GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ.Ν.Τ: Το πιο... αριστερό κόμμα στην Ελλάδα!

Από το http://epirusgate.blogspot.com/    Του Στέφανου Καραμούτσιου Παραδοξολογία ή μήπως είμαστε ένα ακόμη θύμα της Αυγουστιάτικης ζέστη...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/  
Του Στέφανου Καραμούτσιου
Παραδοξολογία ή μήπως είμαστε ένα ακόμη θύμα της Αυγουστιάτικης ζέστης; Εύλογο ερώτημα, που θα διατύπωνε δικαιολογημένα κάθε αναγνώστης, μέσα σε αυτό το κλίμα της γενικής παραπληροφόρησης.
Όμως δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλά η διαπίστωση αυτή είναι αποτέλεσμα νηφάλιας προσέγγισης και λογικής επεξεργασίας των πολιτικών δεδομένων της χώρας. Γιατί μέσα σε αυτό το κλίμα της γενικευμένης εθνικής κατάθλιψης, του πολιτικού και κοινωνικού αυτισμού και των μαζικών αφορισμών και ανέξοδων πολιτικών εξορκισμών, μας...
διαφεύγει ότι η μοναδική... ριζοσπαστική και προοδευτική εκ των πραγμάτων πολιτική δύναμη (!) της χώρας είναι το Δ.Ν.Τ. με τους εταίρους του, αφού έχει τη δυνατότητα να κάνει καίριες διαπιστώσεις αλλά και να προτείνει και κυρίως να επιβάλλει ουσιαστικές και σωτήριες λύσεις για να διορθωθούν οι πρωτοφανείς σε παγκόσμιο επίπεδο Ελληνικές οικονομικές στρεβλώσεις και αγκυλώσεις αλλά και τα μακροχρόνια πολιτικοκοινωνικά καρκινώματα. Λύσεις που βεβαίως δεν έχουν την ικανότητα ούτε τη βούληση να προωθήσουν τα δυο μεγάλα κυβερνητικά κόμματα, που κινούνται στο όρια των διαπιστώσεων, των περιγραφών και της αμηχανίας, της ατολμίας, της ανικανότητας αλλά και του αγοραίου λαϊκισμού, όταν βρίσκονται αντίστοιχα στην κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση. -Αλλά έχουμε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και προσβολή της εθνικής υπερηφάνειας θα αντιτείνουν τα εκατομμύρια αυτών που βρίσκουν τους ξένους εταίρους μας ως εύκολα υποζύγια για να φορτώσουν τις ευθύνες της εθνικής κακοδαιμονίας! Κουραφέξαλα ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, είναι η απάντηση. Γιατί από την ίδρυσή του, για να μην πούμε από τη ναυμαχία του Ναβαρίνου, το νεοελληνικό κράτος εξαρτά την ύπαρξή του και την πρόοδό του από την βοήθεια των ξένων, που καταριόμαστε για το δεινά μας αλλά και που τους ικετεύομε για βοήθεια, όταν τα βρίσκουμε κυριολεκτικά μπαστούνια από την αφροσύνη και την ανικανότητά μας. -Ναι! Αλλά τη λυπητερή την πληρώνει ο λαός με τα πρωτοφανή σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα! Βεβαίως ! Αλλά ούτε και αυτός είναι ανεύθυνος σε αυτό το διαχρονικό πρωτάθλημα ασυδοσίας, φαυλότητας, ανευθυνότητας, εκμαυλισμού αλλά και μακαριότητας! Έχει σημαντικό μερίδιο ευθυνών και βεβαίως με την ψήφο του συντελεί στη διαιώνιση αυτής της διαχρονικής εθνικής αυτοκτονίας. -Αλλά αν το Δ.Ν.Τ. είναι το πιο αριστερό κόμμα, τότε ποιό είναι το πιο δεξιό, θα ρωτούσε κάποιος και μάλιστα οπαδός του ιστορικού πολιτικού και ιδεολογικού διπολισμού;Μα φυσικά το ΚΚΕ είναι το πιο δεξιό κόμμα στη χώρα -μαζί με τις παραφυάδες του και τους απίθανους ψευτοσυνδικαλιστές- αφού εμφανίζεται ως ο κατ εξοχήν υπερασπιστής αυτού του απίστευτου διεθνούς μασκαριλικιού, που ονομάζεται "Ελληνικό πρόβλημα" και αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να το διατηρήσει! Ή μήπως διαφωνείτε;

16 σχόλια

  1. Συμφωνω με το αρθρο.
    Οι μονοι που διαφωνουν ειναι οι ξεφτιλισμενοι λαικιστες της νεας δημοκρατιας και βεβαιως συριζα κκε.
    Οι νεοδημοκρατες που εξαιτιας της λεηλασιας 5 ετων, πληρωνουμε τα σπασμενα τους.
    Γεμισαν τη χωρα με γαλαζια λαμογια που ρημαξαν τα δημοσια ταμεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αποκλειεται να βάλουν τάξη...

    ακόμα και οι δυνάστες έχουν πρόγραμμα οι δικοί μας ?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE PAPARA EMAX.GR TO PAIZEIS VIRAL TWRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 06 Αυγ 2010 4:15:00 μ.μ.

    φιλαρακι το πασοκ τι εκανε 30 χρονια? μαζευε λεφτα?
    εχουν ξεφυγει οι πρασινοφρουροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ή μήπως διαφωνείτε;"

    Ναι! Aν μας επιτρέπεις, δηλαδή.

    Πρέπει να είναι και η μεγαλύτερη ΚΟΤΣΑΝΑ που έχω διαβάσει από πρασινοτσολιά το τελευταίο τρίμηνο. Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου στο σύντροφο Στρος Καν.

    Σύντροφος Τρισέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πεντε ΔΕΝ του κ. Παπακωνσταντινου. Μετα την τηρηση των τριων ΔΕΝ του κ. Λοβερδου μπορουμε να κοιμομαστε ανησυχοι.

    Είναι σχεδόν Δεκαπενταύγουστος, κυκλοφορούν 10 εκ. τουρίστες, 9 εκ. Ελληνες και 2 εκ. αλλοδαποί -στην πλειοψηφία τους μαύρη οικονομία οι τελευταίοι…-
    Η κρίση είναι υπαρκτότατη για όσους κινούνται στην κανονική – εκτός μαύρης οικονομίας – οικονομία.

    Οι μισθοί δεν καταβάλλονται για δύο και τρεις μήνες, τα εκδοθέντα τιμολόγια πληρώνονται στο μισό της αξίας τους και το υπόλοιπο αργότερα…, η κίνηση με επιταγές πρακτικά έχει παγώσει -ο καθένας αντιλαμβάνεται το γιατί-, τα εμπορεύματα μένουν απούλητα, οι παραγγελίες μειώνονται, οι τράπεζες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση -ρευστότητα- και όλως παραδόξως έχουν χαλαρώσει την πίεση στους δανειολήπτες, στις εφορίες παρά τις προσκλήσεις για ρύθμιση κάθε τέλος του μήνα οι ταμίες κάθονται -διοτι ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος-, το πολύ πολύ να εισπράξουν από καμια κατάσχεση, οι δημόσιοι υπάλληλοι που εγώ γνωρίζω περιορισαν τις διακοπές τους στο ελάχιστο, πρατήρια κλείνουν, ξένες εταιρείες τα μαζεύουν και φεύγουν.

    Η οικονομία κινείται σε ρυθμους υπό το ρελαντί.
    Μάλλον ξοδεύεται το τελευταίο αποθεμα λίπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκλειστική είδηση :

    Από φέτος του Σωτήρος γιορτάζει και ο Γιώργος, ο σωτήρ της χώρας.
    Μαζί με τον ανθυποσωτήρα τον ΥΠΟΙΚ.

    Μετά απο την διαβούλευση και τα open.gov.....
    ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Η ΓΙΟΡΤΗ απο την άλλη.
    Ο Γκιοργκάκις να γιορτάζει στις 6 Αυγούστου όχι επειδή είναι του Σωτήρος αλλά επειδή αυτή την ημερομηνία έριξαν οι συμπατριώτες του τη βόμβα της Χιροσίμα.

    ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ......ΚΑΘΟΤΙ ΘΕΟΣ !!
    ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
    ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΩΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Σήμερα, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ΔΝΤ προωθούν στο όνομα της κρίσης, ως έχοντες τα χτένια και τα γένια, όχι μόνο πρακτικές πολιτικές επί των χρηματοπιστωτικών δομών, αλλά και επί των δημοκρατικών και κοινωνικών κατακτήσεων των Ελλήνων. Δεν υπόκεινται σε κανέναν δημοκρατικό έλεγχο και συμμετοχή. Με πλήρη έλλειψη νομιμοποίησης, ορίζουν την συνολική μας οικονομική και όχι μόνο ζωή. Παρεμβαίνουν και καταργούν δικαιώματα δεκαετιών. Θέτουν τις υποθέσεις που εκείνοι επιλέγουν εκτός δημοκρατικών διαδικασιών. Με άλλα λόγια έχουν καταργήσει τη δημοκρατία σε ζωτικούς τομείς επιβίωσης των Ελλήνων πολιτών.
    Μαζί με την λιτότητα εισάγουν και έναν νέου τύπου αυταρχισμού στο όνομα της ειδικευμένης γνώσης και των δικαιωμάτων που απορρέουν από το ότι μας δανείζουν. Μαζί με τον περιορισμό κυριαρχίας της χώρας εισάγουν και τον ευνουχισμό της δημοκρατίας."
    Ποιος τα έχει πει αυτά:
    Μα φυσικά ο κύριος
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμέναμε Παπανδρέου και μας βγήκε Μητσοτάκης στο τετράγωνο.

    Τα νησιά πότε θα τα πουλήσει τελικά
    και μετα την Πάρο που θα πάει?

    Ειδες τι παει να πει manager και management ?

    Να ασκείς διοικηση μέσω άλλων κι εσυ να περιφέρεσαι απο εδω και απο κει και με ενα laptop να ελέγχεις απο τα αεροπλάνα, τα βαπόρια και τα κανό αν όλα εκτελούνται σύμφωνα με τίς εντολές σου!

    Μεγάλε ΓΑΠ. Τύφλα να χει ο Peter Drucker.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας δουλεύει ψιλό γαζί η Τρόϊκα
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ
    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ???

    Για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση το 2012, για ανάκαμψη, νέες θέσεις εργασίας και αύξηση των εισοδημάτων των πολιτών, έκανε λόγο σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ο επικεφαλής της Τρόϊκας, Π. Τόμσεν. Είπε μάλιστα ότι θα επανέλθει ο 13ος και 14ος μισθός μόνον εφόσον ανακτηθεί η αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας.

    Και τα γνωστά κυβερνητικά Media έπαιξαν το θέμα ως μεγάλη επιτυχία και φως στο τούνελ της κατεστραμμένης οικονομίας.

    Προφανώς η Τρόϊκα μας δουλεύει ψιλό γαζί, ή καλύτερα πουλάει υποσχέσεις όπως τα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Για να μην ξεσηκωθούν οι… ιθαγενείς τους ρίχνουμε ένα ξεροκόμματο κι αφού αυτό δεν είναι υλικό ας τους πουλήσουμε υποσχέσεις. Αυτή είναι η στρατηγική του ΔΝΤ και στις υπόλοιπες χώρες που πήγε και βοηθούμενο από τις κυβερνήσεις έβαλε το λαό σε μια ατέρμονη αναζήτηση της ελπίδας, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και με πολύ αίμα φυσικά.

    Η δημιουργία ενός οράματος, έστω και ψεύτικου, είναι η καλύτερη τακτική ώστε να μην ξεσηκώνεται ο λαός, να έχει ένα στόχο, να μη ζητάει πολλά και να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

    Το έκανε κατά κόρον ο μακαρίτης ο Ανδρέας Παπανδρέου, το έκανε ο Σημίτης με το περίφημο όραμα της ΟΝΕ και στη συνέχεια με το μεγαλόπνοο σχέδιο της Ολυμπιάδας. Κι αφού η οικονομία καταστράφηκε πετάμε τώρα ένα όραμα τριετίας και καθαρίσαμε. Ο κόσμος θα φάει το κουτόχορτο, θα κάνει υπομονή μέχρι το 2012, αλλά μόλις έλθει εκείνη η χρονιά θα διαπιστώσουμε ξαφνικά ότι η αναπτυξιακή προοπτική της οικονομίας αργεί ακόμη, ότι τα δάνεια είναι πολλά, πρέπει να βρούμε λεφτά για τις δόσεις και μια σειρά άλλων δικαιολογιών για να επιβληθούν νέα μέτρα.

    Μέχρι τότε θα έχουν καταλυθεί κατακτήσεις δεκαετιών στο όνομα του οράματος, ο κόσμος θα πεινάει αλλά θα τρώει τον αέρα της ελπίδας. Ωραίο το σχέδιο του ΔΝΤ και της κυβέρνησης.

    Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ο «πρωθυπουργός» Τόμσεν μας κάνει και τη χάρη λέγοντας ότι τα επόμενα δύο χρόνια δε θα μειωθούν οι συντάξεις αλλά προβλέπει να παγώνουν.

    Εχουμε τρελαθεί τελείως δηλαδή. Ο κόσμος ετοιμάζεται να βγει στους δρόμους και δύσκολα θα βγάλει το χειμώνα κι αυτοί μας κάνουν τη χάρη να μην βάλουν κι άλλο ψαλίδι στις συντάξεις.

    Τέλος, ο Τόμσεν, επιβεβαιώνοντας ότι είναι η πραγματική κυβέρνηση είπε ότι από Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει γραφείο του ΔΝΤ μόνιμα στην Αθήνα όπου θα συλλέγονται πληροφορίες και δεδομένα της οικονομίας και θα τα συζητεί με την κυβέρνηση.

    Για να μην ξοδεύονται, γιατί δεν τους δίνουν τα γραφεία στο Μαξίμου. Ετσι κι αλλιώς τόσοι οικονομικοί σύμβουλοι άχρηστοι έχουν αποδειχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Στέφανε, αρκετές φορές έχω ακούσει τις δικαιολογίες ή τα επιχηρήματα που προβάλλεις εσύ και οι ομοιοί σου (οι οποίοι δυστυχώς είναι αρκετοί), σχετικά με το ΔΝΤ.
    Δυστυχώς για μας Στέφανε, κανένας δεν μας ενημέρωσε ούτε μπήκε στο κόπο να μας εξηγήσει την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση του ΔΝΤ (μιας και εμείς βρισκόμαστε υπό καταοχή). ΄Οπως αναφέρει ο κύριος Πάνος Παναγιώτου (δ/ντης ΕΚΤΑ) στο άρθρο του "Ποιος ακριβώς σώζεται από το πακέτο στήριξης;" αναφέρει "‘Η άποψη που επικρατεί στους πολιτικούς κύκλους είναι ότι το πακέτο στήριξης, παρόλο που προϋποθέτει πολύ σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, τελικά θα σώσει την Ελλάδα και την οικονομία της από τους διεθνείς κερδοσκόπους.
    Στην πραγματικότητα, όμως, τρία χρόνια από σήμερα η Ελλάδα θα αντιμετωπίζει ένα ακόμη μεγαλύτερο από το σημερινό της χρέος. Στο μεταξύ, θα έχουν θυσιαστεί δουλειές και οικονομική ανάπτυξη.
    Το μόνο πράγμα που αυτό το πακέτο στήριξης πραγματικά πετυχαίνει είναι μία μεγάλη αλλαγή στην ιδιοκτησία του χρέους. Με το ελληνικό κρατικό χρέος να μεταφέρεται από τους ισολογισμούς των τραπεζών σε αυτούς των ευρωπαϊκών κρατών (και της ΕΚΤ), ο πραγματικός στόχος ολόκληρης αυτής της επιχείρησης είναι να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες με το να απαλλαχτούν από την ιδιοκτησία χρέους το οποίο κινδυνεύει να μην αποπληρωθεί σε περίπτωση μίας ενδεχόμενης πτώχευσης της Ελλάδας.”
    Επίσης από το άρθρο σου, σου διαφεύγει συνηδειτά, ότι πλήστον των υπουργών, του πρωθυπουργού και οικονομικών συμβούλων είναι μέλη της λέσχης των μασόνων, "μπίντεμπεργκ" ή όπως αλλιώς γράφεται. Τυχαίο ; Δεν νομίζω. Το ότι ο αξιαγάπητος πρωθυπουργός μας, πήρε ένα μη ενυπόθηκο χρέος και το έκανε ενυπόθηκο, βάζοντας στο σφυρί την χώρα, εσένα απ'ότι κατάλαβα δεν σου λέει τίποτα. Αγαπητέ Στέφανε, στην Ελλάδα δυστηχώς, από αρχαιοτάτων χρόνων είχαμε αρκετούς προδότες και παρά πολλού ήρωες, το θέμα είναι ότι αργά ή γρήγορα θα κληθούμε να πάρουμε θέση με ποιούς θα πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτα τα σκυλακια δαλματιας, οι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ με τις σοσιαλιστικες ιδεες και τις αρχες που στο διαολο ειναι; πηρανε το κοκκαλακι στο στομα τους και τρεχουν για ηλιοθεραπεια; που ειναι ρε κοπριτες οι φλογεροι σοσιαλιστικοι λογοι σας για την κοινωνια και το κρατος προνοιας; αυτα γραφατε στο προγραμμα σας ρε αλητες της πρασινης απατης; λεφτα υπαρχουν φωναζε ο ηλιθιος ποια λεφτα εννοουσες ρε κοπρια; του ΔΝΤ; εκεινες τις δυο μαιμουδες που εβγαζες στα κολοκαναλα τον μεγα υπουργο οικονομικων και τον μεγαλο κοινωνιολογο απο την παρο που μας ειχαν ζαλισει για το δικιο των μη προνομιουχων σε αυτο τον τοπο που θα τους κρυψεις ;ρε διεθνη πολιτη της κακιας ωρας με το laptop δεν σε εχουνε παρει ακομα χαμπαρι τα βλητα του κομματος σου;Και εσεις βουλευταδες της πρασινης κουραδας ειστε συνυπευθυνοι, τωρα κανετε την παπια και τους ανηξερους σαν τον μπουλη που ολοι διπλα του κλεβανε και αυτος δεν ηξερε τιποτε. Τσεπωνεται καθε μηνα τα 6000 χιλιαρικακια απο αυτα που δεν υπαρχουν και δεν γαμεις ψηλα καπελα. Δηλαδη μακρια απο τον κολο μας και οπου θελει ας μπει.
    Θα ερθει και η ωρα του λογαριασμου και συνηθως ο σερβιτορος δεν φευγει περιμενει να τα παρει αν δεν τα παρει το γνωριζετε το μετα καλα. Φροντιστε να φυγετε πριν ερθει ο σερβιτορος οπως κανανε οι ομοιοι σας στην Αργεντινη κατι ξερουνε καλυτερα απο εσας.
    Αυτον τον Λιγουρερδο που ειναι και καθηγητης συνταγματικου δικαιου αυτα διδασκε στους φοιτητες του; πως ενας βολεψακιας υπουργος καταστρατηγει το συνταγμα με νομους καμουφλαρισμενους; Δωστε του καμια εδρα στο πανεπιστιμιο αναπτυξης της σοσιαλιστικης κοινωνιας, του κρατους δικαιου και βαλτε παντου πτυελοδοχεια για τις ροχαλες.
    72000 ευρω καθαρα και ενθυλακομενα δεν ειναι και ασχημα χωρια οι "χορηγιες" για να αραδιαζεις καθε μερα μαλακιες και να εξαθλιωνεις τον κοσμο που σε πληρωνει.
    Φυγετε οσο ειναι καιρος εμεις βυθιζομαστε καθε μερα και πιο κατω στο απολυτο σκοταδι στο τιποτε στο πουθενα το μισος και η οργη περισσευει καντε την με ελαφρα πηδηματακια και παρτε μαζι σας και τους εισπρακτορες των νταβατζηδων γιατι ουτε αυτοι θα βρισκουν τροπο να φυγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΔΝΤ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΧΟΡΤΑΡΙ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.. Για να παρουσιαζει καποιος το ΔΝΤ σαν αριστερη δυναμη προοδου πρεπει ασφαλως 1]να ειναι εντεταλμενος πρακτορας τους 2]να γνωριζει πολυ καλα τα γκαλοπ πληρους απαξιωσης του χρεωκοποημενου πολιτικου συστηματος που επιμελκως τα κρυβουν και 3]ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. na soutaroun parafta DEH kai OSE.
    exoun arxisei ta syndikalia na lene ta gnwsta tous. idiotes k exygiansi avrio to prwi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατοχή…..

    Μετά το δεύτερο επισκεπτήριο της Τρόϊκας, τις συστάσεις και τα εύσημα, τις ανακοινώσεις για μόνιμο γραφείο στην Αθήνα, την υπόσχεση ότι μέσα Σεπτεμβρίου θα υπάρξει ενδιάμεσος έλεγχος της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τα τελεσίγραφα για νέα μέτρα προκειμένου να δοθεί η τρίτη δόση του δανείου, η λέξη «κατοχή» έχει πάρει ουσιαστικό νόημα.

    Μπορεί να την σιγοψιθυρίζαμε, να την λέγαμε προς χάριν αστείου, ή να μην πολυπιστεύαμε ότι υπάρχει ξένη κατοχή στην Ελλάδα, σιγά – σιγά όμως πρέπει να τη συνηθίσουμε.
    Το κακό είναι ότι ο Ελληνας προσπαθούσε επί 60 χρόνια να ξεχάσει το παρελθόν του, δηλαδή την γερμανική κατοχή, και σήμερα βρίσκεται μπροστά σε νέου τύπου κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.
    Το είπε ο Γ. Παπανδρέου κι όσοι γελούσαν με τα ελληνικά του τώρα δαγκώνονται διότι κάτι ήξερε τελικά περισσότερο.

    Η κατοχή ήταν λέξη – εφιάλτης για τη χώρα. Ό,τι έκαναν μέχρι σήμερα οι πατεράδες μας είχε σκοπό την αποφυγή των αρνητικών συνεπειών που κληροδότησε η κατοχή του 40 στη χώρα και το λαό της. Τα κατοχικά σύνδρομα είναι γνωστά και όποια προσωπική προσπάθεια του καθενός ήταν για να ξεφύγει από τη φτώχεια που του άφησε ο πόλεμος. Και πράγματι, η προηγούμενη γενιά κατάφερε πολλά, κυρίως έφαγε ένα κομμάτι ψωμί και παρέδωσε μια ελεύθερη και πιο χορτάτη χώρα σε εμάς. Εστω κι αν οι νεότερες γενιές κατηγορούσαν τους παλαιούς για την κοινωνία που τους κληροδοτούσαν, τελικά είχαν άδικο.

    Κι ερχόμαστε στο σήμερα, στην νέα οικονομική κατοχή που δυστυχώς προβλέπεται να σημαίνει και πολιτική – εθνική κατοχή. Η κυβέρνηση (η πραγματική λέμε) αποτελείται από ξένους τεχνοκράτες που μπαίνουν και βγαίνουν όποτε θέλουν στην Ελλάδα.

    Αποφασίζουν και διατάσσουν αφήνοντας στους υπουργούς του ΓΑΠ κανένα ξεροκόμματο.
    Δεν είναι τυχαίο ότι την ώρα που η Τρόϊκα μας έπαιρνε νέα μέτρα για το κοστούμι η κυβέρνηση δια του αντιπροέδρου κ. Πάγκαλου ασχολούταν με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και το εμπορικό του Βωβού.

    Μέσα σ’ αυτό το κλίμα χάνεται και η όποια εθνική περηφάνια αφού η κατοχή σκιάζει τα πάντα, έστω κι αν δεν έχουμε καθημερινό έλεγχο από στρατιώτες στους δρόμους.
    Ο κατοχικός στρατός φοράει κοστούμια, μιλά αγγλικά και χρησιμοποιεί περίτεχνους οικονομικούς όρους, είναι σπουδαγμένος στα καλύτερα πανεπιστήμια. Οι δε υποτελείς του, όλοι οι Ελληνες δηλαδή, δέχονται προς το παρόν ασμένως τις εντολές τους, μέσω του.. κάθε λογής Αρτέμη Μάτσα, και περιμένουν πότε θα κάνει ξαστεριά.

    Το χειρότερο όμως είναι ότι έχει αρχίσει να μπαίνει στον ελληνικό λαό το σαράκι της ανθρωποφαγίας, ότι δηλαδή ίσχυε και στην κατοχή από τους Γερμανούς.
    Ο θάνατός σου η ζωή μου, κοινωνικός αυτοματισμός το λένε τώρα, κι όποιος αντέξει.
    Δυστυχώς οι μέρες και τα χρόνια που έρχονται θα θυμίζουν όλο και περισσότερο την κατοχή πριν από 65 χρόνια.
    Ποιοι είναι οι Τσολάκογλου ας το κρίνει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΡΑΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ, ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΟΠΑΝΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ FACE TO FACE ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΑΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    ΡΟΜΠΕΣ, Ε ΡΟΜΠΕΣ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΪΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ.!!!!

    ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗ ΡΟΖΑ.
    ΤΡΕΧΤΕ ΡΕ ΞΩΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΧΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΕΙΜΑΙ ΤΟ ..ΨΑΧΤΗΡΙ ΚΑΙ ...ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση