GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόβος και τρόμος στην Κύμη...

Από το http://www.evianews.com/ Εδώ και μία εβδομάδα οι κάτοικοι της Κύμης και των γύρω χωριών έχουν χάσει τον ύπνο τους αφού μέσα σε 7 μέ...

Από το http://www.evianews.com/
Εδώ και μία εβδομάδα οι κάτοικοι της Κύμης και των γύρω χωριών έχουν χάσει τον ύπνο τους αφού μέσα σε 7 μέρες σημειώθηκαν τόσες κλοπές όσες είχαν να συμβούν τα τελευταία 30 χρόνια! Κάθε βράδυ σημειώνονται τρείς κλοπές. Πιο συγκεκριμένα έχουν "ανοιχτεί" σπίτια στις περιοχές, Μεσόκαμπος, Χιλή, Φαλάριο, Κύμη και Κονίστρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evianews.com, οι μαρτυρίες μιλούν για δύο άντρες ηλικίας 28 μέχρι 30 ετών. Μπαίνουν σε σπίτια που έχουν φως και παίρνουν μόνο χρήματα και κοσμήματα. Οι δράστες φοράνε...
μαύρα ρούχα. Ο ένας εξ αυτών φορά μαύρο μπλουζάκι, μαύρο σορτσάκι και μαύρες κάλτσες. Όταν μπαίνουν σε σπίτια κανένας δεν τους καταλαβαίνει. Αν βρουν κάποιον που να μην κοιμάται, του λένε απλά "Καληνύχτα" και φεύγουν μέσα στα χωράφια. 

3 σχόλια

  1. Υπουργείο του πολίτη , προειδοποιεί :
    Όσοι ανατρέφετε κινούμενα σκουπίδια , από άλλη χώρα ,
    θα μολυνθείτε και εσείς .
    Μην περιμένετε να σας τα μαζέψει το κράτος ,
    Εξαποστείλετετα , στη χωματερή , στο πυρ το εξώτερον .
    Πριν είναι αργά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθελοντική εργασία για την συγκομιδή κινουμένων σκουπιδιών , με απολύμανση , πριν μας πνίξουν ………
    Ομάδες καθαρισμού κινουμένων σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα κινούμενα σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα κινούμενα σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pros: 6:51 ki esena poios tha se gamaei meta?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση