GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα του Στυλιανίδη και οι «πράσινες» μπίζνες στο Ταχ. Ταμιευτήριο...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ «Πράσινες» business ήθελε να κάνει η προηγούμενη, διορισμένη από τη ΝΔ, διοίκηση του Ταχυδρομι...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
«Πράσινες» business ήθελε να κάνει η προηγούμενη, διορισμένη από τη ΝΔ, διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ίδρυσε κοινή εταιρεία, την Post Bank Green Institute ΑΕ, με έναν ιδιώτη (50%-50%). Επέλεξε για συνέταιρο τον Κυριάκο Γριβέα, μέσω του νομικού προσώπου C&C International, χωρίς όμως να το ανακοινώσει ως ώφειλε και χωρίς να απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε άλλους πιθανούς υποψήφιους.
Η ιστορία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009, όταν ο τότε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, έλαβε απόφαση για την ίδρυση τριών θυγατρικών. Η μία εξ αυτών ...
συστάθηκε άμεσα τον Αύγουστο (οι άλλες δύο δεν έχουν συσταθεί μέχρι σήμερα) και έλαβε την επωνυμία Post Bank Green Institute ΑΕ, για να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης. Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας ήταν 500.000 ευρώ με τη συμμετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να ορίζεται σε 50%!!!
Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο διοικητικό συμβούλιο του «πράσινου ινστιτούτου» (Green Institute) βρέθηκε ο Εμμανουήλ Κελαϊδάκης, μέλος διοικητικού συμβουλίου της Εγνατίας Οδού ΑΕ (διορίστηκε από τον τότε υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά). Ο ίδιος διετέλεσε και μέλος του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής», καθώς επίσης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Εναλλακτική Ενέργεια ΑΕ. Την θυμάστε; Είναι η εταιρεία που ήρθε στη δημοσιότητα με αφορμή τη μίσθωση οικοπέδου ιδιοκτησίας της οικογένειας του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκού πάρκου στην Ξυλαγανή!!!
Τυχαίο;;; Δε νομίζω!!!

4 σχόλια

  1. NASA-ΝSF ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ότι τρέμουν για παγωνιές!
    Γι΄αυτό οι βορειοευρωπαίοι (και οι γενίτσαροί τους) χτυπάνε τον ευρωπαϊκό Νότο (ΚΑΙ επειδή ΤΡΕΜΟΥΝ την εξάντληση των καυσίμων), και μόνο με αποκέντρωση-αιγοτροφική ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ μπορούμε να επιβιώσουμε και να αμυνθούμε με βαλκανική συμμαχία:
    August 26, 2010
    Large changes in the sun's energy output may drive unexpectedly dramatic fluctuations in Earth's outer atmosphere.
    The results showed the thermosphere cooling in 2008 by 41 kelvins.
    The research, led by scientists at the National Center for Atmospheric Research (NCAR) in Boulder, Colo., and the University of Colorado at Boulder (CU), indicates that the sun's magnetic cycle, which produces differing numbers of sunspots over an approximately 11-year cycle, may vary more than previously thought.
    "If it is indeed similar to certain patterns in the past, then we expect to have low solar cycles for the next 10 to 30 years," professor Woods says.
    http://www.nsf.gov/news/news_summ.jsp?cntn_id=117580&org=NSF&from=news

    Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού ηττήθηκαν σε Βιετνάμ και Αφγανιστάν, ενώ αλληλομισούνται επίσης. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
    Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι ανοϊκοί για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Αλλά λογαριάζουν χωρίς την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν π.χ. τον ήλιο, τα ηφαίστεια, ενώ ούτε να ετοιμάσουν την τροφή τους μόνοι τους δεν μπορούν...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
    http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE

    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο δημόσιο με ρουσφέτι..χουντικό.
    εργαζόμενος-συνδικαλιστής...
    Συνδικαλιστής πασοκ $$...
    ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ..
    πασοκ βουλευτης $$$$$$$$$$$$$$
    ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ££££££££££££££££££
    ££££££££££££$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


    ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δεν είναι ούτε ένα τυροπιτάκι μπροστά στη μάσα του Αλογοσκούφη - Τσουπίδη - Καμινάρη με τα δομημένα ομόλογα που αγόρασαν και κονόμησαν της Παναγιάς τα μάτια.

    Αλλά φάγανε και τα πράσινα λαμόγια του ΤΤ και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα.

    Εις υγεία τα κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Οι "δημοσκοπησεις" ειναι στημενες!

    Οι δηθεν δημοσκοποι δεν μπορεσαν να βρουν τη διαφορα 11% στις εκλογες θα βρουν τον Περιφερειαρχη και Δημαρχο?

    Απλα οποιος "τα ακουμπαει"... πέρνει δημοσκοπικο προβαδισμα
    Αυτα λεγαν στην Μηλιωνη οι πρασινοφρουροι

    και
    περασε και ο "Νεστωρ" του Πασοκ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και δωσαν θερμη χειραψεια με τον ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ μπροστα σε ολο τον κοσμο!

    Αρχιζει μα νεα συνεργασiα μεσα στο Πασοκ που την εχει αναγκη ο τοπος?


    Αν ο Παναγιωτακοπολος στηριξει
    Δρ Κουτσουκο για Αντιπεριφερειαρχη Αθηνας η αλλαγη ερχεται!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση