπειες που επαληθεύτηκαν σε πολυάριθμες άλλες «καταστάσεις ομηρίας» στα χρόνια που ακολούθησαν.
    Αν και οι αιχμάλωτοι από μόνοι τους δεν ήταν σε θέση να το εξηγήσουν, παρουσίασαν μία παράξενη σχέση με τους εγκληματίες που τους κρατούσαν. Ταυτίστηκαν με αυτούς ενώ ένιωθαν φόβο γι’ αυτούς που έβαλαν τέλος στην αιχμαλωσία τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα κατέθεσαν υπέρ των εγκληματιών ή συγκέντρωσαν χρήματα για τη νομική υπεράσπισή τους.
    Η Σουηδική τοποθεσία της «Sveriges Kreditbank» έδωσε το όνομά της σε αυτήν την πνευματική διαταραχή ως «Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης».
    Η μακροχρόνια ψυχολογική έρευνα του περιστατικού αυτού και άλλων παρόμοιων καταστάσεων ομηρίας έχει καταλήξει σε ένα σαφές και χαρακτηριστικό σύνολο συμπτωμάτων για το Σύνδρομο της Στοκχόλμης:
    Οι όμηροι αρχίζουν να ταυτίζονται με τους εγκληματίες που τους κρατάνε. Αρχικά τουλάχιστον, αυτή η ταύτιση αποτελεί έναν μηχανισμό άμυνας, που βασίζεται (συνήθως ασυνείδητα) στην ιδέα ότι ο εγκληματίας δεν θα βλάψει τον αιχμάλωτο εάν αυτός είναι συνεργάσιμος και ακόμη αν τον υποστηρίζει απόλυτα. Ο αιχμάλωτος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του εγκληματία με σχεδόν παιδαριώδη τρόπο.
    Ο όμηρος συνήθως αντιλαμβάνεται τις προσπάθειες όσων επιδιώκουν να τον σώσουν, ως ενέργειες που πιθανώς θα τον βλάψουν αντί να επιτύχουν την απελευθέρωσή του. Προσπάθειες διάσωσης μπορεί να μετατρέψουν μία ανεκτή κατάσταση σε θανατηφόρα. Εάν οι σφαίρες της αστυνομίας δεν τον πετύχουν, πολύ πιθανόν θα το κάνουν αυτές που προέρχονται από τον εγκληματία.
    Η μακροχρόνια αιχμαλωσία θεμελιώνει μια ακόμη πιο δυνατή εξάρτηση από τον εγκληματία καθώς γίνεται γνωστός ως ένα ανθρώπινο πλάσμα με τα δικά του προβλήματα και τις δικές του φιλοδοξίες. Ιδιαίτερα σε πολιτικές ή ιδεολογικές καταστάσεις, η μακροχρόνια αιχμαλωσία επιτρέπει στον αιχμάλωτο να εξοικειωθεί με τις απόψεις του εγκληματία και την ιστορία των αδικημάτων του κατά της αρχής. Ακόμη μπορεί να καταλήξει να πιστεύει ότι η θέση του εγκληματία είναι η δίκαιη.
    Ο αιχμάλωτος επιδιώκει να απομακρυνθεί συναισθηματικά από την κατάσταση με το να αρνείται ότι όντως αυτή συμβαίνει. Έχει την εντύπωση ότι «όλα είναι ένα όνειρο». Άλλοτε πάλι βυθίζεται σε υπερβολικές περιόδους ύπνου ή σε παραισθήσεις στις οποίες σώζεται με μαγικό τρόπο. Μπορεί να προσπαθήσει να ξεχάσει την κατάσταση απασχολώντας τον εαυτό του σε άχρηστες αλλά χρονοβόρες «εργασίες».
    Ανάλογα με το βαθμό της ταύτισης με τον εγκληματία μπορεί να αρνηθεί ότι αυτός έχει άδικο πιστεύοντας ότι οι επίδοξοι σωτήρες του και η επιμονή τους να τιμωρήσουν τον εγκληματία είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
    Πηγή: http://e-psychology.gr/violence-abuse/256-stockholm-syndrome

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!!!!». Άκουσες ……πατέρα τους έπιασα τελικά λαλάκες τους έλληνες κι ας με κορόιδευαν ως γιωργάκη τόσα χρόνια. Τώρα πρέπει να τους πάρω τα …….πάντα!

    Ας είναι καλά όλοι οι ηλίθιοι που δεν πήγαν να ψηφίσουν τον Οκτώβριο του 2009, «καταγγέλλοντας» τον «κουρασμένο» και τιμωρώντας τον, φέρνοντας τον ηλίθιο και πανηλίθιο (μαζί πακέτο, μόνο έτσι ….φαίνεται η βλακεία του μετρήσιμη) στην εξουσία.

    Υπομονή με τον καριό.. από Σεπτέμβριο θα γίνει της εν πολλαίς περιπεσούσης γυνής το κάγκελο.
    Δεν μπορεί να τους σώσουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της διαπλοκής για πολύ ακόμα.
    Τα δικά τους τομάρια θα προσπαθήσουν να σώσουν από την καταιγίδα που έρχεται!

    Κάτι ιορδανομαλάκες του πρωκτογλυψίματος θα την ……… πρώτοι! Το ποτάμι φουσκώνει με τις ηλιθιότητες του τζέφρη!

    Άσε που τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,τα μεγάλα ψάρια έχουν την τάση να κολυμπάνε στα ζεστά, τροπικά νερά που βρέχουν τα Νησιά Κέιμαν, τις Βερμούδες, τις Μπαχάμες, το Λιχτενστάιν ..
    KAI THN KANANE HΔΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙ
    ΚΑΙ ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ
    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ.

    καψηπρεπεντρεοικονοκαμουράκικα
    Τρεμει πουτανάκια...θυμηθήτε τι κανανε στις πουτανες του Κατακτητή
    οι Απελευθερωμένοι πληθυσμοί σε πόλεις κια χωριά το΄45.. ΟΜΟΡΦΑ Ε¨¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΓΑΝΕ ,ΦΑΓΑΝΕ , ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ,.

    ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ..

    ΑΓΓΕΛΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ...

    TΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ Ο ΦΑΥΛΟΤΕΡΟΣ ΑΡΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόλις πέσει το φαύλο πασόκ, έχω να γαμήσω παιδικούς κώλους μέχρι να ρέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τηρούμενων των αναλογίων ο Μαντελης έπρεπε να αποδώσει τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ ως εγγύηση, αφού και έχει αποδεχτεί εγκληματική πράξη, και έχει πολλαπλάσια περιουσία, και εργασία στο εξωτερικό, και η περίπτωση του συνδέεται με ένα πολύ μεγαλύτερο σκάνδαλο.

    Παρόλα αυτά, από τον Μαντελη ζητήθηκε εγγύηση ΜΟΛΙΣ 100.000.

    Αυτά τα ολίγα για την ανεξάρτητη ΠΑΣΟΚΙΚΗ δικαιοσύνη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H προδοτική Σύμβαση-συμφωνία που υπέγραψαν κάτω από το τραπέζι και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι κυβερνώντες με τους Δανειστές τους έναντι 80 Εκατομμυρίων Εύρο!
    Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν προς όφελός τους οι προδότες που ψηφίσαμε, και που ποτέ δεν πρόκειται να την ακούσετε από τα μεγάλα κανάλια.
    Στέλνεται ολοκληρωμένη από Έλληνες πολίτες στους Έλληνες πολίτες.....
    Αναγνώσατε μερικά από τα αίσχη που υπέγραψαν ώστε να μας πουλήσουν στις πολυεθνικές εταιρίες στον βωμό του ' δημόσιου χρέους' και της 'πτώχευσης'. Εμείς οι άνθρωποι του μόχθου ' όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλέον έχουμε στα χέρια μας το χαρτί της προδοσίας.

    Έχουμε και λέμε λοιπόν...

    ---σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
    (Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

    ---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
    Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
    Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

    ---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
    Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο

    ---σελ΄121.παραγρ.5
    Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

    ---Σελ 123
    Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

    ---Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...
    Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου (ούτε καν του πρωθυπουργού). Χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης?. Χωρίς ούτε ψήφιση στη βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας!!!!)

    ---σελ 123,παράγραφος 5...
    Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.

    Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!

    -----Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!

    Με λίγα λόγια θα μας πάρουν και τα σώβρακα.. Θα τους αφήσουμε, ανενόχλητους μέσα στο κτίριο-Μπορντέλο τους???

    Η Σύμβαση είναι σε αρχείο Rapidshare, σε μορφή PDF).

    Για να το κατεβάσουμε στο P/C μας, πατάμε στο λινκ παρακάτω και μόλις ανοίξει η σελίδα πατάμε πάνω στο κουμπί που λέει στα αγγλικά - Free User - .

    Περιμένουμε 25 δευτερόλεπτα και αφού περάσουν πατάμε μέσα στον μπλε κύκλο που θα εμφανισθεί με την λεξη - Download -. Αφού κατεβεί το αρχείο που είναι μόλις 1.2 Megabyte μπορούμε να το αναγνώσουμε.

    http://rapidshare.com/files/404987182/Greece-IMF.pdf

    Δείξτε το στην οικογένεια σας. Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αυτό μνημόνιο δεν πρέπει να χαθεί κάπου στο δρόμο, όπως γίνεται συνήθως. Στείλτε το με e-mail σ’ όλους του φίλους σας.

    «Αντι-λαμόγιας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. >>> Ποσά ανεξέλεγκτα σκάνδαλα έπρεπε να δημοσιευθούν για να το χρίσει η δικαιοσύνη υπόλογο ? <<<

    Φίλε, δεν τον χρίζει υπόλογο,
    πρακτικά τον χρίζει ένοχο.

    Εάν ο Αγγέλου, δεν βρει τα χρήματα, (σε ρευστή μορφή) τότε θα οδηγηθεί στην φυλακή, χωρίς να έχει καν αρχίσει η δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε μπάς και πρέπει να καταδικαστεί επειδή ίσως το υπόγειο του σπιτιού του είναι γεμάτο με κουτιά απο Pumpers γεμάτα με λεφτά του Κωσκοτά????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 9:32:00 μ.μ.

    Το δικό σου ΠΑΙΔΙΚΌ κωλαράκι και της μανούλας σου το γάμησα. Θέλεις ώρα β΄γύρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11 Αυγ 2010 9:32:00 μ.μ.

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΟΥ. ΤΟΣΟ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. << Εάν ο Αγγέλου, δεν βρει τα χρήματα, (σε ρευστή μορφή) τότε θα οδηγηθεί στην φυλακή, χωρίς να έχει καν αρχίσει η δίκη.>>

    ΦΙΛΕ ΤΩΝ 10.08.00 ΜΜ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΕΦΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΛΑΡΧΗ-ΣΤΑΥΛΑΡΧΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙΟΥ ΣΙΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ...

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΥΣΕΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ...
    Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

    ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. bravo k.kaloy !!!!!epitelous dikaiosuni afou den ta exei xoste ton mesa!!!!!!gia na do tha tou ta dosei o karamanlis toraaaa!!!pou ekanan tin ellada bromopano tis europis kai oloklirou tou planiti???
    mesa aliti tora omologise kai gia ton karamanli oti ta kanate mazi kai oxi oti itan enas apon prothupourgos !!!
    ti mia elege stin kunobouleutiki tou omada oti den iksere tipota kai tin alli oti ta iksere kai den ta ipologise sosta kai meta me fones kai tsampoukades gia na min ton riksoun oti einai edo !!!pou edo re aliti karamanli to protopalikaro soun epiasan kai tin exeis kopanisei !!!opos panta alla terma oi pseutotsampoukades sas den pernane !!!telos tis epoxis sas !!!
    OLOI ME TA GOUNAKIA THA DIKASTITE !!!!!!!!!!!
    DOSEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. >>> ΦΙΛΕ ΤΩΝ 10.08.00 ΜΜ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΡΕΦΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΛΑΡΧΗ-ΣΤΑΥΛΑΡΧΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙΟΥ ΣΙΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ... <<<

    Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να τα βρει.
    Το θέμα είναι, θέλει ; ; ; ; ; ; ? ? ? ? ? ; ; ; ; ; ; ;

    ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όμως κε "11 Αυγ 2010 7:39:00 μ.μ.",
    ο Τσουκάτος είναι έξω, ο Άκης είναι έξω, ο Μαντέλης είναι έξω, ο Αρ. Μαντάς είναι έξω, ο Αυγερινός είναι έξω, ο Γείτονας είναι έξω, ο Βαρθολομαίος και ο Καρατζάς είναι μέσα (στον τάφο) και ούτε ένα ευρω δεν ζητήθηκε γι' αυτούς απο την "αρχιδάτη" ανακρίτρια!!!!!!
    Μέσα είναι μόνο η 17 Νοέμβρη, και ο Επαναστατικός αγώνας, ευτυχώς!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ


    ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.


    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΤΕ .


    ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ;;;;


    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση