GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε ο Αυγουστίνος Καντιώτης...

Από τον Δημήτρη Νικολάου http://antiparakmi.blogspot.com/ Όπως πληροφορηθήκαμε από το περιβάλλον του, σήμερα (Σάββατο 28 Αυγούστου) τα χ...

Από τον Δημήτρη Νικολάου
http://antiparakmi.blogspot.com/
Όπως πληροφορηθήκαμε από το περιβάλλον του, σήμερα (Σάββατο 28 Αυγούστου) τα χαράματα, ο αγωνιστής επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης ξεκίνησε την πορεία του για τον Παράδεισο.
Έτυχε να συναντήσω και να ακούσω τον π.Αυγουστίνο Καντιώτη πριν αρκετές δεκαετίες. Ήταν συνάντηση με έναν ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ.
Είναι δύσκολο να μιλήσεις για αληθινούς επαναστάτες:που έχουν το σθένος να βαδίζουν ασυμβίβαστοι στη ζωή τους. που η καθαρότητα της ψυχής, τους δίνει το δικαίωμα να ελέγξουν την αυθαιρεσία της εξουσίας. Επαναστάτες που απευθύνονται στο Θεό στο Β' ενικό πρόσωπο γιατί Αυτός είναι ο καθοδηγητής και ο προστάτης τους σε κάθε τρικυμία. Και Αυτόν μόνον υπηρετούν. Και σε αυτόν μόνον λογοδοτούν.
Ο λόγος του επισκόπου π.Αυγουστίνου Καντιώτη δεν άφηνε ασυγκίνητο κανέναν. Έβγαινες από...
 την εκκλησία έχοντας υποστεί σοκ από το κήρυγμά του. Λόγος έντονα συναισθηματικός, απλός αλλά και τόσο ελεγκτικός ταυτόχρονα.
Σου παρουσίαζε το Ευαγγέλιο σαν να το ζεις μπροστά σου, σαν να τα εκεί δίπλα ο Χριστός και να λαμβάνουν μέρος εκείνη την ώρα τα γεγονότα. Αλλά και το συσχέτιζε τόσο άμεσα με την καθημερινή πραγματικότητα για να δεις ποιο είναι το φως και ποιο το σκοτάδι στη ζωή μας.
Από τη μια λιτός, ασκητικός, έδινε όλα τα χρήματά του σε φιλανθρωπίες. Παρά το ότι είχε την πιο φτωχή μητρόπολη, την γέμισε με ιδρύματα (γηροκομεία, οικοτροφεία στέγες κλπ), έχτισε σπίτια στους τσιγγάνους και κατόρθωσε να τους πείσει να μην κλέβουν. Έχτισε εκκλησίες, μοναστήρια, κατασκηνώσεις, αδελφότητες, ατελείωτη δραστηριότητα.
Στην διάρκεια της Γερμανικής κατοχής είχε μαζέψει όλα τα ορφανά και έδινε γεύματα κάθε μέρα. 3000-4000 μερίδες καθημερινά αν θυμάμαι. Βέβαια συγκινούσε με τον λόγο και το παράδειγμά του, γι αυτό και ο κόσμος παρά το ότι ήταν κατοχή έδινε τα λιγοστά τρόφιμα που είχε στον μαχητικό ιερωμένο.
Τα έβαλε με τον Βασιλιά  (όταν πληροφορήθηκε ότι πήγε να δώσει προνόμια στη Μασωνία) και σταμάτησε να τον μνημονεύει- σε 1-2 εβδομάδες ο βασιλιάς έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη και επαναφέροντας την προηγούμενη κατάσταση.
Τα έβαλε με την Χούντα επειδή δεν δεχόταν να κηρύττουν πολιτικά μέσα στην εκκλησία. Προσπάθησαν να τον βγάλουν τρελό. ΔΕΝ δέχθηκε την επιτροπή των ψυχιάτρων που έστειλε η Χούντα. Τον είχαν καλέσει και στο στρατοδικείο αν θυμάμαι καλά (στο Ρουφ) και αρνήθηκε να πάει.
Τα έβαζε με τον κομμουνισμό για τις διώξεις που έκανε στη Ρωσία και για την αθεϊα που πρέσβευε.
Τα έβαζε με την Κυβέρνηση όταν πήγαιναν να περάσουν αντιεκκλησιαστικούς νόμους (εκτρώσεις, αυτόματο διαζύγιο κλπ).
Θυμάμαι ακόμη τον λόγο του σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Φλώρινα όταν πήγαν να περάσουν τον νόμο για τις εκτρώσεις: "Κάθε παιδί στην κοιλιά της μητέρας του είναι ένας Χριστός. Και κάθε φορά που σκοτώνουν ένα αγέννητο παιδί σκοτώνουν το Χριστό".
Θυμάμαι όταν ο κ. Σαρτζετάκης πήγε στην Φλώρινα σε επίσημη επίσκεψη. Ο κ.Σαρτζετάκης ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μόλις υπογράψει τον νόμο για τις εκτρώσεις (ενώ αν δεν τον υπέγραφε θα πήγαινε σε δημοψήφισμα). Ο π.Αυγουστίνος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να τον δεχθεί και μάλιστα όταν του ανακοίνωσαν ότι θα έρθει την Κυριακή στην δοξολογία ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ αλλά πήγε σε άλλο ναό.
Τα έβαλε με τον τότε αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ για την αντιεκκλησιαστική διοίκηση της Ιεραρχίας (ουσιαστικά αποφάσιζε ο Αρχιεπίσκοπος και καλούνταν στο τέλος κάθε μήνα να υπογράψουν οι Ιεράρχες). Επίσης τον κατακεραύνωνε για την ατολμία του.
Τα έβαλε με Οκουμενικούς Πατριάρχες για την επιδίωξή τους να "εναγκαλίζονται" και να "συμπροσεύχονται" με τον Πάπα.
Εξέδιδε την "ΣΠΙΘΑ" και δεκάδες άλλα έντυπα, έγραψε δεκάδες βιβλία, όλα σε απλή γλώσσα. Απαγόρευσε από τους ιερείς του να παίρνουν "τυχερά" (χρήματα από τέλεση μυστηρίων-ακολουθιών).
Χριστός και Ελλάδα. Αυτά ήταν τα διαμάντια που έλαμπαν στην ψυχή του. Αγώνες για την Μακεδονία, αγώνες για την Βόρειο Ήπειρο και την Κύπρο,
μια ζωή αγώνες, αγώνες, αγώνες.
Σε ένα κήρυγμά του έλεγε:
«Εγώ θα φύγω. Πού θα πάω;Όπου και αν πάω, αν δω ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κινδυνεύει θα κάνω επανάσταση θα χτυπήσω συναγερμό.Δεν θα αφήσω την Εκκλησία του Χριστού ούτε στους αθέους ούτε στους μασόνους ούτε στους οικουμενιστάς…».
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=14869
Σπάνιο να γνωρίζεις άνθρωπο με τόσο καθαρή ψυχή καισπάνιο να γνωρίζεις έναν τόσο ασυμβίβαστο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ.
"Καλό Παράδεισο" Επίσκοπε και πατέρα μας.
Η πορεία σου φάρος και κεραυνός στη ζωή μας.

31 σχόλια

 1. Ο Αυγουστίνος Καντιώτης ήταν μία μετενσάρκωση του Πάπα Γρηγορίου του ΙΧ. Ο Πάπας εκείνος ήταν ο δημιουργός της Ιεράς Εξέτασης που έστειλε χιλιάδες ανθρώπων στην πυρά. Ο θρησκευτικός φανατισμός του ήταν χωρίς όρια. Τέτοιοι ιερωμένοι βλάπτουν καί την πίστη καί την Εκκλησία. Δεν χρειάζεται ο λαός θρησκευτικούς τρομοκράτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εξηνταένα χρόνια αμετανόητης μπολσεβίκικης προπαγάνδας, στην μοναδική περίπτωση που η ιστορία γράφεται (και παραχαράσσεται) από τους ηττημένους. Εξηνταένα χρόνια προδοσίας των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών από την δεξιά παράταξη, που ξεπούλησε τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, για το άλλο «όνειρο», το καπιταλιστικό.

  Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτό το πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Αυγούστου θα παραμένει ξεχωριστό. Ξεχωριστό για όλους αυτούς που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Φυλής και του Έθνους και ταυτίζονται με τους Έλληνες στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους στα πεδία της Τιμής και του Αγώνα ενάντια στα ξενοκίνητα κοκκινα φασιστικα ρομποτ δούλων των σοβιετικων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΓΙΟΣ..
  ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...
  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΤΑ... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του, που σίγουρα τώρα ίναι δίπλα του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Κάθε παιδί στην κοιλιά της μητέρας του είναι ένας Χριστός. Και κάθε φορά που σκοτώνουν ένα αγέννητο παιδί σκοτώνουν το Χριστό".

  σωστός! αν είχε κάνει έκτρωση το μπάσταρδο της με ένα περιστέρι μια παρθένα που είχε και αλλα παιδιά, η ανθρωπότητα θα είχε γλυτώσει πολλά δεινά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 28 Αυγ 2010 1:43:00 μ.μ.


  ξέρεις ποια είναιη διαφορά του π. Αυγουστίνου και σένα;
  Ό,τι δε θα έλεγε το ίδιο για τη μανα σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άλλος ένας αγράμματος, σκοταδιστής και θρησκόληπτος σώπασε.

  Ευτυχώς που οι σημερινοί ρασοφόροι δεν είναι τόσο μαλάκες όπως αυτός. Κατσάδιαζε όποια μάνα έβρισκε και δεν ήταν πολύτεκνη. Και αυτές οι βλαμένες κλαίγανε γιατί ο θεός δεν τους έδωσε άλλα παιδιά αντί να το γαμωσταυρίζουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. MPOREI NA EKANE OTI EKANE ALLA TA ELEGE EKSO APO TA DONTIA.
  DEN HTAN KOTA OPOS EINAI SHMERA OI PERISSOTEROI POLITIKOI MAS.
  KOTES KAI KLEFTES.

  KOTES DIOTI KANOYN OTI LEI O KOKORAS O POLITIKOS ARXHGOS KAI TO KOMMA KAI
  KLEFTES OTI GNOSTO YPARXEO MEXRI SHMERA POY KANENAS DEN EXEI TIMOTITHEI KANENAS DEN EXEI KATADIKASTEI ESTO MIA ORA STHN KOLOFYLAKI KAI TORA APOLAMBANOYN TA KLEMMENA STIS PARALIES EIS YGEIAN TON SYNTAKSIOYXN KAI GENIKA OLON TON ELLHNON.

  FILAKIA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. πόσες μπαρούφες μπορείτε να πείτε για έναν πατέρα ο οποίος μέχρι τέλος της ζωής του ήταν πιστός στις αρχές του;
  ναι μπορεί ο τρόπος ζωής μου να είναι μακριά από αυτόν που θα ήθελε, μπορεί κάποιες φορές να μην μπορούσα να εφαρμόσω τα λεγόμενά του γιατί είμαι καλοπερασάκιας ΑΛΛΑ άγιε πατέρα σε ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου.......

  το ότι κάποιος είπε κάποια πράγματα που μου χαλάν τη βολή δε σημαίνει ότι έχει άδικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 1:57:00 μ.μ.

  στο όνομα μου δεν έχει διαπραχθεί κανένα έγκλημα. ενώ για τους χριστιανούς/μουσουλμάνους η φυσική εξόντωση των απίστων/αλλοθρησκων είναι ιερό καθήκον για την μετάβαση στον υποτιθέμενο παράδεισο τους και έχει συμβεί εκατομμύρια φορες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πολλές φορές για να επιτύχεις την μετριότητα, πρέπει να σκοπεύσεις πολύ ψηλά! Αυτό έκανε ο αείμνηστος Ιεράρχης! Στην πολύ χαλαρότητα, τραβούσε περισσότερο για να πετύχει τα ίσια! Εδωσε τα πάντα σε αυτό που πίστευε! Την ευχή του να έχχω και τον παρακαλώ να προσεύχεται και για μένα! Ο Θεός ας τον αναπαύσει! πΝΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Είχε το θάρρος της γνώμης του και τα έλεγε μπροστά σου, δεν ήταν δίγλωσσος, ήταν ευθύς και ήξερες με ποίον μιλάς.
  Υπάρχουν τέτοιοι σήμερα?
  Δεν υπάρχει άνθρωπος να τον κατηγορήσει τα όσα είχε τα έδιδε στους ανήμπορους. Δεν έκλεψε, δεν χρηματίστηκε, δεν επιχορηγήθηκε δεν είχε σπίτι απέναντι στην Ακρόπολη, δεν είχε τα εκατομύρια ευρώ στην τράπεζα, δεν έκάνε διακοπές στό εξωτερικό ή στα κοσμικά και τροπικά νησιά κλπ
  Μήπως εσείς οι ανεγκέφαλοι, σκοταδιστές της αρπαχτής σας ενοχλούσε μια τέτοια αρχιερατική μορφή?
  Εσείς τα αρπαχτικά πότε σκύψατε στα προβλήματα του Ελληνικού Λαού, το μόνο που κάνετε είναι, πως να ξεζουμίσετε τον Έλληνα και να κτίσετε τέμενος, γιατί οι άλλοι είμαστε ρατσιστές. Τώρα κλέβουν τους μισθούς και συντάξεις δήθεν ότι κυνδινεύει η χώρα.
  Εσείς κυβερνώντες δεν είσαστε οι διαχειριστές της εξουσίας και της δημοσιονομικής πολιτικής?
  Εάν κάτι δεν κάνατε σωστά να πάτε φυλακή και να σας κατασχέσουν όλη την περιουσία σας.
  Που βρήκανε άφραγκοι τις βίλλες και τις καταθέσεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.
  ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΣΑΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Έφυγε ένας αγωνιστής ιερωμένος που τίμησε την εκκλησία αλλά και το θεσμό του επισκόπου. Ήξερα τον Αυγουστίνο Καντιώτη κι άκουγα τα κηρύγματα του. Ήταν πραγματικά μια θρησκευτική μορφή ιδιαίτερα στην ευάλωτη περιοχή της Φλώρινας του οποίου η φήμη αλλά και τα έργα είχαν ξεπεράσει την τοπική κλεσιτή κοινωνία της Φλώρινας και ήταν, ανάμεσα στους έλληνες, παγκοσμίως γνωστός.
  Καλό Παράδεισο ιεράρχη. Τα έργα σου μιλούν αλλά και θα μιλούν για γεινιές που θάρθουν.
  Παντελής Βασδέκης, Ph. D.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Και μόνο που πέθανε πάμφτωχος και είχε κόψει τα τυχερά στη Μητρόπολη του, ήταν άξιος και συνεπής στις ιδέες του.

  Μάλιστα,χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν στη Φλώρινα για να τον τιμήσουν, σύμφωνα με άλλο μπλογκ
  ( http://ierapostoli.wordpress.com/2010/08/28/augoustinos_kantiotis/ )

  Όσοι τον υβρίζουν,υβρίζοντας έναν νεκρό, ας γνωρίζουν ότι υπάρχει η ΥΒΡΙΣ και η ΝΕΜΕΣΙΣ...Θα έλεγα ότι οι υβριστές κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Τέτοιοι ιεράρχες ήταν όαση! Ακόμη και πριν γίνει Μητροπολίτης Φλωρίνης, η δράση του ήταν σημαντικότατη. Γι αυτό και Ιταλοί και Γερμανοί προσπαθούσαν να τον εξοντώσουν. Τελικά δικαιώθηκε με όσους τα έβαλε: χουντικοί, ψευτοδημοκράτες, κομμοθνοφασίστες έδειξαν και δείχνουν σήμερα το πραγματικό τους πρόσωπο. Αντίθετα, ο ίδιος μέχρι την τελευταία του πνοή είχε να επιδείξει μόνο ήθος, απύθμενη αγάπη προς όλους και δημιουργία ελπίδας σε όσους τον γνώρισαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Δίδαξε αγάπη και από τους κοκκινοφασίστες ακόμη και νεκρός εισπράστει ύβεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ήθελε νά επιβάλλει στή πράξη τή
  γνώμη του,χωρίς νά δίνει τό δικαίωμα
  στόν απέναντι νά ζεί μέ τά πιστεύω
  του ελεύθερα.
  Αυτή η στάση ζωής δέν είναι ταπεινή
  αλλά εγωιστική.
  Τέπος πάντων,έναν έβγαλε τό καλούπι
  καί μετά έσπασε.
  Τώρα άν είναι στόν παράδεισο,ή κάπου
  πιό ζεστά,τό γνωρίζει αυτός.
  Πού μέ αυτό τό δίλημμα εκβίαζε τούς
  ανασφαλείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο σε όσους βρίζουν την εκκλησία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
  Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 2:50:00 μ.μ.
  μέχρι τέλος της ζωής του ήταν πιστός στις αρχές του

  Δηλαδή ο Χίτλερ που έμεινε μέχρι τέλους πιστός στις αρχές του είναι αξιομνημόνευτος και "πατέρας"? Πόσες μαλακίες θα γράφετε δημόσια, τη στιγμή που δεν έχετε μάθει να σκέφτεστε τι γράφετε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ρε δεν πατε να γαμηθητε εσεισ και η εκκλησιασας μαλακες.
  Την ειδαμε την εκκλησια τα τελευταια χρονια ποσο αγια ειναι.λαμογιες κλεψιες και gay γαμησια.
  βρωμιαριδες οσο περνανε τα χρονια καταλαβαινει ο κοσμος τι απατη ειναι ολο το συστημα της θρησκειας.Σε 50 χρονια μονο οσοι πουστοπαπαδες εχουν απομεινει θα πιστευουν σε ολες αυτες τισ μαλακιες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΟΥ ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. μπράβο μπράβο.....ζωντανός όταν ήταν δεν μπορούσατε να τα βάλετε μαζί του.......
  παράδειγμα εναρετότητας και καλοσύνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Το πνευματικό επίπεδο ορισμένων είναι για τα σκουπίδια. Εσείς οι σκουπιδοφάγοι και υβριστές της εκκλησίας και των λειτουργών της εκεί τρέχετε όταν έχετε ανάγκη.
  Θέλετε να το παίξετε προοδευτικοί αλλά είστε .... σαν το γείτονά μου. Από την μια τους βρίζει ανεμίζοντας ένα κόκκινο τσόλι και από την άλλη παίρνει επιχορηγία για να ταίσει τα παιδιά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Το πνευματικό επίπεδο ορισμένων είναι για τα σκουπίδια. Εσείς οι σκουπιδοφάγοι και υβριστές της εκκλησίας και των λειτουργών της εκεί τρέχετε όταν έχετε ανάγκη.
  Θέλετε να το παίξετε προοδευτικοί αλλά είστε .... σαν το γείτονά μου. Από την μια τους βρίζει ανεμίζοντας ένα κόκκινο τσόλι και από την άλλη παίρνει επιχορηγία για να ταίσει τα παιδιά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΠΡΟΣ

  28 Αυγ 2010 9:26:00 μ.μ.
  ===========================

  Ρέ χάχα! δεν πάς να σε κυτάξει κανένας ψυχίατρος γιατί φαίνεται πάσχεις από ανωμαλίτιδα;

  Ξέρεις για ποιό πρόσωπο μιλάς;

  Μήπως έχεις κανένα παιδικό "κατάλοιπο" καί σού έχει μείνει καί τούς βλέπεις όλους "έτσι;"

  Ή νομίζεις ότι όλοι είναι σάν τα μούτρα σου;


  Χ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Πολύ μου άρεσε το ανέμισμα του κόκκινου τσολιού. Τέτοιοι λαμογιάρηδες είναι πολλοί, γαυγίζουν και όταν στριμωχθούν στην γωνία κατουριόνται και κλαίνε σαν π.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ο ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ο ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΙΩΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ. ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ 2Ο ΓΕΝΕΕΣ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση