GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Βελουχιώτης...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/ Ο Αθανάσιος Κλάρας γεννήθηκε στη Λαμία στις 27 Αυγούστου 1905 από εύπορη οικογένεια. Τελείω...

Από το http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
Ο Αθανάσιος Κλάρας γεννήθηκε στη Λαμία στις 27 Αυγούστου 1905 από εύπορη οικογένεια. Τελείωσε οικότροφος την Αβερώφειο Μέση Γεωργική Σχολή .
Η οικογένειά του ήταν, με τα κριτήρια της εποχής, από τις πλέον επιφανείς στην πόλη. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη Γεωργική Υπηρεσία παραιτήθηκε και κατέβηκε στην Αθήνα (1923) όπου, μυήθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα.
Στις 22 Μαΐου του 1942 η πρώτη ομάδα του Άρη Βελουχιώτη, από 14 άτομα, βγήκε στη Σπερχειάδα για να ξεκινήσει το αντάρτικο και λίγο αργότερα (7 Ιουνίου) ανέβηκε στη Δομνίστα Ευρυτανίας και άρχισε επίσημα τον ένοπλο αγώνα.
Ο Γοργοπόταμος, το φθινόπωρο, έφερε τον Άρη στο κεντρικό πολιτικό προσκήνιο. Μέχρι το...
 καλοκαίρι του 1943 η ίδρυση του Γενικού Αρχηγείου και η αποστολή μελών της ηγεσίας του κόμματος στο βουνό αποκατέστησε τις ισορροπίες στη νέα Ελεύθερη Ελλάδα, την Ευρυτανία. Η μοναχική περιπλάνηση του Άρη είχε τελειώσει αφού άφησε πίσω της πλούσιους καρπούς.Έδωσε στον ΕΛΑΣ επιθετικό προσανατολισμό και, στις παραμονές της Απελευθέρωσης, εξαπέλυσε μια σειρά σκληρών επιθέσεων ενάντια στις βάσεις των Ταγμάτων.
Ο Αθανάσιος Κλάρας είχε ενεργή δράση στα δρώμενα της επόχης ως απλός αγωνιστής. Είχε φυλακιστεί και βασανιστεί πολλές φορές λόγω της ένταξης του στο τότε παράνομο κόμμα. Εξαιτίας της συνεχούς του αναφοράς στη μιζέρια που μαστίζει τους ανθρώπους του κολλάνε το ψευδώνυμο «Μιζέριας» που χρησιμοποιεί μέσα στο κόμμα (Χαριτόπουλος, 1997).Στην Απελευθέρωση ήταν ένας από τους πολλούς που διαφώνησαν με τις επιλογές της ηγεσίας της Αντίστασης, με τη συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπανδρέου και την ανάθεση κεντρικού ρόλου στους Άγγλους. Στις 12 Ιουνίου 1945 το ΚΚΕ τον αποκήρυξε με πολύ σκληρό δημοσίευμα στον "Ριζοσπάστη".
Η πιθανή ελπίδα του Άρη για στροφή της ακολουθούμενης πολιτικής ναυάγησε. Δεν έμενε πια παρά το τέλος. Αυτό ήρθε στις 16 του ίδιου μήνα όταν ο Άρης, πιο μόνος παρά ποτέ άλλοτε, κλεισμένος από τον στρατό και παρακρατικούς, αυτοκτόνησε κοντά στις όχθες του Αχελώου. Δυο μέρες αργότερα το κεφάλι του, κομμένο, κρεμόταν από φανοστάτη των Τρικάλων.
Η δράση του και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του στην αντίσταση του λαού μας κατά του κατακτητή, έδωσε ανάστημα και κορυφαία θέση στα ορεινά και άγονα λημέρια μας.

19 σχόλια

  1. Σκατα στο ταφο του ανθελληνα κομμουνιστοσυμμοριτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΛΩΡΆΚΗς ΣΥΝΕΡΓΆΣΤΗΚΕ ΦΑΝΕΡΆ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΣΕΙ ΠΡΟΔΌΤΗ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΉΡΥΞΕ ΩΣ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΤΟ ΚΚΕ. Τώρα το τι θα κάνει με την Αλέκα μίλις τα κλείσει είναι άγνωστο. Το πιθανότερο είναι να έχει την ευμενή κρίση που είχε και ο Φλωράκης μια και αποτελέι τον αριστερό Ψάλτη της Δεξιάς!
    Ο Άρης ήταν φυσιογνωμία με την έριστη έννοια της λέξης. Το τέλος του ήταν προδιαγραμμένο όταν αποφάσισε να πισττέψει στα λόγια του Ζαχαριάδη πως "είμαστε με το όπλο παραπόδας"!!!
    Και την πάτησε. Και με τα ίδια λόγια την πάτησε και η χώρα που τη βάλανε στη μέση οι δύο ακραίοι φασισμοί!!!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟ 1939. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>

    Κου*μμουνόσκυλααααααα!

    Είναι για τα μπάζα
    οποιος πιστεύει σε κάτι
    που αυτό δεν τον πιστεύει.


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως συνήθως έκαναν κουμάντο οι πολιτικάντηδες. Αποκύρηξαν το Άρη, παρέδωσαν τα όπλα και κάθησαν να τους σφάξουν.

    Α! ρε μεγάλε Άρη πόσο δίκιο είχες. Όσο για τα περί εγκληματία πόλεμο είχαμε. Στο πόλεμο όποιος δεν είναι μαζι μας είναι εναντίον μας ( στη προκειμένη περίπτωση με τους Γερμανούς). Ο κολωκοτρώνης πέρασε από φωτιά και τσεκούρι ολόκληρο το Μωριά. Κι αυτός εγκληματίας ήταν? Αν δεν υπήρχε Άρης ολοί αυτοί που κοκορέβονται για την Ελληνική αντίσταση τώρα δε θα είχαν τίποτα να πουν πέρα από κάποια ηρωικά φρούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά αυτοκτόνησε ή συνέβη κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποίος και γιατί τον αποκεφάλησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι αλήθεια ότι ο Ριζοσπάστης είχε δημοσιεύσει μια περίεργη φωτογραφία του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μεγαλη επιτυχια ο Γοργοποταμος , ανατιναξε τον γοργοποταμο μετα την ηττα των Γερμανων στην Βορεια Αφρικη απο τους Συμμαχους και μετα το Ελληνικο κρατος την πληρωσε απο τα ταμεια του .Μπολσεβικοι αντε και πεθανετε , αρκετα κανατε σε αυτον τον -πλανητη

    Προς ολους τους νεους που εχουν ονειρα
    φυγετε απο αυτον τον βρωμοτοπο οσο ειναι καιρος
    μεταναστευστε να σπουδασετε στην Ευρωη η στην Αμερικη
    εδω ειναι χαβουζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπεγραψε οχι μια,αλλα δυο δηλωσεις ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ(η δευτερη ηταν συμπληρωματικη της πρωτης)και εν συνεχεια εδωσε υπογεγραμμενη καταθεση στην ασφαλεια οπου κατεδιδε αυτους τους κομμουνιστες με τους οποιους συναναστρεφοταν εκτος φυλακης.δηλαδη εκτος απο εκδορεας ηταν και μεγας χαφιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ (!!!!!) ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821!!!!!
    ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΓΙΩΤΗ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΜΑΧΗ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΑΣ/ΚΚΕ!!!!

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ/ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΙ Σ΄ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΧΘΕΣ/ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ""ΗΡΩΑ"" ΚΑΙ ΤΟΝ ""ΤΙΜΟΥΝ""!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΝΠΡΟΔΟΣΑΝ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ
    -----------------------

    Quote
    ..................................

    Οι διαφορετικές απόψεις για το πρόσωπό του μέσα στην τότε ελληνική αριστερά, η απόφασή του να μην παραδώσει τα όπλα, ο επεισοδιακός του θάνατος αλλά και η εμφυλιοπολεμική του δράση και

    """η σκληρότητα με την οποία αντιμετώπισε τους Έλληνες αντιπάλους του"""

    τον έκαναν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της εποχής του.
    [Επεξεργασία]Ιστορία

    ...................................

    Στις 16 Ιουνίου 1945 ο Βελουχιώτης είχε κυκλωθεί στη Μεσούντα του Αχελώου από ομάδες της Εθνοφυλακής που είχαν σταλεί για να τον συλλάβουν και την ημέρα εκείνη προτίμησε να τερματίσει τη ζωή του. Την ίδια ημέρα, η εφημερίδα Ριζοσπάστης δημοσίευσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τη διαγραφή του Βελουχιώτη από το κόμμα[2]. Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του δεν είναι γνωστές. Η Εθνοφυλακή αποκεφάλισε το πτώμα του και κρέμασε το κεφάλι του στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων την επόμενη ημέρα.
    Το όνομα του Βελουχιώτη έγινε συνώνυμο με τη δράση του ΕΛΑΣ και οι απόψεις οι κρίσεις για τη δράση του υπήρξαν ποικίλες και συχνά αντιφατικές. Πολλά επίσης υπήρξαν τα δημοσιεύματα για τον Βελουχιώτη, εκτός από την αναφορά σε γενικά έργα.

    Unquote.


    ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ""ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ'' ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ,ΕΠΡΟΔΩΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ (ΜΕΣΟΥΝΤΑ) ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ.
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΣΚΟΤΩΘΗ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ.
    ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΚΕ ΠΡΟΕΒΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ/ΚΚΕ.
    ΤΥΧΑΙΟ???????


    ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ Ο ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ,ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ,
    ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξηνταένα χρόνια αμετανόητης μπολσεβίκικης προπαγάνδας, στην μοναδική περίπτωση που η ιστορία γράφεται (και παραχαράσσεται) από τους ηττημένους. Εξηνταένα χρόνια προδοσίας των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών από την δεξιά παράταξη, που ξεπούλησε τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, για το άλλο «όνειρο», το καπιταλιστικό.

    Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Αυγούστου θα παραμένει ξεχωριστό. Ξεχωριστό για όλους αυτούς που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Φυλής και του Έθνους και ταυτίζονται με τους Έλληνες στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους στα πεδία της Τιμής και του Αγώνα ενάντια στα ξενοκίνητα κοκκινα φασιστικα ρομποτ δούλων των σοβιετικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν κοιταξουμε το ποινικο του μητρωο θα δουμε σωρεια καταδικαστικων αποφασεων(πλαστογραφιες,ψευδομαρτυριες κτλ).και ολα αυτα πριν το 1936...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΣΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ/ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ'' ΤΟΥ!!!!!!
    ΤΥΧΑΙΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.Ο ΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΓΚΕΒΑΡΑ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ.ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ.Ο ΑΡΗΣ ΜΕ 20 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΙΤΑΛΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΟΚΥΡΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ [ΜΕ MALBORO KAI JONY WALKER]EINAI ΓΙΑ NA ΠΕΡΝΑΝΕ OΛA TA ANTEΡΓATIKA METΡA KAI META ΣKOYZOYN ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. OOOXI!!! ΤΣΕΚΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΗΤΑΝ.ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΔΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ,ΑΝΔΡΟΣ..
    ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΔΑΛΟ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΡΩΜΕΛΕΟ ΝΕΟ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΕΚΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ?
    ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ,ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΑΘΟΙ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ 17 ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΘΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ. ΒΑΡΒΑΡΑ...... Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ????? ΕΛΑ ΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση