GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ισχυρές" τράπεζες με ...δεκανίκι 78 δις ευρώ!

Από το http://www.stopcartel.info/    "Νέο δώρο των φορολογούμενων στους ελληνες τραπεζίτες..Μέχρι και 50 δις. ευρώ μπορεί να φθάσουν ...

Από το http://www.stopcartel.info/  
"Νέο δώρο των φορολογούμενων στους ελληνες τραπεζίτες..Μέχρι και 50 δις. ευρώ μπορεί να φθάσουν οι ενισχύσεις ρευστότητας και κεφαλαίων που θα χορηγήσει στη διάρκεια της θητείας της η παρούσα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στο «ισχυρό» τραπεζικό σύστημα της χώρας, ανεβάζοντας έτσι έως και σε 78 δις. ευρώ (σχεδόν το ένα τρίτο του ΑΕΠ!) τη βοήθεια που θα έχουν λάβει οι τράπεζες από το...
υστέρημα των φορολογουμένων από την κατάρρευση της Lehman και μετά."
Απίστευτο: Γενναίες αυξήσεις για τους συνεργάτες του πρωθυπουργού...
Ζητείται ελληνικός λαός...
Το μνημόσυνο κυβέρνησης, ΔΝΤ, Ευρωπαικής Ενωσης

5 σχόλια

  1. Υπουργείο του πολίτη , προειδοποιεί :
    Όσοι ανατρέφετε κινούμενα σκουπίδια , από άλλη χώρα ,
    θα μολυνθείτε και εσείς .
    Μην περιμένετε να σας τα μαζέψει το κράτος ,
    Εξαποστείλετετα , στη χωματερή , στο πυρ το εξώτερον .
    Πριν είναι αργά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα σκουπίδια συμπεριλαμβάνεται και ο Παπανδρέου η Ντόρα και ο καρατζαφέρης με το σκυλολόι του;
    Εκτός και αν τα πολιτικά σκουπίδια θα πρέπει να εκτοξευτούν σαν πυρηνικά απόβλητα στο διάστημα..

    Πολύ ευχαρίστως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω όταν έρθει η ώρα,να μην ξεχάσουν οι Έλληνες τι έπαθαν από τον Γιωργάκη,τις δυνάμεις κατοχής,που μας έφερε κι απ όλο τον θίασό του.
    Να συγκρίνουμε πάντα πώς ήταν το βιοτικό μας επίπεδο μέχρι πέρυσι τον Οκτώβρη και πώς μας το κατάντησε ο Τσολάκογλου-Κουίσλιγκ-GAP-Joeffrey.

    Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια λαοπρόβλητη κυβέρνηση, μέσα σε λίγους μήνες από την μεγάλη νίκη που της έδωσε ο λαός, θα έκανε στροφή 180 μοιρών στην πολιτική της και θα έπαιρνε ανελέητα μέτρα λιτότητας, που θα αποφάσιζε αδιανόητες μέχρι προ τινος περικοπές μισθών και συντάξεων και ανατροπές πρωτόγνωρες στα εργασιακά και συνταξιοδοτικά.

    Μέτρα σκληρά και άδικα που ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν από συστάσεως του ελληνικού κράτους δεν έχουν ληφθεί από καμία μα από καμία ελληνική κυβέρνηση. Και όλα αυτά για το καλό μας!!!!!!!!!
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ . ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ????ΟΕΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 4:53, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΥΠΕΡΑΝΩ. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΛΕΣ (ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ). ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΟ IMAGE ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩς ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ. ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση