GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ανεπαρκής χρόνος του Λίνεν και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Η δικαίωση του balla.gr για την σχέση του Λίνεν με την διοίκηση του Ολυμπιακού ήταν πλ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Η δικαίωση του balla.gr για την σχέση του Λίνεν με την διοίκηση του Ολυμπιακού ήταν πλήρης. Εμείς τα σημάδια τα είχαμε δει πολύ καιρό τώρα και είχαμε γράψει από τις 17 Ιουλίου για τα «σύννεφα που υπάρχουν στις σχέσεις του Γερμανού τεχνικού με τους «ερυθρόλευκους».
Σε ένα σχόλιο, σαν και αυτό, την 1η Αυγούστου, το ερώτημα ήταν: «Ο Λίνεν χρειάζεται χρόνο, ο Ολυμπιακός έχει να του δώσει;» και την επόμενη ημέρα, στις 2 Αυγούστου είχαμε ουσιαστικά προαναγγείλει την… «καρατόμηση» του Λίνεν, καθώς είχαμε γράψει ότι «θα ζητηθεί το… κεφάλι του Γερμανού τεχνικού» σε περίπτωση που αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Μακάμπι.
Μία ποδοσφαιρική ομάδα δεν κτίζεται μέσα σε λίγες ημέρες και πολύ δε περισσότερο δεν κτίζεται όταν αν δέκα ημέρες προστίθεται ένας ποδοσφαιριστής, όσο καλός και να...
 είναι αυτός. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι και επί Ίβιτς – Λεμονή, ο Ολυμπιακός έκανε μία εξίσου ανάλογη αλλαγή στην ομάδα, αλλά τότε υπήρχαν και παίκτες – νικητές μέσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, υπήρχαν ο Τζόλε, ο Πατσατζόγλου, ποδοσφαιριστές που γαλουχήθηκαν μέσα στους τίτλους.
Ο Εβάλντ Λίνεν δεν είχε καθόλου χρόνο για να περάσει στον Ολυμπιακό την δική του φιλοσοφία. Η εμπιστοσύνη από την διοίκηση και τον κόσμο, είναι εξίσου σημαντική για τον προπονητή, όσο και η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστής που θα κλείσει μία τρύπα στο ρόστερ.
Το λάθος με τον Λίνεν, λάθος που χρεώνεται στην διοίκηση Μαρινάκη, ήταν ότι έπρεπε να αντικαταστήσει τον Γερμανό τεχνικό από την πρώτη ημέρα που τον ανέλαβε, αφού δεν υπήρχε καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, στις δυνατότητές του, στο ποδόσφαιρο που διδάσκει.
Στον Λίνεν δεν μπορεί να χρεώσει κανείς ότι δεν παραιτήθηκε εκείνη την εποχή. Ο Γερμανός είναι επαγγελματίας και ήθελε την αποζημίωσή του για να αποχωρήσει. Τότε φοβήθηκαν να του την δώσουν. Τώρα, δεν υπάρχει κανένας φόβος.
Ο επόμενος προπονητής είτε αυτός είναι ο Βαλβέρδε, είτε ο Πελεγκρίνι, είτε οποιοσδήποτε άλλο σίγουρα θα έχει τον απαραίτητο χρόνο και την εμπιστοσύνη του κόσμου και της διοίκησης για να δουλέψει. Αλλά ακόμα και ο Μουρίνιο να ερχόταν, ο Ολυμπιακός με τόσες αλλαγές στο ρόστερ του για να αποδώσει και να βγάλει ποιότητα και σταθερότητα στην απόδοσή του, θα περάσει καιρός. Θα υπάρξουν και άλλες γκέλες στην αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος…

6 σχόλια

  1. Πολύ καλά άρχισε το ΑΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΚΑΡΟ ( Ο νέος ιδιοκτήτης ) Προβλέπω ο PREZIDANTE γρήγορα να ξαναγοράζει κοψοχρονιά πλέον τον ΘΡΗΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σας φταίει ο Λίνεν με τον ΟΗΕ που έχετε μαζέψει μόνο και μόνο για να ξεπλυθεί χρήμα. Αυτοί για τα ένσημα τους έρχονται και για να πάρουν τίτλους με τον ΘΡΥΛΟ γιατί έμαθαν πως τους έπαιρνε κάποτε επί PREZIDANTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα ρε θρύλε. Στα τσακίδια όλοι τους. Τους περιμένουν γιαούρτια και κορνέδες.

    Διαβάστε κι αυτό. Πολύ γέλιο ο τύπος..
    http://koniortos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρεμπιπτοντως, τι στον κορακα πρεπει να κανουμε για να δουμε ενα κωλοματς στην τηλεοραση? Πληρωνουμε ΕΡΤ, δεν τα δειχνει το κρατικό. Πληρωνουμε Νοβα, δεν το δειχνει το συνδρομητικο. Τωρα λεει πρεπει να εχουμε και Conn-X. E δεν παμε στο διαολο πια? Τι αλλο μενει, να τα δειχνει το Sport-Plus? Εκατό καναλια θα πληρωνουμε, για να βλεπουμε τσαμπα μονο τα Dancing with the stars και τα μεσημεριαναδικα? Μπραβο στις διοικησεις των ομαδων για το σεβασμο που μας δειχνουν. Ευχαριστουμε. Α και που εισαι κυριε Ιμπαγασα, οταν ελεγες οτι θελεις ευρωπαϊκό τίτλο με τον ολυμπιακο, εννοουσες τον τιτλο του ευρωπαϊκού ελληνικού πρωταθληματος? Καλα να παθεις ομως, που σοβαρος ανθρωπος 34 ετων, ηρθες εδω κι αντι να κανεις καμια σοβαρη δηλωση, αρχισες να παπαγαλιζεις διαφορες οπαδικες κορωνες που σου ψιθυρισαν τα διαφορα λαμογια που ειναι κοντα στο Μαρινακη και κοιτανε να κανουν την τυχη τους οσο ακομη ο ανθρωπος ειναι ασχετος και δεν παιρνει χαμπαρι. Λες και ησουνα ολυμπιακος απο μικρος, ή εαν σε ρωτησουμε να μας πεις δυο παικτες του ολυμπιακου απο την προηγουμενη δεκαετια, θα ξερεις να μας τους πεις. Το κουτοχορτο τελειωσε. Ο Λεμονης ειναι εύκαιρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λεμονής όχι ο Αλέφαντος όμως είναι. Γρήγορα γιατί θα μας τελειώσει και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που εισαι ρε γιγαντα Αλεφαντε..Που εισαι ρε Ολυμπιακαρα μου?
    Καταρακτη εχουν και δεν σε βλεπουν οι ασχετοι που ηρθαν στην ομαδα και πανε να την διαλυσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση