GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γλυκερές ηθικολογίες των πολύχρωμων απατεώνων...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου   http://www.resaltomag.gr/    Οι πλέον βάρβαροι και αυθάδεις της ανηθικότητας, της ψευτιάς και της απάτης μας...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
 http://www.resaltomag.gr/  
Οι πλέον βάρβαροι και αυθάδεις της ανηθικότητας, της ψευτιάς και της απάτης μας παραδίδουν μαθήματα για την «ανηθικότητα» κάποιων μεγαλο-φορτηγατζήδων.
Είναι σκανδαλώδης πρόκληση: Οι οικονομικές και πολιτικές μήτρες της διαφθοράς και της απάτης και οι προπαγανδιστικές, λακεδίστικες πόρνες αυτών των μητρών (ΜΜΕ) να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «κακά» της απεργίας των φορτηγατζήδων και ταυτόχρονα να επιστρατεύουν θεούς και δαίμονες να τους συκοφαντήσουν.
Εμείς θα δεχτούμε, έτσι για τη συζήτηση και για την ανάδειξη της υποκριτικής απάτης των πολιτικών και δημοσιογραφικών απατεώνων, όλα τα συκοφαντικά επιχειρήματα εναντίον των φορτηγατζήδων.
Και ρωτάμε: είναι ηθικολογικό το πρόβλημα ή πολιτικό και ποιος το δημιούργησε και το οικοδόμησε επί σαράντα χρόνια;
Ποιοι φταίνε, αν κάποιοι από τους ιδιοκτήτες πλούτισαν και έκαναν περιουσίες; Οι ίδιοι φταίνε ή το καπιταλιστικό σύστημα και οι πολιτικοί τους που θεοποιούσαν την...
κερδοσκοπική αναισχυντία και τις πολυεδρικές διαπλοκές της;
Αν λοιπόν δεχτούμε ότι κάποιοι αύξησαν υπέρμετρα τις περιουσίες τους, γι' αυτό, αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το καθεστώς και οι κυβερνήσεις τους.
Και στη βάση ποιας λογικής έρχεται σήμερα η κυβέρνηση δικτατορικά να τους αφαιρέσει τις περιουσίες;
ΓΙΑΤΙ αυτό δεν το κάνει στους ηγεμόνες του κεφαλαίου, στα μεγάλα αρπακτικά που καταληστεύουν τους πάντες και τα πάντα;
Γιατί το κάνει στο μικρο-μεσαίο κεφάλαιο, το οποίο και ο πλέον ηλίθιος αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το μεγάλο καπιταλιστικό και χρηματιστικό κεφάλαιο: Υπηρετικό προσωπικό του μεγάλου κεφαλαίου είναι το αχαμνό, μικρό-μεσαίο, μεταφορικό ελληνικό κεφάλαιο.
Αυτό, λοιπόν, το μικρό-μεσαίο ελληνικό κεφάλαιο θέλει να το αφανίσει η χούντα του ΠΑΣΟΚ και να το αντικαταστήσει με το διεθνές πολυεθνικό μεταφορικό κεφάλαιο.
Πιο απλά: Καταστρέφει ένα αδύνατο ελληνικό κεφάλαιο για να το αντικαταστήσει με το μεγάλο ξένο μεταφορικό κεφάλαιο.
Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ και αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελεί η κυβέρνηση των διεθνών «μαφιόζων» της αγοράς και του χρήματος.
Γι' αυτό και προχωράει στην «εκτέλεση» των φορτηγατζήδων με τέτοιο υπερβάλλοντα ζήλο, τόσο βιαστικά και αιφνιδιαστικά, τόσο βάρβαρα και δικτατορικά.
ΟΛΑ τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.
Εδώ, βεβαίως, πρέπει να διευκρινίσουμε και τούτο: Η μεγάλη μάζα των φορτηγατζήδων είναι ιδιοκτήτες πολύ μικροί και αδύνατοι και χρεωμένοι οι περισσότεροι, οι οποίοι δουλεύουν μέρα νύχτα και οι ίδιοι.
Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ αυτό κοινωνικό και πολιτικό, αλλά και ΕΘΝΙΚΟ πρόβλημα το παρακάμπτουν οι πολιτικοί υπάλληλοι των πολυεθνικών και τα άθλια παπαγαλάκια της θρηνώδους ηθικολογίας, του ψεύδους και της απάτης.
ΟΛΟΙ οι ευνούχοι και οι φαρισαίοι της ηθικολογίας ουρλιάζουν για την «ανηθικότητα» των φορτηγατζήδων καταπίνοντας και το πολιτικό πρόβλημα, και τις καθεστωτικές εστίες της ανηθικότητας, και τους δωσίλογους στόχους της κυβέρνησης, και την κλοπή των περιουσιών Ελλήνων μικρό-μεσαίων, και τα «συμβόλαια που εκτελεί» αυτή η κυβέρνηση, και τα αποτρόπαια δικτατορικά που εφαρμόζει.
Η επιστράτευση των ιδιοκτητών, των περιουσιών, αλλά και των εργαζομένων όλα αυτά αποτελούν την πιο βάρβαρη και την πιο εφιαλτική μορφή της «ανηθικότητας».
Η βία της κυβέρνησης, ανυψωμένη στη φρενοβλάβεια της επιστράτευσης είναι ανοικτή δικτατορία, ανοικτός φασισμός και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ κάθε βία άμυνας και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον κυβερνητικό φασισμό, στο φασισμό των κομμάτων και στο φασισμό των ελεεινών και χυδαίων παρασίτων των ΜΜΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ το πρωταρχικό καθήκον κάθε ανθρώπου που θέλει να παραμείνει άνθρωπος.
ΑΠΟΤΕΛΕΙ και αστικό Συνταγματικό καθήκον.
Το Σύνταγμα το έχουν καταλύσει κυριολεκτικά και βάναυσα το πασοκικό κράτος και παρακράτος, οι «νταβάδες» τους και οι προπαγανδιστικές «πόρνες» τους.
Αυτή τη στιγμή, είτε μας αρέσει, είτε όχι η εμπροσθοφυλακή αυτής της αντίστασης, δηλαδή η αιχμή της, είναι οι φορτηγατζήδες: Οι κατεστραμμένες στρατιές των Ελλήνων μικροαστών.
Αυτοί συγκρούονται με «τσαμπουκά» με την κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου.
Η οργή και η ορμή των φορτηγατζήδων αποτυπώνει τα ισχυρά ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας που προμηνάνε τις λαϊκές θύελλες που έρχονται.
Πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού.
Ο καθένας πρέπει να διαλέξει με ποιο μέτωπο είναι.
Η ΣΙΩΠΗ αυτόματα σε κατατάσσει στο Μέτωπο της κυβέρνησης και των μπράβων της.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια της σιωπής.
Η Ελλάδα κατεδαφίζεται και διαλύεται και εμείς δεν μπορούμε να πιπιλίζουμε τσιριμόνιες για τα «χνώτα» των φορτηγατζήδων, ούτε να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, τις οποίες αυτή η κυβέρνηση και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος μας καταργεί.
ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ!

9 σχόλια

  1. Προς τους πραγματικούς Έλληνες κατοίκους της Ελλάδος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε δεκαμελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ( να γνωρίζουν από όπλα , και πολεμικές τέχνες ) ,
    και να αρχίζουν τις εκτελέσεις των λαθρομεταναστών , μεταναστών .
    Διότι αυτοί είναι παράνομοι και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τους πιάσει η αστυνομικά με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων , τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα εκτελούνε τους λαθρομετανάστες , μετανάστες βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα
    Καλή δουλειά και είμαστε μαζί σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.
    ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαί, πιοτό, μπάνια, μαύρισμα και κανό μέχρι τις 20 Αυγούστου.

    Αυτή είναι ζωή και διακοπές χωρίς . . . τύψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΛΥΚΟ
    ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
    ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΝΕΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ
    ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ
    ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΛΥΚΟ
    ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ
    ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    01 Αυγούστου 2010 10:30 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΡΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ;

    01 Αυγούστου 2010 10:34 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΘΑΝΕΙ Η ΤΥΛΕΤΥΦΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    01 Αυγούστου 2010 10:35 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΥΤΟΓΙΩΡΓΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλα ρε σεις, δεν βαρεθηκατε να ποσταρετε το ιδιο κειμενο σε ολοα τα blogs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Θυμιο, Η χουντα της 21/4 με ενα χαρτοσημο των 5 τους εδωσε αδεια μεταφορών..Μετα η Δημοκρατια , τρομαρα μας, με την πίεσή τους απαγορευσε την εκδοση αδειών...
    Γιατι??Με ποιό δικαιωμα μου στερεις κ. Τζωρτζατε τη δυνατοτητα να γινω μεταφορεας??Η πολιτεια σου εδωσε μια αδεια να κανεις μεταφορες..Στο απαγορευσε κανεις??ΑΠΛΩΣ ΑΓΟΝΙΖΕΣΑΙ , μαζι με τον κ. Θύμιο και άλλες δημοκρατικές δυναμεις να μην μπουνε άλλοι στο επαγγελμα..Και μετα όλοι αυτοι η αριστεροι (τκλ)φωναζουν ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ώρα για συστράτευση!
    Από Κίνηση Πολιτών Αστακού

    Αγαπητέ συμπολίτη,
    Στα λίγα χρόνια της ύπαρξής της, η Κίνηση Πολιτών Αστακού ήταν πάντα παρούσα στα προβλήματα του τόπου εκφράζοντας με ειλικρίνεια την άποψή της, πολλές φορές κόντρα στο ρεύμα. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε πρόσφατα, όταν Κίνηση αποτέλεσε τη μοναδική φωνή ενάντια στη φούσκα της αραβικής «επένδυσης» στο πολύπαθο Πλατυγιάλι και τελικά κατάφερε να πρωτοστατήσει στην αφύπνιση των συμπολιτών μας.
    Με βασικό δεδομένο ότι οι εξελίξεις γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα του τόπου μας τρέχουν και ότι η αβεβαιότητα για το μέλλον κερδίζει διαρκώς έδαφος στη συνείδηση των συμπολιτών μας, καλούμε τους απανταχού Αστακιώτες σε...

    συστράτευση. Στόχος μας να δώσουμε δυναμικό παρών για να επηρεάσουμε τις εξελίξεις προς όφελος του τόπου μας ενόψει των επερχόμενων κρίσιμων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπό το πλαίσιο που προσδιορίζει ο «Καλλικράτης».
    Για το λόγο αυτό σε καλούμε προσωπικά στην επόμενη συγκέντρωσή μας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δημαρχείου Αστακού την Κυριακή 8 Αυγούστου 2010 και ώρα 20:00 προκειμένου να μοιραστούμε τις απόψεις μας. Δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό σου πιστεύω, ούτε η όποια κομματική σου ταυτότητα. Μας αρκεί να αγαπάς αυτόν τον τόπο όσο εμείς και να συμμερίζεσαι την αρχή μας ότι αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκής, ενεργός και καθολική αλληλεπίδραση των μελών μας κοινωνίας με μοναδικό σκοπό το καλό του τόπου. Πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία με ειλικρίνεια και τόλμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. <>
    Αυτό για τον zac

    Ρε λόγιε κουμούνα έτσι σου είπε η τεμπέλα ο πατέρας σου να λές?
    Η Χούντα παλιομνπνο ναι είχε εκδόσει άδειες των τότε 100 και 200χιλ δραχμών αλλά ήταν μη μεταβιβάσιμες.
    Οι άδειες εκείνες οχι μόνο δεν είχαν αξία αλλά επηρέασαν και την αξία εκείνων που πληρώνονταν με σκληρή 24/7 δουλειά, πραγματικό ιδρώτα πολλές φορές και αίμα.
    Τον πατέρα μου παλιομαλάκα τον έβλεπα μόνο κάθε Κυριακή μεσημέρι γιατι τα πρωινά που σηκωνόμουν να πάω σχολείο είχε προ πολλού φύγει για δουλειά και τα βράδυα που πήγαινα για ύπνο δεν είχε γυρίσει ακόμη.
    Ζαcαρία μνπανο ξέχασες που σου έλεγε η μάνα σου "πήγαινε στο καφενείο να πεις του πατέρα σου να αν εχει να σου δώσει ενα δεκάρικο να πάρουμε ψωμί"?
    Αν κάποιος σας στέρησε την δυνατότητα να ιδρώσετε και να γίνετε ότι θέλετε είναι η τεμπελιά που σας δέρνει και η πρέφα.
    Σας ξέρουμε παλιοσαπίλες . . μια ζωή σάπιοι.
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενταξει ελληνες,
    λυθηκε το μεγαλο προβλημα σας, το οτι δεν μπορουσατε να πατε διακοπες δηλαδη.

    να περασετε καλα τωρα γιατι με την δικη σας βοηθεια απο σεπτεμβρη θα πεσει ανελεητη πρασινη σοσιαλιστικη πουτσα παντου.
    θα κοπουν δωρα, μισθοι, ωραρια, συμβασεις, νεοι φοροι, τελη, εισφορες και πολλα πολλα πολλα αλλα.

    και αν πατε διακοπες ξανα γραψτε μου.

    παντως λυθηκε το μεγαλο σας προβλημα να πατε 1 εβδομαδα διακοπουλες τωρα οποτε απο σεπτεμβριο μουκο και ανοιξτε κωλους..
    σας παιξανε τα καναλια τους μια χαρα παλι.

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΦΑΓΗ ΑΡΝΙΑ.
    ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση